Какво да си мисля вече...? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво да си мисля вече...?
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1585 пъти
Здравейте, пише ви момиче на 20 год.
Имах връзка 1 година, на 9 май той ме скъса, причината поради която се разделихме, беше такава, че той не можа да ме заобича по начина по който аз обичах него.
Беше искрен с мен , от една или друга страна...
По-добре истината, отколкото лъжата.
Докато беше с мен винаги ми е бил верен спор нямаше ,аз съм луда по него и продължавам да го обичам.
Но нека започнем същинската част....
Разделихме се и се разбрахме, да запазим отношенията си ,да не се мразим и т.н , разделихме се мирно, въпреки че аз умирах и продължавам да умирам вътре в душата си....
След като се разделихме той веднага започна да се занимава с друга, излизаха на среща,целуваха се ,правиха секс.....въпреки всичко аз продължавам да общувам с него....
Но най-голямата болка, която имам вътре в мен, не мога да я споделя с никого , защото нещата грам не са окей....
Той се занимава с нея и в същото време ние правим секс,
Той се дразни , ако излизам на дискотека, качвам си снимки с приятелки и т.н.... дразни се ако му кажа,че ще си намеря друг и т.н , но винаги си задавам въпроса: Защо се дразни? Нали той ме скъса, нали той не ме обичаше, защо правим секс и после е с нея, защо се дразни и ме следи и не иска да съм с никой, а той да може да е с всяка?
Какво да правя, какво да си мисля?
Говори ми, че след време може пак да се съберем, че вече съжалявал, че ме е оставил .... и в същото време продължава да ми говори как иска да е със другата, как ще правят секс и т.н......
Секса с нея не му е харесал, но ми каза че ще направи опити да я промени.... според вас ще им се получи ли
Какво може да стане с нас..... объркана съм, не знам какво да си мисля и какво да направя.....
Обичам го още, въпреки всичко което прави...
Какво ще се случи, моля някой ако е бил в същата ситуация ,дайте ми съвет.... ще бъда благодарна на всеки един от Вас.. имам нужда от помощ и съвет..
Благодаря на всички предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 2bbbd0583b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Според мен, а и на правилното решение е да спреш всякакъв контакт с този идиот. Не разбираш ли че ви използва с другото момиче ? Сие сте му секс куклички и си ви мятка както си поиска...Веднага да го зарязваш и забравяш...много бързо става. Такъв тъпак за какво ти е да го обичаш ? Да не си помислила и за връзка отново с него. Толкова е гнусен този, че направо ми се доповръща...На това отгоре и те командори ! За какъв се мислиш, бе, келеш...Манипулира ви отвсякъде. Не се занимавай с детинското му и селяндурско поведение и след време ще си изстинала към него.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 13d87ce657
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Един съвет от момче: престани да бъдеш безмозъчно мекотело. Имай малко повече себеуважение и по-силна воля. Вземи живота си в ръце и премахни хора, които те използват. Твоята история е върха на историите за момичета с ниско самочувствие. Не е виновно момчето, че те използва максимално в ситуацията, виновната си ти, че позволяваш това да се случи.
Твоята гледна точка може да е, че нищо лошо не правите, просто забавлявате, но помисли колко време изгубваш безцелно. Сега можеше да се срещаш с други момчета. Някое от тях щеше да отвръща на чувствата ти и щяхте и двамата щастливи. Но не - ти предпочиташ цялото ти съществуване да представлява второстепенен участник в живота на някой друг. ➞

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 99b0806e36
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Що за ненормални отношения имате някои хора? Той "я скъсал" според нейния израз, ходи с друга, обаче авторката продължава да му се подлага, защото се били разбрали да не се мразят? Момиче, удари си як един шамар , събуди се и се погледни колко глупаво и жалко изглеждаш с това хленчене "обичам го". Хващаш се на лъжите му като последния балък, оставяш се да ти нарежда какво да правиш и какво не, толкова ли нямаш малко самоуважение и воля да го пратиш по дяволите и да приключиш с него? Отнася се с теб като с парцал, ти го чакаш да спре да си прави кефа с другата и да се върне при теб? Ами нали след нея ще тръгне с някоя още по-нова? Никога не те е обичал, не е и няма да бъде само с теб. И за това нещо ти го обичаш?! Заради такива безгръбначни като теб някои мъже смятат, че всички жени сме тъпи овце, с които могат да се гаврят както искат.Може да се обиждаш, но това истината и колкото по-бързо я разбереш и го разкараш този , толкова по-добре за теб. Накрая ще ти отговоря на питането- защо правел така , защо се държал така и т.н. Много просто- защото ти му го разрешаваш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: cf66eded03
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Ако имаш достойнство няма да се занимаваш с него повече! Един мъж, който обича не прави така. Той само ти казва, че би се събрал пак с тебе и иска да си поживее с други жени. Не му показвай, че го харесваш! Мъжът трябва да е луд по тебе, а не да е с теб, просто защото няма с кого! Такива компромиси да не допускаш повече в живота си! Един път видях бившия си(беше първата ми любов). Преди години ме беше зарязал и точно така искаше да ме използва. После спа с една моя приятелка. Никога не се върнах при него. Та когато го срещнах почна да ми се жалва, че жена му е фригидна. Правеше ми комплименти и искаше да ме вкара в леглото си. Каза, че раздялата с мен била най-голямата грешка в живота му. Стана ми някак неприятно, че е готов да изневери на жена си(имаше и малко дете). Тръгнах си и оттогава не съм го виждала. Не се подвеждай! Често мъжете изричат неща, за да те манипулират! Съди по делата, а не по думите! Има такива добри политици, ще те омайват до безкрай! Не им вярвай. Бъди щастлива с този, който те заслужава! А това, че бившият ти има чувство за собственост към теб е нормално! При повечето мъже е така. Желая ти щастие и да намериш любовта. Истинската и споделената!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 412c96a343
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Питаш защо спи с теб и с нея? Защото може и му се позволява, толкова е просто. Той ви се подиграва, вие се кефите.
Питаш защо спи с теб като не те обича, защо не иска да си с друг? Не те обича, стига гледа романтично и идеалистично, всичко е нагон. Не ще да спиш с други, защото си едната опция за секс и не иска да си губи вариантите. Няма ревност, няма нищо такова.
Ужасно се държи и с двете ви, но ти го позволяваш. Другата поне не знае, ама ти знаеш . Щял да я променя другата, че да му хареса секса с нея..., добре! Страхотни комплекси и мания за величие има този! Пък и вероятно лъже за секса с нея, колкото да го съжаляваш. Мъже вечно се оплакват на любовницата как приятелката/ жената не става и са страшни великомъченици, че са с нея.
Ти го обичаш, той знае и пак се гаври. Човек, който постъпва така с теб, знаейки за чувствата ти, не си заслужава никакво внимание. Това са долни, низки хора. Отпадъци.
Бивш ли ти е някой, нямаш никакви задължения към него, освен ако имате дете и някакви имоти. Бивш се вясва в живота ти само да те използва , за да иска нещо от теб. Няма чувства, няма приятелства, няма нищо. Направи си услуга и се оттърви от този. Махнал се е от живота ти, да си стои извън него.

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: cc36ba0976
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Елементарно: иска да седиш и да си го чакаш, да ревеш за него и да страдаш, докато той си вее коня. Правилата не важат за всички - той може да излиза с други момичета, ама ти трябва да си примерна и да си седиш дома, докато/ако благоволи да ти обърне от безценното си внимание. Типично поведение за много хора, изключително лицемерно. Хубаво им е да си имат някой, който ги обича и страда за тях, ама да си правят кефа и на друго място. Сакън да не им нараниш егото, ако решиш и ти да си живееш живота като тях. Немислимо! Имам един познат, който е същото лайно - заряза си дългогодишната приятелка, изневеряваше ѝ, не пипваше нищо вкъщи, накрая спа с маса курветини и развиваше теории как това е едва ли не смисълът на живота. По едно време бившата му си хвана нов и тоя кретен опищя орталъка - ма как можело, тя трябвало да го чака, когато той стане готов да се погрижи за нея и да си я прибере, мрън-мрън-мрън. Помияр пълен, сопола не заслужава да си хвърлиш на него и на подобните му. Та и твоя същия путьо и комплексар.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 526b34d92e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Разбирам, че когато имаш чувства не разсъждаваш трезво. Обичаш го и ти е трудно да приемеш, че той теб не те обича. Сама казваш, че по един или друг начин той си ти го е казал. На мен, ако някой ми намекне, че няма чувства към мен, приключвам. Да, боли, ужасно гадно е, но защо да се раздавам за подобен човек? Според мен той не те иска наистина, за секс - да, мъжете секс няма да откажат (дано не всички са такива), но и ти от какъв зор си лягаш с него? Предствям си как първо е при едната, после при теб, ми грозна и гнусна картинка е. Ти се съгласяваш да си му вечната резерва. Това си ти. План Б. Не си план А. Ти си опция. Ако ти стига да си такава, добре, но според мен е жалко. Просто смятам, че не искаш да приемаш факта, че човекът не те желае вече. Втълпила си си, че той е уникален и му тичаш като куче след задника. В това няма лошо. Много жени го правите. Но занапред като те скъсат, изчезвай, а не оставай за резерва, като му се прииска. Буквално така му вдигаш самочувствието, а ти изглеждаш като пълна глупачка. Едно свястно момче не мисля, че би постъпило така. Не знам какво му обичаш на този, но дано се осъзнаеш колко си жалка в тази ситуация. Аз на твое място щях да го отпиша и да си почина малко, да се порадвам на себе си и като чувствата вече позачезнат, ще намеря друг. Любов с любов се забравя. Просто поработи над самочувствието си. Как едно момче да те уважава и обича като очевидно ти нито само се уважаваш, нито се обичаш достатъчно. И аз съм правила много компромиси, но усетих, че всичко ми идва от самочувствието, започнах да работя върху него, защото не бих искала пак да допускам неуважително отношение. Мисля, че няма да е лошо и ти да го направиш. Имам приятелки от типа "винаги на разположение", ами не им завиждам. Толкова са на зор, че всичко биха приели. Ако си окей да се задоволиш с посредственото, добре, но ако искаш повече - просто се научи на характер и после влизай във връзки. А защо той се дразни? Защото гледа на теб като резерва, която не иска да изгуби. Хубаво е да имаш спасителен пояс. Ако с едната не стане, другата чака. Добре си е момчето. Просто иска да си му сигурна, това е. Не те обича, това поне стана ясно от историята. И все пак нещо положително - никога не е късно да го разкараш и да заппчнеш наново, така че горе главата. :)

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 13e5fc3ad7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Хората се държат с теб така, както им позволяваш. На въпроса "защо" отговорът е защото може и защото ти му позволяваш. Мислиш ли, че човек, който се държи така с теб, те обича?
Предполагам, знаеш отговора, просто храниш някакви надежди, дори несъзнателно. Отрежи го и продължи напред.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 64cbaaa051
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 3, аз съм чувал много такива случаи и то всичките от жени. Някакви тотални идиоти ги правят диви и щастливи, обаче понеже "не знам защо се поддадох... " или "още го обичам" и дават да им серат в устите. Че и гаджета имат някои от тия жени, но нали "тръпката". Много се ядосвам, честно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 9a493f21e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке задай му въпроса ти или другата и да избира...Ако избере другата скъсвай всякакви контакти с него колкото и да е гадно и престани да се унижаваш!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker