Пред дилема дали да замина. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Пред дилема дали да замина.
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 731 пъти
Здравейте. Та, по заглавието си личи, пред дилема съм. Пред дилема дали да замина за чужбина или да остана в България. Мъж съм, на 25, другият месец ще ги навърша. Искам да замина, защото жената, която обичам е там, въпреки че не сме си говорили от много време, ми липсва. Не ми каза кога е за имала, разбрах по друг начин. Няма как да се свържа с нея, изтрих номера й, блокирала ме е от Фейсбук.. Просто искам всичко да се оправи и да разбере, че хората се променят. Хората се променят, ако наистина обичат, а аз я обичам. Много ми се иска да го разбере. Искам да замина и поради причината, че тя ме мисли за мързелив, а аз не съм такъв. Просто тук няма смисъл да се трошиш от работа за малко пари. Затова искам да замина, за да “види”, че е сбъркала за мен. Не е минала и минутка в която да не мисля за нея.

Не искам да занимавам, защото знам, че всичко е загубено и се питам има ли смисъл да продължавам да се боря и да бягам по пътека, чийто край не мога да видя. Не мога да го видя, защото не знам дали изобщо някога ще поправим отношенията си и ще заживеем заедно. Чудя се дали има смисъл да чакам човек, който вероятно не ме обича а и може би никога не ме е. Вече не знам какво да правя.. :(

Ще ви помоля без нападки и упреци или пък да ми давате акъл. Акъл си имам и без да го искам от вас, но ще се радвам на съвети. Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 72c97799ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Ако ще заминаваш, направи го заради себе си, а не да гониш вятъра. Тази жена те е изтрила от живота си и вероятно е продължила напред с друг човек. Ако зарежеш всичко заради нея, вероятно ще съжаляваш и ще бъдеш разочарован. Но в крайна сметка ти си решаваш.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 86ac070bfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Ти не си ли от темата за бъдещата майка, която те е блокирала?
Няма лошо да заминеш, стига да знаеш къде да я търсиш. Работа имаш ли, квартира, средства? Това е важното, а не си го написал.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 0460f211b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Ти си същият който си отишъл в родния град "заради пандемията" и я оставил сама и бременна, нали така?!
И после те е блокирала отвсякъде и се върнала в чужбина от където пък ти си в замъкнал обратно за Бг само за да я оставиш сама, а ти в родния ти град вместо да си търсиш работа.
Не, няма смисъл да в търсиш!
Доказал си вече, че не ставаш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 4de8b8569c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   От автора до 3: Приятел, не знам дали си прочел нейната версия, но тя беше написала, че решила да се приберем, защото сме харчели от нейните пари, ама не написа, че й дадох всичките си пари да ги харчим. И не си ти човека или който и да е, че да ми казва ставам ли или не. Едно е да напишеш нещо тук и другите по написаното да си вадят изводите, друго е да го преживееш лично и тогава пак да помислиш дали ставаш или не. Така че специално ти, у лево и моля модератора да не допуска твоите коментари в темата си. Бих ти обяснил пак и отново какво се случи, но от индивиди като теб смисъл няма. Та, У ЛЕВО!

До номер 2: Аз съм, да, просто се чудя дали да замина, защото там живота е по-добър от този в България, пък и ми се иска някак да се оправи всичко. Квартира ще ми бъде осигурена от работодателя, средствата се вземат всяка седмица, но това вече е в ръцете на Бог. Аз просто мога да чакам само.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 86ac070bfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Авторе, и в предната тема хората ти написаха, че жена не се оставя. Кой какво рекъл, какво решил, ама резултатът е ясен. Тя сама, ти си седиш у вас. Ни пари си и пратил, ни дрехи, ни играчки. Даже не си си вдигнал дупето да отидеш да я потърсиш лично. И тя може да не е светица, но ти си доста несериозен и направо мързелив. И да отидеш, знаеш ли къде да я търсиш? Ще те чака с отворени обятия? Бая послъгваш за твоята сериозност и какво се е случило.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: fdd374549c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Автора до 5: Човеко, колко пъти трябва да кажа, че тя ОТКАЗА да й пращам пари под предтекст, че ще се справяла и без да й пращам! Стотици пъти й казвах, че аз АЗ ИСКАМ да пращам, но тя отказа и това беше. Кви сте такива, не ва знам, ама като четете история, четете хубаво, а не да прегледате набързо и после критики и обиди. Всеки го бива в тия неща, ама не всеки може да ти даде съвет по нормалния начин..

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5c46e0bab4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Авторе ти в България ти цъфнал та си вързал, хукнал в чужбина да ми ходи. Няма да излезе нищо от тая работа само дето ще харчиш парите на вашите....

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 86ac070bfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   6 от 5
Явно тя е мъжът във вашите отношения. Иначе те бива да пишеш коментари в някакъв си сайт, но не и да си вземеш живота в ръце и да направиш нещо. От коментарите ти лъха на липса на смелост, на неинициативност и незрялост.
Жалко, че си млад мъж.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ad8049de0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторе, не разбирам защо се дразниш на коментиращите. Разбирам, че искаш да прехвърлиш отговорността за собствения си живот на някакви непознати хора, но тогава получаваш точно такива резултати. Никой не е длъжен да те съветва. Вземи живота си в ръце и реши какво искаш да правиш. Жени много, не мога да разбера какво и тичаш след полата на тази. Имай предвид, че нерешителните мъже ги мачкат.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 42426239e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Автора до 9: Не искам и не се старая по никакъв начин да прехвърлям от каквото и да било от моя живот на някого. Просто бях пуснал преди тема и от всички 40 коментирали, само един разбра за какво говоря. Затова реших да напиша изрично, че ТЯ ОТКАЗА да правя каквото и да било и да я оставя намира. Дори не знам какво сторих, че да се раздели със мен. Обсъждахме работа и евентуално заминаване за чужбина. Първия ден е окей, след 2-3 дена почваше с едни сръдни, които не можах да си обясня. Нормално е да искам съвет, но ми се иска съвет от хора, които знаят как да ти го дадат без да те обвиняват и да прехвърлят всичко на теб, щото и аз бях излъган, че детето е “махнато”, обаче се оказва, че ме била излъгала и това го прочетох тук. Не й се сърдя, за нищо, но като голям човек трябваше просто да каже “дай да поговорим и да оправим нещата”, а тя ме блокира. Е как да не се ядоса човек? ! Нито аз, нито вие сте света вода ненапита и никой не е безгрешен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker