Понеже съм ерген, предопределено ми е да съм егоист и за всичко да съм виновен. Женска логика - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Понеже съм ерген, предопределено ми е да съм егоист и за всичко да съм виновен. Женска логика
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1580 пъти
Здравейте,
Три години имах връзка с разведена жена с две деца на 10 и 12 г. Не съм настоявал да ми ражда дете, приемах децата и, и те мене. Връзката ни не беше само секс, помагах и по всякакъв начин, вкл. и финансово. С една дума обичах я искренно. Много влюбен бях.
В един момент тя започна да ме притиска да заживеем заедно. Аз се поддадох и после започнаха проблемите. Тя ме натискаше да отдам апартамента си под наем, започна да ми държи сметка, с кого се виждам и имаше претенции към приятелите ми. Не беше доволна от това, че не готвя (просто нямам навик). Включи майка си и баща си на моя издръжка. Преди проявяваше уважение към майка ми, след като се събрахме нула. Държеше сметка за парите ми, за бизнеса ми и т.н. Не издържах и я напуснах. Скъсах с нея окончателно. Просто тя се озлоби и почнаха едни приказки срещу мене понеже съм ерген, значи съм егоист за нищо не ставам, не разбирам семейния живот и пр.. Тя е била в правото си да изисква жт мен такива неща. При положение, че съм се раздавал за тази жена, получих такива обиди и честно да ви кажа много ме заболя.
За сведение бившият и има друго семейство, плаща мин. издръжка за децата и ги вижда от дъжд на вятър.
Просто споделям, благодаря ви
М. 37 г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: d1f9811a9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

1.   Просто, никога не се обвързвай с разведени майки!

Това са жени с ниско качество. Сега някои, ще кажат: " Ама каква вина има жената,като мъжът и не ставал....".

А аз да попитам, за какво тя се омъжва са такъв, че и деца му ражда?!?

Нали се сещаш, че и ти никога няма да си първи избор в тази връзка, тя винаги ще поставя децата си на преден план, а тебе щете използва, както го е правила. И ти не си за дялане, но поне си сложил край на тази безсмислена връзка.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 270099b09c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Винаги съм се чудела на млади мъже без деца, защо вместо да се хванат с несемейна жена, която няма деца и да си създадат свои се хващат с майкии с деца и гледат чужди деца, вместо свои. Сбъркана работа. Според мен свободните мъже трябва да са със свободни жени и да създадат свое семейство, а не да има толкова свободни жени, които искат деца и семейство, но свободните мъже се хващат с жени, които имам деца. С риск да ми скочат хейтърите и самотните майки ще ви кажа на всички, че свободните мъже, трябва да са със свободни жени !

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: e7f6146f53
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

3.   Приятел, толкова ли си го закъсал, че си взел някаква с две деца? Да издържаш нея и деца, които не са от теб. Тя си е търсила провайдер и е намерила такъв в твойто лице.Искала е да те откъсне от приятелите и родителите ти, за да може спокойно да те манипулира, без да има вероятност някой да ти отвори очите.Ще я издържаш, чак ще и готвиш? А тя какво ще прави, вечер да вдигне само краката и там пак ти да свършиш цялата работа.Реално тя е осъществила мечтата на всяка Ганьовка.И после като не и се получило за това толко злобно е плюла отрова.Само като си чул, че мъжа и я е зарязал с децата и си е създал ново семейство, още тогава е трябвало да си плюеш на петите.Никой не бяха от хубавото.



Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 81801bdaf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Нищо ново под слънцето, драги…..
Жените навлизат в личния ти живот колкото ТИ им позволиш…
Сега знаеш, че не е разумно да се хващаш с жена, която просто търси заместник на предишния….

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 0b983d49a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ами, може да го е закъсал, да. То че е много лесно с необвързаните и без деца да се хванеш. Хвани едната, удари другата.

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 073a4794a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Според мен да се хванеш и да заживееш с разведена жена не е проблем, ако и двамата вече сте с пораснали деца, поели по своя път. Но млад мъж, който все още няма деца, да се занимава с такава е тотална глупост. Същото е и млади жени, които все още не са родили, да се захващат с разведени мъже с деца.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: e27fcf60cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Бате, ти си клaсически пример какво не трябва да правиш с една жена.
За жалост си се опарил сериозно, но поне вече ще знаеш.
С разведена и самотна майка с деца никога, ама никога не се обвързвай.
Те действат точно така. Първо всичко е цветя и рози, докато не клекнеш да заживеете заедно. А знаеш ли защо толкова напира да живеете заедно? Защото, никой не я иска и тя бърза ли бърза да покаже и на себе си и на другите, че още я бива. Но най-вече да си намери някой баламурник ( без да се обиждаш) и да го изцеди максимално, да плаща за двете чужди деца, които трябва да гледаш. А същите тея малки деца после ще ти викат ти не си ми баща.
Ти се се усетил, ама има мъже, които още повече затъват. Тогава жената почва и да им изневерява и те пак продължават да стоят.
Не и се връзвай на приказките. Жените не знаят друго освен да прехъвърлят вината върху другите за собствения си грозен и провален живот.
Такива жени само ебеш и бегаш, никакво обвързване, никаква обич, никаква издръжка. Не се унижавай така повече и най-вече не приемай това, което си чул от нея за истина. Било твоя отговорност? !
Бре ти да видиш колко е отворена наща, чак па било и твоя отгворност.
Заеби ги тия курви и си гледай живота.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 87e92caba0
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Напоследък сайтът се напълни с женомразки теми, писани от един индивид, изпитващ налудничава омраза към жените! И на тази история не вярвам нито дума!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 9320371f93
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Добре че си се отървал от тоя вампир, понякога се чудя как такива използвачки успяват да увъртят и заблудят когото и да е, но и ти си си виновен, че си си загубил нервите и времето което е най ценното нещо. Нали знаеш какво казват не е тоя дето яде баницата а тоя дето му я дава.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4663e7232f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Разведените с деца са само за чукане, ако имат и дъщери и успееш и там да се класираш-още по-добре. Другото е безсмислено губене на време и безполезни ядове.

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 776ecd9a57
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Че ти нищо ново не си описал. Абсолютно всички жени стават такива, ако не са по рождение, просто ти показват едната си страна (фалшивата), но когато вече заживеете заедно ти показват ИСТИНСКАТА СИ страна. Стой ерген - по-добре. Питай старите, те ще ти кажат.
Шанса да случиш на прилича жена е нищожно малък и не си заслужава труда, усилията, чувствата, парите и най-вече... времето.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 621a266d42
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Правилно си и бил шута. Представи си, ако се бяхте оженили и имаше дете от нея какви циркове щяха да стават щом сега се е отпуснала. И предишния има основание да я зареже.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 586cab3ace
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Брат за мен човек на 18, ти на 37 си млад, в действителност ако тренираш и живееш здравословно може да излгеждаш много як дори на 50, остави какво ти говори тази лелка, една от причините да ги говори е защото вече има багаж (2 деца не са малко ей), вероятно няма какво толкова да предложи (да гледаш 2 деца не е лесно ако си сам поне според мен), а ти просто явно си добра партия, заможен, имаш пари, нея това я интересува, а ти говори така защото познай - годините минават, тя става по-възрастна, вече има и деца, кой друг с пари и бизнес ще я вземе? На нея ѝ трябват пари явно, а не човек който да е с нея, просто си бил един банкомат, и дори да греша според някои за мен е точно така, моя съвет като от по млад към по възрастен е, да се отдалечиш от нея, спираш всякакъв контакт с нея, взимаш се в ръце и си намираш не обвързана жена без деца, млад си, хората на по 60 имат деца, пък ти и на 40 да имаш голяма работа. Пък и ако се поддържаш както вече казах, ще бъдеш много привлекателен и това е доказан факт. Успех брат и внимавай с жените!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 3b2517512a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

16.   До 8. Когато на вас жените ви казваме истината в очите ставаме женомразци. Просто не можете да понасяне критика за разлика от нас мъжете и истината ви боли. Аз досега не съм чул искрено жена да казва: " извинявай, съжалявам сгреших". Вие винаги сте прави, дори и когато грешите.
Ето прочети и моята история на кратко и си направи изводите. Влюбих се в жена с 2 годишно момченце, изоставена от бащата на детето, когато то е било на 1 г. Не са имали брак, просто той го е припаднал само. Четири години живяхме заедно в хармония. Детето ми викаше татко и много ме обичаше, а и аз него. Всичко беше прекрасно, докато не се появи бащата. Искаше си "семейството" обратно, съжаляваше, раздаваше скъпи подаръци, разполагаше с пари и т. н. И моята приятелка се предаде и се върна с детето при него - нали му е биологичен баща. Детето само как плачеше. То не го познаваше въобще. Почти една година ходех като болен. Тя забременя отново и роди момиченце. Идилията им беше точно две години и половина. Той не работеше харчеха някакви готови пари, но и те свършиха. Тогава "бащата" си би шута и пак замина за чужбина и я остави с две малки деца на ръце. Това беше преди три години, въобще не се е прибирал да ги види. Чат-пат и изпраща по 100 евро. Еми, това е. А, вие продължавайте да пишете, че никой не обръща внимание на разведени жени. Повярвайте ми, приказките за бившите, че си остават бивши за повечето жени не важат. Имат ли възможност пак бягат при тях или просто изневеряват на мъжете си с тях.
Не съм се оженил още и не знам дали ще го направя.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 7caef4bdab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Номер 5, разсмя ме. Много точно казано, за съжаление!
Истинските, стойностни хора и от двата пола, с лупа да ги търсиш в днешно време!
Жена съм, но съм напълно съгласна с теб!

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: ff3f0a0285
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Авторе, всички жени сме такива с или без деца. Когато заживяваш с някого просто нещата много се променят, това е положението.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker