Странен край - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120986)
 Любов и изневяра (29662)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Странен край
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1632 пъти
Случвало ли ви се е да се разделите с някого без да сте си го казали или показали.Ето пример
Вие сте му сърдита за нещо за което той е виновен от предния ден и не само, и през днескашния ден той ви пише съвсем спокойно, вие му сийнвате, защото сте обидена и то с причина, по едно време праща снимка къде работи в момента,вие му казвате "Айде да ме оставиш на мира
Въобще не ме интересува къде си
Той казва"Казвам просто да знаеш"
И вие"Не искам и думичка повече от теб"
Ще отбележа че тези ваши думи са казани от яд и обида, наранени сте,но не сте имали предвид че късате с него,той ви сийнва и толкоз за вечерта.
На следващия ден вие го чакате да ви потърси,да напише добро утро, да попита какво е станало,защо сте се държали така с него и да му кажете какво е направил....Обаче ни стон,ни звук и така 10дни вече.
Тааа късали ли сте с някого по такъв начин , не знам, за мен е странно,понеже не съм казала "Край,това е всичко, всичко най хубаво" , само му казах да ме остави на мира понеже не се държи добре с мен, а не съм имала предвид че го оставям.Има възможност да е приел думите ми че слагам край, може той да е сложил край ама в такъв случай нямаше ли поне да ме уведоми , да сме на ясно ??

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: fba1ff65c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Кое му е странното? След като искаш да те остави на мира, да не ти пише повече нито дума , човекът е изпълнил желанието ти и толкова. Какво си искала, писала и какво си имала предвид си е твой проблем. Да не мислиш, че само ти имаш право да казваш край? И какви уведомления чакаш, не ти ли е достатъчно ясно, че те е отсвирил, щом не те търси повече? Да ти е за урок- не всички са толкова безхарактерни, че като им кажеш "не ме интересуваш" на другата сутрин да те търсят и да ти се обясняват.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 515b92dad0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Ти сама си го прогонила, после се чудиш защо не ти пише...


Нина

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 43ae2ffac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Така правят тези, които нямат истински и сериозни намерения къмя теб. Не знам на какво ниво са ви били отношенията, но първо мъж, който те обича, не би те обидил, второ, ако случайно се обърка, щеше да ти е запалил телефона от звънене. Тези текстописци, които се появяват и изчезват не те всимат на сериозно. Не ги взимай и ти тях! Не си губи енергенията, от такъв нищо не можеш да очалваш. Ориентирай се към друг по-сериозен.
И на мен ми се е случвало това, но още преди да се стигне до каквито и да е отношения и интимност.само, че като се сети да се ппяви отново на втората седмица, бива игнориран, защото отдавна е забравен.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: ef865c016c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами и двамата грешите. Но и ти си се държала лошо. По-добре се направи на жертва и се прави на тъжка, повече успех ще имаш. С лошо ще предизвикаш само лошо.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 62bb1f0d94
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Това какво имаш предвид го казваш директно, а не със 100 различни по смисъл думи/изречения и т.н. И не чакаш да ти се извини след като ТИ си се държала като ла*но. После почват "той не ме обичаше след като не ме потърси повече"..."един човек като те иска в живота си ще те потърси" и подобни бла бла глупости!!!

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: e79bf9e2cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Ти му казваш "Не искам и думичка повече от теб" и после се чудиш защо не ти пише сийнва и прочие тъпотии. точно това си заслужила, рано или късно всички си намирате майстора.
ако имаш малко поне акъл трябва да се сетиш, че ти трябва да го потърсиш...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: aaaf31561a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Като се държите като някакви тийн пуберки мъжете ще ви сийнват още повече. Напряво ми се драйфа от тея игрички .
Искала била да и пише, ама иначе му казала да се разкара и да не я занимава. Не бе той е длъжен да чете мисли, за да може пак да му се правиш на интересна после.
Евала на пича, че не търпи глупости. А като знам сигурно няма и вина за нишо, а ти така го изкарваш.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: eb8e7e5651
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ами след тази не заинтересованост, мъжете са първосигнални, не са като жените. Може и той да е чакал да се сетиш, може да не знае, че си обидена за нещо.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 0116903693
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ей номер 9 по полека,Успокой топката.Звучиш като някой женомразец.Хем все жените са ви виновни,хем не можете без тях.Няма как без да знаеш за какво му е сърдита да го изкарваш света вода ненапита,а тя лошата,че не и се говори когато някой не се държи добре с нея.И да, всички заслужаваме да имаме точни и ясни отношения с хората,а не просто ей така сийн и готово.Момичето ,и всяка жена заслужава да и се каже когато ще я оставят

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c5b0c463b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ти си му написала, че не искаш повече и дума от него и той ти изпълнява желанието. Защо се чудиш?

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 52832f20fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Има нещо козирожко в постъпката му. А коя зодия е?
Авторке, дали знаеш че мъжете са праволинейни и когато кажеш на някой да те остави на мира, той разбира точно това, изобщо не си мисли сега дали тя ми е казала за днес да я оставя на мира или като цяло.
Виж хората са ти казали, кажи му кратко точно ясно за какво си се обидила, само ако държиш на този човек и не искаш наистина да е краят ви.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 728aa9144c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Защо изтрихте коментара ми преди дори да е качен.Както и да е. На мен не ми трябва някой който да изпълнява желанията ми и да си играем на господар и слуга.Искам някой да се бори за мен, да виждам че държи на мен, че го интересува какво ме е обидило, какъв е проблема.Явно е трябвало да му кажа евала че и една думичка не ми написа, ако не на същия, то на следващия ден.Защо ли така мисля?Ами може би защото не съм разсърдена от нищото и за нищо,може би има защо и съответно нито искам да се карам с човека,нито искам да си лафим все едно нищо не е станало Затова просто му казах да ме остави.И той душичката взе че го направи.Това се нарича мъжкарско поведение.Дамата да ти каже нещо и ти да го изпълниш.Нищо че може да си сгафил яко.... за пореден път.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 3fc135cb62
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Според мен, в такава ситуация, човек може изцяло да преосмисли вързката си с теб и да прецени, че дори да му е трудно, трябва наистина да те остави "на мира". Прежалил те е и е решил да продължи напред. А може вече и да е имал някоя засукана кандидатка на изчакване. На мен ми се е случвало в такава ситуация да преценя, че не си струва усилията и нервите да се натискам и просро да реш, че щв продължа напред без този човек! !

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: fba1ff65c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   15 - Като си била обидена за нещо и не искаш в момента да говориш, можеше го кажеш ясно, че СЕГА не ти се говори и ще се разберете на другия ден. Вместо това правиш фасони и после чакаш да ти се обажда. Да, мъжки е постъпил, яд те е, че не ти помпа самочувствието. Аз съм жена, но за подобно отношение, няма да четкам егото на никого и да го търся. Всеки си има достойнство. И не си никаква дама, ами недорасла хлапачка.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 732f665377
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Мисля, че трябва да преглътнеш егото си и да го потърсиш. Изяснете ситуацията. Баба ми казваше:, , Една кавга не трябва да преспи през нощта! '' Аз изяснявам всичко веднага, такива сръдни и не ме занимавай, ако обичаш нямат смисъл. По-добре ясно и точно да обясниш какво те е наранило и като ти прати снимка къде работи да му да кажеш, че си все още тъжна заради поведението му. Ясно е, че ти пука за него, затова го потърси(най-добре лично) и му кажи, че ти липсва! Такъв край съм виждала, един мъж така отряза една жена, която още от началото му държеше сметка и му правеше номерца. Малко се изненадах, че въобще не искаше и са чуе за нея... За мен е малко прекалено, всеки има кофти дни и казва неща в яда си, въпросът е да можеш да кажеш съжалявам. Ти не казваш къде е сгафил той, така че е трудно да се каже дали поведението ти е оправдано. Но при всички положения трябва да се изясните. За твое спокойствие. Има хора, които нарочно те държат в неведение, той може да е от тях и така да ти дава урок! А може и да е сгафил много и сега да използва случая да обърне нещата в своя полза и ти да трябва да му се извиняваш. Или просто да е мъж(както почти всеки), който не прави сложни сметки и ти праща къде работи, ти му казваш да те остави на мира и той го прави. Разбрах, че мъжете често приемат нещата буквално, а жените очакват от тях да анализират всичко. Ти си искала той да си даде сметка, че е сгрешил и че ти си сърдита, но той може и да не го е разбрал така...

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: f305836ded
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Сама си си виновна. Казала си, че не искаш дума повече от него, а после тука се оплакваш?

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 4059c8048c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Едно вриме казвахме грешка в превода. Сега е в комуникацията защото не е на живо. Технологиите доведоха до там, че без да се напрягаме свободно за местваме (вибратор, кукли, порно или еротичен чат). Разглезени сме и само осъзнати или обръгнали хора не допускат да изпаднат в масовия амок на глобната месомелачка. Борете се за човека, не се правете на главни, единствени и неповторими. Отново чета, че каручката се е обърнала от малко камъче.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 3135244f1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Номер 20, не се оплаквам , просто споделям и искам мнения.То ако никой не споделяше тук , този сайт въобще нямаше да го има.Така че явно всички тук се оплакваме :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker