Помощ ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Помощ !
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 719 пъти
Добър ден! Аз съм жена на 24 години. От 2 години и половина имам връзка с мъж на 32 години и живеем заедно от самото начало по негова инициатива. И двамата сме инати, опък характери и заради това и често се караме за незначителни и значителни неща също. Има нещо, което ме кара да се замисля дали ме обича и му пука за връзката ни. Имало е моменти, в които се караме и му казвам че не издържам и той казва "като не ти харесва.... ". Скоро пак се бяхме хвнали за нещо, не точкова сериозно и му казах " ще си тръгна " -нямах предвид от него, а от даденото място но той не знам какво е разбрал и ми каза " тръгвай си, не съм те вързал ", което ме смути и накара отново да се замисля. Като му казах че явно не му пука за мен и врълзта ни, той каза че няма как да ме задържи на сила ако искам да си тръгна, а после ми каза че ме е разбрал че за момента искам да си тръгна иначе нямало да ми каже така или нещо подобно. Пита ме дали късам с него, аз му казах че не и да скарахме се -той първи пое инициативата да се оправим като започна да ме закача. Иначе всеки ден ми казва че ме обича, че с мен е по-добър човек, правим си планове, защитава ме, помага ми, уважава майка ми доста... Другото което е че преди време видях че е споделял на баща си, след като се бяхме скарали пак но доста този път " не издържам вече, с Илона нещата не вървят добре, от няколко дена само се караме, все тя е жертвата, разплакана и не знам какво да правя" и му разказа за какво сме се скарали - не знам как да го тълкувам това сподлвяме и тези думи, не съм му казала че знам за това, но го попитах дали ще ме остави заради тия скандали той каза ' не, нормално е да се караме толкова и двамата сме инати, напрегнати сме, няма къща без дим". Попитах го а защо казва че му писва след скандал, защото и на мен го е казал той каза " защото след като сме скарани съм изнервен и ми писва да се караме за глупости, не от теб -обичам те ".... Не знам какво да си мисля, защо ако ме обича е готов да ме пусне и ми говори така, не. ме. спира, споделя с баща си по горните неща., а и доста неща от връзката ни му споделя.... Не знам какво да правя -обичам го много, той ми е първи. Дайте ми съвети, моля ви, нямам опит, не знам как да тълкувам това. Отчаяна съм....
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: d735908f2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Може просто да държи повече на свободата да няма вредни зависимости между вас

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 84cb06170e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Човекът вижда, че не си щастлива и те пуска. Не е вероятно , защото не те обича , по-скоро , защото вижда, че се мъчиш. Необходими са силни чувства и смелост , за да пуснеш някого. А и може би иска да ти да си тръгнеш сама, защото няма смелост сам да скъса с теб. Да не е виновния и лошия той, а ти. Трудно е да се прецени.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: faeec6643d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз имах такава връзка, с времето скандалите станаха брутални, но и бяхме в доста незряла възраст (и двамата бяхме на 22-3 и се събрахме на 18). Това беше най-голямата ми любов. Все пак я напуснах. В последствие се разбрахме.

Според мен му пука за теб. Седнете да си поговорите, когато сте спокойни, да видите дали могат да се изгладят различията. Когато човек е афектиран може да каже и направи работи, които не мисли наистина.

Според мен любовта е толкова рядко срещано нещо, че не си струва да си чупиш рахата за глупости. Сигурен съм, че споровете ви са злободневни.

Life is very short and there's no time for fussing and fighting my friend, това Пол Макартни го е казал отдавна, но малко хора са достатъчно мъдри в младостта си :) Успех!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 01ec6954f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Не знам какви планове си правите за бъдещето, но за мен една връзка с чести караници, скандали, разправии, демонстрации на инати и опък характери не говори за голяма любов. Като обичаш човека трябва да го уважаваш. Аз съм за ясни и точни отношения, като има проблем, говорите, решавате го като цивилизовани, големи хора, не като братчедите от маалата. И каже ли ми някой тръгвам си, това наистина за мен е край, щом иска, няма да го спра, нито да му се моля, колкото и да ми е бил скъп. Смятам, че човек, който уважава партньора си не казва подобно нещо ей така, за да го плаши и да чака после да го връщат и да му се молят. Просто този номер не работи при хора с достойнство и самоуважение, запомни го. И няма искреност между вас- той споделя и се жалва на баща си от теб (за мъж над 30г не ми изглежда нормално), ти пък му ровиш кореспонденциите, един вид го шпионираш. Като се обичате, защо не сте честни един с друг?
Честно казано, не мисля, че имате бъдеще заедно.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 973e7b786f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Според мен, като ти напълни фурната ще се кротне! За деца говорите ли въобще? Ако се разделяте, разделяйте се,ако не деца, това ти е варианта. Мъж на 33 ти пише!

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3137890a05
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Добре де, винаги съм се чудила що за заплаха трябва да е това, тръгвам си. Какво се очаква като реакция? Да ти се хвърли в краката и да те моли да не тръгваш? Ти ще уважаваш ли такъв човек? Съвсем нормално е реагирал човека, не си вързана. И между другото ако започнеш често да му го казваш това, в един момент идеята ще му се прокрадне в главата, той ще се сприятели с нея и когато я ползваш за пореден път, ще ти каже ок и наистина ще го мисли.
Интересно ми е и какъв е тоя спор, че човек да каже накрая, ами тръгвам си? Просто не мога да си го представя, но знам ли, може да ми е ограничена фантазията.

Лола

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker