Към жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Към жените
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1322 пъти
Винаги ли посрещат мъжа с храна и безупречна къща?
В майчинство съм с две деца, вече свърши де, ходя и на работа, едното дете ходи на градина, другото не, но някак не ми се получава всичко. Пък мъжа едва ли не иска да е всичко наред като се прибере, да не е разхвърляно. Как се справяте с многото задачи. Мъжа ми доста се оплаква, но се справям колкото мога.
Защо се иска жените да могат всичко, а мъжете имат само очаквания?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: bebda64384
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Мъжете не, твоето подобие на мъж...И тук из сайта се изявяват подобни, но не са повече от МЪЖЕТЕ.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: da882d2200
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Една приятелка чисти, гледа детето, мъжа й само си лежи, че и обидни смс и почна от свекърва си да получава? И плаче, някаква такава. ... А мъжа й си пести силите да помага в къщата на майка си, докато жената седи с детето. И й викам я изобщо не се впечатлявай на тия, никакви обяснения не бива да даваш на хора, които имат само изисквания, очаквания, че и обиди и ти тука си длъжна да изпълняваш.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 35b5190fc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   1 Мисля, че е едно старчето, което се изявява с тея теми как трябвало да се посреща негово величество мъжът. :Д:д Да си умрЕш от смех. :Д Ту ще педофилстват, ту ще повтарят как жената трябва да е лична робиня, и че след 18 е съсухрена баба, а старчето е на 40-80 е тийнейджър във вихъра си. :Д:Д:Д: Някой яко го тресат годинките и комплексите, а жена явно е виждал само в интернет на снимка. И след него се показват и другите подобни отхвърлени. :Д Нещо администрацията пак се пропуква много лошо.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c70e113981
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Кажи му на твоето мъжеподобие, че такива претенции може да има някой, чийто стандарт позволява жена му да не работи за да му помага в плащането на сметките, а да го прави за развлечение, собствена изява и пр. В такъв случай за дома, храната, децата се грижи платена прислуга. И ти също може да имаш очаквания- да те заведе на околосветско пътешествие, да те покани на романтична разходка на собствената си яхта и каквото още се сетиш. Той дали може да ги изпълни?

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 58a57b3b1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Не, няма как да стане. Не съм робот. Нося бебе 9 месеца, раждам, 2 години съм майка на пълен работен ден, пък и него да го гледам. Ей сега. Не гледам две деца и имам партньор, а не дебел мързеливко, който да чака да му сготвя и изчистя. Няма как да стане, и двамата правим всичко поравно.

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 56d5393bce
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Няма как жените да имат списък дълъг колкото чаршаф с критерии към мъжа, а ти да не можеш една къща да изчистиш и две манджи да наготвиш като хората.И това далеч не е всичко, което може и се очаква от една жена мила. Това е минимума. Ако не можеш да го покриеш, то ти не ставаш за семейство, дори и за деца, защото те очакват също минимум да живеят в чист и спретнат дом и да бъдат нахранени. Вземи си две котки, те няма да очакват нищо от теб освен да им сложиш гранулите.




Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 36de407798
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   На първо място е детето-нахранено,напоено,облечено и приспано...-за другото ,като остане време,днес ще сготвиш две яденета,да има и за утре,утре ще изчистиш и изпереш,на другия ден ще изградиш.....а когато детето спи следобяд,ще спиш и ти с него......а който има претенции,да помогне,не да лежи на канапето и да крепи м.де.....

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 2f944a068e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Чингис- Братане, щом работи и тя за домашната работа трябва да се грижат двамата по равно, за децата също- не е желателно, а е задължително! Иначе се превръща в слугиня на мързеливите пръч, а не съпруга.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 56d5393bce
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   8 и баба ми е работила на равно с дядо ми на полето, ама се е справяла и с домакинство. Защото е била силна жена. Разбира се не можем всичко да бъдем силни. Но слабите жени да си търсят слаби мъже. Всеки ден пускам прохусмукачка в къщи, готвя и пускам пералня. За два часа работа е всеки ден. Плюс 8 часа на работа.Имам време и за спорт и за хобита и да излизам.Аве черка ти, ако не можеш да се справиш в къщи за два часа с една манджа, две копчета на пералня и сушилня и една прахосмукачка , ами ти не ставаш за семейство.Хващай котките и вибратора и донт уори би хепи.



Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 2f944a068e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Н9, че тя в момента е със "слабо мъжленце което си отглежда като бавноразвиващ се инвалид. То това е слабият "мъж".
Ти сам казваш че, искаш също "силна прислужница" която да те обслужва като да си сакат Горканчо.
Такава симбиоза се получава между мъже неудачници със султански комплекси и жени които вярват че, по този начин мъжът им "зависи" от техните майчини обгрижвания. Но обикновено и двете страни започват по някое време да си набавят нужните емоции на друго място, а после се правят на изненадани като стане очевидна намесата на баджанаци и помощнички.

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 7fa633ad90
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако мъжа не носи парите в къщата, то тогава не заслужава да му се слугува и задълженията се делят по-равно. В днешно време е така, а как е било по-времето на бабите ни вече няма значение...

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 9fd98795e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Браво номер 9. Само, че разликата е, че ти се грижиш за себе си, а не за още някой хрантутник, който след работа лежи вкъщи и смо си клати краката. Я си представи да го правиш всичко това и за жена. Тия два часа, стават на 4, а ако има и деца - поне на 5. Това означава, че ти като се прибереш вкъщи в 6 примерно, лягаш в 11-12,след слугинажа. Почивка разбира се - няма. Ако те устройва и смяташ, че е ок, взимай ме. Идвам на отглеждане при теб.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 61a5d8f765
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Моят мъж като види, че не съм измела, почва той да мете. Мрънка понякога... аз винаги се старая да е чисто и подредено, да го посрещна с усмивка и хубаво ядене. Имаме три деца, най малкото е на 8 месеца. Ако се върна на работа, бих плащала на някой да помага в домакинството. Сега като съм вкъщи имам време и с удоволствие прислугвам :). Теб те разбирам, че си уморена след работа, имах такъв период преди да се роди третото дете. Тогава гледах да готвя по-големи манджи, за да имаме и на следващия ден какво да ядем. Оставих на страна някои хобита и си изтрих фейсбука:) Включих по-големите деца в домакинството и в грижите за малкото дете. При добра организация и дисциплина се получава всичко. Мисля, че и мъжете си имат своите проблеми. Те трябва например да носят тежко.. Според мен е важно да показваме на мъжете, че се стараем! Направи на мъжа си сладолед, сложи му сушени плодове, шоколад, бисквитки и ще е доволен. Обичайте се, пък къщата може да почака един ден!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b82dc96b59
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Пак женската простащина за управлението на света. Мъжът мрънкал, бил отглеждан от жената, пък тя горката ходела и на работа освен да се грижи за дома? Море един хубав бой ви трябва на всички глезли тук и да се научите веднъж за винаги, че мъжът си е мъж и винаги има право, а жената не слугиня, ами робиня трябва да стане за да се спаси светът от женската гадост и мръсно мислене да управлява света. Но така ще е, след като мъжете изпедерастяха и вместо да смажат от бой жените им разрешават да властват над тях. Казвал съм го тук, и пак ще го кажа!!! Мъжете малко бият днес жените и за това женската извратения се е разпростряла в Хр. свят. Ще ми каже на мен жена....ще чистиш, ще готвиш и ще гледаш децата, а пък аз ще се курдисам пред телевизора за да гледам женски предавания? Един през устата и ще замълчи месеци подред! Не знам до кога ще продължава това женско нахално-нагло поведение, но е крайно време мъжете да се осъзнаят и да си влязат в ролята на мъже, като сложат жените където им е мястото. единствено Чингис Хан тук ви посочва правилното отношение, но и той някак си ви прошава мръсотията, която риете срещу мъжете. За това бой и само бой за вас! Така ще мирясате и светът ще си почине от женската гадост. Модератори, оставете коментарът ми, за да го прочетат тези злобни жени и да помислят добре върху казаното от мен! Крайно време е да се спре тази феминистична гадост, жена да поставя условия на мъжа. От къде накъде жените ще вилнеят и ще поставят условия на мъжете.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 3cde4a244f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Стремежът към парите на мъжа от страна на жената трябва да се плати с домакинска работа от нейна страна.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker