Неясни сигнали - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Неясни сигнали
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1806 пъти
Въпросът ми е по-скоро към мъжете тук, но и жените ще се радвам да споделите вашия опит.
Аз съм на 29 г. и вече няколко пъти ми се случва едно и също, с различни мъже. Накратко: срещам се с някого, който ми е симпатичен и с който си мисля, че може да се получи връзка. Тук само да кажа, че след една несполучлива връзка сега не търся просто някакви временни флиртове, а търся човек, с който да усетя истинска химия, да имаме общи теми и разбира се, такъв, който също да иска по-трайни отношения. Та срещам се вече с няколко мъже, с които си мисля, че това може да се получи, но те ми подават някакви неясни сигнали. Гледаш го, готин, забавен, казва, че си търси връзка, уж проявява интерес, пък някак си чака аз да съм активната страна. В смисъл, ако му дам да разбере, че ми харесва, приятно ми е с него и т.н., той почва даже някак си да се дърпа. И ако аз не го целуна, примерно, той пръв няма да го направи. А го виждаш, че му се иска. Ако аз не му предложа, той няма да ми предложи пръв. Уж има там нещо като желание в очите му, ама така да прояви страст с някакво действие, нЕма!! Пас! И това вече го наблюдавам при няколко различни човека. Пък аз съм общителна, весела, не мисля, че съм толкова страшна, та да се плашат от мене.. Освен ако не усещат по някакъв начин, че търся нещо по-сериозно като връзка. А те да не са готови? ама пък всичките ли, на които попадам, все да не са готови?! Говорим за мъже на моята възраст и с по няколко години по-големи, все пак!
Разказвах това на една приятелка, която е женена в чужбина и тя ми каза, че нашият манталилет е станал такъв: жените да са по-активни. Вярно ли?? Досега не се бях замисляла, защото бившия ми беше точно обратното на този тип. Явно съм свикнала на друг модел на отношения и сега това ми създава проблем? Какво мислите? Ама честно, интересно ми е вашето мнение и дали и други от вас са изпадали в такава ситуация.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 452ec1574b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Може да не са сигурни какво искат, бъди ти по-дръпнатата, защото мъжете нали обичат да са ловци. Просто не ви се е получило.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 874933f8ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Ако не ти е проблем, бъди активната. Някои мъже имат нужда от kickstart така да се каже. Ако и след това не го усетиш активен, значи няма да стане. При мен бившата беше инициаторка, защото аз до последно се колебаех, но после поех нещата. Но пък е бивша, така че, явно е трябвало да се доверя на първото си усещане ахахаххаа
Няма лошо да направиш първата крачка, това няма да те направи по-малко жена, нито него по-малко мъж. Важно е след първата крачка вече какво става

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 32036654e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Е за какво да са готови. Да им тровиш нервите и да си загубят свободата ли?
Аз съм на твойта възраст. Смятам се за готин и жените ме харесват. Еми сори, ама като видя някоя отчаяно да драпа за връзка веднага ми светва лампата.
За разлика от жените, някои мъже , да не кажа повечето могат да оцеляват без връзка. Жените нямат това умение. Те не знаят сами какво да правят.
Било им време видиш ли за връзка. Как реши, че на някой мъж му е време? Или защото обществото така смята, че на 29 вече трябеа да си "сериозно" обвързан. Бившият ти бил точно такъв.
Е тва ти е проблема. Че сравняваш с бившия и винаги ще има сравнения с бившия, което още веднъж показва колко наистина и се влюбвате в новите партньори и как всъщност всичко е интереси. Да позная ли? Бившият те е зарезал.
Още не излязла на среша и вече бившия бил така правил.
Не знам, за другите, ама аз от тебе бегам с 200 бате.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b448ef9e22
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Ужас! Тези 30 годишни "мъже" се държат като 15 годишни ...

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 207f7c02f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Попадаш на мъже, които не искат сериозни връзки, защото сега масовео мъжете не искат сериозни връзки. Това е един вид модерно. Щом се виждаш с мъже на 30, те сигурно се мислят за пеленачета, тоест прекалено млади за обвързване. Което не е така, но...Не те съветвам обаче и да търсеш около 40 годишни, защото там проблемите са други...

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: f71ca85db0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Да речем, че си попаднала на по-женствени мъже. И стават все повече такива, защото феминизацията удари и двата пола. Ами, че той ако не смее една мома да целуне, какво да очакваме от него, ако утре му нападнат семейството в тях през ноща? Вероятно ще звъни на 112 да чака подкрепление.



Не се занимавай с тях.Няма да бъдеш истински щаслива.Утре ще срещнеш истинския мъжкар ония готиния с коженото яке и мотора, където ще те целуне още преди да си си го помислила, но вече, ако си гинетично употребена нещата ще си останат само на ниво секс и до там.




Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 4963fde02d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   No 3, ами аз го зарязах всъщност. Той така и не повярва, че го обичам, а аз вложих много в отношенията си с него. И накрая ми омръзна да трябва все нещо да му доказвам, а той постоянно да ми проявява някакви претенции на неудовлетворен от нещо (нямам предвид секс). И затова разбрах, че няма да се получи и избягах с 200, както казваш ти.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 4963fde02d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   No 6, хахаха, че има ли още такива мъжкари, дето викаш? Мислех си, че са останали само по филмите, ама аз и много филми не гледам, та затова не знам. :)) Ама пък добре звучи, дано да си прав! :))

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: ef278ef373
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Щом си българка ясно какви си ги харесваш. Но пък нивото ви е едно и също като цяло с тези мъже. Както бяха писали преди в България любов и живот няма.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 4963fde02d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Νo 9, в смисъл?! Какво трябва да значи “щом си българка” и “нивото ви е едно и също”? Най-много мразя неясни и генерални клишета, да знаеш! Самоцелно заяждане и избиване на комплекси баш където хич не му е мястото, също не обичам. Ако имаш да кажеш нещо смислено и по темата на моята история, давай. Иначе си намери другаде къде да си язливаш яда към Вселената!
Авторката

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: a93bffc231
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Просто те е видял що за стока си и ти е давал коректно сигнали за това и онова, ама женското "самочувствие" преработва това, че все някой друг им е виновен, а жената е винаги права. "Вложила много"- това като го чуя от жена и спирам да я приемам на сериозно след това. Тя жената освен да вложи един увлажнен полов орган, друго не може.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 54e54e7daa
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке, чак след като прочетох поста ти под номер 7 започнах да се ориентирам в проблема ти.
Не ти ли се струва, че прекалено робуваш на шаблони? Някъде във въбражението си ти вече си задала параметрите на "идеалната" връзка и ако нещо в реалността не съвпадне с тях, се разчароваш. Да, обаче другите също имат своите очаквания. Ако мъжът е свикнал да сдържа емоциите си на обществено място, а ти тръгнеш да го целуваш на улицата, естествено, че ще се отдръпне. Има хора, които са домошари, други са с по-приключенски дух и т. н. Не е нужно, даже би било скучно, всичките ви нагласи да съвпадат.
Струва ми се, че ти отдаваш прекалено много внимание на показността, на външните жестове на близост. Сама казваш, че непрекъснато си "доказвала" нещо на бившия приятел, нещо си "влагала", което не е било оценено. Не е било нужно, даже може би това е изнервяло партньора ти.
Като по-голяма от теб ще ти кажа, че мъжете се нуждаят само от три неща: секс, храна и спокойствие. Останалото са производни на тези им нужди. Това е причината и да изпитват ужас от "романтичните изненади", защото от тях се очаква да отговорят, а не знаят как. Начинът, по който жената се "старае", им е напълно непонятен; нормалният мъжкар предпочита пържола пред плюшено мече, повярвай ми!
Какво да направиш ли, авторке? Ами, спри да се стараеш! Ако някой иска да те целуне, той ще го направи. И не квалифицирай връзките, това обърква и парализира отстрещната страна. Да не говорим, че често сметките излизат криви. "Най-сериозната" ми връзка приключи с раздяла, а "най-несериозната" ми, която уж беше на майтап, приключи с брак.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 5da1fdf956
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   No 12, благодаря ти много! Наистина ще се замисля върху твоите съвети.
Авторката

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 5da1fdf956
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   No 11, и на теб ти благодаря. Като прочета коментари като твоя и се успокоявам, че "повредата все пак не е в моя телевизор". ;)

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 92ad686481
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Пържолката, салатката, ракийката - общо взето, скучна работа. Но има и мъже, които умеят да чувстват и показват любовта. Чиито сърца и души изгарят от любов. Които целуват лудо насред улицата. Това са чувствителни, емоционални, страстни мъже. Повече се срещат сред артистичните професии - музиканти, поети, писатели, художници и т.н.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: d534ce0471
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   До №15: Накара ме да се спукам от смях!!!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 847c755612
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Скъпа, не се занимавай с женчоввци, ти п*тка си имаш. Не ти трябва втора..

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 36d0cba758
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Влагаш, даваш в отношенията...всъщност го правиш за себе си, защото ти искаш да си с него и като го показваш, очакваш същото в замяна, за да ти е добре на теб. Любовта е егоизъм и задоволяване на собствените желания и потребности.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 2449b4b9ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   М 32 Отблъскват ме жени, които са се фиксирали да правят семейство и деца. В така ситуция, най-много да ги изчукам няколко пъти и после стоп.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker