Кръшка ли ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кръшка ли ми
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1671 пъти
Преди месец повишиха жена ми в работата. От тогава тя започна да си слага грим, да си лакира ноктите, дори и на козметик отиде. Досега не го е правила, все ми казваше, че покрай децата и домакинската работа няма време за нищо, а сега изведнъж започна да обръща внимание на външния си вид. Преди година попаднах на един чат с някакъв колега, вдигнах й скандал и от тогава постоянно я наблюдавам какво прави. Сега изведнъж реши да се гримира. Възможно ли е да ми кръшка? За какво й е да се кипри и то на работа?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: df44e574fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Едвали,аз работя например в производство,и съм забелязвал че изведнъж жените се променят след 40те и много пъти съм се чудел защо го правят като неим отива например на работата защото е прашна,и отстрани излиза че сякаш си мерат красотата,през почивата всяка една се хвали какво ск е купила или какво си е направила,такаче незнам за твоята,но може да иска просто да се освежи така с нещо ново,такаче и се наслаждавай на красотата и не го мисли толкова,радвай се на това което имаш.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 704fe5e62f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Ако изведнъж е започнала да полага повече грижи за външния си вид, със сигурност в картинката има друг мъж на новото работно място. Няма нужда да я следиш или да четеш чатове. Ти вече си го усетил.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 9187c1cdec
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   А къде да се кипри, около печката и пералнята ли?
Какви ориенталци сте се навъдили...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 84fe830f8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Много често на ръководни позиции имат изисквания и за външен вид - така, че това не е изключено.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 4060493268
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Зависи какво работи, но това че се гримира и ходи на козметик не означава, че Ви изневеря. Може просто да вижда как изглеждат другите жени и затова да го прави. Всяка жена иска да се чувства красива. Което е много хубаво и подкрепям. Радвайте се, че жена ви се поддържа и са я повишили. А какво представляваше чата с колегата може да е просто колегиален. Зависи какъв е бил чата , ако е бил с цел зарибяване, тогава има от какво да се притеснявате. :)

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: f51bdb0a28
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   ти авторе що не ходиш спижамка на работа? Нали външният вид няма значение.
А за жена ти- да се кипри в къщи тогава, какво се е закиприла за работа амаха че и волности...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 4fca1eb027
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Дисциплинарно (дори и индиректно) се налага и изисква от тези, които са на малко по-ръководни позиции да поддържат външен вид, дали е грубо, дали не е, правят се и почти редовно забележки на работното място относно това; особено ако става дума за работа с потенциални клиенти. Няма как да се яви по долнище от анцуг, тениска и „натурална“ красота – не е сериозно.

Тези неща по принцип ги знае всеки здраво мислещ човек, но ти вече си се вкарал в разни филми и си игнорирал рационалността...

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 704fe5e62f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Виж лелките в горните коментари как извъртат нещата. Проблемът не е, че гласи, а че изведнъж почва да се гласи много повече от нормалното за нея. В картинката има друг мъж, брат. Аз тоя филм съм го гледал.

Само че да четеш чужди чатове не одобрявам, а и няма смисъл. Всеки мъж вътрешно усеща, когато жена му се задява с друг...

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 41411f8ef7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Какви мръсници има не е истина... Повишили я и вече вдига полата!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: d11bd58657
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ей така се ровите там където не ви е работата и после ревете по сайтовете-напълно съм сериозен.А усети ли ревност или наблюдение какво очакваш да направи....Чувство за собственост и балкано-ориенталски манталитет!
За протокола мъж съм семеен с деца.

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 4275ebff20
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не е задължително. Аз съм мъж преживял изневяра на първата си жена. Само по себе си кипренето не означава непременно, че е това. Ако обаче забележиш и други неща... Не се издавай, че я подозираш! На първо време и не се филмирай чак толкова! Моята бивша жена, когато започна да ми изневерява, освен че се кипреше повечко, изведнъж бельото и си удови количеството. И то хубаво, секси бельо, прашки, разни готини бикини дантелки... Наблюдавай я, ако е това, сама ще се издаде. Но не ревнувай! Може и просто след повишението да се е почувствала по-уверена и самочувствена, да е решила да се поглези. По-скоро наблюдавай как се държи с тебе! Дали е мнителна, крие ли си телефона, чати ли си нощно време с някой, държи ли се на моменти странно, отнесено, гузно, агресивно без причина! Иска ли често да излиза сама или с "приятелки"? Моята бивша жена започна да ходи на "фитнес" няколко пъти седмично сама. Остава ли често до по-късно в офиса? По принцип прелюбодейците, колкото и да са изобретателни в лъжите, водят много мъчителен и труден начин на живот. Налага им се да измислят какви ли не лъжи пред половинките си за да са заедно, а времето им е много оскъдно. Извънбрачните връзки са изключително страстни точно заради препятствията на двамата "влюбени". За това и и такива връзки са предимно секс. Просто си умират да се изчукат в някой хотел след работа. Някои си взимат ден отпуск, други болнични, трети си тръгват по-рано от работа, четвърти се чукат при възможност направо в офиса през работно време (ако рабоят заедно де). Много се ебат по болниците лекари с медицински сестри на нощните смени.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: ce306f8736
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами новото работно място предполага нови отговорности и дрескод, нормално е да иска да изглежда по-добре. Ти да не искаш размъкната повлекана? Тогава пък ще кажеш: изостави се, не й пука как изглежда, не ме привлича. Като се поддържа: защо се поддържа?
Няма полезен ход жена ти.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: fab689fc90
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Защо решихте, че непременно си вдига полата? Ами ако са я повишили на някоя по-сериозна длъжност, среща се с много хора и т. н. по маратонки и тениска ли да отиде? Какво толкова като си прави маникюр? Почти всяка жена го прави и не е задължително да кръшка. Ако е заобиколена от колежки с токчета, маникюри и прически е нормално да иска да направи добро впечатление с външния си вид.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 704fe5e62f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Абе не ми говорете глупости, жена като обича един мъж, особено ако е много красива, не се гласи излишно. Това не са ориенталски работи... Аз ви говоря от опит, вие си баете наизуст. Даже току що гугълнах признаци, че жена изневерява - еми промяна във външен вид и повече контене е на първо място. Не ме вкарвайте в дисонанси, 2 2 си е 4.

Точно българките ходят 1000 пъти по-нацапотени от германките например, и западноевропейка (без англичанките, те са 1 към 1 с нашите) като дойде тука и и увисва ченето като види нашите момичета как се носят.

Човек, който не е бил извън България и не познава европейци да не ми говори кой бил ориенталец...

Като спре да и пука на жената, като и мине любовта и види нов клон, почват козметиците и тн. Хайде, хайде... Не се правете на ударени.

Иначе пак ви казвам, не се ровете в чужди чатове, това е тъпо. Просто няма нужда. Всичко е ясно.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 704fe5e62f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Лично съм имал приятелка, която просто спря да ме обича (не е било за без нищо де). Веднага го забелязах. Успоредно почна козметиците и т. н. контене. За да впечатли друг мъж.
Напуснах я, не и направих евалата, след много време се разбрахме и си говорихме и и обясних какво съм забелязал. Каза "така е, прав си, винаги съм знаела, че си много интелигентен".

Какво повече има да се обяснява...

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 5fcbd451c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Аз не работя, имам бебе и само за да отида до магазина се обличам хубаво. Правя си краката красиви най-вече заради мъжа ми. Харесва ми да ме гледат, както жените, така и мъжете. Никога не съм изневерявала, дори не флиртувам с други мъже. Обичам да предизвиквам собствения си мъж. Как е твоята жена към теб? Ти казваш ли ,,красива си''? Правите ли редовно любов? Ако си чати с колеги по работа ли е? Защо не говориш директно с нея? Наблюдавай как реагира на въпросите ти . Често хората докато лъжат се напрягат и стягат, променят тона си, гледат встрани или пък те гледат втренчено в очите. Вече си усетил, че има нещо нередно, въпросът е дали искаш да узнаещ истината.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 5f5176069c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Да,всеки е нормално да ходи на работа в приличен външен вид и да се поддържа,само че и аз като №8 тоя филм съм го гледала и дето има един филм"Москва на сълзи не вярва"-жена съм,за сведение-но когато моя мъж почна прекалено да се гласи за работа,нещата бързо излязоха наяве-връзка с колежка.Може абсолютно нищо да няма,не казвам нищо за жена ти,но нека ти светне червената лампа и си отваряй очите.Всеизвестен факт е,че 90,че и нагоре процента от изневерите се случват именно на работното място.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 8df8a99b17
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Аз съм мъж. Ама няма да забравя, като работех на едно място какво ми каза шефчето. Изръсих се с 160 лв за риза. Отивам аз на работа, изглеждам супер по моите критерии. Ризата супер стилна, нищо натрапващо се на очи, нито е строго официална като за сватба. Въобще, точно и подходящо се бях облекъл. Тоя педал дойде и вика защо си се облекъл като клошар. Бате, откачих. Идваше ми да му разбия физиономията още тогава. Естествено се разкарах оттам.
А в твоя случай. Ако е на ръководен пост, съвсем нормално е да полага повече грижи. Самото облекло също показва какъв си. Вдъхва респект в другите, Ако си офис служителче и ходиш с тениска и изведнъж те направят генерален мениджър примерно, нали няма да ходиш със същата тениска пак?
Иначе шансът да ти кръшка никак не е малък. По горните етажи на фирмите са големите клечки и там играта е съвсем друга. Имай едно наум.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker