Как да го преодолея като го виждам всеки ден? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да го преодолея като го виждам всеки ден?
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1336 пъти
Здравейте хора :)
Историята ми е следната :
Влюбена съм от 2г в мой колега ... Всеки ден сме заедно, през цялото време е имало погледи и закачки между нас и аз хлътнах много , ама много много. 2години не съм спирала да мисля за него и нямах търпение да отида на работа само и само да го видя.... Просто наистина се отнесох и се вкарах във филм че и той ме харесва , следях всяка една негова дума,поглед, език на тялото и тн. Просто се бях вманячила по него до такава степен,че дори вечер съм плакала за него ... да обаче уви след 2г , преди седмица-2 той си хвана приятелка . Всеки ден идва да го чака и просто не издържам на тази гледка. Знам че не ми е длъжен с абсолютно нищо , всичко си е било само в моята глава, аз съм си виновна за което... .Изглеждат влюбени и просто не изрържам психически. Започнах да получавам паник атаки и днес дори като ги видях повръщах буквално (с извинение) в работата ми.... Не се чувствам добре. Опитвам се да се абстрахирам от него и да не си говорим , но той явно усеща и търси постоянно контакт с мен когато нея я няма.... Много ми е трудно наистина и дори съм се замисляла дали да не напусна работата ми , която толкова много обичам . Кажете ми какво да правя, по какъв начин да го забравя и да спра да го харесвам при положение че го виждам всеки ден в работата ми ... Това са 2години и то не е харесване от моя страна, ами много повече... Имам нужда от съвет как да продължа от тук нататък ....
Благодаря на всички предварително :) !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: b3fdd5f707
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Здравей. Напълно разбирам какво ти е. Аз бях същия допреди няколко дена, но за щастие ме пратиха в друг обект за три седмици и това много ми помогна. Сега като я видя и дори ми е жалка, защото тръгна с друг мой колега, но аз много добре знам мотивите и причините й да го направи. Целта е издигане. В моя случай, даже в момента чувствам съвсем лека нотка на омраза, но по-добре, защото иначе не се виждах и аз като теб в тази фирма. Не знам какво да те посъветвам, но може би ако бях на твое място, щях да с търся друга работа и когато си намеря, отивам. Нали знаеш, че несподелената любов, се лекува с нова споделена любов. Търси друг. Успех мило момиче. :)

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1e290dbd62
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Била съм в подобна ситуация. След връзка и раздяла с колега от работата, той започна връзка с друга колежка. Беше ужасно да трябва да ги виждам ежедневно заедно. И аз като теб съм повръщала, бях спряла да се храня, беше ми постоянно свито, разболях се. Абсолютна агония. Направих си услуга и напуснах. И ми е обица на ухото вече да не започвам връзка на работа, защото после ситауцията става непоносима и единият от двамата ще трябва да си отиде.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: eb97289542
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Започни да спортуваш. Не само че е полезно за психиката, но и ако беше във форма, отдавна щяхте да сте заедно

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 6eb36a1e66
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Най-малкото не му отвръщай на опитите да контактува с тебе, когато приятелката му я няма. Сама си се вкарала във филма, сама трябва да излезеш.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: eb97289542
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Подкрепям номер 2. Те хората са го казали.

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 43e635bac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не съм била в такава ситуация, но ми се струва, че единственият разумен ход е да напуснеш. Нова работа, нова среда, нови хора, нови ангажименти... всичко това отвлича вниманието. В момента се самонавиваш и това ще продължи докато наистина не се разболееш. Негативните емоции са като снежна топка: пуснеш ли я да се търкаля, става се по-голяма и по-голяма, докато някой или нещо не я спре. Няма смисъл да си го причиняваш. Мъже да щеш! След година-две ще ти е чудно какво си намирала у него, повярвай ми.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker