Как да го оставя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да го оставя?
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1314 пъти
Историята е доста деликатна, затова предупреждавам, че не искам да чувам обиди, а само конструктивна критика, защото не мога да изляза от омагьосания кръг. Благодаря Ви предварително.
Момиче съм, на 24 години, от град София. Преди година и 2 месеца се запознах с един мъж от Ямбол в една мобилна игра. И като една типична хлапачка една вечер реших, че искам точно с него да правя секс. Тогава беше започнала пандемията и нямаше никакво мърдане от вкъщи. Мина се, не мина време и аз се оказах влюбена в него без дори да съм му виждала очите на живо. Оказа се изключително ерудиран мъж за възрастта си (на 32 години е в момента), толкова интересен и шармантен - никога не бях срещала такъв мъж през живота си, за да ме трогне толкова много. А аз съм крайно капризна и угодия за мен много трудно се постига. Никога не ми се е мазнил, никога не ме е свалял дори, показа ми неща в комуникацията между двама души, които досега не ми се бяха случвали. Трудно ми е да го обясня, но от игричката, която си спретнах сега не мога да изляза. Много пъти още оттогава исках да се откъсна от него, трила съм го отвсякъде милиони пъти и съм го връщала, защото не мога да си го избия от главата каквото и да правя и където и да съм. Много пъти съм се опитвала да се откъсна от него, напоследък започна да прави опити през разни неведоми пътища, за да ме връща. Искам да си продължа живота без него и да забравя и никога да не сравнявам другите мъже с него, защото в момента друг няма как да има в главата ми. Спах с друг мъж, но това НЕ ми помогна по никакъв начин. Заниманията ми през деня нито 1 път не ми помогнаха. Чувствам се много изтровена от самата себе си и не знам как да се справя. А той, след всичките скандали - скандали, защото му се сърдя, че не ме обича, както аз... Нормално, каза, че не иска да бъде толкова близък с мен, защото всичко щяло да бъде скандал постоянно. А аз правя скандалите, защото не мога да се примиря, че той никога няма да ме обикне и никога няма да иска да бъде с мен. Не знам как да преживея последния факт, но съм взела за чиста монета мисълта, че друг мъж след този НЯМА да има в живота ми никога. Не си представям да го пусна и да се махна нанякъде. Чувствам го като жизнено важен, много го обичам. И толкова много съм плакала за него е така за нищо. А той се скъсва да работи, прикрива разни неща с това, но няма да го разисквам това нещо сега. Никога не ми е посявал напразни надежди дори, наясно е какво става в главата ми, но не мисля, че някога би предприел нещо спрямо това. Започвам да си мисля вече, че съм с някакво психично разстройство и трябва да ходя да се прегледам. Почти на 100% съм сигурна, че като го срещна нещата няма да са по-различни от това, което съм си измислила. Комуникираме почти непрестанно от март месец миналата година. Говорила съм с него с часове и разговорите с него не са от рода на "какво правиш, какво прави днес?", а почти през цялото време той води разговора и той говори интересни неща и е като генератор за лафове, за информация (правист от НБУ е), за култура, за музика особено... Не спира.
Бих желала да чуя поне малко утеха или да ми кажете, че съм луда и каквото и да е, през живота ми не се е случвало такова болестно влюбване (наясно съм, че е примесено с фантазии).
Смятам, поне аз лично, че някоя жена около неговите години ще си го прибере и ще си бъде с него, защото аз нищо не мога да му предложа - не съм се развила кариерно и не съм си стъпила на краката все още. Помогнете ми. Моля. Благодаря :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 81d47c0232
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   И защо не може да имате връзка? Ямбол не е в друга галактика.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 65800e119a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   ДО АВТОРКАТА: А вие кои зодии сте?
И моята история е същата, с тази разлика че след много изтривания и връщание, поставяне край на разговорите ни и отново начало, плакане от цялата неизбежност /много емоционална съм/, имахме доста сериозно препятствие, което е зад гърба ни вече, с тази разлика че все пак дочаках момента когато започна да ми показва любовта си,а дълго време ту даваше ту си я взимаше, едно такова неопределено положение. В началото му се сърдих, че не ми отделя нужното време/ но нямаше нужда от сърдене ама на жена/, много работи и хич няма време, но започна да го намира и ми отделя всяка своя свобона минута, разговорите са ни страхотни и какво им има на това да те пита как ти е минал деня, напротив точно в това намирам нещо чаровно, значи че човека те е мислил и го е грижа за теб и се интересува от теб.
Аз не бих спала с друг при условие, че сърцето ми е вече дадено на специален за мен човек. Мисля, че няма формула по която да го забравиш, смятам че щом вселената те е срещнала с него, е имало за какво да го направи. Той да ти даде нещо, да те научи на нещо или ти него.
А той защо комуникира с теб от толкова време?
Искам да ти кажа, че няма мъж на земята, който толкова много време да отделя на жена, за да си говорят САМО. Винаги е защото си е паднал по нея малко или много. То и при теб е така, ако не ти беше дори малко приятен щеше ли да поддържаш разговорите? Не нали?
И ПАК ДА ПИТАМ КОЯ ЗОДИЯ СТЕ? ф36

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: f76d723d04
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Че да не живее този в космоса, че от година и кусур не сте се виждали? ! София-Ямбол ли е огромно разстоние? ! Ако искаше да те види, хиляди пъти щеше да го е изминал. Другото са оправдания, писанки и убиване на скуката. Виртуалният образ е различен от реалния. Сигурно е женен, над 40 с 2 деца.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 609ed84bab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   На въпроса от заглавието - докато му пишеш и говориш с него и не проявиш разум и воля да кажеш окончателно "край, до тук" -никак. Ти нямаш връзка с този човек, както разбирам от темата (не става ясно виждала ли си го на живо), влюбила си се в един образ на базата на написаното и казано от него. За година и половина не ти ли стана ясно, че той не отговаря на чувствата ти? Все пак си на 24, не на 14 години? ! Какво става в главата ти, си е само твой проблем, нямаш никакво основание да му правиш скандали, че не те обичал както ти него! Не е и длъжен, бил е честен с теб и не ти дава надежди. Но му е приятно вниманието и факта, че младо момиче е толкова влюбено в него, му гали егото, затова продължава комуникацията. Според мен, няма никакъв шанс да бъдеш с него в реалността, сама казваш, че накрая ще си намери друга жена, ако вече не е. Съветът ми е да потърсиш помощ от психотерапевт.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0e9d520265
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не ми се ще да го отдаваме на астрология, №2, авторката съм. Аз съм стрелец (ноемврийски), а той е телец (майски).
Не иска да се занимава с жени, защото по негови думи щели да му попречат на работата (има собствен бизнес). Важна подробност, която нарочно пропуснах е, че излиза (преди 2 години) от 10-годишна връзка.
Аз съм сериозен човек доста бих казала, както и на неговите думи бих се съгласила, че съм много крайна. Не обичам да се отклонявам от целта си, стига да я има, разбира се. Не е присъщо за мен да стоя толкова много време точно никъде и да не мога да си тръгна и затова се дразня още повече.

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0e9d520265
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Авторката съм пак.
Има доста неща, които всъщност не написах, а показах само захарната страна на нещата. Казвала съм му за мъжа, с когото преспах, но не съм му казвала, че съм спала с него, защото още не бях, бяхме навън на бира само. Човекът, когото обичам не се заинтересува особено с кого, какво, що правя...
Когато му съобщих, че го обичам, получих отговор "Аз с какво съм заслужил това? Това, че ти търпя цирковете не е повод за обичане". Има моменти, в които ми се струва, че бърка секса с обичането, защото когато му кажа, че го обичам (изключително рядко), той го обръща на секс...
Адски много ме е наранявал с думите си. Имало е моменти, в които така ме е закопавал, та майка ми ме е питала какво ми е като ме гледа как изглеждам (преди това бях ревала в банята). Много е жесток и срещу него не можеш... Само ако те съжали можеш да му се полигавиш малко.
Все пак ми е останал малко кураж и вярвам, че един ден ще успея да продължа без него, но не се усеща тоя ден като скорошен.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker