Защо се случва така?Още съм объркана. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо се случва така?Още съм объркана.
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 2103 пъти
Здравейте! Любопитно ми е защо връзките ми с Българи никога не са се получавали? В училище много момчета са ме харесвали, но никога не са ми предлагали. След това се срещах с едно момче, но един ден без причина той спря да ми пише. След това имах друго гадже, бях 1 седмица утях, защото той живее в друг град и няколко дни след като си тръгнах той спря да ми отговаря, все едно нищо не е било и не съм му гадже. След това едно момче ми писа просто да се срещнем като приятели, нищо повече и аз се съгласих. Запознахме се и той ми каза, че трябва да тръгва и по-късно си проверих телефона и видях, че той ме е блокирал. Имах много приятели българи, но всички те в един момент спират да пишат повече, без да има причина. А преди сме си писали всеки ден по много. Така, че не говоря и само за гаджета. И да, не знам какъв им е проблема, че ме зарязват без абсолютно никаква причина, обидно ми е, че дори не ми дават някакво обяснение. И така цял живот си мислех какво не ми е наред. Винаги от дете още съм била много красива, общителна съм и се чудех защо се случва това. Но сега разбирам, че проблемът не е в мен. Сега съм в среда на не-българи. Чужденци от всякакви държави ми пишат, постоянно ми правят комплименти, никой от тях досега не ме е зарязал така неадекватно без причина. Досега съм имала връзки с 7 мъже от различни държави и всички те се държаха с мен като с принцеса. Имали сме проблеми, но винаги са ме уважавали и най-важното, нито един от тях не ме е зарязал без основателна причина, както при опита ми с Българи. Аз не съм ядосана за това, че момчетата са си тръгнали, а за това, че не са ми дали обяснение поне, а просто са ме оставили да стоя объркана като глупачка. В момента съм щастлива, омъжена съм за чужденец. Но написах тази тема просто защото ми е любопитно защо с българите в миналото никога не се е получавало. Имам предвид никога не са ми предлагали в гимназията въпреки, че съм красива. А тези двамата, единствените български момчета, които някога са ми предлагали ме зарязаха без причина. И с мои приятелки също се е случвало. Изтлежда ми като масово явление, просто си тръгват без да кажат нищо или те блокират без причина. Толкова е неадекватно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 6a88ae62b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Кой знае, може в наталната ти карта да си имала знак, че точно с чуждестранец ще живееш и Вселената те е побутвала да направиш наистина правилният избор. Аз си го обяснявам астрологически, другите да кажат версиите си, защо. ф36

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 99be099a49
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   "След това едно момче ми писа просто да се срещнем като приятели, нищо повече и аз се съгласих. Запознахме се и той ми каза, че трябва да тръгва и по-късно си проверих телефона и видях, че той ме е блокирал." - е тоя е Бок хахаха!

Истината е, че си се занимавала с "БГ момчета" и с "чужденци мъже", поне от поста така изглежда. А иначе след 95 набор, пишлеметата са леш и от двата пола.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1fc7c48bbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Аз съм имала няколко връзки с българи и накрая се омъжих за чужденец. Българите ги беше страх да мислят за семейство и се изприщваха при идеята да забременея. Не говоря само за 20-годишни, а до около 35. Всички, без изключение, не мислеха за нещо сериозно с мен. Накрая срещах съпруга си в интернет, преместих се при него в чужбина и създадохме семейство. Тогава бях на 25 и повече от 5 години се опитвах да намеря сериозен българин, но все удрях на камък. Явно мъжете в България узряват на 40-50 за семейство, което е жалко.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1b6a7cf96d
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

6.   В предни коментари съм го писала и тук ще го напиша,че красотата е субективна и не може да сме красиви за всички,така че описанието "красива" можеше да си го спестиш.

Аз не съм имала такъв проблем,никога не ми се е случвало и съм против генерализирането на мъжете.
Имала си лош опит,това не значи да си го изкараш на всички български мъже,само защото няколко чужденеца са се държали по-добре от българите с които си излизала.

Проблемът е в теб!
Харесвала си само такива,които не са искали нищо сериозно,а несериозните е**т и бягат.






~darkgirl~

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 177de03201
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Авторката

2-Може би сте прави.Аз съм благодарна все пак че така се е случило,защото в момента имам неповторим мъж,най-доброто и съм напълно щастлива.Ако ми се беше получило с онези момчета сега нямаше да бъда на мястото на което съм в момента,а вместо това щях да имам нещо посредствено.
3-Българите бяха около 23 години,чужденците също.Имах и връзка с 32 годишен мъж,което е така по-голяма разлика,но ако не го познаваш няма да знаеш,че е на толкова години,защото не му личат и той е готин,не се държи като чичко или нещо такова.И сегашният ми съпруг и той е по-възрастен,но както предишният е готин,държи си се като млад и инвестира във външния си вид и си е хубав.Няма разлика.И по-малките и по-възрастните чужденци с които съм била се държат еднакво.Зрели са и са сериозни,спокойно можеш да имаш и семейство с тях,те не бягат и не са ми правили някакви номера както момчетата българи както споменах.Не искам да споменавам възрастта си,но не съм на повече от 25 години.
4-Да,аз също съм забелязала това нещо.Радвам се,че сте намерили любовта и сте щастлива!

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: e9dc604182
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Авторката, макар и да не е тийнейджърка, размишлява като такава, общо взето, незряло. Принципно нищо на този свят не става просто така, случайно. За да се получат така нещата, както са описани, то има някаква обективна причина - най-вероятно поведението на момичето, а много е възможно и външността да не е точно това, което се опитва да ни представи. Иначе няма обяснение някой да си тръгне по средата на среща с теб, при това блокирайки те, значи че си го отблъснал сериозно с нещо. Иначе светът е широк и спасение дебне отвсякъде - разбира се, че сте се намерят хора, които да приемат нечии недостатъци, при това може и да им харесва, явно това са били чужденци, какво лошо има, още повече, че жената вече е зряла и би трябвало да е по-улегнала, макар че зрелостта не се забелязва от поста й.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ddd2ae8735
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Ще бъда откровен. У нас имаш повече конкуренция. Сред българките дебелите и повлеканите като цяло са много по-малък процент отколкото в Западна Европа. Не те знам къде в чужбина живееш, но в Скандинавия например мъжете, особено загубеняците, водят изключително чужденки. Особено налитат на азиатки. Защото повече си знаете мястото, държите се повече като жени.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: dc02e50f86
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Българите усещат характера по гласа, думите, а чужденците не могат

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: f64c4ffadb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Много смешен пост.
Чужденците живеят много по-свободолюбиво а туи си била и по-лесна от жените им.
И още нещо чужденците и българите.
Все едно има 2 народа в света смехория.
Каква народност е мъжа ти? Какви умения има? Това не разбрахме.
Защо ?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ac86873a37
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторката

Номер 8-Не си сигурна дали не съм тийнейджърка. :D Всички ми казват, че за възрастта си съм много зряла. Умишлено не споменавам възрастта си, както и крия и други неща за себе си, защото искам да запазя анонимността си. Но не е имало някаква обективна причина да се случат така нещата, вината не е в мен, както твърдиш в коментара си.
9-Аз съм естествено красива и изглеждам по-добре от повечето българки. Пътувала съм до много държави в Европа и Азия и не мога да кажа, че местните жени изглеждат по-зле от българките. Във всяка държава има красиви и грозни. Същото е.
11-Аз не съм лесна в никакъв случай. Имам много предложения за излизания, връзка и затова предвид големия избор винаги съм била много взискателна и е трудно да бъда спечелена, защота държа на много неща. Искам да запазя анонимността си, затова единствено ще споделя за мъжа ми, че се занимава с бизнес и е от арабска държава.

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 7be3d41c05
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Подкрепям мнението на номер 8, че когато нещо се помтаря, то не е случайно. Особено момчето, което си е тръгнало по средата на срещата. Не те познаваме, за да кажем с точност, но вероятно изказванията ти, светогледът ти, характерът ти е дразнещ за околните.
Възможно е и да си небрежна към хигиената или пък стила ти на обличане. Може да си красива, но пък да излъчваш неприятна миризма.
Имах една учителка, на която от 1 метър разстояние усещахме неприятният й, отвратителен дъх от устата. Не беше омъжена тогава, а бе красива, възпитана и умна.
Само който те познава добре, може да отговори честно на въпроса ти. А убедена съм и ти имаш някакви предположения.

Изобщо не ми хвали арабските мъже. Наясно съм колко са щастливи българките, женени за такива. За пред роднините и съседите - всичко е розово.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 89967e7630
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Най-вероятно е било нещо във външния вид. Нали знаеш как на шега се уговаряме, че ако момичето или момчето е много грозно или дебело да ни звъннат по телефона и да се направим, че имаме работа и да тръгнем. Не знам на снимки и на живо по един и същи начин ли изглеждаш? Да и аз търся обяснение, когато прекратят контакт, но никой не иска да ти обяснява какво не ти наред, защото ако решиш проблема ще си намериш приятел, а българите не искат на другите да им се случва нещо хубаво!!!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 114cbfb3c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Леле колко позната история!! И при мен е така, красива съм, умна съм, да не кажа голяма дума и много следвана в социалните мрежи ... но до там... и мен ме блокират и зарязват без никаква причина, на 25 съм и до сега не съм имала връзка... не ме искат, преди 4 дни се запознах с едно момче в Бадо, писахме си как ще се видим, как ще се опознаем и си казахме утре пак ще си пишем и вечерта видях че ме е блокирал... имах отношения с едно момче с които приключиха трагично.. който беше на половина чужденец, просто всичко мъже са боклуци...

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a978c18927
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ами нормално да спрат да ти пишат и да изчезват изведнъж. От тскава лека и глупава жена даже и 15 годишните. Не знам ти на колко си, но на колкото и да си си си една.......... не искам да се изразявам. Яд ме на такива като теб

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 41ed23379e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Не е задължително винаги да се получава и да се харесвате. При мен също се е случвало мислех и търсих винаги вината в себе си,обаче отсрещната страна явно има други очаквания . Радвам се за теб че си намерила това,което искаш,явно така ти е било писано.Хората от чужбина са и с друг манталитет не като тукашните селски тарикати

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 558f1e6e48
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   От 11 към авторката.
Това че е арабин мисюлманин и бизнесмен казва предостатъчно.
Самия факт че си има привлечена от такъв доказва колко си "качествена" !!!
Не си била лесна за нормалните месни мъже, но за бизнесмена арабин (вероятно черен) не си се поколебала.
Ако приемем, че българите не стават, защо не си си хванала нормален средностатистически европеец ами точно богат арабин.!?
Картинката е ясна отвсякъде. Щастлива хаха почакай още малко.
Не си първата няма да си и последната в мисюлманския курник.
Изключително много се радвам че мъжете с кото е било възможно да бъдеш са се спасили от теб.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 09ee65012d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Напълно съм съгласен с номер 18.

Истината е, че след като са разбрали, че може да им лепнеш някоя болест от 7-те държави са избягали с 200. Не, не си лесна. Само където си била досега само по живота и накрая си се хванала с богат арабин.
Съмнява ме и да си имала връзка над година.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker