Няма по-голям грях от това, което направих зад гърба му... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Няма по-голям грях от това, което направих зад гърба му...
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 3708 пъти
Здравейте!
Всичко започна преди 6 години, когато се влюбих в човек по-голям от мен с 20 години. Всичко беше добре между нас. Разбира се трябваше с времето да докажем на родителите ми че това не е някаква прищявка да съм с него, че ние наистина се обичаме и че държим един на друг. От малко градче съм и предполагам, че можете да се досетите колко трудно ни беше. Въпреки всичко ние продължихме да сме заедно. Заживяхме заедно и всичко беше идеално. Разбирахме се за абсолютно всичко.

Започнахме да си говорим за сватба, деца... За съжаление обаче финансите ни не го позволяваха. Не след дълго той реши да излезе от България за да съберем парички за плановете си. А аз останах сама. От работа у дома и така дните си минаваха. Чувахме се ежедневно, а после ежеседмично ( т.к. работи нон стоп) и така година и няколко месеца.

На мен започнаха да ми липсва онова чуство да съм желана, да не си лягам сама, да не се събуждам сама... дори ми липсваше да има с кого да вечерям. Започнах да излизам с приятелите си, да вечерям с тях, за да не се прибирам самотна у дома.

Тогава един от приятели ми започна да идва често на гости у дома. Бях щастлива защото не съм сама. Но не дълго след това се появиха чуства. Не го отблъснах и може би там бе моята грешка. Не след дълго обаче се наложи да замине в друг град и така... аз бях отново сама.

Появи се друго момче и историята се повтаря. Чувайки се с моят приятел аз знаех че правя непростими неща зад гърба му. Че той не заслужава нещо подобно. Още повече че той е там за да ни осигури това за което си мечтаехме.

Сега той иска да отида при него в чужбина. Казва ми че не може да сме все така разделени и е прав. Родителите ми не спират да ми го повтарят. Но проблема е, че аз не знам дали вече истински го обичам. Не знам какво стана. Бях сигурна че не желая никой друг. Мисля че все още е така, но съм объркана от действият си. Вече не знам какво чуствам. Мисля, че няма по голям грях от това което направих зад гърба му, докато той събира пари за нас... за нашата сватба, за дете и .. т.н.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: a99674d572
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се колебай, а отивай при него. Той е там и те чака какво му мислиш, забрави за това което се е случило и отивай.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 02b515b48d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разстоянието си е казало думата.. колкото повече са разделени хората толкова повече се очуждават.. очи които не се виждат се забравят... родителите ми бяха разделени 6 години а след това се разделиха.. просто бяха спряли да се обичат.. пробвай да отидеш там и да видиш как е.. може пък когато си с него чувствата да се появят отново.. ако пък не.. не заблуждавай човека и му дай шанс да намери момиче което истински ще го обича...

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 8945e75168
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Много интересна и поучителна история. Никога няма да се отделям от жена си.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: f7410d67fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ха-ха, ти да не мислиш, че той над година е без секс? Знам със 100% сигурност, че нашите строители дори организирано ги водят на публичен дом, за да се успокоят страстите и да не се бият и карат. Не му казвай нищо и продължи с живота си - иначе, от теб зависи, направи избор - ще бъдеш или не с него!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 6f3846e03f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Колко тъжно. Той работи за вас, а ти си игреш с други момчета тук. Не познавам човека дали не е кръшкал там, но гледам от моята гледна точка и от начина по който си поднесла историята. наистина ми е неприятно за мъжа ти, защото той явно наистина те обича много, а нямаш ли чувства към него на сила хубост не става. Тъжно е когаот хубавата приказка свърши :(

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 437432bce4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Той определено не е строител. Миналата година бях при него и сама видях, че той няма време за каквото и друго да е, свен за работа. Обвинявам се, защото знам че аз съм тази която е кривнала от правия път. Първият път, когато отиде беше там 6 месеца. Чаках си го, без дори и да си помислям за друг. Но Вторият път (сега), вече го няма повече от година... :( Както казах той е с 20 години по-голям от мен. Струва ми се, че точно затова аз залитнах, не той ( той е по- зрял.. ). Чуствам се длъжна да съм с него заради това което е направил за мен. Но ме притесняват чуствата. Сигурна съм, че го обичам... но не го чуствам. По- скоро чуствам, че обичам друг - този който е до мен всеки ден. Единственото което искам е да не съм сама... затова и сгреших. Мразя себе си! ... Много съм объркана.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: f7410d67fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   „Чуствам се длъжна да съм с него заради това което е направил за мен. “

Грешка ще е само от задължение с някого, така не се гради бъдеще. Запази добрите моменти от миналото и не си разваляй бъдещето.
Освен това мога да ти разваля илюзията - никой нормален мъж в разцвета на силите си, а такъв е един мъж в 40-те, няма да стои без секс!
Ти като жена не си издържала, какво остава за него. Но той не е влагал чувства в това, бъди сигурна в това. Проблемът е обаче по-скоро, че не го обичаш. Няма смисъл

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 437432bce4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Мисля си, че трябва да съм с него, независимо от това, че няма да съм щастлива... всъшност не съм сигурна, че не го обичам. Дори и нищо да не е останало от чуствата ми към него.. аз му изневерих няколко пъти... нямам право да съм щастлива. НО той зслужава. Ако не друго уважението ми към него е голямо. Надявам се, че когато сме заедно няма да ми липсва нищо. Няма да имам нужда да търся някой друг. Ще съм му вярна и ще сбъднем мечтите, които имахме преди 6 години.
(Аз съм на 24, а той на 44 години)

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: cff4cbf572
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Правилно мислиш.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 2c21fc3d32
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако нямаш Богословията на родителите ти, трудно ще се получат нещата, но все пак се бори! Съдбата на човек е, като монета със две страни. :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: b46a6ff1ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Казваш, че вече незнаеш дали го обичаш. Щом си задаваш този въпрос - значи не. И като ти е готино с друг, защо да се насилваш да си с определен човек, само защото на един етап от живота си сте били близки и сте крояли планове за съвместно бъдеще. И бъди сигурна, че година и нещо той едва ли стои на сухо.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 0da024f138
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке, ще ме извиняваш ама човека ще е щастлив като го лъжеш в очите, като забелязва че нямаш чувствата от преди. За мен няма ли чувства, а връзката да продължава означава да лъжеш себе си и него, а така да си пилеете времето. Уважение то това ли е за теб, да го лъжеш всеки божи ден да не му позволяваш да има връзка с жена която той ще обича и тя него... е да ти имам логиката.

Не си виновна аз на твое място също щях да съм самотна, най-вероятно и разочарована, но в никакъв случай не бих го лъгала. Човека заслужава да е щастлив // поне така се говори, като не знаем дали и той не е изневерил// , но дали заслужава всичко останало придружено с лъжите?

Давай прави каквото ти идва от сърцето, само че сърцето ти малко ме съмнява да го иска, така че прави каквото решиш. И в двата случая някой ще е наранен, другия предаден и двамата объркани и несигурни, въпроса е кой коя роля заема.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: b2b7b85112
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Не се самонаказвай! И да си втълпяваш, че по-голям грях няма... От къде пък ти можеш да бъдеш сигурна в чужбина какво става?

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 378668c680
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Здравей! Нещата са толкова очевидни, че няма на къде. Не на 100% на 1000% съм сигурна, че ти е изневерявал там. Неможеш да виниш и себеси за това няма имунитет. Човек така е създаден да се изкушава. Нетрябва да се чувстваш виновна за нищо и ако решиш да си с него от тук нататъка трябва да ти е ясно, че ако ще има още такива дълги години разделение няма да има никъкво семейство. Той трябва да е с теб или ти там или той тук. Заедно иначе ако има планове пак да заминава някъде или да си стои там не се захващай да го чакаш. За изневерите остави ги зад гърба си по-точно вината. А ако мислиш, че момчето с което си изневерила си струва сериозен е и те обича по-добре си бъди с него. Младо момче което ще е до теб и няма да те изоставя. Понякога да ти кажа родителите са прави. И аз неслушам много неща от които ми казват, но 20 години разлика не е малко. САмо да не започне да гледа над тебкато на дете а не на жена.

Аз лично небих останала с него а бих си продължила с момчето. Дори и с него да се разделя след време за всеки влак си има пътници. Ще срещнеш точната половинка. А щом можеш да живееш без него година значи не е той истинската любов. Аз без моя и 1 ден немога все му звъня поне да го чуя а сме заедно от 6 години ако не и повече. и немога да си представя и 1 ден без него.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 49cc70dcd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Според мен възрастта рано или късно си казва думата, а и не се засягай, но мисля, че 20 години са много. А и разтоянието е повлияло. Той се опитва да събере пари за бъдещето, а ти си самотна и искаш да се чувстваш желата... Ако не си сигурна не прави тази стъпка, за да не съжеляваш после.
А на колко си ти?

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 5e9864c94f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Добре де, а преди нямало ли е разговор между вас ти да отидеш при него? Защо не сте заминали заедно? Не се обвинявай, съвсем човешко е това, което се е случило. Той има ли преди теб друг брак, деца?
Според мен това, което изживяваш в момента може да се окаже нещо временно, била си самотна и си се поддала на емоциите. По-добре сега разсъждавай разумно. Отиди при него. Бъдете заедно. Няма как да разбереш дали все още го обичаш без да си физически до него.
Помисли добре- този човек, с който си сега дава ли ти това, което другия? Чувстваш ли се по-добре, разбира те ли се по-добре? Няколко пъти споменаваш за разликата във възрастта- явно и теб това малко или много е започнало да те тревожи и с основание според мен. Премисли- какво губиш и какво печелиш. Но според мен не загърбвай всичко, за което си се борила заради някакво моментно увлечение.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker