Crush-a ми винаги е на първо място в Story Viewers - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Crush-a ми винаги е на първо място в Story Viewers
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1541 пъти
Здравейте на всички ! :)
Момчето което харесвам в последно време ми излиза винаги най-отгоре в листа на сторитата.
Забелязвам че ако ми отвори сторито примерно на 10тата минута , след него колкото и да го отворят , той се изкачва най-отгоре над тях и застава на първо място , при положение че го е отворил преди другите.
Чела съм че след Х последователи , алгоритъма на сторитата се променя и най-горе застава човека който най-много следи профила ти.
Никога не сме си писали с него в инстаграм , имам 1единствена снимка лайкната от него от преди 100години. Спряла съм да му отварям профила отдавна и въпреки всичко той на всяко стори застава първи, а хората под него са такива с които си пиша всеки ден,лайкваме си , коментираме си и тн.
Някой който разбира от инстаграм може ли да потвърди тази теория ? Доста статии изчетох , доста клипове изгледах и навсякъде пише че след определен брой последователи , алгоритъма на сторитата се променя и по този начин можеш да разбереш кой най-много те следи. Таа дали е възможно наистина толкова често да ми отворя профила че да се изкачва над хора с които си контактувам всеки ден ? Просто ми звучи прекалено хубаво за да е истина :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: e4b29fcbe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Социалните платформи разполагат с безброй много алгоритми. Трудно е да се каже, заради кой точно алгоритъм ти излиза най-отгоре.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 67ae364f81
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Съжалявам, че ще те разочаровам, но алгоритмите на Instagram, които научават всичко за теб, никога няма да ти покажат кой ти гледа профила най-често, кой те stalk-ва и т.н. Това е защото не е в техен интерес.

Ако ти гледаш профила на Митко по 12 пъти на ден, това е добре за Instagram, защото прекарваш време в приложението, те ти показват реклами междувременно и печелят пари от теб. Но ако Instagram известяваше Митко всеки път, когато ти му отвориш профила, ти ще спреш да го правиш, защото не искаш Митко да знае, че го харесваш (примерно). Съответно ще прекарваш по-малко време в Instagram.
Тоест всякакви такива схеми с това да разбереш кой те следи най-много са невъзможни - социалните мрежи никога няма да ти предоставят тази информация по какъвто и да е начин (било то с известие или с подреждане на имената в листата с прегледали стори).

Защо тогава той ти излиза най-горе?

Вариант 1: най-много взаимодействаш директно с него (пишете си, лайквате си т.н.) Ти казваш обаче, че не си пишете, не му отваряш профила и т.н. Значи остава:

Вариант 2: най-много взаимодействаш индиректно с него. Например: търсиш му името в търсачката (дори без да отваряш профила), гледаш профили на общите ви познати, гледаш профила му от друг акаунт, който е свързан с твоя. Друга опция: гледаш му Фейсбука (иг и фб са свързани). Трета опция: Не правиш нито едно от тези неща, но преди си го правила много често, а Инстаграм помни. Също, ако си пишеш с приятелки за него, съобщенията също се следят. В соц. мрежи няма скрито - покрито.

Вместо обаче да се занимаваш с алгоритми и глупости, излез от Инстаграм и влез в реалния живот. Покани момчето да излезете, идете на разходка, на кино, говорете си. Там е смисълът, а не дали ти е гледал сторито. Лайкове, гледания и прочие са просто виртуални аватари. Безсмислена работа, направена само за да ти привлича вниманието и някой да печели пари от това, че си губиш времето. Гледай филма The Social Dilemma и ще разбереш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker