Черни точкиVSБай Ганьо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Черни точкиVSБай Ганьо
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1600 пъти
Потресена съм, прочетох коментарите под темата, за черните точки и се оказа, че повечето български "мачовци", не си ги премахват! ШОК!!!
Моя приятел винаги си премахва черните точки, не виждам, защото трябва само жените да си ги премахват не разбирам? !
Бъдете по съвременни!!!
Ще си останете сами!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 766888f5dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

1.   А да го лапнем на някого, не щеш ли?

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 6acd72c01e
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

2.   Да не се грижиш за лицето си е като да не се грижиш за всяка друга част от тялото си. Българският мъж не е много по тази част, защото е “педалско, бате” или просто не му дреме. Не е суета, не е лиготия, а минимално поддържане на спретнат външен вид. Ама ако им дойде жена с гадни черни точки или нещо друго, веднага ще квикнат, защото ние сме длъжни да сме изрядно поддържани, с мека и чиста кожа, без косми какво ли не. Гнусна история... говорим за най-базисна грижа, не за метросексуални лиготии, но явно и това е твърде много. Как не им прави впечатление - не знам, то ще ти избоде очите. Неуважително е към тях самите най-малкото.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 8eabb63206
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Ти пък... Те не се къпят и ходят обрасли като маймуни, та черни точки ще махат. :Д:Д

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 49e364f5f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

5.   Нинче, пак аз съм от коментарите онази тема за оная българка дето си намерила тъпкач на същия ден. Българките сте по- зле и от мъжете. И да оставим настрана грозната им външност, характерът им е толкова гаден, че на някой по- чувствителен мъж, който се е влюбил в Ганьовката или поне е разчитал на някакво уважение и вярност от нея, може да получи доста психически травми и комплекси от една " прекрасна красива" българка. Разбира се, ако е благоволила да е с него, по принцип българската жена все по тъпи и нагли мъже си пада, повечето от тях са наистина грозни и черни. После мрънкат кви боклуци. били. Ами вие какви сте? С какъвто се събираш такава си и ти. То само да ви чете в сподели човек, достатъчно впечатления ще получи за характера на уникалната българка.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b5d8aa3a26
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Аз нямам нито пъпки, нито каквито и да е било точки по лицето.Дори през пубертета една пъпка не съм имал. Въпреки всичко си мия лицето сутрин със специален сапун за лице и след това с друг сапун на пясъчна основа за почистване на порите.Лицето ми е кръгло с много красиви естествени форми, чип нос, големи очи, предлага ли са ми от няколко световно известни бранда на козметика да стана рекламно лице ма техни продукти, но отказах, защото това е работа за п*дали. По-въпроса за другата тема там четох една неориентирана тинейджърка, която твърди за въпросния левент, че хем е красив хем гнусен и отблъскващ.Тоест боли ме, сърби ме, драго ми е. Като цяло българиата трябва да се научи да бъде истинска жена. Тоест домакиня в къщи, к*рва в леглото, и дама в обществото. До като не стане истинска жена, ще трябва само да се задоволява със дебели шебеци , с черни точки по лицето смърдящи на тор и чесън.И да не се оплаква за да не изпусне и тоя влак.




Чингис Хан

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 853312f5c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   А аз като нямам точки и пъпки защо съм сам? Явно шефът ме е направил толкоз идеален, че мацките се комплексират.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0131736b0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Ха, че те след определена възраст ги мързи да се изкъпят и да си измият зъбите, ти за черни точки говориш. Ако не са жените им да ги перът и да ги карат и дрехите си няма да сменят. Обаче иначе са големи специалисти по всичко и разбира се жената до тях трябва да изглежда като манекенка.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: f12d64c6d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Ами, според мен просто начинът, по който беше написана цялата история доведе до тези коментари. Повечето български мъже, които познавам имат адекватна хигиена на лицето. Аз също си изтисквам черните точки, не е голяма драма. Не мисля, че е "педалско". Бръсна си мишниците и гениталиите от 14 годишен, също не мисля, че е "педалско". Правя го за да се намали миризмата. Но не си бръсна краката например. Интересно е, че баща ми, който е на над 60 си ги бръсне.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 05862d3151
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аха.. Е, не е като да видите мъж във страхотна форма, и да ви се обадят комплексите. Накрая пак сте до недоносеник или дебелак, защото сте много висока летва всичките. Феминистичната промивка е тежко нещо. Толкова болна идеология, че чак извън границите на нормалността.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 8d6f53cb3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

11.   Пичове, не се хабете да отговаряте. Видях се с 2 от тоя сайт.
Тука са събрани най-грозните, на дебелите, най емоциаонално осакатените жени, които единственото нещо, което могат е да плюят по мъжете.
Оставете ги, на мен лично ми е жал за тях.

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 457bbcd1fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Когато заживях с приятеля си се потресох от липсата му на хигиена. Къпе се веднъж седмично, не си мие зъбите и дъхът му мирише, оказа се че има задни изпопадали зъби от липса на поддържка. И не е единствен. Говорила съм с приятелки и на техните мъже къпането не им е приоритет. Да искате да сме красиви, поддържани и лъскави като бонбончета и то често българката е поддържана въпреки липсата на средства за маникюри, чистене на лице, прическа, грим, обезкосмяване, хубави дрехи и провокативно бельо и то не ги купувате вие тия неща, в редки случаи и срещу това да трябва просто да си измиете зъбите, да се бръснете и къпете, но и това не можете. Това не е педалско, а елементарна хигиена, да, и черните точки е ок да се махат. По-срамни е да ходиш с черни точки, отколкото да ги махаш.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: f09038d179
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   А бе вие наред ли сте? То тези точки вече станаха цял източен въпрос! Или само си търсите повод да си изливате комплексите и омразата между половете. Ганьовци, ганьовки, глупости! В почти всяка тема коментарите избиват в заяждания, обиди и злобни обобщения. Нямате ли с какво по-интересно да се занимавате?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: d7db27dd84
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Авторке, първо приятелят ти е с много нежна душица явно (сещаш се…), второ – щом не разбираш „защо жените само трябвали да си ги махат?“, то има нещо сбъркано в тебе, и трето – ще си останем сами, ако всички жени вземат, че станат к*хи лейки като тебе – което не е никак за подценяване като възможност предвид обстоятелствата и тенденциите!

4 - „Просто ги мързи да се поддържат нашите боклуци (мъже). Ходят си дебели, космати, гнусни, мръсни, миризливи, освен това са супер грозни, ниски и черни, но айде последните не подлежат на промяна.“

1) Нинче, Чингис Хан е бил дебел – най-големият завоевател живял някога, както и почти всички владетели, когато са достигали по-сериозна възраст, 40 и нагоре. Също и много други мъже, достатъчно добре изявани в своите общества.

Мъж да е дебел е нормално. Не можеш да упрекнеш за това мъж. Но виж, ако беше слаб и тънък, тогава да. Но като жена не ги разбираш тея работи, а и аз няма да ти обяснявам защо е така.

2) „Космати“ – всички живо на тази земя е космато, с перушина или специална кожа – влечуги, земноводни. Дори насекомите имат косми. И ти имаш косми и жените имат косми. Разбира се, че ще сме космати. Ако човек няма косми по тялото си, то той е болен – има такива заболявания...

Естеството на мъжа е да е по-космат от жената и ти да искаш да се обезкосмяваме, защото на теб ти е втълпено, че така е по-естетически красиво тялото, е абсурдно. Само един промит мозък, каквито ги има вече много, може да тръгне да се бръсне от-до. Напълно обезкосменото тяло нито е красиво, нито е здравословно. Космите имат своето предназначение и вземете се ограмотете, какви са ползите от космите по човешкото тяло!

Предвид порнозависимостта ви е логично, защо изпитвате отвращение, ако мъж не се е бръснал под мишниците и около гениталите. Но това обезкосмяване на интимните части абсолютно противоречи на мъжкия характер на човек – не е мъжко да се бръснеш под мишниците, както и к*ра, и топките. Ако някой ми извади адекватни факти и заключения, на база на които извежда, че мъж да се бръсне на тези места е мъжко, то тогава съм готов да отворя по-широка дискусия. По мое мнение, а се надявам и не само, мъже, които системно се обезкосмяват на тези места, имат някаква изкривена представа за мъжествеността.

3) „Гнусни“ – имаш някакво психично разстройство! Колко от мъжете процентно ти се виждат „гнусни“ и защо?
4) „Мръсни“ – не само, има и много чисти и поддържани мъже. Не знам къде живееш и каква ти е социалната среда – на готвачи, бачкатори и автомонтьори ли?
5) „Миризливи“ – възможно е. Мисля, че е редно един път на ден човек да си взима душ и да си поддържа дрехите чисти.
6) „грозни, ниски и черни” – субективно е, има и много високи (над 1.80 м.), и такива със среден ръст (1.70-1.80 м.). В много държави мъжете са ниски или със среден ръст. Българите сме добре в това отношение. За черни – има и такива. Подбирай си мъже според твоя вкус, а не плюй другите, които не ти харесват и които с нищо не са допринесли, че да се родят с еди-какви си характеристики.


Като заключение мога да кажа, че българката е с много сбъркана представа за мъжа и за това как той трябва да изглежда и да се държи.


Жена да изисква мъжът ѝ да се обезкосмява като някой трансджендър... извинете, посетете психотерапевт!

Същото е и за точките по лицето. Даже това чупи рекорди по женско тъпоумие!

Един съвет към жените:
Жени, не се бъркайте в неща, които не разбирате и които не са ваша работа.
Гледайте си домакинството и децата и спрете да сте толкова капризни, заядливи и досадни.
Скромността краси човека, а не гадният му характер.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 9213cdd379
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   До 11
Същото важи в пълна сила и за мъжете, пишещи тук. ;-)

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 12600d22be
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Тука са събрани такива, които с хубавец няма да тръгнат и да могат, просто са доста комплексира лексира и. :(

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: cf8eaa404d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Аз лично ги махам сам вече,невиждам нещо странно но не се и гордея с това,просто знам че е редно да е добре изглеждащо лицето и също така зъбите,както и прицеската и още много неща.Тялото също бръсна цялото без изключение но тук за мен има значение как,за мен е по добре с машинка защото седят една идея по добре,с кола маска или епилатор според мен седят много гладко и е кофти вече.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 43575643e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Не е "съвременност" а елементарна хигиена. Да му гледам мизерните черни точки и да поискам да го целуна - абсурд! Отвратително е!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1d15b6825d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Само да кажа нещо за Бай Ганьо. Алеко Константинов е написал книгата “Бай Ганьо” или по-топчно “Бай Ганю”, защото народът е бил прост и невъзпитан, какъвто е и сега. Българският народ не е единственият прост и невъзпитан, но Алеко Константинов му е дал нещо, което другите нямат. Идеята на “Бай Ганю” е била народът да чете тази книга, да види какви трески има за дялане и да вземе да работи за поправянето им. Много други прости народи не са имали това. Идеята на “Бай Ганю” не е била народа да почне да са псува, да са обижда, да са самонарича “Бай Ганьо” и всъшност наричайки своя собствен народ по този начин, коментиралите тука не показват, че се различават с нещо от “бай Ганьовците”, които описват. Идеята на “Бай Ганю” не е била такава да почваме взаимно да се ядем и да обиждаме, както сме свикнали. Другите народи си помагат, ние само се ядем. За съжаление експериментът на Алеко Константинов се е провалил. Той е целял българите да виждаме от “Бай Ганю” как да НЕ СЕ държим и да оправяме тези свои недъзи. Но не, ние не можехме да разберем смисълът на творбата на този велик български автор и превърне “Бай Ганю” от народно богатство и градивна самокритика, които може би никой друг народ на света не притежава в едно просташко обръщение, с което още повече да се ядем. И в заключение бих казал, че Алеко Константинов изобщо не е трябвало да пише тази книга, защото от добронамерена градивна критика се е превърнала в просташко обръщение. Бай Ганьо да вика “Бай Ганьо”. Цирк пълен.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: fb66f15f6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   №4,

Ненче, мило, какво ти има? Лоши думи хортуваш, добре ли си? Пак ли ти е избила чивията, пак ли си объркала халдола с разхлабиелното? Това е описание на горила, не на човек, душа. Защо пак си се озъртала в зоопарка? Казаха ти го и ветеринар, и психиатър: не е хубаво с шимпанзе, ами ако се заклещите пак?

Споко, има си начини и ти да намажеш. Първо, обръсни мустака. Дали с длето, дали с градински ножици, просто го махни. Острижи и сключената вежд. Вместо да пъхаш лой от седалището в кривата джука, пробвай да го сложиш отпред, на балкона. Не е редно все пак отзад да си като Еверест, а отпред пет стотинки под балатум. Малко избелване на кожата също не вреди! Редно ли е ареолата да ти е колкото гърдата? Няма страшно, едно по едно стават нещата. След това и на другото ще му обърнем внимание. Сливата хубаво ти е черна, но може ли такъв плет да е? То Петър затова се отказа плетове да плете. А и тези долни устни, душа, може ли тъй до колената да стърчат? Оправи малко и кривите крака, барем някой да поиска да срещне кривогледия ти поглед. Как иначе ще те зърне някой хубав батко, 30 санта на височина и два метра на ширина като си?

Модчета, вие четете ли глупостите, които одобрявате? Че на Неновица ѝ хлопа дъската, хлопа ѝ с ръждив пирон. Защо обаче допускате профанитет от селски пръчки като нея, щом го забранявате сами в правилата? Какво са ѝ виновни хората, че никой не може да я погледне без да повърне?

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 43575643e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Чингис мечтателю, няма такъв вариант като жена без избор хахах.
Вечно прескачаният мъж обаче се надушват дори в анонимен сайт и какво да ти кажа....направо си вониш на такъв.

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e840693414
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   А защо да не трябва само жените да си ги премахват? И аз не разбирам. Имам много приятели, чисти, всеки ден различни дрехи, не носят едно и също по седмица, къпят се всеки ден, махат си космите на подмишниците, дезодорант и парфюм използват постоянно и ИМАТ черни точки. Това не е нещо, което се премахва с къпане, че ако го имаш да ти е ниска хигиената, ама обяснете ми как хем ЖЕНИТЕ искат мъжкар, мъж на място, хем и някой, който седи с маски против черни точки и използва кремчета. Който иска да си ги маха, не ми пречи, ама да тръгна да съдя хората за това. Баща ми на почти 50 години се къпе всяка сутрин, обезкосмява си и гърдите и гърба от време на време, защото го дразни, поддържа се, обаче да ходи да си маха черните точки не мога и да си го представя. Колко процента от мъжете над 40 изобщо ще го правят? Това, че жените са свикнали да гледат някакви перфектни американски актьори и да се прехласват по тях, не е мъжки проблем.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: dab399c9ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   24 мечтателко избори имат красивите и подържани жени.И той пак е двустранен. А обикновенната ганьовка, която притежава единствено комплект дупки с едно дълбоко гърло избори и се свежда до вонящ на сирене Ганьо с бабалюгите на задника и до котки и вибратор. Прочети номер 12 и ще видиш, че съм прав. Айде със здраве и успех с изборите!



Чингис Хан

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker