Тя е много по-добра от мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя е много по-добра от мен
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 2955 пъти
Здравейте,
Иска ми се да ви разкажа моята история и да получа съвет от вас.
Имам връзка с жена, която е много по-добра от мен. По-висок статус, собствено жилище, много красива и реално всичко и иска да е с мен. Излизаме заедно от няколко месеца, а тя иска връзка с мен. Запозна ме със всички важни хора около нея. Показва ми, че е сериозна, но изобщо не знам защо е избрала мен. Аз съм на 35,абсолютно нормален, не съм амбициозен, не съм и много добър или лош. Като цяло всичко ми е нормално, но не съм нещо особено в която и да е сфера на живота. Живея под наем и имам доста евтина кола. Не тренирам или нещо от сорта, обичам планината, защото там не харча излишни пари. А тя е точно обратното. На 36 е. Доста състоятелна. С кариера, много красива, пътувания, тренира, много красива и секси. Има собствен апартамент и иска да се преместя при нея. Но реално не разбирам защо жена е избрала мъж под нейната черга.

Надявам се да ми отговорите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 556eba607f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Попитай нея, не нас.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0b1df539a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Може просто да те обича!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 9f9350fc5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Тя не е с теб, за да се мерите, а за да се допълвате. Затова забрави всички глупави въпроси и се радвай на връзката си. На жената биологичният часовник вече все по-бързо й тиктака и ако иска семейство, няма време да чака принца на бял кон. Това не означава, че е с теб, защото няма други опции, но явно е намалила критериите и обикновен мъж й е достатъчен. Не се подценявай, винаги ще има и по-добри, но ти гледай в своята паничка и направи жената щастлива.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: f729f0862c
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

4.   Защото те е харесала/влюбена е в теб, не е много трудно да се сетиш...
Съвет: Работи върху себе си, за да си вдигнеш "нивото" и самочувствието, никога не си избивай комплексите и несигурността върху нея. Тази жена иска теб. Доверила ти се е . Не го прецаквай.

Моят бивш прецака всичко точно заради ниското си самочувствие и несигурност. В един момент просто започна с опитите да ме срине психически, да ми "смъкне самочувствието", да ме дърпа към неговото ниво. Не тръгнах надолу, но връзката приключи. Не съм се жорила толкова години, за да дойде един льольо и да ме кара да се чувствам зле. А наистина го обичах, държа да подчертая, бях му вярна, подкрепях го във всичко и имах очи само за него.
Филми, пасивна агресия...какво ли не ми даде в замяна на тая любов.
Затова - внимавай. Имаш истинска любов. Рядкост е. Недей да прецакваш нещата.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: f27e9eac61
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

5.   Аз ще ти кажа зашо. Щото иска дете вече, а с тая кариера яено не може да задържи никой. Сигурно е дупер властна. А да отидеш да живееш в нейния дом е най голвмата глупост. Ще стане твоя господарка, ще си мъж под чехъл.
Тя е на 36 пич вече няма избор. Иска дете, сега е много миличка, парите нямат значение, нищо няма значение за нея, ама почакай само да се преместиш и да роди.
Ще ти стъжни живота. Не се хващай на въдицата.

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: f78890849d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Еми радвай се, пич!
Абсолютен късметлия си!
Аз цял живот търся такава (е, не държа да е нещо повече от мен и тя да ме дърпа напред, достатъчно ми е просто да е свястна), но уви!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 312aa7e3fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Еми тя ако си има всичко и го е постигнала сама, явно не я тресе материализмът прекалено много. А многото чудене изобщо не ти е в помощ, мойка. Може да търси нещо нормално.

Мисли позитивно и най-важното е да не се комплексираш. Ти си такъв, тя е такава, това е. Радвайте се един на друг докато можете и толкоз.


Братан.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 12fac5e797
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Такава връзка е обречена. Късай, докато не си потънал. Щом си задаваш тези въпроси, значи вече си започнал да потъваш.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 017aca6f4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Защото от градене на кариера е нямала време да срещне подобен на нея/примерно/, чак сега се сеща, че времето е излетяло и си търси донор. Въпросът е ти какво искаш?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 71ef24f59b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами извлечи положителното от връзката с такава жена. Нека те нахъса да почнеш да се развиваш. Късмет!

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 4ab72a026f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Иска да е с теб, защото вероятно вижда, че си стабилен като мъж. По-улегнал си, което някои жени ценят високо, аз също. Тя много добре знае, че мъжете от нейния статус, хипер мега амбициозни, с много пари и високо самочувствие не стават за семейство, просто защото не си стоят на задника и не уважават партньора си. Аз бях омъжена за такъв и това не е нормален живот. Много жени му се лепяха заради парите, нещо от което той се възползваше с удоволствие, и съответно постоянно поддържаше връзки с разни мадами. За нормален семеен живот и дума не можеше да става.
Затова изобщо не се учудвам, че твоята приятелка си търси по-скромен мъж. Определено жената те е оценила и мисля, че ще сте щастливи. Давай смело напред!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 7509a731e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами явно около нея няма никой по-подходящ и е решила да хване последния влак с някой ставащ, т. е. ти. Може да не си супер, но не си зле, явно нямаш някакви сериозни недостатъци и ставаш за целта.
Дали ще се съгласиш, вече е твое решение. Може да се сработите с мацката и да станете добър екип, независимо от разликата в нивото. Но може и с времето разликите да изострят отношенията ви и да доведат до скандали и неразбирателство. Може да започне да избива комплекси, да се сравнява постоянно с теб и да те мачка психически.
Съветът ми е да изчакаш със сериозното обвързване и да се опиташ да я опознаеш по-добре. Само времето може да покаже кое е вярното, така че не бързай със сериозна връзка и особено с дете

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 99d4ab1c5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Номер 5 е прав. Гласи те да бъдеш придворен слуга или донор на сперма. Само да не стане така, че като се появи детето да те изгони.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: beaf8d798e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Познавам един като теб в подобна ситуация, но не само, че не цени жената до себе си, а я и обижда, тя роди, подиграва й се, родни ите му я обиждат. Хората трябва да се ценят едни други, тя направи грешката да вземе мъж без имот, дърт ерген, грозен и накрая тоя я срина.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 82f401491e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Защото в теб може би е видяла стойностен човек, който й харесва. Самият факт, че жена като нея може да бъде с някой също много богат, успешен и т. н. но тя е избрала теб, означава, че ти си специален за нея.
Опитай се да се поддържаш, да бъдеш на ниво, но без да избивсш комплекси. Бъди себе си. Тя теб си е харесала. Просто не я дърпай надолу, а се стреми нагоре към нея и имай самочувствие. И не се опитвай да й ограничаваш свободата. Явно се допълвате. Можи би си й интересен.
Може би ти си онзи, когото е чакала, мъжко рамо на което да се опре. Колкото и да е силна една жена, тя има нужда да бъде просто жена.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 03f77abf61
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Авторе, не слушай номер 5. Не се определям като неземна хубавица, но навремето мъжът ми имаше същите като твоите притеснения. Беше по-млад от теб с 2 години. Чудел се какво правя с него, защо искам връзка, защо съм толкова сериозна в отношението си като той нищо не може да ми предложи. Аз софиянка - той от село, аз с висше образование - той със средно и т. н. А истината беше, че се влюбих в него, в качествата му, в сърцето му, в очите му, във всичко. Накаря той ми повярва. По-късно ми призна, че тогава е бил на кантар да се отдръпне от връзката, само заради ниското си самочувствие.
Отдавна вече сме семейство. До ден днешен живеем в моето жилище, което, разбира се, е "нашето жилище". Съпругът ми преодоля онази плахост, напредна в работата си и към днешна дата печели три пъти колкото мен. Палачинката се обръща. Сега той е двигателят на семейството, а аз с удоволствие намалих темпото. Продължаваме да се обичаме като първия ден.
Моят съвет към теб, авторе, е да не търсиш непременно подводни камъни в отношението на една жена, която най-вероятно искрено те обича такъв какъвто си.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: f7da27dcf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Може да й е писнало от мъже със самочувствие.
Явно е видяла, че ти би бил добър и грижовен съпруг и баща. Рядко се срещат свестни хора в днешно време...
Ако и ти я обичаш, защо се дърпаш? Нещо притеснява ли те?

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: a1304ebab5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Абсолютно по принцип не е проблем, че е по-висока класа от теб, най е важно да се разбирате, може да те обича. Но найстина съществува риск да те използва за донор, а после ще започнат проблемите ти с нея. Аз бих рискувал, все пак както върни няма да имаш друг шанс за дете. Дори после да те изгони, ще имаш дете и майка му ще може дори без теб да го издържа. Наслаждавай се на правенето на дете, това е един от най - хубавите ми периоди, после бившата ми разката играта.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 8ebeb2d493
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

20.   С една дума казано ти си посредствен. И тя го вижда много добре, но съзнава, че с такъв е удобно и е лесно да го подчиниш. Чака те живот на един "мъж на жена си", тоест под чехъл.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 31f678bd07
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Много наивно разсъждаваш. Какво като е по заможна. Това е просто една жена. Може пък да извадиш голям късмет с нея. Може би в нейните очи ти си мъжа, за който тя тайно мечтае. Да не ти пука. Имал съм позната жена милионерка. Винаги се е държала изключително уважително без да парадира с финанси и тн.
Само се дръж на ниво и си гледай кефа, недей да се принизяваш пред жена никога! Дано да имаш късмет.

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 6b9357f552
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Винаги в този сайт ме забавлява да наблюдавам как всеки разсъждава от собствената си камбанария, т.е. отчита той как би постъпил на мястото на някой друг. В случая номер 20 и още един-двама джентълмени. Те са представителна извадка на породата мъже, за които финансоватата стабилност е предпоставка и достатъчно сериозно основание да потискат жената, да й внушават нейната несъстоятелност и да я третират като роб. По тази причина си въобразяват и обратното: че когато жената е по-заможна, то тя на свой ред ще ги подритва като "мъже под чехъл".
Но хората сме различни. Така, както има подобни комплексари, така и има мъже, които се гордеят с това, че могат да осигурят благополучието на семейството си и щастието на жената в него. За тях парите са само средство да имат уреден бит, балансирани отношения у дома и добре възпитани деца.
Същото е и с жена в подобна позиция. Това, че се е преборила да получи финансова стабилност означава само и единствено това - че няма нужда да се притеснява за пари. Нищо друго. Единици са онези, за които по-голямата банкова сметка би означавала непременно господство над мъжа. По простата причина, че ние, жените, не се стремим към господство, а точно обратното - тъсим закрила у силния пол. Трябва да си наистина глупак, за да не оцениш приноса на жената към общото ви бъдеще, а да търсиш в него заплаха. Надявам се авторът да не го разбере по трудния начин, когато пет човека домочадие разчитат на мизерната му заплата и всеки ден някоя истеричка му вдига скандали, че е мизерник. Тогава ще разбере и какво е да си "мъж под чехъл", а не когато го глезят със засукани вечери и го прегръщат в копринени чаршафи.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: c9bdd5d22b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   С удоволствие намалила темпото. Ще ме скъсаш от смях.
Е то нали това е целта, да го накараш да работи, да почне да изкарва 3 пъти повече и ти да не си мърдаш пръста.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: a34a00683f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   От автора,
Като цяло повечето коментари са точни. Тя ми купи дрехи миналата седмица, а сега ме заведе на море и плати всичко. Аз съм ок с това. Мрънка и изисква от мен, но това го правеха и жените от последните ми връзки. Така че предпочитам така, отколкото да съм с обикновена жена. Но определено трябва да слушам и да правя каквото иска. Хубаво е, дано да продължи дълго.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b197c229f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Чукаш добре. Друго обяснение нямам.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1b6493b8a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Чукал добре хахохахаха пълни глупости. Кой знае каква ненормалница че на 36 да си без деца и мъж. Иска дете от някого, дали ще си ти или някой друг, за нея няма значение, защото не е в положение , че да подбира.

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e0317a4f0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Авторе, ако казваш истината, то щом сега има изисквания към теб почакай да видиш като роди какво ще стане. Всичко си има цена пич.
И това, че си на нейна издръжка ще ти излезе през задника. Но щом си ок да нямаш характер и да те командват за едното море и едните дрехи, то тогава не виждам проблем.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: fef53cb717
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   А, не. Ревизирам си мнението. 22 съм. Едно е мъжът да е ок с по-големите възможности на жената в момента, съвсем друго е "Тя ми купи дрехи миналата седмица, а сега ме заведе на море и плати всичко", както пише авторът в последния си пост.
Тук го няма усещането за "заедност". Има "той" от една страна и "тя" от друга. Помежду им - вакуум. Ето, от такива мъже истински се отвращавам! Ако беше казал: "Наскоро ми подари нови дрехи" и "Бяхме а почивка, която тя организира" - тогава щеше да е друго. Но думите "купи" и "плати" говорят много. Както и изразът "ме заведе". Абе, момко, ти да не си куче, че да те "водят"? !
Само че ще ти попаря надеждите това да "продължи дълго". Ще приключи в момента, в който въпросната жена не се усети, че тук не става дума за временни неудачи на партньора й, а за консуматорска житейска нагласа, за мисленето на кърлеж. Тогава така, както сега "ти" купуват, така ще "те" изритат!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 60da00fa09
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Авторе, как се развиват нещата между вас? Още ли сте заедно?

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: f0bbfe518c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   И аз се чудя какво стана, авторе? Дано сте все така заедно!

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 8ebeb2d493
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Мъжка златотърсачка е авторчето.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: aa8f522370
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Авторе, стига с тия комплекси. Най-важното си пропуснал. Ако си добър е*ач, ще те иска и още как. Раздавай се в леглото и не го мисли много.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 9a678c0d0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Хубаво е, че си го признаваш поне. Познавам доста мъже, които си хванаха красиви, умни жени с апартамент, а тези мъже дори не бяха на квартира, а при родителите си и вместо да се възхищават на тези жени, те и семействата им ги мачкаха с всички психологически трикове игнориране, забележки във въздуха и особено при появата на детето не им дадоха и минута възможност да изявят способностите си, отидат на курс, каквото и да е: нито мъжете отделно, нито техните роднини помагаха и с ден свободен за тези жени за детето. Сега ще ти кажа защо на 36 е избрала теб. Защото й е време за дете. Така смятам аз.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker