Странна история - вашето мнение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Странна история - вашето мнение
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 1720 пъти
Здравейте! Историята ми е супер странна. Заедно сме с приятеля ми от около 7 месеца. Преди няколко дни ми намекна за раздяла. След което каза, че не го е мислил наистина понеже честно когато се скараме казва нещо в яда си и уж и този път било така. След това се държеше както обикновено мило и грижовно. Преди връзката ни доста време си писахме като приятели, все спорехме за нещо и бяхме на контра и скоро ми каза, че тогава било по интересно докато още сме се борели за другия и вниманието му. Аз съм по-обичливата и понякога го задушаване любов за което се осъзнах наскоро и поспя. Приятелка ме посъветва да не се държа така сякаш съм му в кърпа вързана, защото ще му омръзне. Та ето я ситуацията. Поради една причина се наложи да си направя втори акаунт в една социална мрежа. Казах на приятеля ми. И днес ми е писал там. Все едно те се познаваме. Извинете госпожице, искате ли да се запознаем. Такива неща. "Имате ли си приятел". Може да се видим някой път. При което аз реших да играя играта му отговорих му до преди малко когато написа, че не бил в щастлива връзка и си търси нови запознанства. Забравих да кажа, че хумора му е по-осоцен, но това някак си не го приемам като шега. Или игра. А като истина стана ми гадно нищо не писах. И не знам това игра ли е и го прави защото му е интересно и му пробва, или защото наистина го прави и с други или иска други. Дайте ми мнение моля. Звучи детинско, но на мен не ми е смешно. И не знам какво да мисля. През това време ми пише на мен сякаш нищо не става в другия профил.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: f1d3ac24b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Оччевидно не е щастлив във връзката, не е шега и е редно да седнете и да поговрите, без да се карате или нещо. Просто да се изясните дали си залсужава да сте заедно повече. Не е срамно и никой не евиновен, просто понякога връзките се изчерпват и е по-добре всеки да си търси човек, с когото е сигурен, че иска да е.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ba8521d128
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Игра е! Играй я! Очевидно момчето иска да се преоткриете.
Флиртувай с него, изслушвай го, прави се на непозната за него.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: e73084af24
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Н 2, щом само след 7 месеца връзка има нужда да "играе" най- вероятно си играе на няколко места, просто още не са му вързали на другите...
Авторке, не задълбавай повече отношение с този човек, различни сте, на различен етап, с твърде различни възприятия.
И за двама ви няма да е ок, най- вече за теб защото веднага щом някоя влезе в "играта" му, той ще стане по- мил с теб, но не за друго, а за да задоволи тези свои нужди.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 96fd74c8b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Е що бе, закача се човекът

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 904bd5c968
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Явно иска да те остави и си търси други варианти. Сам ти е намекнал. Хората не се шегуват за такива неща. Пробва се на други вероятно , пише ти и на другия профил.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 89fe7aa14f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   На колко години сте? Това са някакви пубертетски номерца и игрички. Човек, който разсъждава малко по-зряло и сериозно и иска да си запази връзката сяда и си изяснява отношенията с партньора си. И ако държи на него не се кара за щяло и не щяло. Спорът е за да се стигне до едно решение, приемливо и за двете страни, иначе е безсмислено дърлене. А вниманието на другия се печели с уважение и добро отношение, не с караници и сръдни на ниво детска градина. Затова мисля, че и двамата сте незрели, връзката ви е несериозна и няма перспектива.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 830b9c443b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Разкарай го. Той не те иска. Въпрос на време е да те зареже. Действай, разкарай го ти и си търси щастието. Няма смисъл от такива игри, толкова рааано във връзката, защото 7 месеца не е нищо а вече му се играе. Айде, моля ти се. Отвори си очите!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: e235d8ffec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Игра е. Аз бих се включила. Разчупи мисленето си и го побъркай! Кажи му, че нямаш нищо сериозно и би опитала виртуален секс :DDD Стига и вие, човекът просто има фантазия :D

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: e5ea9c7b45
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   От авторката: Силно се надявам да е игра. Понеже преди, когато не се "харесвахме" си пишехме по този начин. Правихме се на интересни, говорехме си на госпожице и господине. И той ми намекна наскоро, че му е било интересно, така да си говорим на контра и да се борим за вниманието на другия. Питах и приятелки и те казаха, че мислят че е игра за да върне тръпката, щом извън този "таен" чат се държи мило и нормално. Звъни ми, пише ми като аз гледам да не се натрапвам и да го оставя той да иска вниманието ми. Важно е да кажа, че той е по-особен характер, и преди в началото виждах именно тази част от него, в която се "гони" с човека. По особен хумор има също. Та продължим този чат и там се правя на недостъпна както беше и преди. Звучи супер детско, но всяка връзка си има нейно си нещо. Та това е нашето. Днес на мен ми вика от няколко дена си пиша с едно момиче в (социалната мрежа, в която си пише с другото "аз) и казва факти за нашето писане там и се засмя както когато се лигави. Та надявам се връзката ни да живее и да просъществува още дълго.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: f1d3ac24b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не искам да те разочарвам, но това никак не е игра. Все пак той едва ли се досеща, че си ти и си мисли, че това е друга жена и се пробва. Това ако е игра...

Човек (особено жените) вярва на това, което му се иска и често не иска да осъзнае реалността. По-добре бъди реалист и виж нещата в истинската им светлина, отколкото още няколко години да живееш в заблуда и да загубиш ценно време и възможност да срещнеш истински човек, който те обича. А не дай, Боже, да се заблуждаваш цял живот, защото и такива хора има. Влизат в брак, правят деца и цял живот съжителстват нещастни само от нежелание да погледнат истината в очите. А можеше да са щастливи и пълноценни и да не пропиляват цял един живот.

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 814b0cc941
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   А ти защо не го попиташ -дали си има приятелка,ако ли ,,да,,обича ли я или не.Но мисля,че за съжаление отговора ти е даден.Не е щастлив в тази връзка и си търси нови запознанства.Размисли не е ли сигнал за раздяла наистинапо добре сериозен разговор с него.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: e5ea9c7b45
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравейте! До номер 10 а и до останалите. Не поясних може би и ви обърках. Той знае, че това съм аз. И ми пише така както в началото си пишехме когато се опознавахме, закачахме и така нататък. Просто един вид и двамата се правим на приятно разсеяни. Той знае, че профила е мой.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: f1d3ac24b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Е пак добре, че след два дни спомена тази "дребна" нищо и никаква незначителна подробност, която изобщо не променя цялата история и изобщо не ни изгуби времето да говорим празни приказки. И не, въобще не сте инфантилни.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: e5ea9c7b45
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   От авторката:
Първо никой не е длъжен да отделя време да пише мнения. Благодаря на всички, които си дадоха мнението относно моята история. Второ - още в самата история написах че му казах че съм си направила втори профил и той знаеше. Не всеки е прочел обаче.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 89fe7aa14f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Много бързо сте си станали безинтересни, щом след седем месеца връзка вече имате нужда от игри, за да се разнообразявате. Какво ще е след години не ми се мисли...

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 1b1510c7f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ами най-вероятно не е шега и той наистина не е щастлив. Може за него това да е начинът да ти го каже. Най-добре седнете и поговорете честно и открито без да се карате за проблемите и потърсете решение.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker