Задушавам се от стрес заради него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121323)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Задушавам се от стрес заради него
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1309 пъти
Не знам как да започна. Историята ни е толкова дълга. Заедно сме от много години. Имаме брак и дете. Всичко беше нормално, но след доста години откакто се оженихме, решихме че е време за дете. След появата на детето той започна постоянно да се оплаква и след всеки изминал месец започна да ме тероризира все повече и повече. Това го търпя вече няколко години и се задълбочи толкова много, че стоя на едно място, треса се и имам силно сърцебиене последвано от силен задух. Легнах на земята на климима до леглото на детенцето, за да го приспя, вечер много ми се приспива, затова полягам на меко и галя косичката докато заспи. Той дойде и започна да ме рита по краката и да ме ръчка да си лягам и да не съм гледала като мумия. Отказах, но започна да ме рита повече. После телефонът му звънна и той толкова се ядоса, че съм около него, а детето бърбори, че мина покрай мен и силно ми ощипа ръката. Започнах да плача и получих силен задух отново. Вече дори нямам сълзи, почти не излизат. Просто се задълбочава вътре в мен и избива на сърцебиене и виене на свят. През деня съм нервна и си правя рани. Нещо ме чопли отвътре. Преди един месец се разболях. Правих какви ли не изследвания и тестове и така и не стана ясно от какво, но е възможно да е било коронавирус. Започнаха ми силни болки по тялото, кашлица, започна да ми се вие свят, заспивах в 6ч на дивана от раз просто изключвах, имах силна хрема. Отидох на лекар и ми направиха рентген. Дроба ми беше пълен със секрет и минах на два антибиотика. Преди да излезе снимката на всяко кашляне ми крещеше да не кашлям, защото го дразня. Един от пътите кашлицата ме задуши и не можех да си поема въздух, но успях да отхрача като изпих и на екс 2 чаши вода. Като излезе снимката ми се извини и каза, че ако знаел че съм толкова зле, нямало да се държи така. Минаха около 6 дни от снимката тъкмо приключваше лечението и аз изпитвах силна умора. Сутрин ставах с умора както е обикновено преди лягане, но 2 или 3 пъти по-силна. Като след маратон. Той каза взимай детето и го гледай, не го искам около мен. Казах "аз съм болна и вместо да ми помогнеш, ти ми казваш това", а той знаете ли какво ми каза "ми, оздравей! " и си взе кафето и отиде далеч от нас.
Толкова го намразих, че ми се повръща когато се доближи до мен. Един път в месеца има нужда от интимност и ме търси и като получи каквото иска после ми казва "о, сори, нямам желание". Но аз вече нямам желание изобщо и от повече от месец страня от него. Не вижда нищо освен собствените си желания и постоянно ме мачка и унижава.
Постоянно пие бира, върви с чашата и мъмри под носа "ей го, на, съседа маминия, мама му сготвила и изпрала, а той си почива на терасата". Или "поне една вечер искам да ви няма с детет и да си почина от вас и да не ми се налага да ви слушам". Имам заболяване на щитовидната блеза и като се притесня започва адски силно да ме стяга и души на врата отпред.
Просто съм толкова нещастна....
А когато се запознахме той ми лазеше в краката и постоянно казваше, че не е вярвал, че жена като мен ще обърне внимание на мъж като него... каквото и да значи това.
Просто исках да споделя.
Такива като мене има много.
Ясно ми е.
Сами си ги избираме, нали?
Нищо, че сме заедно от 12 години и го тествах дали е добър цели 9 години преди да му родя дете... обаче понякога някои истини излизат по-късно в определени условия. Като дойдоха трудностите с дете някои неща цъфнаха.
Понякога имам чувството, че скоро ще умра!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: eb6917f672
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   12 години търпиш това същество?! Че и дете си му родила?! Че и секс правиш с него?!
Не вдяваш ли, че този човек не те обича, не обича детето? Страшно мазохистични жени има.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 07e76fbaeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Къде ги намирате такива идиоти, и как и защо ги търпите, вие си знаете. Аз само се питам, възможно ли е толкова да мразиш себе си, та да понасяш такова поведение!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: ac59907b72
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Прибери си багажа,докато го няма у дома,и си вземи детето и изчезни.Нека да си почине човека от вас,просто ако съм аз,ще си го оставя да си почива от нас доживотно.Една жена винаги ще съумее да се оправи,ще си намериш работа,детето на градина и така.Той да му мисли....Е.ах ти комплексара....Това днешните мъже са си ебали мамата,прощавайте за израза.....

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: c63f9ef60b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Душа и при мене след толкова години стана ясно че човекът не става;
Ж30

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 6fdf3e128b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Съчувствам ти, в момента съм под стрес и като четох това ми стана по-зле, защо го търпиш този боклук, напусни го, щенси много по-щастлива. Вземи со детето и се спасявай както можеш.

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 9f9192eee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Вземи си каквото можеш, детето и веднага заведи дело за развод ако трябва и ограничителна заповед.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 377b7f7675
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Бягай при роднини или приятели. Всичко е по-добре от живота в този ад. Ако съвсем нямаш друг вариант, обърни се към организация за защита на жени от домашно насилие. Защото то си жертва точно на такова - психическо и физическо. С времето всичко ще се нареди и ще започнеш живота си начисто далеч от този ненормалник.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1ade69d5f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Раздели се с него незабавно и завинаги - в твое име и в името на детето!
Ж33

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 6c058874f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Човек, в същата ситуация съм. След раждането на детето мъжът ми започна лека полека да ме мачка, унижава, изолира от празници които прекарват сам с роднините си, те започнаха да ми пращат обидни смс-и, да ме блокират в мрежите. За всичко казва, че съм виновна аз, това беше същият човек, който преди се е държал много добре с мен и е казвал как може да избера него. Не съдете авторката, защото не знаете какво е чувството да си в такава ситуация, да се грижиш за дете и да се очаква, че са ти най-хубавите години в живота, а да ти ги тровят. Това е някакъв вид злоба, която незнайно откъде и защо изниква. Отслабнах много, станах страхлив човек, без самочувствие. Мъжът ми дава за пример приятелки и познати, които имат далеч по-малко умствени или външни способности, за мен добра дума не казва. Ръчка, ръчка с заяждания и подхвърляния и когато се ядосам е идеалния вариант за него да ме изкарва истерична жена. За роднините му даже не ми се коментира: толкова неоснователно лошо отношение към човек, с който не са благоволили разговор да проведат.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker