Притеснява ме и ме тормози един мъж. Как да постъпя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Притеснява ме и ме тормози един мъж. Как да постъпя?
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1648 пъти
Миналото лято преживях силен удар и травмираща раздяла с доста по-голям от мен мъж от София, който постъпи зле спрямо мен, и се върнах в родния ми град. Поех по лош спираловиден пропадащ път, започнах да пия повече от всякога и изпаднах в депресия. Една вечер излязох разстроена навън и под въздействието на алкохола се заговорих с едно момче. То се държеше много приятелски и приветливо и ми предложи да купи още алкохол и да си направим "пейка парти". В последствие, вече лишена от разсъдъка си, съм го последвала в квартирата му, където помня само че ме би на пода в банята (имам снимки на синините), душеше ме, караше ме да ходя до тоалетната пред него и ме беше хванал в хватка на леглото да не мърдам и като се опитах да извикам пак ме душеше и ме удряше, и ме изгони грубо с подгизнали дрехи среднощ да си търся дома (беше ужасно). Бях посъветвана от хора, с които споделих това (включително от мой познат - свидетел, който ни видя заедно) да подам сигнал в полицията, но ме беше срам. От тогава мина време и не го бях срещала, но от около два месеца срещам този човек (всъщност има вид и поведение на пълен дегенерат) и той (има наглостта да) ме заговаря, да ми прави намеци даже пред родителите ми, притеснява ме, веднъж ме гони в една пуста уличка и искаше да говори с мен. Аз не давам абсолютно никаква реакция, но почва да ми писва, ужасявам се от мисълта, че ще почна работа някъде, той ще ме види там, и няма да ме остави на мира. Не искам да го виждам, не искам да имам никаква връзка с него, нито да ми говори и да ме тормози. Какво бихте ме посъветвали да се отърва от този? На полиция никога не съм разчитала досега, дали биха издали ограничителна заповед? Нямам и приятели мъже, на които да разчитам... Много ще съм благодарна ако ме посъветвате, това е деликатен проблем от който ме е срам и за който знаят малцина. Моля спестете си упреците, защото само аз си знам какво ми е било в главата и на душата. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: bc4aaacfda
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Какъв е този? Той усеща, че те е страх и за това си позволява да се държи така. Начинът да се отървеш от него според мен е да му се опълчиш.Следващия път ако го видиш на публично място викай, крещи, че е утайка и тормози слаби и беззащитни жени.Нека всички чуят и разберат що за утайка е. Така и ще имаш свидетели. Така както го описваш ще свие перки, ако трябва го заплаши с полиция,ако посмее да те доближи пак.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: fff3047c83
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Странен въпрос, но.. нямаш ли възможност да се преместиш в друг град? Да започнеш на чисто, да не живееш в страх, че можеш да го срещнеш всеки момент.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1b1a23a208
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   2, на този етап по принцип не. А и не съм човек, който бяга и се крие, и заради един дегенерат да сменям града чак. Не е редно нормалните хора да бягат и да си сменят местонахождението чак заради такива, той е този, който е редно да се скрие/да изчезне. Благодаря!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: a3d82438b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Веднага е трябвало да отидеш на лекар и да си извадиш документ за синините. И с този документ можеш винаги да го заплашваш, че ще ходадеш сигнал в полицията. Сега.. пак го заплаши с полиция, но е доре да отидеш в друг град и да започнеш да се самоконтролираш. А младият мъж е садист.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 06f7ca83cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Помоли приятел да го причака и да го пребие, след като го е свалил на земята да му каже "ако още веднъж я доближиш, ще те убия". Знам, че не е красиво, но полицията не върши работа, само далаверата гледат.

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1b1a23a208
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Абе хора, какви сте вие?! Заради един ц*рвул дето е на два шамара живот да сменям града чак? В другия град като се появи препятствие, дразнител или досадник и от там ли да бягам? Докато хората бягат и се страхуват и крият, и се държат ТЕ като престъпници, вместо истинските такива да се линчуват и да се търси някаква справедливост, няма да има правда, нито да се оправим. Иначе сте прави за това, че трябваше тогава да се обърна към органите на реда, съжалявам че не го направих тогава, но тогава бях съсипана (не от случката, а от други неща)... Съжалявам, че нямам близки по-якички мъже, които да го вразумят... Благодаря за отговорите!

Авторката

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: aa15ea2c05
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Ами като е на два шамара живот, бий му ги, какво си седнала да питаш хората тук?

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1b1a23a208
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   7, беше образно казано, както би трябвало сам/а да се досетиш. Просто е абсурдно да се преместя в друг град, заради някакъв сопол. Навсякъде ще ме притесняват хора и ще имам врагове, дори не е нужно да отида пияна у някого, за да си ме фиксира и да се занимава с мен. По вашата логика трябва да направя околосветско пътешествие, местейки се от град в град. Това е баш българско, мишкарско мислене, съжалявам.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 8d07f82429
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Едва ли е късно да заведеш дело срещу него. Това си е било някаква форма на изнасилване. Консултирай се с адвокат, това е сериозно нещо и не трябва да му се размине. Още повече, щом имаш свидетел... Трябвало е да си извадиш медицинско след случката.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 06f7ca83cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Също така, сещаш се пияна се шляеш от сутринта, няма как да доведе до нещо добро. Алкохолът и наркотиците съсипват жените много по-бързо от мъжете. Надявам се тази фаза да е преминала :)

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0cbfca2b6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Как да нямаш близки мъже- ами баща ти? Нека той се опита да го вразуми. А може би и теб- къде си тръгнала пияна по нощите?! Няма човек без проблеми, но това твоето какво е? То е вече минало, постарай се да не се повтаря!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 3e8c0ac383
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Първото нещо, което бих направила - бих изискала ограничителна заповед. Все пак неспазването ѝ би могло да бъде повод за преследване/арестуване, което си е вид успокоение. Отделно от това на твое място бих избягвала да се отдалечавам от вкъщи сама, а ако съм сама, бих си взела за всеки случай един спрей за самозащита, ако тръгне да ми прави нещо (да налита на бой и прочие).

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1b1a23a208
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   11- Добре, ами ако нямам баща? Ами ако баща ми е болен, да речем? Айде мислете малко като казвате нещо - малко такт, малко чувство, малко мисъл... А упреците по-горе казах да си ги спестите, изобщо не ги приемам. От хора, които не мислят, а съдят, не приемам нищо!
13 - Благодаря за изчерпателния отговор! Ако още веднъж ме закачи или ми каже нещо, отивам в полицията.
Благодаря на всички.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker