Интересно ми е защо се случва и как ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Интересно ми е защо се случва и как ?
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1171 пъти
Доста често срещам по темите, а мъже на живо са споделяли които че интересно защо някои от тях си го губят с проститутка, а други с нормални момичета. Не искам да хейтя по тези мъже, но не е ли хубаво да го направят за пръв път с човек с който имат връзка или с човек който обичат. И споделете при вас как и защо така се получи ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 60419f0339
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Хубаво е да, но докато ние не мислим много, много, вие дамите сте много капризни. Не само в интимния а и в социалния смисъл. Образован съм, много скромен човек, сравнително финансово стабилен и смея да твърдя, че нещо различно от кифла никога не ме е забелязвало.

За всеки влак си имало пътници ми повтарят. Какво правим, ако съм товарен?

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 4f62b68ffd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   При мен се случи с момичето което обичах по това време, бяхме на 16. бяхме в 3 годишна връзка, бих казал че е най-добре да познаваш човека добре преди да го направиш за първи път

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1db148d34b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Какво точно си губят? Самочувствието, портмонето, положението? Защото ако имав прдвид девствеността, то тази дума е в женски род и няма как да го изгубят, може да я изгубят. Между другото много тъпо звучи "губя си девствеността", сякаш някъде си се заблеял и си я изтървал, а не си участвал в предвиден и желан от теб полов акт. Но това е друга тема.
Иначе ако говорим за девствеността, хората си я дават както и на когото решат. Ти гледай себе си.

Лола

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: eae175442f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Ами не всеки е плейбой и може да си намери жена с щракване на пръсти, особено когато е девствен. Колкото и странно да ви се струва на жените, е така. Вие не можете да го разберете, защото за жената е в пъти по-лесно да си намери партньор, но за повечето мъже изобщо не е лесно, защото всяка търси нещо по-така и трудно прави компромис, дори самата тя да не е кой знае какво. И на края става така, че се уреждат само топ мъжете, а голяма част остават неоценени. Все пак не е проблем един мъж да оправя по много жени, така че реално повечето мъже остават ненужни. В курника например има 10 кокошки и 1 петел и всичко е точно. Ама ако имаше още 9 петела, както е при хората - проблем. Половината ще си умрат девствени, защото има само един най-добър петел и всички кокошки ще искат него, за да имат добри яйца и здрави пилета.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 5d6645ad7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   В България ако си добър и се отнасяш добре с българките си стоиш девствен или ако имаш малко повече късмет си с някоя на по- ниско ниво от останалите ( най- ниското от попринцип трагичното ниво на българката). Ако си тъп и нагъл ще се уреждаш, може и да не е с най- големите красавици( по българските стандарти, защото в България реално красива жена според мен няма в сравнение с някои чужденки). И ако си свестен в повечето случаи ти остава или с проститутка( не е за предпочитане, но ако си стигнал до там по- добре да не е в България), или се примиряваш с някоя изключително тъпа Ганьовка ако си изкарал " късмет". Третият и най- добър вариант е да си търсиш щастие в чужбина. Никой не ти дава гаранция, че ще ти се получи, но трябва да се опита. Българка не ти трябва, при тях упадъкът във всяко едно отношение е огромен.

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: d1c78bde20
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Това ,,обичам" и всякакви там брътвежи за чувства и откровения, може само да те изолира от момичета. И девствеността при мъжете е излишно уголемен ,,проблем" тъй като няма никаква философия в този процес. Никой не е срещал затруднения, в природата му е. Няма и никакви промени след полов акт, освен самовнушения за престиж. Който среща трудности и се притеснява, има друг проблем. Добре е да се отбележи, че няма такова нещо - ЛЮБОВ ПРИ МЛАДИТЕ ХОРА, не и при 95% от двойките. Това е за България! Те са заедно, просто защото имат взаимен интерес. Има момчета, които лъжат на всяка втора дума, а са минали по няколко мацета, та след третата бройка всяка ще му върже, важно е да е имало поне три преди нея, да не се мине. Обаче не е гаранция, че той ще прави нещо с усет и страст, ама задръстенячките няма да се впечатлят от тези му липси, понеже преди това е имало вързия. Те ще приемат някой за готин, ако той се котира между хората около тях, а не защото могат да го преценят, както и чувството му за хумор на същия принцип. Аз на някои се чудя. Има сексуални мъже, които ще докарат повечето жени до оргазъм и водопади, а те с ,,вървежните" припкат за лубрикант до аптеката, какво да се прави. Трябва си акъл за някои неща. И да, определено е добър избор да отидеш на компаньонка, жалко че тази дейност не се контролира у нас, та всичко да е изрядно и коректно. Тогава хептен никой няма да си дава зор да сваля момичета по барове и да се прави наклон за да му вържат, те сами ще си го търсят заради ниско самочувствие и желание да се докажат. Жените са комплексирани от своята приложимост, та гледат да се харесат на някой.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: ce779e9be0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Не знам, ама номер6 звучи като един много объркан от злоба съвсем вече немлад мъж... Номер2 е единственият читав човек до момента в тази тема.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: eae175442f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   7, жена си, нали? Ако беше мъж, щеше да знаеш, че не си ли в топ 10% на мъжете, има да чакаш някоя да ти се навие на девствения.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 88ebd77257
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не знам мен първия път ми беше с една филмарка, която не искаше да пуска (а не беше девствена, за разлика от мен, бяхме на 15), като дойде моментът ми беше писнало да я гледам. Общо взето най-лошият секс през живота ми.

Лошото на проститутките е, че закачат хората както хазарта и наркотиците.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: ff65c01bcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Всеки както си иска така става!

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 74dae79115
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Аз на го направих на 19 с чужденка, която обичах и имах връзка 2 години и половина. Някак си без чувства, игра ще ми е неудобно да правя секс. Може би затова съм бил само с 2 жени досега, но не ме и интерисува особено. А относно за опадъка на морални ценности, които описа номер 6 са навсякъде. Някак си вече хората имат възможност да опознаят човека добре преди да се оженят и ако решат, че няма да стане, опитват късмета си с друг. Колко е правилно или грешно не знам, не съм съдник.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker