Отмъщение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отмъщение
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1739 пъти
Здравейте, какво бихте направили в името на любовта ето аз ще ви кажа честно бих направило всичко дори невъзможното. Имаше едно момче харесвах го с години той не ми обърна никакво внимание дори може да се каже, че го преследвах, бях обсебена от него, но много го обичам какво да направия за първи път ми се случва такова нещо. Той е първият в който се влюбих от първит миг в който го видях и от тогава не мога да го забравия, а знам че трябва. Преди няколко месеца ми писа, че доста съм му се наскала, и че подхода ми не е бил правилен. Направих неща с който натисна не се гордея но бях готова на всичко за него даже му писах, че каквото и да става винаги ще бъда до него. Но явно за него не означавам нищо защо ми писа само интимни неща. Явно мъжете не обичат жени който тичат след тях и ги преследват. Когато разбраха, че продължават чувства ми към него ме блокира, после пак ме отблокира и пак ми блокира, но аз не спирам да търсия контакт с него не мога да се откажа аз направих доста неща за тези години и не мога да си представия да се откажа толкова лесно от него, а и все още го обичам и сърцето ми бие само за него. Каза ми също, че "не съм негов тип" вие това как го разбирате и бихте ли имали сексуален контакт с човек който не е ваш тип. Затова сега искам да му отмъстия защо той се подиграва с мен и с чувства ми. Какво ще ме посъветвате.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: ee0c5a99dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Той не се подиграва с чувства ти, а се чуди как да се отключи от обсесивната психопатка в която си се превърнала.
Твоето не е любов, а обсебеност. Имаш сериозен психиатричен проблем и е задължително да се обърнеш към специалист да ти се помогне докато не си се вкарала в сериозна беля.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 509aa65562
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Ще те посъветвам да приемеш реалността- той не те иска! Колкото и теми да пускаш, и да се обясняваш, разбери, че той не се подиграва с теб, няма как да го накараш насила да бъде с теб. Ти би ли била с някой, към който нямаш чувства? За отмъщение забрави, нищо няма да се промени, само ти ще пострадаш накрая. Мисля, че ти трябва помощ от специалист, това твоето не е нормално, съжалявам наистина. Даже смятам, че ако не оставиш човека на мира, той е в правото си да потърси помощ от полицията и ограничителна заповед за тормоз или преследване, или там както се нарича.
Вземи се в ръце, лекувай се, уважавай се, любовта ще дойде, но трябва взаимност! Успех!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 811b9f48e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   За трети път (поне) пускаш тема в рамките на седмица, където пишеш едно и също (само дето има градация в психопатията ти с всяка следваща)! Хайде спри се, досадно е вече! Всички са ни отхвърляли и сме страдали от несподелена любов и не сме били нечий тип и ни е боляло. Този не е последният на света. Щом като искаш да си отмъщаваш, значи не го обичаш истински, а страдаш просто от наранено его. Това не е любов, вярвай ми. И спри да пускаш една и съща тема, отвратително е. "Не си била негов тип", чудо голямо! Мен какви неща са ми казвали мъжете, ако знаеш... Толкова ли си нестабилна, че да не можеш да превъзмогнеш нещо толкова дребно дори?!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 7d8164cb05
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Питаш "Какво ще ме посъветвате"? Първо-да спреш да пускаш по няколко теми за един и същ проблем или като го правиш да научиш поне малко българската граматика - глаголи в 1 лице единствено число не завършват на ИЯ, а на Я и множественото число на думата който е коИто. Има и други грешки, но тези са най-очевадни. Второ- да не се занимаваш с човек, който не те иска.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: ce51870b9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   3, градацията към по-добро или по-лошо е?

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: d9edc6fc9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ще те посъветвам да се образоваш....

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: e142908664
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Истинската любов е безусловна. Ти не обичаш този човек, искаш да го обсебиш, за да ти е добре на теб. Препоръчвам ти да се самоанализираш и работиш над себе си, защото поведението ти не е нормално.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 909828d480
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ако има нещо,което истински ме отвращава това са нагли жени,като теб,авторке.За протокола-и аз съм жена,и аз съм била отхвърляна,пренебрегвана,но аз съм съвсем друг тип жена.Достатъчно ми е да ме погледне мъж лошо-веднага се затварям в черупката си и се махам оттам,където не съм желана.Това е достойното поведение за една жена,а не да се натрапва,да отмъщава-и то без нищо,да демонстрира непоискани и несподелени чувства.Остави човека на мира,авторке,насила хубост не става,представи си обратния вариант-как би се чувствала ти ако някой,който не понасяш ти досажда.Имай поне малко достойнство,нищо няма да загубиш от това.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 8aaec1900e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "Затова сега искам да му отмъстИя защо той се подиграва с мен и с чувства ми"

Авторке, не ти ли идва на ум, че не си хубава и момчето не те иска? Ами ако си много грозна, пъпчива и сприхава дебелана, миришещта лошо, каквито днес са повечето момичета-жени, как искаш да те хареса? И как си правила секс с него не се връзва, но сигурно е само във фантазията ти. И, забрави простотията да му отмъщаваш, защото ако той реши да ти отмъщава, бедна ти е фантазията какво ще ти се случи. Малко са мъжете, които отмъщават на жените, защото за разлика от жениата, мъжът е благородно същество, но тези мъже, които решат да си отмъстят, жените помнят отмъщението им за цял живот!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: f187124ae5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Има една приказка, че след трамвай и мъж не се тича. Той трябва да тича след теб, а не ти след него. Така само го отблъскваш. Мъжете са ловци, те ловуват в кавички жената. А ти какво правиш - ти го преследваш, досаждаш и се държиш откачено. Е, никой мъж няма да те иска, ако се държиш така. Този поне е свестен, друг би се възползвал от теб сексуално и би ти захвърлил. Незнам на колко години си, но имаш проблем и той не е това момче. Приеми фактът, че в живота ти ще обичаш някой, а той няма да те обича. Ще обича друга. И теб ще те обича някой мъж, а ти няма да го обичаш. Така е в живота. Всички сме минали през това. И поговори с психолог, защото държането ти не е нормално. Никой не е длъжен да те обича. Обичай себе си и се уважавай.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker