Майка му е много обсебваща - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121383)
 Любов и изневяра (29754)
 Секс и интимност (14386)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6482)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Майка му е много обсебваща
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1591 пъти
Здравейте, млад човек съм, образована от голям град, самостоятелна, сама си изкарвам прехраната. Срещнах едно момче, с което доста си допаднахме и неусетно на 2-рия месец живеех при него и така вече 2 години. Той си е сам си закупил апартамента, в който живеем. Ремонтира го с неговите родители, когато дойдат (той е родом от малък град е северна България). Като цяло е доста труден характер и той е водещия във връзката. Едно дете е, което е било желано и чакано. Може би заради това е доста разглезен и доста егоистичен. Много слуша родителите си и без те да са дали мнението, той не взима решения. Като цяло се разбирам с родителите му. Съобразявам се с тях, винаги ги уважавам за празници подготвям подаръци, никога не съм отишла с празни ръце в тях. Винаги гледам да приготвя нещо. Много се старая да чистя и поддържам жилището, гладя го, пера, готвя, всички домакински задължения съм поела. Споделям с него наравно разходите, въпреки, че получавам в пъти по-малко от него. Но майка му тайно му говори от време на време, че съм се опитвала да го контролирам, накара го да не накара да изхвърля едно сувенирче, подарено от моя роднина, защото чрез него съм се опитвала да го контролирам. Беше ходила на врачки и му беше казала, че се опитвам да му взема жилището. Когато съм по-тиха е проблем, защото не съм поемала инициативата за контакт с тях. Проблем е когато не ѝ ям от манджите. Тя ми беше казала в прав текст, че момичето следва родата на мъжа и че той никога няма да приеме моето семейство при един спор с него, където дискутирахме къде да прекараме празниците. Отделно родителите му почти всеки уикенд са в нас или ние ходим при тях. Забравих да спомена, че той не изгаря от желание да ходим при моите родители и когато сме при тях, той се залепя за дивана и почти не яде от храната. А когато родителите му са при нас, аз се чувствам, че аз съм госта. Майка му почва да готви, да се разполага, и не ми дава възможност аз да сготвя или аз да се погрижа за тях. Ако аз съм сготвила се яде точно един път от моето ядене и после не се пипва или се изхвърля. Цялата кухня заприличва все едно е паднала бомба. Даже му беше говорила, че имам любовник и това се случи, когато с него имахме повече търкания по стечение на обстоятелствата. Отделно той все ми купува дрехи (рокли, поли, къси панталонки, токчета), за да съм се обличала по женствено. Заради него си направих пиърсинг на пъпа и пак заради него се изрусих. Отбягва темата за бъдещето ни. Не иска да чуе за брак и деца, а той е над 30 вече. Като го питам дали съм човекът за него, той отговаря, че щом живея при него, значи съм. И скоро пак имаше изказвания от майка му по мой адрес. И се чудя какво да правя. Дали имаме съвместно бъдеще? Дали родителите му ще ме приемат като негова спътница в живота? Има ли смисъл да продължавам тази връзка?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 2a502bff89
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

1.   В неговият живот има само една жена-мама. Ти си явно за секс, тя е истинската му спътница . Нездравословни отношения майка-син, но много характерни за нашите географски ширини.
Мъж над 30 до такава степен да е залепен за мама в никакъв случай не е на добре. А пък мама не го дава, нищо че е станал дърто магаре.
Нямаш място при този човек,само ядове ще береш. Да си стои при мама до пенсия.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 594fb771e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Душа все едно чета моята история само, че аз съм леко по напред... станя ясно, че неговите са ме мразили, сега вече уж не ме мразят и той има одобрението да продължи, ама от този техен дългогодишен натиск той вече не знае какво иска и да вземе решение...
Ж30

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 8b0c51f677
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Бя-гай до-ка-то е вре-ме!
После маминка ще казва как да си гледаш детето , дали да ходите тази година на почивка, какви чаршафи да си купиш. Живее ли ти се такъв живот?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 8dcfc8dc65
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   С бившия ми приятел се разделихме заради мамчето.
И аз съм с образование. Не съм грозна , руса съм и слаба.
Губиш си времето с него.
Стараеш се прекалено много. Превърнала си се в чистачказ готвачка и детегледачка на 30-годишен "мъж".
Така бях и аз като теб.
Но кой да ми даде акъл, че да си слугиня на синчето и мамчето няма да доведе до добър край.
Маман ме мрази. С бившия прекахме нова година. Тази като се наду каро балон. Едно здравей не казва. Иначе претенции за интелект и образование.
И аз не съм проста, но поздравявам и циганите.

Радвам сез че съм се оттървала от тези двамата. Сега щях да съм слугиня с едно дете. Тези двамата егоисти лика-прилика.
Благодаря на Господ, че ме избави от тях .

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 5eeab8b4df
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   С две думи - няма смисъл. Губиш си времето с грешния човек ,вместо да намериш правилния и да си щастлива. Маминото синче нека си седи при нея и да остане без деца. Закакво ти е този ? Ти какви плюсове виждаш лично за себе си в тази връзка ? Помисли над това. Да те кара да слагаш рокли,поли и токчета и да си слагаш пиърсинг на пъпа и да се изрусяваш,за да му се харесаш е твърде ама твърде прекалено. Моят приятел също би бил доволен ако се обличам така,но съм му заявила,че не ми е удобно и си нося дънки и маратонки и съм му казала ако иска някоя с токчета да ходи да си търси плеймейтка,аз съм нормална жена. Как позволяваш да те принуждава такива неща ? Изрусила си се заради него,боже мой.Аз съм с черна коса и моят приятел ако иска и света да обърне,няма да се направя руса,отива ми черна . Той утре може да те накара да си направиш силиконови гърди или да си промениш носа . И това ли ще направиш ? На твое място ,махам този пиърсинг, правя си косата черна, започвам да се обличам както аз искам и като не му изнася му бия шута и това е. Бъди малко по-смела и по-силна.

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e500c4e842
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Навремето имах гадже - красив, образован, богат, със собствен бизнес, с модерно жилище, пък и домошар на всичкото отгоре, направо мъж-мечта. Е, имаше си кусури като това, че беше адски скръндзав, чистофайник до маниакалност и треперещ над вещите си човек, но кой пък няма недостатъци, бях готова да ги преглътна. Почти живеехме заедно и планирахме окончателно да се пренеса при него. Докато един ден не цъфна маман от Казанлък. Буквално ми препречи пътя към кухнята, накъдето се бях запътила, и нареди:"Докато аз съм тук, ти си гостенката. Като си тръгна, можеш да готвиш на сина ми". Това беше първата и последната ни среща с тази жена. А с ненагледния й син, който тогава ме изрита да си спя у нас, че не било удобно да оставам, докато майка му е при него - предпоследната. Минаха години, аз отдавна съм омъжена и не щеш ли, наскоро случайно се видяхме. Още си е стар ерген.
Със сегашната ми свекърва се обичаме и уважаваме безкрайно. Причината е, че тя идва на кафе два пъти в годината след изрична покана, а аз й връщам визитата също толкова често.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 5cb0cee72e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не си прави труда с мамини синчета. Свекървата ще ви бръкне в животеца. Ще ви го корми. А той ще ѝ се подпичква. Просто недей, ще пострадаш. Жените сте пагубно коварни в това отношение: завист-ненавист, сакън друга да не пипне мъжлето на друга.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: fc91fb87da
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   След всичко, което си написала, да задаваш въпрос имате ли бъдеще заедно и дали щели да те приемат родителите му ми се струва напълно излишно. Наистина ли не можеш да си отговориш сама?

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e02c7a89b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И докога така?????А мама като умре,кво правим????Я си събери багажа и изчезвай.Той вече си живее с мама и тате.И никога нема да поеме сам нещата в свои ръце.От жена с 37 г. брак

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 18d6928bb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Дада, врачки, контрол чрез сувенири, вуду магии... Някои хора са издухали гарнитурата...

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 072d2e8cbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Честно да ти кажа с мамините синчета ч положението е неспасяемо. Поне те взима на празници, а не е сам с роднините си, в кръга на шегата или не иначе и брутални случаи, в които мъжете не взимат на празници жените си (защото мама не ги одобрява). Забили са те в махленска и кокошкарска история до ушите. Ходила била на врачка к тя й била казала, че ще му вземеш жилището. Напуши ме на смях, но какво ли не правят свекървите, за да разделят младо семейство. По правило събота и неделя трябва да са си за вас, а мъже, които изкарват почивните дни с мама, вместо с жените си, са неспасяемо мамини синчета. Имала си била любовник, чудесно. Питай го твоя майка му има ли доказателства, или пак някоя врачка, демек въображението й е говорили? Много притеснителен е факта, че за бъдещето е уклончив. Мен ако питаш, и да сте добре, свекърва си ще ви раздели в един момент. Тея свекърви, с редки изключения, как все не харесват снахите си, бъркат им в здравето, че са отвели маминия златен, как смеят. И ар жената като съперница, а не дъщеря или нещо подобно. Интересно, че някои от тях имат и дъщери и хич няма да им е приятно ако с дъщеря им утре някой така постъпи, но те с чуждите дъщери постъпват - приказки, намеци, лошо отношение......

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 60c8dcbcde
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Разделяй се с него. Ти винаги ще си на второ място след родителите му. Ако имате дете ще стане още по-зле. И ти и детето ще сте пак на второ място, недей да се заблуждаваш. От опит ти го казвам! А и не уважава твоите родители, доколкото чета. НЕ е за теб този човек, защото ти ми се струваш свястно момиче и нещата, които искаш са напълно нормални, а при тях е проблемът.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: cf3d53bba9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Това са от онези свекърви, които ти казват какви пердета да сложиш, каква тоалетна хартия да купиш на синчето й и как задължително децата ви трябва да се казват.
Хубавото е, че живеят далече, но ....ето че разстоянието не е проблем да трови връзката ви. Така ще трови и семейството ви, а още епо-зле ще стане като дойдат децата. Забележки как ги гледаш, как трябва да се прави, а колко грешно го правиш ти и т.н
Харесва ли бъдещето ти?

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 39d3b107c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Никой не може да раздели двама души, които искрено се обичат и са готови да идат до края на света един за друг! Нито майки, нито любовници, нито комшии, никой. Свекървата от историята е намерила пробойна просто защото синът й не държи достатъчно на жената, с която е. Ако той беше ударил по масата и отсякъл: "Не смей да обиждаш жена ми!", картината щеше да е различна - щеше да се разтече като мед, понеже ще разбере, че единственият й шанс на не загуби окончателно сина си е да бъде в добри отношения и със съпругата му.
Така че аз донякъде разбирам въпросната свекърва. Вижда, че синът й не е във възторг от избраницата си, не иска да се жени за нея, не иска деца от нея, не я харесва физически, не държи да прекарва свободното си време с нея, не одобрява роднините й.... Ами логично е да си помисли, че това момиче е обсебило синчето й и то просто не може да се отърве от въпросната напаст. Не отричайте, че има такива жени-лепки, които са като кърлежи. Казвам, че разбирам свекървата, а не, че я подкрепям. Синът й е голям мъж и трябва да се оправя сам.
Та, въпросният син е главният герой в нашата история. Той поставя жената до себе си в унизителна за нея позиция. Той позволява да обиждат момичето, което му се е доверило, обикнало го е, последвало го е и разчита на неговата закрила. Моят съвет към авторката също е да прекрати тези отровни отношения, защото тя и в бъдеще не може да разчита на този човек. Хора, които лесно се поддават на влияние, не се пременят.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 40a5caef7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Ааххахахахахахахахахахааааааахахаххахааххаха!

Ох, добре се посмях... Бога ми в какви малоумни връзки седите, не е истина. Един мамино синченце, половин мъж не може да се изстиска от него. Друг пък ги бие, ама те си го обичат. Трети пък не му става пишока... И тея хора седят ли седят в тея отношения, все едно с печат от Ада, братко...


Ахахахах, ох, чакай да се посмея още малко.. :D


Братан.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: ab7f6beb8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Странно или не и аз на младини като студент имах подобни премеждия с едно гадже. Девойката (родителите й) придоби апартамент и логично се преместихме там, като преди това живеехме по квартири и общежития. Впоследствие се оказа че момата са я подклаждали, че съм някакъв използвач и че съм с нея за да живея в апартамента й в Софията. Отделно ми се заяви, че към мен имало изисквания да съм висшист и т.н. абе с други съм свалял нивото надолу. Не коментирам и обичайните проблеми със секса и по-скоро липсата му.

По стечение на обстоятелствата и предлолагам логично от сегашна гледна точка се разделихме. Сега мога да преценя, че това е било най-правилното ми решение.

Сега като превалям 40-така мисля, че най-правилното е човек да живее живота си както иска. Искаш да пътуваш, искаш да чукаш, искаш да си домошар - има половинка за всичко.
Живей в хармония със себе си и останалите и разкаравай вредните елементи. Няма втори живот.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 8dc348568b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Била съм с такъв мъж - плазмодий, който на 30 беше още хванат за полата на мама. Половин година не ме запознаваше с нея от страх дали ще ме одобри. Криехме се като мишоци в детската му стая, а когато накрая случайно се засякохме с нея в коридора, тя толкова високомерно ме изгледа, че тръпки ме побиха. Въпросите й бяха какво уча, какви амбиции имам и какво работят родителите ми - и това, представете си, в коридора - аз с обувки в ръка, които криехме в стаята му. Бях на 22 и много влюбена, но ми светна червената лампа. Иначе той с половин уста спомена, че мама май ме е харесала, но пък съм била много млада за него. Когато му казах, че е най-добре да се разделим, не направи почти никакво усилие да ме задържи, а твърдеше, че е намерил жената на живота си.
Видях го преди 2-3 години - разведен, жена му заминала с детето чак в чужбина. Не се разбирали с майка му. А той какво е направил по въпроса, не го попитах.
Ж 45

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 072d2e8cbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   16, никой не може да раздели син и снаха ли? Сериозно ли говориш? Такова синче никога не удря по масата да защити жена си, от опит го казвам. Точно 4 обидни приказки от свекървата пред мен, мъжът мълчеше като дупе. Позволи си и по телефона, знаейки че съм до него да ме обвини, че съм го разболяла (имаше грип) и като видя, че той не поде приказката по повод това, че съм го разболяла, тя продължи да ме обижда! Накрая взех слушалката и казах две приказки, в никакъв случай обиди, просто се защитих. Не стигаше и това, но и смс ми прати после, а аз просто плачех и треперех. Само да уточня, че съм майка на единственото й внуче. Мислиш ли, че няма да ни раздели? Точно това цели и ще го постигне. Не може към снахите да имате неоснователно отношение като към парцал и после да искате някак да се случат нещата, това целят такива жени, това и постигат - първо настройват сина срещу снахата (готви лошо, има миялна машина, гледа зле детето и пр.) и вече той настроен срещу жена си свършва всичко сам - кара се за битовизми, обвинява, изисква,любимото момиче вече не е любимо и обичани, а самото момиче е съсипано от дреболии и скандали на най-низко ниво.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 42c6dd9e68
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Здравей, Авторке, виждам, че полагаш огромни усилия да запазиш връзката. А задаваш ли си въпроса, дали си заслужава.
Толкова ли се мразиш, че не виждаш, че само ти влагаш в тази връзка. Щом толкова много държи на мнението на родителите си, а е вече над 30 г., как очакваш, че ще поема отговорности в бъдеще. Не се заблуждавай, че маман няма да го прави вместо него. Вероятно тя те приема, за нещо лошо - навлек.
Задаваш въпроса, дали имате бъдеще, а аз си задавам въпроса, толкова ли си глупава, че продължаваш да си с него?
Изминали са 2 години, крайно време е да свалиш розовите очила, скъпа!
Връзката ви е обречена!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: ea7f66ddc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Благодаря на всички за изразените мнения по въпроса.
Понякога човек се нуждае от малко побутване, за да тръгне в правилната посока. А и такова решение не се взима толкова лесно, заради времето, което си бил с този човек и си привързан към него.
Благодаря на всички.

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 2742dcabf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Авторке, определено не се взимат лесно такива решения, но веднъж вземеш ли ги, ще съжаляваш, че не си ги взела по-рано. От опит ти го казвам.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 5cb0cee72e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Не виждам на какво се хилиш, Братанчо. Тези мъжлета поне жена ги е погледнала, ти и толко нямаш.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 9bb95d1f21
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Моята история е горе долу същата , но при нас майка му взе да се меси и да говори срещу мен едва когато родих . С много разговори повечето прераснали в скандали го убедих да се изместим в друг град . И нещата вече са много добре знае ,че не се харесваме с майка му за това когато поиска взема детето и отиват на гости за час два и до там не съм я виждала и ми е много добре до колкото разбрах продължава да ме плюе но синът и ме защитава вече

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: c97d39f38f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   В беге-мамата има една тема точно по този казус, чието заглавие е "Признаците на маминото синче". Може би ще ти помогне да прочетеш някои мнения и там, защото са писали основно препатили от това жени.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker