Една любов, която ме съсипва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Една любов, която ме съсипва
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 1742 пъти
Тази година приключих дългогодишна връзка. Не беше по мое желание, аз все още съм влюбена. Още съм в шок, въпреки че минаха месеци... Този човек не се забравя, не мога да го изтрия от съзнанието си. Причините за раздялата са много. Беше невъзможна любов, причини няма да изреждам. Но аз толкова обичам този човек. Той пое по своя път, аз не го виждам вече, но не е минал и ден, в който да не си мисля какво ли прави сега, дали си мисли за мен... Защото той е в мислите ми постоянно. През вечер го сънувам, а после на сутринта ми е толкова тъжно от реалността...
Не мога да живея пълноценно, изобщо имам апатия към всичко. А преди бях толкова ведър и усмихнат човек, оптимист, и винаги вдъхвах кураж на хората около мен. Имах се за силен човек, хората около мен ме имат за такава, понеже аз съм преминавала през немално страдания през живота си... Но никога не съм се чувствала по този начин. Една раздяла, ми разказа играта. Ходя на работа, прибирам се, спя, ходя на работа... Не се случва нищо и не ме интересува нищо. Просто не искам да си помисля да правя всички наши любими занимания, сама. Всяко кътче в нас, ми напомня за този човек. Почти съм сигурна, че няма да се влюбвя толкова силно в никой друг. Усещах тази връзка много силна, нещо кармично може да е... не знам. Знам само, че от силен човек се превърнах в човек, с лабилна психика, който се оставя на емоциите да го контролират...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 45f390e794
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Я, стига се филмира! Друг мъж ще си намериш!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 2ac0cacfca
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Всеки е преживявал нещо подобно. Звучи клише, но ще го кажа и аз - времето лекува.
Спомни си всички негови черти, които те дразнеха, всички проблеми и ще ти олекне малко.
След 3-4 месеца ще гледаш на света по друг начин.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 96eabe5630
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ами... точно тази връзка, и по-скоро последствията от нея, ще те научат може би да не се отваряш толкова силно към някого друг път?
Или поне към някого, когото не познаваш добре, и който е склонен да те предаде?
А и той - що за човек е? Тръгваш/лягаш с някого, започвате да градите нещо, и в един момент ти скимва нещо и си вдигаш шапката! Та това са отношения за цял живот! Кой би тръгнал да ги гради, след като след това ще ги разваля?
Времето лекува всичко... Не мога да ти обещая, че за 2 години ще се оправиш напълно, но долу-горе това е срокът... Кураж до тогава!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: f512719bc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   3 го е казал много добре. Може да се утешиш, че си се отървала навреме. Представи си, че имахте дете и човека си събере багажа и си тръгне... Клишето е че времето лекува, но е толкова вярно. Ще си имаш едно на ум за хората и ще си мислиш добре дали да се отпуснеш повече пред някого. Но ще е грешка да мислиш, че всеки ще постъпи като предния. Сподели тук и ще ти олекне. Колко време е от раздялата? Какво значи невъзможна любов? !? Какви са реалните и обективни причини да те напусне?
И да, една раздяла може да ти разиграе играта, още повече, когато си се отдал напълно и мислиш, че човека също като теб има планове за общо бъдеще, мечти и т. н. и когато това спре, човек рухва и не може да се съвземе от внезапния шок. От опит говоря. Кураж и при мен минаха 7-8 месеца преди да се съвзема (при 7 годишна връзка, мъж съм)

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 2ac0cacfca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   На авторката не й харесват отговорите. Интересно - какво ли очаква да прочете? Че никога няма да го забрави и ще си остане вечно влюбена в него?
Нека прочете темата след още няколко месеца.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 6ba0160f9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не можеш да го забравиш. Всичко ти напомня за него - музика, филми, книги, цветя, не можеш да правиш неща, които си правила с него. Да, изобщо не си влюбена (ирония). Поел е по собствен път - ок, но я ми отговори на един въпрос! Ти какво му предложи, че тази любов да е невъзможна. Ти потърси ли го? Бори ли се за него? Любовта е една борба, а той явно се е борил, докато не е видял, че ти пръста не си си мръднала и си го пуснала с лека ръка. Ами честито, потърси го, поговорете. Сигурен съм, че той жадува да чуе гласа ти, да види лицето ти, да зърне усмивката ти. Успех!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 6ba0160f9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Леле, тук всички жени са железни. Дават съвети, че ще мине, много риба има в морето. Как момчето е виновен за всичко. Аз пък мисля, че проблема е в жената. Все пак тя е тук, оплаква се, съжалява, че любовта им е невъзможна, а съм сигурен, че е невъзможна, защото тя не е знаела какво иска. Не е била доволна от нещо. Пръста не си е мръднала, а сега дори я е страх да вдигне телефона и да му се обади или пише. Страх я е той как ще реагира. Свестните мъже не обичат лекомислени жени. Ти, жено, дори нямаш смелостта да напишеш какви са причините за раздялата. И не, няма да намериш по-голяма любов. Винаги ще го помниш, ще съжаляваш и ще си задаваш въпроса "ами ако бях се борила за него". Съжалявам, но е така. Имаш два варианта - да продължиш да живееш жалкия си живот и да те подхвърлят като парцал или да му се обадиш и да му кажеш всичко, което чувстваш. Аз бих избрал втория вариант, дано и ти го избереш, но се съмнявам, защото си пъзлива и такава ще си останеш - пъзла!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 35521caf57
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ееее, номер 7, ти направо изби рибата с този “съвет”... Ужас, ужас...Очведивно е, че си мъж, и веднага обвиняваш жените за всяко зло на света... Скрий се

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 2ac0cacfca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   До 7.
А защо трябва да се обажда?
Ако приятелят й е казал, че вече няма чувства?
Разделили са се преди месеци. Явно не става дума да спор или караница, а поради друга причина. Те си знаят.
Но ако някой от двамата няма чувства, то такава връзка е бреме и мъчение.
Не можем да заповядаме на сърцето си да обичаме някого.
Ще срещне някой, който да я обича. Дано го разпознае, защото докато си реве вкъщи, животът си тече.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c0580c7ba1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз мисля, че той също те мисли. Пиши му, може и да успееш да промениш нещата.

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 8e749db24f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Няма смисъл, да беше се обадила. Той те чакаше, всяка вечер те чакаше. Лягаше и ставаше с мисълта за теб. Сега вече не знае дали има смисъл!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker