Пак изчезна изведнъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Пак изчезна изведнъж
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1303 пъти
Преди няколко месеца се запознахме с едно момче с което почти всяка вечер излизахме като с времето (след месец-два) той вече започна да говори за сериозни отношения и връзка. Секс не сме правили, но всичко останало като прегръдки и целувки да.
И веднага след като един вид ми се обясни в любов, каза, че аз съм била единствената която го разбира и се чувства добре и т.н започна да се отдръпва. Когато го попитах какво става каза че вече не мислел така и му се искало но не ме харесвал.

Един два пъти излязохме уж като приятели и после той изцяло спря да ме търси. Опитах се да му покажа че щом му харесва все пак да е с някой който го разбира и се чувства добре аз нямам против даже искам да се виждаме като приятели макар и не всяка вечер, но очевидно той рязко мина на друга вълна.

Това че очевидно няма желание ми е ясно. Въпросът е защо ще ми се обясни в любов и неведнъж ще ми разправя как ме харесва и ме иска, даже и правеше планове за следващите ни срещи къде ще ги прекараме и изведнъж се отказа и изчезна.

На 100 процента не мога да съм убедена но съм почти сигурна че няма друга

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: cd5a5eaa02
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Ми най-вероятно, в началото е искал романтични връзка с теб, но в последствие те е опознал и повече не е искал. От там опциите му са, да си останете приятели, но както сама казваш, той е спрял да те търси, т.е. и приятели не иска да сте. Това е, няма какво да се чудиш. Next➜

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: a1858c743a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Никога не можеш да знаеш. Аз преди време си писах с едно момче всеки ден, беше ми много приятно, както и на него, той беше в друг град, бях разбрала от една приятелка, че ме харесва и изведнъж спря да ми пише. Стана ми странно, но не бхя влюбена или нещо подобно, просто ми е тъпо, защото смятам, че беше подходящ за мен. Та в последствие разбрах, че е спрял да ми пише, защото неговия приятел му е казал, че ако ми пише, ще му се разсърди, тоест и той ме е харесвам и един вид му е поставил утиматум, което е супер тъпо, все едно той ще ме накара насила да го харесам, държеше се като приятел с мен, не е намеквал нищо, но си личеше, че ме харесва. Та, така, няма как да знаеш каква глупост го е накарала да спре да те търси, и все пак според мен в 90% от случаите е заради друга жена.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: dcc6188daf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   2 - Смятай колко е бил читав този хубостник, и колко е държал на теб, заради шантажите на някакъв "приятел" да спре да ти пише, без дори да даде обяснение защо. Един зрял мъж на място с мнение, който те уважава и цени, никога няма да постъпи по този начин!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 71ba8d40ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Римляните са имали поговорка Contra factum non datur argumentum- Срещу фактите не се дават доводи. Факт е, че човекът не иска да е с теб. Значи край на историята, минало свършено. Каквато и да е причината вече е без значение. От бивш не ти трябва нито приятелство, нито нищо. Продължи напред, него въобще не го мисли.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker