Обичам интимно жена. ЛГБТ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам интимно жена. ЛГБТ
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1073 пъти
Млада жена съм. От година и половина съм силно влюбена в жена, на години доста по-голяма от мен, но външно, повярвайте, никой не би ѝ дал годините, на които всъщност е. Много красива, чаровна и духовита, с невероятно чувство за хумор. Отношенията ни бързо от служебни, прераснаха в приятелски, а аз определено съм от по-близките ѝ хора, с които работи. Страшно много си споделяме, аз я уважавам изключително много, дори ѝ се възхищавам и външно, и в интелектуално отношение. Определено е човек с опит, много интелигентна и човек може много да научи от нея. Но усещам как все повече се влюбвам... Знам, че е аморално, знам, че тези хомо връзки не са добре приети тук, знам какви са предрасъдъците на хората, а и възрасовата разлика... Освен това е и семейна, но не е щастлива(поне така ми е споделяла), казвала е, че е отворена за нови запознанства. А аз си нямам никого, колкото и внимание да получавам от мъжете- те просто не ме привличат. Чудя се възможно ли е все пак да имам връзка с тази жена? Тя е доста разкрепостена в мисленето си, широкоскроена и т.н, не ми прилича на човек, който би живял според наложените норми и “морал”, и би пренебрегнал себе си и своето щастие... Напоследък усещам някакви неща и намеци, които не знам как да тълкувам. Звъни ми по телефона за изключително нелепи неща, като си говорим с часове по телефона. Когато сме насаме ме прегръща постоянно, казва ми: “Обичам те”, но когато около нас има хора, демонстрира само колегиалност, не и някакви близки отношения. От двете ни тя е по-инициативната, било то за разговор, за кафе и т.н. Колкото и да си казвам, че другият път аз ще поема инициативата, усещам как се вълнувам и притеснявам и отново оставям всичко на нея.
Не мога да си обясня какво се случа с мен- не мога изобщо да се концентрирам в работата си, когато е около мен. Непрекъснато се оглеждам за нея, дори съм станала ужасно суетна, преди не бях такава, дори не се гримирах, а сега не мога да позная себе си. А и тя много често ми прави комплименти за външния вид, усещам я как ме наблюдава, казва ми, че изглеждам прекрасно, че съм много нежна и красива... Чудя се дали има някакви чувства към мен? Изобщо как да подходя, как да ѝ покажа, че не ми е безразлична?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: dfd6c6591d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Била съм в подобна ситуация, потърси в нета mommy issues и виж дали ги имаш.Това беше моята причина да се влюбя аз в друга жена , почти тройна по години на моята възраст.Иначе по си мисля че , отношенията ви са приятелски.Просто е много рядко такова нещо в България да се случи освен при тийнейджърите.А вие ми звучите поне на 20-25.Все пак пиши по темата ако нещо се случи , следя!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1f2757ca6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Охоо, имате служебни отношения които прераснаха в приятелски. В заглавието на историята казваш че я обичаш интимно. Това означава, че имате интимни отношения. Надявам се да си щастлива с нея. Възхищаваш й се в интелектуално отношение защото е много интелигентна. Как тогава ти звъни по телефона за изключително нелепи неща и говорите с часове за нелепи неща. Нещо не проумявам, интелигентна жена а говорите нелепи неща. Казваш, че тя е семейна, а има ли деца. Няма как да не знаеш тези неща и въпреки всичко говорите с часове. Странна история.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 80d1e4ab74
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Авторката:

Номер 1 - Не мисля, че имам "mommy issues", просто се влюбих в тази жена... Никога не съм имала и проблеми в семейството - имам невероятни родители и никога не са ми липсвали обич, подкрепа и внимание от тяхна страна. Да кажем, разликата в годините ни е около 20 години, но пак казвам че е изключително младолика и красива, а аз никога не бих се влюбила в жена, която изглежда като баба например. Също така и не бих се влюбила в човек, красив външно, но с беден духовен свят. Просто в нейно лице намерих сродна душа, толкова много си паснахме като характери, толкова много общи неща имаме и еднакви възгледи в много отношения... Никога не съм очаквала да срещна толкова специален човек на работното място, но тя Любовта просто се случва... А аз я заобичах до степен, в която, ако я няма в живота ми, много ще боли... Много се привързах, а аз съм човек, който трудно допусна някой до себе си, до своя вътрешен свят. Дори ми каза, веднъж "Благодаря, че ме допусна до себе си, означава много", което пък ми стопли душата...

Номер 2 - Това, че я обичам по този начин, не означава, че имаме интимни отношения. Ако имахме, нямаше да се колебая за това какво чувства тя и да пиша тук, не знам кое ти звучи обърканото. Имах предвид, че ми звъни с нелепи "оправдания", за да завържем разговор например, а не, че говори нелепи неща. В последствие се получава един много интересен, откровен и дълбок разговор помежду ни, като и на двете ни, разбира се, е много приятно. И да, има дете, но то отдавна е поело по своя път, дори дъщеря и е семейна и т.н..

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: fb2d15cc57
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Ако е толкова интелигентна, вече трябва да те е усетила, че имаш друг интерес, не чисто приятелски. Може би ѝ е интересно и ново, приятни са ѝ разговорите и вниманието, но едва ли ще пристъпи по-нататък. Едно са приказките, съвсем друго- делата. Възможно е и ти да вземаш желаното за реално и да се самонавиваш. И какво развитие виждаш в отношенията ви? Че тя на 40-50 години ще обърне резбата, ще зареже съпруг, дом, всичко, градено с години, без да ѝ пука за дъщеря, внуче (може би има или ще има) и ще заживее с теб? Или ще се крие като мишка от мъжа си, от колегите, за да върти любов с жена, след като е хетеросексуална? Не ми се струва много възможно, човек не напуска толкова лесно зоната си на комфорт, особено като е на години. Но това си е мое мнение.
Все пак трябва да ѝ признаеш какво в действителност изпитваш, не може да го отлагаш вечно, пък оттам нататък каквото тя си реши.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: a7e2f9a6a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей, авторке. Бих ти казала да не се отказваш. Аз също съм между 20 и 30 годишна, влюбих се в жена, която е с 18 години по-голяма от мен и цялата тази предубеденост ме отказа да предприема каквото и да е. Тя също е много широкоскроена, интелигентна, луда в най-добрия смисъл на думата, постоянно ме прегръщаше, пишехме си посред нощите, въпреки че професионалните ни отношения не го предполагаха. 5 години по-късно тя се премести да живее на друго място, а аз все още не съм и казала какво чувствам. Усещам го като пропусната възможност, тежи ми. Дори и да не чувстваше същото съм сигурна, че щеше да ме разбере и да се изясним най-малкото. Скоро друга авторка имаше подобен проблем и се опитах да се свържа с нея, но нямаше отговор. Ако решиш: fannatic abv bg

Много бих се радвала да споделя с някого какво чувствам и да изслушам някого със същата болка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker