Лошо ли е да се лайкват снимките на други жени хм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Лошо ли е да се лайкват снимките на други жени хм?
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 2728 пъти
Здравейте,
Какво ви е отношението към лайковете, които приятелят ви дава на щяло и нещяло, жени де, и то такива с които не поддържа контакт, ама е важни да лайсни. Хем знам, че това за него не означава нищо, хем не мисля че на обвързано момче му отива такова поведение, знам ли. Говорих с него и му намекнах че не мисля че му отива, но той не е спрял.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 87320dae54
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   За мен е било обидно, все още ми е обидно. Имали сме караници по този повод, в началото бях забелязала, че системно харесва едни и същи жени. Рових се в техните профили, разглеждах им снимките. Имаше една на която почти всяка снимка беше харесал, а моите не. Сравнявах се с нея, даже още поглеждам понякога. Не мисля, че е по хубава, но явно той не мисли така. Обидно е не знам аз не мога да го приема. Сега вече не знам дали го прави, но нали ги гледа и по улицата. Аз съм красива жена, мъжете ме харесват, но моят харесва други. Тук ще ти обяснят, че не е и нищо повече от лайкване, но ние като жени знаем, че така той ни излага пред другата жена и пред другите хора, но н Еми се спори вече.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a899eb1692
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Въобще нямам такъв проблем - нямам акаунт в социалните мрежи, не ровя из профили и снимки. Мъжът ми има заради работата си, но общува там само с колеги. За какво са ви тези профили, щом ще стават повод за конфликти? Или си намерете някой незрящ, та да сте спокойни, че няма гледа никоя.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b606810134
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Поддържам мнението на номер 1. Моят харесваше масово снимки на една жена, рових се, гледах я, даже почнах да си мисля, че е имало нещо. Добавих я в приятели - не прие. Обидно е, разбира се. Но щом го прави той ще почна и аз. И то не на такива, които харесвам, но просто да види, че не е приятно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 9b0b0071ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   Харесването на снимки означава само едно нещо и то е, че търси други варианти.
Не си мислете, че е само едно празно харесване. Щом лайква, значи си и пише с тях. По този начин се опитва да им привлече вниманието.
Представете си следната ситуация, мъж праща покана на жена и тя приема, той и реагира винаги на снимките, но без да и пише и тя забелязва това, решава да му пише и какво според вас ще стане тогава? Той няма да и отговори защото има приятелка ли?
И това е само пример ако той не и е писал пръв, а в повечето случай той пише пръв, казвам ви го от опит, пращали са ми и са ми писали обвързани и е точно така. Аз естествено винаги питам защо ми пише след като има приятелка и се започва едно оплакване от нея всякаш някой насила го кара да е с нея.
Също така повечето не се задоволяват само с лайкване и писане, срещи искат, а всички знаем какво означава това...
Не се доверявайте на мъже, които отказват да спрат с лайковете и поканите, дори да ви казват че нищо не означава.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 6b55d8ac8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами не знам аз лично много се дразня от това...Но пък и мойте снимки ги харесват много мъже и то непознати и в случая дори не си и пиша със тях но те все пак ми ги харесват..Мен много ме дразни като видя,че е харесал снимка на някоя друга досега не съм му казвала,че ме дразни ноо знам,че и той се дразни ако харесам снимка на друг мъж ..А аз го правя това само да му правя напук а не,че толкова ми е харесал другия мъж..

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 249fdd7f2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Не, не е лошо. Затова има/ш социална мрежа, за да си интерактваш с другите хора и те с теб. Като не искаш, изобщо си трий социалните мрежи.
Лайквам снимки на мъже и не си пиша с тях, както и приятелят ми лайква снимки на други жени и не намирам проблем в това. Нито аз съм му изневерила, нито той на мен.
Почнахте много да се филмирате, явно ви е скучно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 7b618dd1b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И аз като номер 2...нямам профили в социалните мрежи. Имам един фейсбук в който имам 5-ма приятели, нямам снимка на него и даже съм с "фейк" име, сирече не съм с моето. Свързваме с тези 5 човека, защото нямам от къде другаде и това е веднъж в месеца. За какво са ти тия социални мрежи? Детинско и глупаво е.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b71d05a50c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Е, чак пък дали е лошо, не знам. Невинаги мъжът си пише с жената, на която е харесал снимката, може да го е направил просто защото му е допаднало как изглежда външно, не е нужно да е влюбен за да хареса снимката и.
Аз например имам любима певица, слушам много нейни песни, фен съм и, кое е лошото ако харесам нейна снимка, която е качила някъде?

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 722aed450b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Кифлите, дето циврят да го зарежеш, понеже лайквал снимки на други жени, ако са с някой батка, дето чука наред, понабийва ги и не се прибира по цели нощи, ще плачат на приятелките си, но ще обясняват че "той ще се промени" и "е в труден период". Но за нормален човек, понеже лайкнал снимка, няма прошка.
Мацка, това е нормално. На мен ако вземеш да ми държиш сметка за нещо подобно, ще ти се изсмея. И не ме е страх, че ще ме зарежеш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: d32c84651f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Замисли се защо би го правил даден мъж, ако е влюбен до уши в приятелката или жена си? Отговор- просто не я обича и е лицемерен. Примирява се с нея и тайничко си търси нещо по-добро. Държи си я за секс и слугуване, а лигите му текат по жени на екрана. Колко такива теми тук има за харесване на снимки-всичко се прави от коцкари. Щом ги лайква, значи иска вниманието им. Харесват му, а ти си станала скучна. Ти си сигурната, скучната, а другите са потенциални завоевания. Те не мрънкат, не искат пари, не се цупят, нямат капризи, не са тъжни, не са ядосани, на снимки са идеални.Мъжът зяпа снимките и си мисли, че тази не би мрънкала, че е голяма палавница и други такива. А примерно ти си уморена от работа, имаш кофти ден, или не си си направила косата, или нещо друго. Но той ви сравнява и те стоят по-високо. Ще се почне с лайквания, после със сравнения на глас.
Може реално да не излезе с тях, или да не преспи, но ще си въздиша тайничко докато ти си в съседната стая.
Винаги има скрит замисъл зад такива лайквания. Случвало ми се е , никога не е толкова безобидно, колкото някой ти го представя. Снимките може да са на някоя бивша, колежка , случайна, но има винаги интерес. Такива мъже заслужават да са сами цял живот.

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 30254e8619
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Леле, даже не знам дали мъжът ми лайква. За 15 години не ми е и хрумвало да го проверя.
Но и да лайква, аз нямам право да се сърдя, като почти не качвам снимки...

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a1a58286d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Само жени ли харесва, то може пак да хареса снимка, без да лайква. Аз също нямам профил, изтрих го отдавна. А ти ако харесваш мъже ще забележи ли? Какви са жените, полугола ли? За мен е глупост да седи и само да харесва разни снимки и защо изобщо трябва да ги хареса. Може да иска да го забележат. Чуждото е най-сладко....

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 3272928a93
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Да, лошо е. Подкрепям другите коментари по горе. Бившият ми мъж редовно го ловях да харесва на други жени снимките, е оказа се, че и с доста е спал
Така, че ако нещо в интуицията ти работи, че не е както трябва, бягай.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 147003b05e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Естествено че не е лошо, то ако мацката ти търси сметка за това на коя си лайквал снимките, значи сте много зле. Трябва всеки да си има лично пространство. Като онези гадженца дето си знаят паролите за фейса. Много са зле. Е ако и двамата са съгласни ок, но иначе е шибано. И не използвайте репликата " Значи крие нещо". Просто има хора които не обичат някой да си пъха носа в работите им.

Авторке, ако искаш още влизай с него в кенефа да видиш дали си го е изтръскал, ходете на места където няма жени, ако работи да каже на шефа си да го прати в отдел без жени за да ти е спокойно. Всичко може да стане, така че ако не искаш след време да се чудиш и да пишеш тема що те е зарязал не му отнемай личното пространство. Той няма да ти го каже за да не те обиди. Затова ти го казвам аз, остави го да си лайква на воля. Не бъди ревнива, ако те дразни си е твой проблем.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: bc72fdfd3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Мрън мрън. А вие дето сочите с пръст "щом лайква значи иска нещо" защо имате профили и качвате снимки? Само за роднините нали? Снимките по бански и те ли са за роднините или за децата? И т.н. Обвинявате го понеже ясно съдите по себе си :)

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 0cd03b5e18
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Оставяй го и порно да гледа, направо и жени в бара да обарва. То така се почва, хм? Направо и някоя бибитка да си хване за една нощ, то отведнъж не е изневяра.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 690a8ef3f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Ами моя беше така и на края стана ясно, че която се хване ги почва наред, дали ще е спане с тях, кафенце или друго, иначе ми обясняваше, че това е нормално и аз съм единствена.
Ж30

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 9b0b0071ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

20.   До мъжете, които казват че не е никакъв проблем да се харесват снимки на чужди:
Защо не вземете да престанете вече да оправдавате тия детски истории с харесването на снимки с разни глупости от сорта, че всеки си имал лично пространство и не знам си кво. Ми като си има значи може и да спи с някоя от тия на снимките и ако приятелката му го хване ще се развика да не му навлиза в личното пространство ли? Крайно време е да се научите, че ако искате да имате сериозна връзка си има неща с които трябва да се съобразявате, както искате вашата приятелка да не си пише с други и да има уважение към вас, същото иска и тя.

Говорите за тия снимки, все едно няма да можете да живеете без да харесвате тия просташки снимки. Баба ви и дядо ви все снимки на чужди са харесвали и затова са се задържали толко време заедно, мхм.
И не, не е същото ако харесва снимки на някоя певица както някой беше споменал в коментарите, това е друго.
За мен такива дето много държат да харесват снимки и не могат без това, трябва да си стоят сами и да си лайкват по цял ден, белким им дойде акъла да се държат като големи хора.

Осъзнайте се малко и спрете да живеете във фейсбук, повече от половината жени на които харесвате снимките няма нито да излязат с вас, нито да ви обърнат внимание в реалния свят, само си вдигат акциите на ваш гръб, а вие пренебрегвате приятелката си, която е с вас защото ви обича и щом ревнува значи я е грижа за вас и не иска да ви изгуби, а не щото си няма друга работа и ви следи какво харесвате мрежата.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 30254e8619
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Трудно ми е повярвам, че се нервират толкова жени, заради някакви лайкове.
Очевидно не са само те, за да се разстройвате. Явно и други поводи за ревност имате, за да се чувствате несигурни в него.
Аз съм жена, но ми е все тая дали лайква - аз лайквам колеги от колегиална гледна точка, логично е той да лайква (вероятно, не знам). Не си държим сметка кой какво чете в нета.
Благодарна съм, че е грижовен, помага с децата, стои си вкъщи вечер и ме обича. Какво повече да искам?

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 5d92fa7993
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Бившата ми изпращаше голи снимки на мъже, а вие за лайкове ми говорите...

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: ab74333b76
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Като човек, който е водил този безсмислен спор с разликата, че съм момиче и аз съм лайквала или писала, мога да кажа едно - това няма никакво значение, ама грам. Ако държиш на един човек и за теб това е половинката, с която искаш сериозна връзка, че съм харесала снимка на съученик от преди години, коментирала съм нещо или съм отговорила на съобщение и то най-вече с цел "мерси, ама ще пропусна" не смятам, че съм извършила престъпление. Жените сме такива, детективи, знаем всичко, знаем всичките ви бивши, кога сте на линия и кога не, абе страшно е, но това ни е в природата. Момчетата да вземат да го приемат и да не се дразнят. Виж, ако разбера, че се сваляш или излизаш с някоя, "чао, кой беше ти", но ако просто си се кефи на някакви си там, окей, и аз се радвам на чуждо, но понеже обичам човека, съм му вярна и нищо не правя. Лоялността е много важна, затова ако си имате доверие, не мисля, че трябва да има такива безсмислени спорове. Е, ако не ти е приятно е добре той да се съобрази с теб, малките неща говорят много, но ако е като мен, инат, отвратителен инат, просто го остави намира, ще си брани личното пространство със зъби и нокти. И друго, ревността е нормална, даже си е тръпка, но не изпадайте в паника за глупости. Ако си момиче със самочувствие и класа, няма да се чувстваш застрашена от някакви си кифлички там. :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 722aed450b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   До 20, кой е казал че трябва да науча нещо и какво? И защо?
Честно казано, нямам идея дали приятелката ми лайква снимки на други мъже. Знам, че има приятели мъже и си държи контакт с тях. Какво, да тръгна да я дебна ли? Тя е напълно свободна да си тръгне от мен, когато реши. Даже по-добре, не искам жена, която не ме обича. Под достоойнството ми е да я дебна и да ѝ държа сметка с кого си говори ,с кого се вижда, камо ли кого лайква. Ако ме разлюби, кой от къде е.
Аз също лайквам снимки и на жени, и на мъже. Ако някой ме кефи, било заради визията си или заради готина снимка, защо не. И съм я научил да не го мисли. Не ѝ изневерявам, защото така съм го решил, не защото ме контролира. Даже ако се опита да го направи, ще се изпокараме.
И какво, ако сме с теб, ще ми държиш сметка за всяка крачка? Защо? И какво можеш да ми дадеш насреща? Поддържан мъж съм, секс винаги мога да си намеря и без връзка. От жената до себе си очаквам също приятелство, разбиране и уважение към личното ми пространство. И съм благодарен, че съм намерил жена, с която си го даваме взаимно. И дори в един момент да се разделим, пак ще съм благодарен, че съм я имал в живота си. А за връзките - мога и сам.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c594e86c51
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   С това лайкване на снимки във Фейсбук станахте смешни на90% от жените там снимките им са с филтри и Фотошоп и това, което публикуват, като начин на живот много често няма нищо общо с действителността. Та се чудя какво толкова лайквате този фалш и измама?

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 48c053830d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Сериозните и отговорни мъже, нямат време да лайкват снимки ежедневно, да следят профили, да търсят нови запознанства и онлайн комуникация с други жени. Особето тези които ви обичат и държат на вас, няма да провокират излишни чувства на ревност и несигурност. Прочетете за микро изневярата и ще ви стане ясно, защо не е окей да унижаваш и прекрачваш границите на човека до теб. Няма нищо лошо в харесването на снимки на други хора, но когато е свързано с реално търсене на внимание и е почти ежедневно, както и срещи и чатове, които се крият си е огромен червен сигнал.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b07451f07b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Ако те притеснява някакъв виртуален лайк или не си достатъчно зряла за отношения или имаш някакви несигурности. Какво лошо има? Ти няма ли да лайкнеш снимка на някой хубав мъж? Това е просто един лайк, нищо сериозно. Виж, за чатове и тн е друго. От друга страна, ако ти смазва това самочувствието той трябва да е уведомен и да не го прави щом не ти е приятно.

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b6caaf212e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   До 28 от авторката , може и да не и нищо кой знае какво,тъй като гледам има защитници и на двете позиции.Иначе аз нямам потребност да лайквам снимки нито на мъже нито на жени

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 9b0b0071ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   До 25 от 20:
Ами ако от толкова дълъг пост не си разбрал какво трябва да научиш, явно няма как да ти бъде обяснено.
Не всички жени сме съгласни да сме утешителната награда на някви пикльовци, които точат лиги по разни фейсбук "звезди".
Един мъж или обича една жена и държи на нея или не обича никоя и се чуди на коя повлекана да прати покана и да лайква по цял ден. Това което правят такива мъже се нарича неуважение към собствения си избор. Това е. Пък вие си се оправдавайте до края на света ако искате.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: d84a8f0f2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Никой не е сто хиляди процента моногамен, але па мъжките. Те от едни хубави цици се впечатляват. На нас ни трябва повече, затова и нямаме потребност да раздаваме лайкове на батките в Инстаграм. Просто са такива, НО ако съзнателено приема и игнорира факта, че теб те дразни това и продължава то вариантите са да почнеш да го дразниш и ти, или да не се занимаваш с глупостите му. Животът е кратък за да влизаме доброволно в драми. Ако не те прави достатъчно щастлива, друг ще го направи.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 6acf1a8ea4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Гледайте каквото и където желаете, ние ако правим същото не се сърдете, урок на взаимност.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 04fb2fd484
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Ако е грозна, не! Ако е красива, да! Ако е известна, също - сигурно си мечтае да я оправи! Ако е известен и лайкването го върши жена, няма проблем! Ако е какъвто и да било мъж и отново жена лайква снимката, пак няма проблем! Пак така ако мъж лайкне снимка на друг мъж, няма проблем, но има едно съмнение... че нашият ходи по другия бряг.

Обобщавам привидно противоречащите си женски мисли по въпроса.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker