Аз ли съм в грешка ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Аз ли съм в грешка ?
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 804 пъти
Здравейте, до скоро си имах приятелка с която се разделихме по нейно желание. Причината беше, че съм я бил стискал много и не съм и давал пространство да диша. Ако бях такъв човек нямаше да пиша този пост тук, проблема е че цял живот съм гледал да не се бутам при хората и винаги съм оставял те да ме допуснат. Тя е много красива, умна, забавна и амбициозна жена и за пръв път през живота си смея да твърдя че обичах някой. В предните ми връзки винаги съм бил неглеже и не съм вкарвал дълбоки чувства, но тук беше различно. В началото тя супер много ми пишеше и звънеше. Постоянно ме проверяваше дали съм добре и искаше да ме чува. Беше странно, но с времето свикнах. Един ден просто спря да го прави от нищото. Почнаха вълни от скандали и караници понеже я попитах защо ме игнорира вече. Когато ми каза, че иска да се разделим ми даде причината че постоянно съм и писал което много ме изнерви първо защото тя ми пишеше нон стоп преди, второ защото аз никога не съм бил човек на чата и не съм писал през 2 минути. Друга причина е, че съм се цупил много като не искала да излиза, което не е вярно. Мен ми ставаше кофти от това че не ме търси въобще, не за тъпото излизане. Докато бяхме във връзка и писах за добро утро, по средата на деня да видя как е и вечерта ако не сме се видели за лека нощ.
Мислех, че и харесваше и затова го правех. Няма да стоя и да обяснявам колко боли и такива глупости защото никой нищо не може да направи по-въпроса. Живот. Какво е вашето мнение по въпроса ? В грешка ли съм аз или просто кофти разминаване има в изгледа на двама ни ? Има ли смисъл да се опитам да се събера с нея ? Ако някой го интересува в средата на 20те години съм, не съм на 15.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 33626af32d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   На твое място няма да я потърся, няма смисъл, щом тя не иска да е с теб. След няколко месеца ще ти мине.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: ccfd8526ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Авторе,
може да си й омръзнал, както и да те е заменила вече с друг. Ех тоя чат...разваля връзките.


Няма нищо по-хубаво да се събудиш с едно добро утро от любимия човек или пък през деня да се поинтересува как си, какво правиш, независимо колко напрегнат е бил денят вечерта да си кажете лека нощ и да знаеш, че те обичат и мислят за теб.

Но понякога тези мили жестове не стигат и момичетата търсят друго, нещо което да ги халоса по главата, ама са големи шматки. Не оценяват какво им се дава и тя не го е оценила, но нали знаеш - всичко се връща :)

Горе главата и продължи напред. Знай, че всичко това, което се случва с нас е било необходимо да го преминем, за да разберем какво искаме за напред, не е случайно. Усмивки момче, което не е на 15 :)
- ф36 -

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0a6a1a7027
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Тоя филм с задушаването съм го гледал вече, момата си има друг тъпкач.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: cbf16ddf55
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   "Един ден просто спря да го прави от нищото." = има си друг.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: d4c3edf294
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Хахаха, с мен пък скъсаха поради точно противоположната причина - че не съм бил търсил контакт достатъчно често. Познатите й я били търсили по-често от мен (то понеже толкова ги знам, нали... ) и такива ми ти работи. И това ми го каза, след като месеци преди това беше със скрит статус във Viber - та си нямах идея свободна ли е да пише, претоварена ли е с работа и т. н.

А иначе я възприемах по същия начин, по който ти описваш твоята - външен вид, интелект, амбиция. Честно казано си я представях като жената, с която бих прекарал остатъка от живота си (и също като теб, отдавна не съм на 15).

Та брат, мисля че както твоята, така и моята, просто са си измислили оправдания в случая. Не върви просто да каже, "еми чувствата изчезнаха просто, сорка", не звучи сериозно, трябва да даде причини! Обаче такива "обоснования" звучат малко като оня виц за Зайо Байо, дето Вълка и Лисицата го спуквали от бой независимо дали носел или не носел шапка. Damned if you do, damned if you don't.

Когато изчезнат чувствата е адски лесно да се намерят оправдания. Грешката определено НЕ Е в теб, това мога да ти кажа със сигурност.

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: dcc8726d00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   От автора:Номер 6, определено има нещо доста изчанчено в нашите истории. Аз също я приемах като човек с който бих си прекарал живота. Опитах се да се съберем, но ми каза че вече не ме вижда по този начин, а по-скоро като близък приятел. Определено не ми е добре, но такъв е живота. Стискаме зъби и продължаваме напред.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker