Той си има друга, толкова ли съм луда, че му простих? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той си има друга, толкова ли съм луда, че му простих?
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 2115 пъти
Здравейте,
Пиша тази статия не за съвети и критика, а за да ми олекне.

Установих, че приятелят ми комуникира с две други жени, а и не само комуникира. Направо онемях, а той дори не го крие. Направо съм втрещена. Мислех си да го зарежа за това, но реших да поговорим и да си изясня ситуацията. Не искам да попадам пак в такова положение.
А и да си призная той е добър любовник, стимулира ме интелектуално, емоционално и сексуално. Има качества на които държа. Не е като другите. Не лъже, искрен е до болка, не говори с полу истини и лъжи, тактичен мил, страстен, отдаден и т.н.
В общи линии стойностен, човек ако се има в предвид с какви съм се срещала. Повечето искат само да те изчукат и да си тръгнат без да се обвързват, без ангажименти и да те потърсят отново след като пак им припари на члена, за да разпуснат и все те търсят в последния момент, а ти трябва да им висиш на полу съединител и да ги чакаш да звъннат. Отврат!!!

И така колкото и да ми беше трудно разговаряхме с него.
Не, че след това съм сигурна какво да правя, но все ще го измисля.

Аз си мислих, че всеки мъж изневерява. Мислех, че и той е такъв, но някак успя да ме накара да оставя огорчението и емоцията и да го чуя и да обмисля това за което ми говори. Все още не го разбирам напълно, но виждам някаква извратена логика в думите му.

Ще опитам да ви го разкажа.
За него те не били любовници. Били му като семейство. Побеснях. Как така, нали ние с него искаме да сме семейство. Разплаках се, а той ме прегърна и успокои. Но как може да ми разбива сърцето така. Та аз му давах всичко от което има нужда. Обичам го.

Ще опитам да продължа без повече емоции.

Та така. Каза ми че обичал и тях колкото обичал мен, представяте ли си, колкото обичал мен.... За това нямало как да ги зареже.
Не бил с мен само заради секса и красотата ми.

Попитах го как така може да обича друга колкото мен. Нима не иска да бъде с мен, нима нещо не му достига, нима има нещо което намира в тях а не в мен. С какво са по-добри че ходи при тях.

Каза, че навярно няма да го разбера. Честно казано все още не знам.

Харесвал интелекта и характера им както и моя. За него секса и външността били на второ място.
Не можел да избере само една. И трите сме му били скъпи. Не можел без нито една от трите. Не искал да изгуби никоя.

Попитах го как може да обича еднакво три жени, а той ми каза, че сме били по своему уникални и въпреки, че едно денонощие е само 24 часа щял да намери време и сили да се погрижи и за трите, защото ни обичал.
Не смеел да каже на никоя за другите, защото няма да го разберем.
Всяка жена искала да е единствена и неповторима и въпреки, че бил с трите ни, за него сме били единствени, уникални и не можел да си представи живота си без която и да е от нас.
И трите сме му били скъпи.

Луда работа. Едната дори има деца. Реших, че са от него, а той ме увери, че не са били негови, но му били скъпи, като родни.

Аз ли съм побърканата, че все още му вярвам или той, че вярва във всичко това...

Вярвате ли ми, че онемях. Помолих го да си дадем врвме, за да помисля, но не мога да мисля. Обичам го. Искам го. Може да е мазохистично, но наистина друг мъж не е бил така добър с мен, не ме е разбирал така, не е давал всичко за мен, не е бил искрен и прям след като повдигна някоя тема. Та дори не отрече. Дори за втората научих от него.

Не знаех какво да правя, но смятам, че реших.
Избирам да забравя, да не мисля за това, да се правя, че не се е случвало. Не искам да знам какви ги върши с тях. Просто не искам. Поне за сега.

Понякога си мисля: аз съм единствената от трите ни която знае. Чудя се дали някоя от тях би постъпила като мен или биха го зарязали.
Толкова ли е егоистично, че го искам за себе си и понякога се замислям дали да не кажа и на двете, какви ги върши техният любим и да им разваля идилията. А какво ли ще направи той, ако им кажа?
Страх ме е да си помисля, страх ме е да го изгубя въпреки всичко това.
Луда ли съм? Извратена ли съм? Нямам идея. А защо като сме заедно ми е още по-скъп от преди.
Казах му че не смятам да правя нищо, а смятам да забравя за тях тека, че да не ми го напомня. Каза благодаря и ме целуна. После прекарахме една от най-страстните ни нощи.
Защо от начало ме болеше, а сега го обичам дори повече. Дори след като се сетя за всичко това.
Явно съм откачила...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 9a5e3bee1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Жено съвземи се! Звучи нелепо, все едно са ти промили мозъка. Това не е нормално, тоя е някъв извратен манипулатор, който си е създал харем. Ти добре ли си, как можеш да си лягаш до него след всичко това? Ти пак можеш да го обичаш, любовта няма как да изчезне за секунди, но трябва да си тръгнеш от него. С времето ще мине. Какви са тия работи, направо чета чета и не мога да повярвам, че може да мислиш по този начин. Да някои жени прощават изневяра, но той не казва че ще спре, не се разкайва, а се опитва да се изкара ебахту светеца. Бих му се изхрачила в лицето на този извратен як и не бих го погледнала повече. Как му даваш да те докосва, като знаеш че има още две, с които прави същото. Кажи им и на тях и го зарежете и трите, това ще е щастлив край заа вас, а той да си търси други жертви, ако изобщо си намери.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c7c785762a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Това истина ли е? Той да не е арабин, свикнал да има 3-4 жени? Разделяй се с него веднага. Това е тормоз и той ще се засилва с годините. Фин, гаден тормоз. Ще се разболееш я от рак, я от нещо друго. Бягай докато си още здрава и можеш.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4e25cbc08d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   В исляма може до четири. Той до колко мисли да стигне? Днес сте три, утре дали няма да се появят нови три? Не мога да ти давам акъл, не съм теб, не съм на твое място. Ако бях на твое място, щяха да останат само две - аз щях да си тръгна. При вас е "малко" пренаселено, както би казала принцеса Даяна.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: f796fa4621
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Той да не е Краля Слънце, около който да се върти живота ти.... Прочети за съзависимостта в интернет и ще познаеш себе си. Ти заслужаваш повече от извратен псевдохарем, заслужаваш да имаш семейство с един човек и деца от него. Не си губи времето, той ще загубиш ужасно много от времето и ресурсите ти в мисли по него.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 72397981be
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   И аз искам да съм с двама, ама имам мъж и съм само с него. Не ти трябва такъв дето иска много. Все ще намериш такъв дето иска само теб.

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b56c10e7c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   ,,В общи линии стойностен, човек,,


Стойностен, обаче чука още няколко наравно с теб?


Божеее слез си пребери вересиите……..




Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: eb3e1bd5ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   А аз си мислех, че моето е сложен живот. Направо ме разстреля.
Не знаех, че има такива жени. Интересно ми е дали и другите ще постъпят като теб. Или ще избягат по най-бързия начин.

Май не избра най-правилното място да споделиш.

Правилният избор е този който сами правим, а не този който ни втълпяват хората.

Имаш мнение и глава на раменете си. Ако положението ти изнася го запази, но си направи сметка как ще живееш с това. В един момент и общественото мнение ще те натисне. Хората са лоши и не разбират. Винаги тяхното е миродавно. Щом ти си в баланс с нещо и си различен от тях, а те не са в баланс със себе си и са коне с капаци... излиза че ти грешиш, а те са прави.
Което не винаги е така.

По какво се определя дали си луд или не? По масата. Ако масата са като теб, според тях си нормален, но и най-нормалният да си в общество на ненормални, за тях ставаш ненормален.

Най-важното е да бъдеш себе си и да си щастлива. В мир със себе си, а на общественото мнение няма угода.

В това ненормално общество не мога да кажа дали си луда или не. Знам само едно за тази динамична и вечно променяща се среда. Приспособяваш се и оцеляваш или просто умираш.

Желая ти късмет. Бъди умна и не заставай срещу вътрешните си убеждения, а обществото да го духа.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: e3b4a9036e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Това жените не могат да го разберат, защото мисленето ни е различно, както са различни телата ни. Нямам дар слово да го обясня, както трябва, но просто приемете, че мъжете могат да обичат повече от една жена.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 21f10e938e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Такива номерца минават при определен тип жени . Този е страшно нагъл, ама ти си виновна. Само не разбрах как може това същество да се нарече стойностен човек.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 056dd381b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Съберете се всички и станете едно голямо щастливо семейство. Даже и деца си имате вече. Честито!

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 76b298954f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Добре де, те коментарите са ясни и аз напълно ги подкрепям. Искам нещо друго да те питам. Видно е, че си яко хлътнала, щом преглъщаш тая гадост. Та представи си сега ти да спиш с още двама, освен с този. Как ще ти е? Ще ти е приятно ли друг да те целува и прегръща? Или ще ти бъде противно? Казвам ти го по повод това, че бил "обичал" всички. И трите. Няма как да стане. Истината е, че не обича нито една. Ама нито една. И трите ползва и лъже, и манипулира. Най-малко пък теб обича. Но пък те вижда колко ти е акъла. Извинявай, че съм по-рязка, но просто виждам колко ще те прецака това нещо. Тая любов твоята. Ще ти загуби години, ще се изхабиш. На мен ми се е случвало нещо подобно. Въпреки че аз поне знам как бих реагирала при дадената ситуация. Бях болна от любов, направо обсебена, хванах го в изневяра и го зарязах моментално! Толкова бях наранена, че не можех да си представя повече да съм с този човек. Не, че спрях да го обичам. Не спрях. За това нещо трябва време. И трябва въпросния да е изхвърлен от живота ти. Това е положението. Изборът разбира се си е твой.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: e04df17a13
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Много е любвеобилен твоят приятел. Три мацки върти, че ги имал и за семейство? Комуна като едновремешните хипита ли ще прави този, харем ли? Какво бъдеще си представяш с подобен човек? Той може да хареса по този начин и още пет-шест и ти ще бъдеш съгласна, да бъдеш една от многото? Щом те устройва и имаш толкова ниско самочувствие, животът си е твой...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: f8c356a485
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Той е манипулатор. А ти се поддаваш на манипулации. Но знам колко е трудно да се отдалечиш и откъснеш от такъв човек. Факт е обаче, че един път тръгнат ли дадени отношения по дяволите, връщане няма.
Вдигаш белия флаг, спираш да водиш безсмислена война, най-вече вътрешна, със самата себе си. Не че някога си искала война. Той е и винаги ще е чужд, на друга, а ти нямаш нужда от любов, която да те кара да страдаш. Прочее, май никой няма такава нужда. Най-добре е да приемеш, че сте се провалили в тези отношения, но поне ще научиш важен урок от случилото се, който да прилагаш занапред.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 9dd8159cc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Пращай го в Дубай да се жени за четири. Но няма да му хареса, че трябва да ги издържа, а не само да им разтяга локуми.
Иначе, ако можеш, хвани си и ти още двама, та да видим Златния х... пардон! - интелект, какво ще каже.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 0ccee9b404
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Авторке, минала съм по този път. Умен, възпитан, интелигентен, с маниери. Оказа се, че всичко това е една показност и хватки, които действат безотказно при свалки, защото няма жена, която да не се почувства поласкана от джентълменско отношение. И мен ме убеждаваше, че е някакси нормално да се вижда с други жени. Само че, не сме в пети клас да си играем на другарчета, нали? Приятелките му са сексуални партньорки, с които се разнообразява. Очевидно още не се е появила жената, в която да се влюби дотолкова, че да забрави за съществуването на други. Значи, първо е нечистоплътно и рисковано за здравето ти да спиш с този мъж, защото не се знае другите 2 "дами" колко още партньори имат освен твоя. Ако някоя от вас забременее ще стане много сложно. Бъди разумна, бягай от тази връзка. Много добре знам на какви манипулации си подложена. Номер 2 го каза съвсем точно - това е фин тормоз, който с времето ще даде ужасни отражения на психиката ти и даже ще обвиняваш сама себе си за станалото. Повярвай ми, колкото по-бързо се отървеш от този, толкова по-добре. На мен ми отне 3 дълги години да се възстановя от връзка с такова отношение, т. е. прави си сметката докъде може да ти навреди. Със сегашния си акъл, разбера ли за нещо такова, бия шута на секундата и хич не ми дреме. В такава връзка обичащата си само ти, а той те използва. Спасявай се по най-бързия начин, момиче!!!

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 176ff166a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Явно е топ, вървежен мъжкар. Докато той върти три жени, 2ма-3ма мъже остават без женско внимание. То и така го е измислила природата. Забележете как жената вече "сякаш го обича повече". Това не са токсични отношения, а напълно естествен завет от еволюцията. В праисторическато минало само най-силните са имали поколение, а женската биология е оптимизирана да се влюбва бързо и да се държи здраво за тези екземпляри.

Че накрая жените остават с разбита психика, това не е важно за майката природа. Важното е да се раждат възможно най-силните и най-физически привлекателни деца.

Хората казват "остави го този", но не усещат, че дори и да успее(привързана е силно), тя след време пак ще се влюби в подобен високорангов индивид, тъй като това е заложено в гените й. Измъкване от този омагьосан кръг няма. Истинските мъже имат хареми, това е - обожателки, любовници, приятелки с привилегии. ДНКто им е ценно и природата иска, трябва, да го разпространи.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 56045d71e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Наистина, попитай го какво ще стане ако и ти си хванеш още двама. Интересно е дали си мисли, че само той може да го прави или би разбрал и теб. А може би знае, че не искаш и затова е толкова смел. Случвало ли се е той да те ревнува? Иначе аз съм жена, но ми се е случвало да обичам трима човека едновременно, явно не е само при мъжете. И то да ги обичам наистина, да ми пука за тях, да мисля как са. Странно е за останалите и не съм била с тези, които не го одобряват, не съм ги лъгала. Препочитам да не ги наранявам, но обичта си присъства наистина, колкото и да не го разбират хората.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 5e7c3365a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Ако историята е истина направи си първо IQ тест. Ако изкараш повече от мекотело отивай на психолог. Жена съм и не мога да си представя такова унижение. После защо мъжете имали разни мераци, надежди и очаквания, че всяка ще им търпи изцепките. За такива като теб летвата е под земята. Ако това е най-доброто, което си получавала... ти си за никъде. Искай от мъжете УВАЖЕНИЕ преди да искаш каквото и да било друго, защото без уважение ти си едно НИЩО, каквото си и в момента. Една от 3, но специална. Жалка история.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 6012ae83e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Човекът е паралия. Среден мъж най-много да кръшне с някоя колежка или да има една любовница, по-грозна от жена му. При богатите много искат да се докопат до ресурса, а те си правят кефа и гледат сеир.

Вариантите са 2 естествено, но ти вече си направила избора си и ще останеш с него. Може и да е по-добре така, зависи как си възпитана. А е ясно как си възпитана, иначе нямаше да пишеш за дилемата си тука.

Звуча цинично, но такъв е животът.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 8d7e3a9757
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Толкова ли ти е ниска самооценката, че смяташ, че не можеш да живееш сама и си си самодостатъчна, естествено докато срещнеш подходящ? Късай и хвърляй, че губиш ценно време!

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 95c4850634
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Ако бях на мястото на някоя от вас, директно си тръгвам.
Имаше един господин, раздели се с мен, хвана си друга и мен се опита да направи своя любовница. Еми не, няма как да стане. Няма как да съм нечия любовница и толкова явно да предпочете друга или втора жена.
Мъже достатътчно на този свят.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: a6f1184b65
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Здравей,
реших да пиша защото историята ти ми е позната. Работех на едно място в Столицата като обслужващ персонал и ми дойде един клиент започна да ме сваля, заговаря и с голяма увереност ми предлагаше и секс. /това не е важно/.
Той ми разказа същата история каза че имам 3 гаджета и никоя не знаела за другите, но той и трите ги обичал, показа ми снимка на всяка една и ми разказа историята и на кратко. Примерно едната беше по-възрастна.... Та и той разправяше как ги обипал, как успявал да задоволява и трите и бил голям мъж поради тази причина. И ми каза, че нямало истинки мъже, които можели само с една. Предложи ми да съм четвъртата. Аз го отрязах естествено вече имах връзка с един к.. р, а и е ужасно гнусна тази негова философия.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker