Щастлива съм с моя женен мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Щастлива съм с моя женен мъж
преди: 15 години, 8 месеца, прочетена 11048 пъти
Здравейте. От дълго време чета Вашите истории, споделям ги, изживявам ги по свой си начин и доста от Вас, скъпи дами разбирам, защото и аз съм с женен мъж от 8год.
В такъв тип отношения мисля, че съветите са напълно излишни, защото това са много деликатни връзки, които са напълно индивидуални и смятам, че не търпят чуждо мнение. И така, ето я и моята история.

Та, в началото на отношенията ни ме побъркваха куп въпроси на които нямах отговори. Плачех по цели нощи, че не може да бъде до мен. Събуждах се стискайки празната възглавница, а навън, сред хората, които знаеха за връзката ни бях като някъква нещастница, която разбива семейства. Бях унижавана и отхвърляна от обществото. Но, аз го обичах. Разбивах ли семейство - отговор: съвсем не!!! Ако не бях се появила щяха ли да си бъдат в семейната хармония - естествено, че не?! Та той преди мен е имал седемгодишна връзка с друга жена, значи извода е, че семейството вече отдавна е било разбито.

Наистина обаче минах през ада заради него. За да се справя и да победя болката от липсата му и, за да не бъда уязвима пред хората се изолирах от всички. Ходех единствено и само на работа, защото фирмата е моя и никой не смееше да подхваща темата. Дълго бях в депресия, чувствах се много сама, макар че не е било заради поведението му, а просто не бях свикнала да бъда втора, но го исках повече от всичко и бях готова на всичко....

Моят приятел ме носеше на ръце, милият се опитваше по всячески начин да ме накара да разбера, че бракът му не ни пречи и ми помагаше да преодолея всичките си терзания възможно най-безболезнено. В интерес на истината никък не отстъпвахме по точки на семейна двойка, но пустата халка от време на време светваше в съзнанието ми, естествено, за да ми приземи илюзиите. Почти навсякъде бяхме заедно и бяхме истински щастливи. Когато се налагаше да ходи със семейството му на почивки направо му се късаше сърцето, но аз с нечовешки усилия се усмихвах и му казвах да върви и че много скоро нещата ще се наредят. Той ми се възхищаваше на силата която проявявам и компромисите които правех със себе си, за да бъда с него.

На третата ни годишнина му заявих, че съм обмислила нещата много обстойно и трезво и съм взела решението да не се обвързвам, а да го чакам него или поне да си бъда с него дори и по тайния начин, защото наистина той бе за мен човека. Той се разплака и ми благодари хиляди пъти, че съм толкова силна и търпелива. А всъщност нито съм силна, нито търпелива, просто тогава не знам какво ми стана, просто се промених без да се усетя. Може би огромното ми желание да съм с него и мисълта, че все някога ще бъдем заедно ме крепеше и ме показваше пред познатите и близките като напълно непознат човек.

Разбира се, не можех да излъжа майка си, колко много съм щастлива. Виждах как наблюдава изкуствените ми усмивки и ми беше много мъчно, че се измъчваше заради мен. Тя често пъти се опитваше да говорим за него, но аз бях категорична, че този мъж е живота ми и аз ще бъда с него, макар и цял живот да съм втората. Опитвах се да не му показвам, че страдам, защото знаех, че и той много страда и е ужасно объркан. Не исках да го разочаровам, не исках да го притискам просто се опитвах да убедя себе си, когато говорех на него, че трябва да потърпим още малко, за да бъдем много щастливи двамата.

Той има прекрасна дъщеричка, която обича страшно много. Решихме,че ще я оставим да изживее нормално детство с двамата си родители пък после каквото дойде. Той се чувстваше добре, когато го подкрепях за детето. Аз в никакъв случай не исках да го карам и за миг да се замисля между мен и Санди (дъщеря му), защото това вече е подло и грозно. Въпреки всичко времето беше наистина драма и за двама ни. Чакахме нещо да се случи, но и двамата не знаехме какво точно ще стане, как ще реагира Санди някога и изобщо напрежението беше голямо. Обичта ми към него ми помогна да претъпя донякъде болката и самотата, но желанието ми да имам дете от него растеше с всяка минута. Не смеех да му споделя за тази си моя мечта, защото не исках да го изнервям и вобще не знаех как точно ще реагора тогава. И минаваше времето....

На 25-я ми рожден ден и Санди има рожден ден - на една дата сме, тя тогава навърши 17 год. Жена му се беше изнесла за пореден път, без детето и той реши да отпразнуваме заедно и именно тогава да ни запознае. Бях като вцепенена като ми го съобщи, уплашена до безобразие. Толкова дълго чакана среща,а сега се чудя какво да правя. По телефона се разбрахме, че двамата ще дойдат да ме вземат от нас. И... Вече бяха пред входа. Едва стигнах до колата. Но за моя изненада отваряйки вратата една прекрасна млада дама ми поднесе букет и ме поздрави за празника с много мил тон. Разплаках се и я прегърнах. Не знаех дали не сънувам, но не, всичко беше наистина. Качих се и отидохме да вечеряме. Детето не спря да ми стиска ръката, молеше ме през 5 мин. да ходим до тоалетната, а там през сълзи ми благодареше, че правя баща и щастлив и не спираше да ми повтаря колко съм красива. Бях изумена от Санди, просто се влюбих в нея. Имах чувството, че това дете е мое. Прибрахме се в моя апартамент. Санди от толкова много емоции заспа буквално да врата ми, беше като бебенце. Пренесохме я в другата стая, за да останем сами и да поговорим. Той ми каза, че преди да ме вземат и е казал за мен, а тя много се е зарадвала - учудващо.

Легнахме си и той ми каза,че иска да ми подари нещо, което чака от 8 год., а именно да имаме дете. Наистина това вече ме изкара извън всякакъв разум, разплаках се бях обезумяла от щастие...

ПОЛУЧИ СЕ – БОГ НАИСТИНА БЕШЕ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ТОЗИ АД С НАС “БРЕМЕННА СЪМ!!!

В момента чакаме решението от съда, за да си вземем Санди при нас и вече наистина ще заживеем нормално. Това е моята история. Не знам дали ще помогне на някой, но искам да кажа на всички които имат такива връзки: Ако смятате, че е временно увлечение изживейте го и не се хабете, но ако наистина вярвате и обичате дадения човек - БОРЕТЕ СЕ, СТИСКАЙТЕ ЗЪБИ И ВЯРВАЙТЕ, ЗАЩОТО НИКОЙ ПОВЕЧЕ ОТ ВАС НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА БЪДЕ ЩАСТЛИВ И ОБИЧАН!!!

Искрено Ваша: Ани

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 71

преди: 15 години, 8 месеца
hash: 51846e360f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Прекрасно е това което пишеш. Усмихнах се със сърцето си когато те прочетох. Споделям ви, намирам се в абсолютно същата ситуация с тази разлика, че аз съм мъжа.

Не мога да ви опиша колко е силна обичта на един баща към дъщеря и колко силен е сблъсъка, ако трябва да избере едната или другата любов. И при нас мина много време, (5г) успях да подготвя бившата ми съпруга и дъщеря ми, че наистина и много обичам друг човек и това не значи неепременно да съсипя тяхния живот. Това разбира се едва ли намалява усещането за предателство. Това, че жената която обичам обичаше така смело както и ти без значение кое как изглежда на другите, ми позволи да запазя самоуважението си и сега и ние работим за деца.

Есстествено абсолютно съм наясно че това са два много рядки случая и по никакакъв начин не бива да се заблуждавме че в повето случаи подобни връзки нямат щастлив край. Откъдето идва и нарицателно уж негативно определение за "любовница", което на практика би трябвало да значи жената която любя-обичам, а и от там да звучи гордо и прекрасно.

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 149ed4136d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От:Ани - Наистина много се радвам, когато чета сходни истории, което в никакъв случай не означава, че омаловажавам другите. Хубаво е когато човек се бори за чувствата си, естествено всичко трябва да бъде умерено и неегоистично, защото въпреки всичко няма как да мине всичко гладко и да няма наранени. Въпросът е човекът, който обича да прояви търпение и да се остави на течението,вярвайки истински, че нещата ще се случат. Най-голямата грешка в такива случаи е именно натиска. И именно той трябва да бъде ограничен,за да може всичко да си дойде на мястото по възможно най-безболезен начин и за двете страни. Затова апелирам към всички които имат подобни истории да бъдат търпеливи и силни, защото все пак нищо хубаво на този свят не става лесно.

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 336aecfbc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Твоят оптимизъм ме трогва! Браво на такава преданост. Само не смяташ ли, че на 25 г. си малко млада, за да имаш 17 годишно бебенце, което заспива в ръцете ти, и да чакаш и още едно. Не мислиш ли, че въпросната Санди просто има нужда от дом и иска да избяга при баща си.

Ти очевидно си започнала връзка с този женен мъж на 17 години, щом сега си на 25г. Явно нямаш и представа как се гради връзка, дом, какво е любов без лъжи и без корист. Просто, докато си била увлечена по много по-стар от теб мъж, не си имала шанса да срещнеш истинската любов. Какво ще правиш, когато тежестта на семейния живот се пренесе в твоя дом, когато разбереш, че не искаш връстница за дъщеря, че той е от друго поколение и не ти партнира, а влюбчивия ти любим се влюби отново и реши, че ще опита пак?

Щом си била толкова упорита, нямаш избор, ще се наложи да разбереш, но моля те не тръшкай подобно бреме на ръменете на по-интелигентни момичета!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 4dfe302be8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Евала! Рядко завършват историите така. Дали е трябвало да чаката толкова дълго обаче? Радвай се, дошло е време за радост!!! :)

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 8148f3eb5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Към коментар номер 3: Ужасна си. Човек не може ли да бъде щастлив. Явно това е истинската любов на тази жена. Не мога да се начудя на лелки като теб. Злобни, завистливи. Това, че и твоят мъж ти изневерява е точно, защото си такава. Ако една жена се уважава, поддържа и знае какво да прави, ще задържи мъжа си и той дори няма да погледне друга. Момичето, което е авторка на тази история не е откраднала от никого нищо. Тя се е "борила" за щастието си и си го е получила. Просто е знаела какво иска и чакала търпеливо. Възмутена съм наистина от грубите коментари на "дърти вещици"...

 
  ...


...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: afbec1e71d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Бягай мила това не е твоя живот.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 51846e360f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От 1: Номер 3 Много си зле. Моля не ни тръшкай плиткодушевния си негативизъм, който като усещам злобата ти е дал резултат и реколта. Най вероятно няма любов в живота ти. И за тебе по лесно да ти е........
идеята, е че никога не трябва спираш да се бориш и търсиш това което искаш и смяташ за шастите, а не кой на кого какво ще вземе. Твойто звучи като клетва, ебаси много си зле.

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: d3a115a661
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   №7 - не става дума за негативизъм. Историята на Ани е много красива, но тя отразява един кратък момент. След това щастие ще има куп проблеми, които не би имала, ако мъжът беше свободен, а също и ако не беше толкова безхарактерен и слабоволев.

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 149ed4136d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   От Ани: Мисля, че никъде в моята история не съм споменала, че се нуждая от помощ или съвет. Просто реших, че мога да излея душата си пред Вас и да споделя чувствата и емоциите си. Не искам да убиждам никой, напротив имам чуваството, че тези връзки са толкова чести и има толкова много наранени сърца, които се нуждаят да прочетат,да чуят, да видят нещо хубаво, за да се почувстват по-самоуверени и силни.

Лично аз съм седяла пред лаптопа с часове и съм чела истории, доста съм си поплакала, но и доста съм се смяла и радвала. В никакъв случай не се опитвам да заблуждавам хората, че може би аз съм права в моя случаи или да налагам свое мнение по въпроса. Никой не може да каже какво ще се случи утре, аз не мога да знам докога ще бъдем заедно, дали утре няма да изчезне с друга както аз го отмъкнах, но все пак живота ни е един и защо трябва да се затормозяваме и да се притесняваме за това какво може да стане.

Както споменах обичам този човек повече от живота си,нося неговото дете и чакам с нетърпение мигът, в който ще го взема в ръцете си. А защо съм избрала женен, вече заради мен разведен мъж-отговорът е много прост-защото обичам този човек, дори и да не се беше развел щях да съм с него защото с него съм жива.Пак казвам може и да не съм права за много от Вас, но всеки има право да каже каквото мисли. Благодаря на всички които прочетоха моята история.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 8148f3eb5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ани, аз съм номер 5. Историята ти е толкова истинска и трогателна. Малко груба бях към някои други коментари, но мразя такива хора. Не могат да се радват на чуждото щастие. За тях не е важно те да са добре, а другите да са зле. Теб наистина те поздравявам. Дано да ти се роди страхотно бебче, но съм сигурна, че ще е така. Защото това ще е дете от истинска любов. Аз съм в много подобна ситуация на твоята преди, но каквото и да правя, аз никога няма да бъда с "моя женен мъж". Като родиш бебенцето пиши пак. Аз съм сигурна, че животът ти с този мъж ще е страхотен.

 
  ...

...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 149ed4136d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   ОТ АНИ: Благодаря ти номер 5.
Желая ти от цялото сърце и ти да бъдеш много щастлива и да не се влияеш от чуждо мнение. Бъди такава каквато си. Живей живота си, така както на теб ти се живее и знай, че всичко ще бъде наред. Просто вярвай в себе си и покажи на целия свят, че ти владееш ситуацията. И това "НИКОГА" да не съм го чула повече от теб. Ти си прекалено силна, за да се справиш с всичко сама. Скъпа, повярвай си. Не знам каква е твоята ситуация точно, но съм сигурна, че има изход и можеш да бъдеш щастлива.
ПОЗДРАВИ!!!

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 8148f3eb5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Пак съм номер 5. Няма как да не ти отговоря. Защо не са всички хора като теб. Силни, добри и оптимистично настроени. Просто като чета всичко, което си написала и се усмихвам. Благодаря ти за милите думи и пожелания. Права си. Всеки сам управлява живота си и знам, че ще намеря своето щастие. Просто в моя случай е по-добре да преодолея себе си и чувствата си към "моя женен мъж". Нека да е щастлив със семейството си. Просто малко ще ми бъде трудно, но няма да се оплаквам сега. Ти определено успяваш да вдъхнеш кураж и ведро настроение на всеки човек (или поне на свестните хора). Благодаря ти за всичко това! ПОЗДРАВИ и от мен!!!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 149ed4136d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Привет отново на номер 5.Попринцип аз не мога да давам съвети просто не ме бива в това,но сърдечно се радвам,че си по-уверена.Поне така изглежда от написаното.Радвам се,че си си повдигнала настроението.Не знам защо откакто открих този сайт страшно много се вълнувам и всяка вечер отварям страницата.И сега като видях,че си писала ми стана много приятно.Аз не съм свикнала да разговарям очи в очи открито,защото докато мъжъм ми беше женен се бях откъснала от всички и установих,че така съм си по-добре,без излишни "приятели".Може би това общуване на моменти ми липсва и именно затова тук и сега се вълнувам,когато някой ми сподели,че се чувства добре.

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 8148f3eb5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Номер 5: Мила Ани, напълно си права, че понякога е добре да "избягаме" от реалния свят и фалшивите приятели. Но от друга страна без приятели човек не е пълноценен. Понякога всеки има нужда да е сам, да обмисли всичко внимателно, да поплаче... Но в други моменти е много по-добре да споделиш с истински приятел, да се радвате заедно, да те изслуша и ако може да ти даде съвет. Така че, според мен, всеки трябва да има приятели, дори да са 1-2ма. Има хора за забавления, но има и такива, на които може да се разчита. Аз имам истински приятели. Те са моята опора в трудни моменти. Те са тези, които понякога в моменти на слабост ме измъкват от дупката, вдъхват ми кураж и аз им благодаря. Не е лесно да намериш истински хора, но пък като успееш, се чувстваш истински щастлив. На мен ми е изключително приятно да си общувам с теб, дори и така - непознати.

Запомни от мен, че рано или късно любовта и обичта на твоя мъж няма да са достатъчни. Ще ти липсва някак си приятелската искрица. Но ти определено си искрен и добър човек и лесно би се приобщила към приятелска среда. Пожелавам ти в най-скоро време да си заобиколена от любими хора - приятели, познати и разбира се твоят мъж и бебчето, което чакаш. Да намериш приятелки, с които заедно да "тикате" колички в парка и да се радвате на първите стъпки на децата си. Всичко най-най от мен. Много усмивки и лек ден!!! С.

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 149ed4136d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   ОТ АНИ: Номер 5 наистина много мило от твоя страна, всичките тези пожелания са наистина много хубави.Но аз съм много странна личност и мисля, че през всичките тези години в които връзката с мъжа ми беше инкогнито така силно ми повлия и на характер и на емоции и най-вече на общуването ми. Далече съм от мисълта, че не ми трябва приятелска опора, но имах предвид,че тогава имаше много фалшиви и лицемерни хора около мен и именно затова се изолирах от всички. А и то си пролича още повече, когато се събрахме да живеем с мъжа ми. Тогава вече се убедих, че е било напълно правилно това, че се отдръпнах. Но няма значение. Било каквото било.

На мен също ми е изклучително приятно да си споделям с теб,може би именно това,че не се познаваме,а си допаднахме като събеседници крие някакъв чар.Мисля,че си много добър и интелигентен човек,а аз харесвам такива хора.Ако мислиш,че има нещо искаш да споделиш с удоволствие ще го прочета.Всичко добро и до следващия път.

 
  ... горе^

...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 52a76a66eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Здравей Ани, твоята история ме развълнува много ( в приятния смисъл ) защото аз самата преживявам това, което си преживяла ти и ми е ядски трудно, но ти даваш надежда ,че всичко може да се нареди. Аз също имам връзка с женен мъж от близо 4 години, обичам го и ще го чакам колкото е необходимо. Силна съм, но това май вече не е достатъчно, много е трудно, боли....но аз знам да чакам...А на теб ти пожелавам цялото щастие на света и едно прекрасно и здраво бебче плод на вашата голяма любов.

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 3399380f94
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Скъпа Ани,
Голяма е радостта ми, когато чета истории, толкова сходни с моята!!! Същото съм преживяла, миличка, със същата развръзка. След 7 години тайни срещи и игри на криеница сме заедно! Вече две години градим общ живот, градим дома си и реализираме мечтите си!! Колкото до разни злонамерени коментари, от типа на този на номер 3 - наслушала съм им се!! И не им обръщам грам внимание, защото според мен това са коментари на хора, които не са се докоснали до щастието, именно защото не са се борили за него! И като казвам "щастие", определено нямам предвид дивата действителност, обоснована на невероятно ниското качество на живот, което ни предлага скъпата Родина. Щастието е нещо много повече, което може да съществува и в едно не толкова лесно ежедневие. Много се радвам за теб, и ти желая от все сърце да бъдеш все така щастлива, обичана и усмихната и да станеш една прекрасна майчица!!!
Холи

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 96fbd53066
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Здравей радвам се за вас че сте щасливи много ме заинтригува това което си написала, аз също имам връзка с женен мъж, но е просто е едно увлечение бих искала да си поговоря с вас и да ми дадете някои съвет ще ви оставя email-a си ofeliq777@abv.bg ще се радвам ако се свържете с мен.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 779335a648
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Здравей, Ани.

Аз съм в сходна стуация, само че от другата страна-страната на една майка, която не може да се реши на развод (вече 4 години) заради детето си.
Затова разбирам напълно изчакването от страна на мъжа до теб-въпреки, че привидно изглежда като слабохарактерност и мекушавост, всъщност това е било проява само на огромна бащинска обич!

Защото едно малко дете при развод остава при майката -обикновено, и той би бил нещастен да живее откъснат от него.

Моето дете е на прага на пубертета и обожава баща си-мисълта, че може да реши да остане при него след един развод по моя вина, ме ужасява. Обичам я много и бих била нещастна без нея.

Затова и не съм предприела тази стъпка досега-но все пак не живея вече със съпруга си-мисля, че така е по-честно, отколкото да го лъжа в очите.
Тя прекарва голяма част от времето при мен, както и при баща си. Все още се надява да се съберем.Опитва се да ме манипулира (тя е дете и не мога да й се сърдя) и да ми насади чувство за вина-наясно е със ситуацията и дори е виждала другия, но реакциите бяха ужасно негативни.

Но аз знам, че няма да мога да се върна при съпруга си. Сърцето ми е другаде.
Съпругът ми също го знае.

Щастлива съм много с мъжа, който ме обича истински и с когото си допадаме, но мисълта,че мога да изгубя детето си, ме спира.
Дала съм си ясна сметка, че не мога да се радвам и един ден на любовта си, ако цената е тази.
И така живея-разкъсвана между майчина обич и любовта си.
Балансирам-докога, не знам.
Приела съм,че това е съдбата ми.

Искам да кажа на всички критикуващи, че е лесно да обвиняваш и много трудно да разбереш позицията на другия. Или по-точно виждаш нещата само от твоя ъгъл, а те ъглите са много.
Този баща е не слабохарактерен, а изключително обичащ детето си (и авторката ще го потвърди).
Разбирам го.
А нея поздравявам, че е усетила всички нюанси в душата му, че го е разбирала и подкрепяла, въпреки всичко.

Една майка

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 1ecf3fc5a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Много зле съчинена история. Не ставаш за писателка. Малката Санди (на 17 години) плакала и стискала за ръцете, че правела баща й щастлив. И заспала от умора на гърдите й... Много зле...

 
  ...

...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 781e597cc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Моята история е подобна, по това, че обичам не женен а обвързан мъж. Развеждан е един път, има едно дете от нея, но в момента е с друга жена и от нея има дете.

С него се познаваме от 7 години,но живота чак сега ни срещна.Не знам какво ще стане с нас,но и двамата се обичаме.Не иска да ми обещава нищо защото е изпатил вече,това е че изкарва монго пари и повечето хора се опитват да го използват,а той е добър човек.Много е мил и добър.Това ме накара толкова много да го обичам,че не си представям живота без него.

Но не знам колко време ще трябва да доказвам любовта си,това ме измъчва,липсва ми постоянно.Тази история ме накара да повярвам,че рано или късно,нещата ща се наредят.Когато хората се обичат нещата се случват.Аз ще се боря,за любовта си,за него,не за парите,защото е глупаво някои хора да мислят,че с пари може да купиш щастие,не става.Убедих се,любовта цена няма.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: e5cca0492b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Ани ,историята ти е чудесна!Аз самата си мечтая за п-одобно нещо,тъй като се намирам в същата ситуация и знам колко е кофти да чакаш и да живееш в несигурност!Имаме връзка от близо 5 години,в началото не ми е говорил за развод,но се влюбихме и сега го спира само дъщеричката му ,която вече е 3 клас!Незнам какво ще стане с нас ,но знам че го обичам,той се държи перфектно с мен и ме обича,но съм много тъжна когато не е до мен!Искам да вярвам че ще съм с него,но понякога ми е трудно.Мечтая си историята ми да завърши щастливо като твоята и ти желая едно хубаво бебче за каквото и аз си мечтая и много щастие!

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 16902c75c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Ехххххххх мила радвам се чи си изживяла щастието си аз също имам връзка със женен мъж но ........... той има дъщеря по голяма от мен безкрайно много го обичам вече 10 месеца съм с него и се моля тази връзка да продължи още дълго но мамкаму аз съм на 17 а той на 46 Защо го обичам ? Това е лудост гавра с годините но само като го погледна в очите и треперя обожавам го ! можеби ще ме запсувате ще кажете че не съм нормална но го обичам моляви да ме разберете само жена която е моето положение знае какво ми е !!!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 51846e360f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Номер 23, това не е лудост, аз също имам връзка с женен мъж аз съм на 25 а той на 47г.Страх ме е и се чувствам сама и аз като ани, вечер прегръщам възглавницата и стискам зъби и мълча, но тя ми вдъхна увереност че може би и за мен има надежда и някой ден ще сме заедно.Ани радвам се за теб, освен това и аз се казвам Ани, силно се надявам пак да пишеш как си? Номер 23 знам какво ти е но още не знам какъв е изхода от нашата ситуация и го търся, но и не знам ще ми стигнат ли силите да го намеря.Пиши как си? При мен тежкото е че той пътува много и почти го няма, а когато сме заедно сме като родени един за друг.Как се преодолява тази самота?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: acf31fcf69
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   дО НОМЕР 24: Изобщо не си въобразявай, че един ден ще сте заедно. Защото ти няма да искаш..
Един ден след още някоя година като ти изтрещи, че чака внук, и ще се усетиш къде си и колко се заблуждаваш. Повярвай ми, ще се почувстваш много зле- тогава ще осъзнаеш, че той не е за теб и нямаш място при един дядо.
Казвам ти го от позицията на зряла жена, не съм като теб на 23 на на почти двойно и имам връзка с мъж около десетина години по-голям....

 
  ...

...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 51846e360f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   До номер 25: аз съм номер 24, навярно си права, така е и аз го осъзнавам но явно и той го е страх защото сам ми каза ще сме заедно докато ти не ме остовиш, а вчера ми заяви че иска и дете от мен, и аз просто онемях.Лутам се между рая и ада, рая когато сме заедно и ада когато го няма и мисля какво да правя.Не мога да взема решение за почти нищо, защото в началото всичко беше развлечение поне за мен, и за него но изведнъж нещата придобиха друг вид.Освен това и двамата сме в една професия и ще стане не ми се мисли. Знам че всичко трябва да приключи но не мога, поне за сега.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 07b720279a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Ами какво да кажа...Борила си се се със зъби и нокти за семеен мъж.Дори и детето си му прикоткала,за да му влезеш под кожата.Дано един ден ти не се окажеш в ролята на бившата му съпруга,и детето ви не заспива на шията на някоя какичка.Съпругът, като гледам си е шавлив...А за това лек няма.Щастие не се гради върху чуждо нещастие.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: d4f26f97ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   До номер 24! аз съм номер 23 Как се преодолява ли ох мила не е лесно вече 1г. и 4 месеца съм с този мъж от 8 май 2009 година сме заедно нямаме избор мила тази любов е много красива но забранена , радвай се на миговете с него обичай го , бъди щаслива не мисли за жена му , при нас е по сложно защото жена му знае за нас но въпреки всичко ние продължаваме ! Ако желаеш остави пощата или скайпа може да поговори ме никой не би разбрал една любовница по добре от друга любовница !

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 51846e360f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Аз съм номер 24-права си никой не би те разбрал по-добре от една любовница.За жена му не мисля, те почти не се виждат, но той много пътува и често го няма, а това ме убива.По някога пътуваме заедно и е чудесно, но когато той отново тръгне сърцето ми се обръща, така е вече 6 месеца.Питам се колко дълго ще издържа?Помня деня в който го видях за първи път, и си казах не такъв мъж не може да съществува-е да ама съществува и е с мен-най-лошото е че си пасваме изключително, перфектно.По лошото при нас е че той е и известен, с репутация и всичко и дори и да не е женен не можем да се покажем почти никъде заедно, освен на скрити курорти.Трагедията е пълна, една вечеря не можем спокойно да изядем без да се оглеждаме за журналисти и други подобни.Едва ли някой може да ми даде съвет, няма решение , въпросът е мога ли да се примиря с това и да живея с това?- е ако си отговориш преди мен моля те кажи ми!Май нашата история няма да има хубав край,нали?Ние сме любовниците, кошмара на съпругите, тези чийто имена помнят само мъжете били с нас!

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: d4f26f97ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Аз съм номер 23 до номер 24 Мила трудно ще се примириш аз също немога да се примиря но нямаме избор радвай се на миговете с него опитай се да не милиш за друго мила за жена му да не ти пука защото ако беше щаслив с нея нямаше да бъде с теб ! Щом е щаслив защо му е любовница ? Любовницата е празник а съпругата делник . Но знаеш ли има една жестока истина на празниците когато всички са около теб той няма да бъде аз така на нова година плаках това е нзшата съдба но все пак бъди сигурна че иска теб повече от нея иначе не би поел риска да излезе с теб знаеки че може да ви видят , за да поеме този риск значи те обича и държи на теб бъди щаслива , радвай му се обичай го и хич не се владей от разни злобни мнения защото ти сама знаеш колко е трудно да обичаш женен!!!! При нас е по сложно защото жена му знае за нас и дъщеряму също но НИЩО НЕ МОЖЕ ДА СПРЕ ДВЕ ВЛЮБЕНИ СЪРЦА !!!! ще се радвам да пишеш !

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 51846e360f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Ние сме силни явно, иначе нама как да издържим на това напрежение.Аз не разбирам и жени които знаят че мъжа и е с друга но седят защо?Моя дори не живее с жена си от 10 години но не се развежда заради имуществото, а то е много.Аз и не искам да се развежда, няма нужда.Моя има две деца и двете са в чужбина и са си хванали пътя, и това не ни е притеснение.Проблема е че за пред хората е женен и пред обществото е с друг образ, макар че всички от нашата гилдия знаят за връзката ни а и те повечето са в това състояние.При него може да се каже че жена му е работата му, с всичките и минуси.А възрастовата разлика?За първи път в живота си съм с толкова по голям мъж и знам че малко хора ще го възприемат.Добрата новина е че майка ми ме подкрепя, поне тя.Ти как си? Жена му как разбра?Дъщеря му как реагира? Целувки!

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 8e3f1ce3bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Аз съм номер 30 Ами дъщеря му не го прие добре но това не ни пречи :) въпреки всичко продължаваме чуствата са много силни , А жена му разбра от дъщеря му , проследила ние и е уведомила майка си :(:(:( !!!номер 31 ти на колко си а той на колко е от колко време сте заедно как са нещата при вас ще се радвам да пишеш!

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 51846e360f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Номер 31 съм, всъщност 24 де.Аз съм на 25 а той на 47 това го писах по горе де, от 6 месеца но си е тежко.Днес пак съм си сама и чакам защото скоро ще заминаваме някъде далеч за седмица, но не знам като се върна пак как ще съм. А дъщерята на колко е че се сетила и да следи, ужас.Ти си като в кошмар.Ох искам да знам това как ще приключи.Много ми липсва като го няма. Целувки, пиши ти как си?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: d4f26f97ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   До номер 33 аз съм номер 31 или по точно 23 Ми дъщеря му е на 24 по голяма е дори и от мен :) Мила казваш че ти липва не искам да те отчайвам но винаги ще е така липсата се усеща мразя когато заспивам вечер сама ;( всяка вечер ми звъни за да каже '' липсваш ми лека нощ , целувки до утре '' но думите не стигат искам го до мен но уви при нея е знам че не обича жена си знам че е с нея по навик но ......... няма начин. Казваш че искаш да знаеш как ще приключи това недей не мисли за това защото боли повече живей за мига радвай му се бъди щаслива с него без да мислиш за друго . Целувки , ще се радвам да пишеш !

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 51846e360f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Здравей мила аз съм номер 24, ти поне знаеш че е при жена си, моя пътува постоянно и е далеч и освен това е и много зает, а когато сме заедно е с четири телефона които звънят постоянно.Иска ми се да знам че е при жена си, поне ще знам къде е, но такава му е работата.Липсва ми страшно много, поне занам че като си дойде ще сме заедно и ще ме прегръща, както никой друг.Живота си направи майтап с мен да намеря моята половинка и да не мога да кажа на никой, а ние сме един за друг и когато и той го каже направо умирам.Много гадно сме се разминали във времето, за нас е може би твърде късно и дори невъзможно.Тук и сега ме убива.Но така е ще дсе обичаме и ще го караме все така.

 
  ...

...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: d4f26f97ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Здравей мила аз съм номер 23 . Мила моя е тук работи в града убедена съм че не обича жена си самият той го е казвал и показвал , знам че ме обича ако не ме обичаше нямаше да бъде с мен , лошото е че познавам жена му ( преподава ми химия ) добрече няма да уча химия тази година винаги се е държала с мен приятелски въпреки че е учител но когато разбра за мен и мъжа и, стана страшно всъщност тя не е сигурна че имам връзка с мъжа и защото дъщеря му само веднъж ни видя заедно и в приятелска ситуация но пак е кофти ! Мила не мисли че живота си е направил майтап с теб не всяка жена може да бъде като нас ние сме силни жени защото за да имаш подобна връзка трябва да бъдеш силна и уверена жена бъди такава обичай го , радвай се на всеки миг с него бъди щаслива ! Целувки пиши как си ?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 96f637fa91
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   До №36 - Мацка, бъркаш.... Нямаше да е с жена си ако те обичаше. Не ви ли е обидно да сте "втора цигулка"?

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: d4f26f97ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   До номер 37 аз съм номер 36 ЩОМ Е ЩАСЛИВ ЗАЩО МУ Е ЛЮБОВНИЦА ? ЗА ДА ИЗНЕВЕРИ ЗНАЧИ В КЪЩИ НЕЩО МУ ЛИПВА А И ПРИ 25ГОДИНИ БРАК ЕДВАЛИ Я ОБИЧА ВСИЧКО Е САМО НАВИК И НИЩО ПОВЕЧЕ .

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 96f637fa91
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   №37 съм. Аз никъде не пиша дали е щастлив, или не. За обич говорех.
А щом ти го правиш щастлив, защо той не заменя нещастното си ежедневие със съпругата си, за едно щастливо такова с теб? Защо го делиш? Но какво ли питам... ,все пак - Блажени са верующите....

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 5d5a6205a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Прочетох историята и всички коментари под нея и не мога да се сдържа да не извикам - Боже, колко прости жени има по този свят, Боже!!!!
Таня, 21.

 
  ...

...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: edc37f13c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Виж,не напускат съпругите,защото са им удобни-гадно звучи ,но е истина!Изпран е,изгладен,наготвено му,търпяла го е много и ще продължава да си го търпи а при любовницата е страстта,емоцията,нежността,секса...-неминуемо там му е по-хубаво,иначе ще си седи при жената,разбираш ли,още повече ако не е нещо за 1 път а е връзка,определено я иска и желае ,иначе защо му е всичко.А жената...е няма да я остави,че кой ще му сменя памперсите след някоя годинка.

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 96f637fa91
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   Ок, всичко това е донякъде логично и понятно, №41. НО възниква друг въпрос за мен: А тъй обичащите ги и правещи ги щастливи любовници, нима не могат да предложат същите грижи? Тоест, "две в едно" - страст, емоция, необуздан секс и др., плюс грижите, които иначе смотаните им съпруги полагат за тях? В какво, аджеба, се изразява любовта за любовниците на женените мъже, тогава? Или, може би, трябва да ги наричам метреси?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: edc37f13c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   До 42:И те могат да правят това не по зле от съпругите,е с някои изключения,разбира се,но....мъжете не са 100% сигурни в това,те за всичко по отношение на любовниците не са сигурни и от там е и голямата тръпка към всичко,не във всички случаи разбира се,но по принцип сигурността поражда и безхаберие,затова старите хора са казали,че жената не тр да споделя всичко с мъжа си,да има потайност,за да бъде интересна,да го провокира леко-ето това не правят повечето съпруги и затова губят мъжете си

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: c8c6cd4b17
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   Истината мили любовници и излъгани съпруги е, че такива мъже си живеят много добре за ваша сметка.
Съпругата му създава домашен уют, гледа му децата и
търпи изневери- една, две, ще изтърпи и още десет.
Любовницата е "обичаната", винаги на разположение и чакаща. Може да си чака и да е на разположение и десет години. А ако не и се чака, този мъж ще си намери друга да "обича".
Разбира се има изкючения: при авторката на историята например. Но някой обърна ли внимание, че съпругата се е
изнесла за пореден път. Ами ако не го беше напуснала? Сигурно още щяха да чакат да се случи нещо.
Мисля, че такива мъже обичат само себе си. Гадно е да. Сега може и да ме нападнете, че съм злобна. Не съм.
Съчувствам на съпругите - някои просто нямат избор /финанси, деца и т.н./.
Разбирам и любовниците. Знам какво е да си влюбен.
Но дано никога не разбера какво е да си употребен.
Ж43

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 96f637fa91
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   Аз пък не ги разбирам (любовниците). Не мисля и че са употребявани. Просто им липсва самоуважение. А ако не се уважаваме сами, няма как да очакваме да ни уважават околните ни.
Споделям и мнението на №43, при все, че това "не са сигурни" не е много убедително ( но, пък, са сигурни, че от метресата ще получат страсти секс и бонбони "Лакта"...защо не и за останалото???)
№44, дано ! Дано и на теб, дано и на мен, дано на никоя не се наложи да го разбере!

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: c8c6cd4b17
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   Номер 43, запиши си някъде това което си напизала, и след 15-20 години си го прочети. Само тогава ще разбереш колко си била наивна.

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 4534a90d51
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   Браво на коментар 44. Изцяло съм съгласна, просто все едно чета моите мисли написани. И точно същото си помислих докато четях историята...за съпругата, която се е изнесла "за пореден път" - ако не се беше изнесла, авторката на историята още щеше да си чака.
Нали? Много те обичам, но няма да дойда при тебе. Обаче, много те обичам. Но няма да оставя жена си. Или мъжа си.
Не знам под кой номер ще излезе това, но 44 е казал съвсем точно какви са нещата.
Само ще добавя, че това не е любов. Това е физическо привличане, но то е различно нещо от любовта.

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 8e3f1ce3bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   Защо съдите само жените като мен ( любовниците) замислете се малко Ако обичаше жена си нямаше да бъде с мен . Защо все любовниците сме лоши съпругата по добра ли е че не е успяла да го задържи при 26 години брак да не знае какво харесва мъжа , какво обича да хапва ; каде обича да ходи тя по добра ли е да ама не търпяла изневерите на мъжа си никой не я кара да търпи щом не и харесва да се махне стига сте упреквали любовниците. Тези мъже също имат право да бъдат със жената която обичат а можеби тази жена е точно любовнита . Защо не се развеждат ли ? Заради децата това че е семеен не му пречи да бъде щаслив с любовницата си и да я обича !!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 5f9e0643d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

49.   O, моля те, №48, стига с това клише "заради децата". Вярвай ми, децата са много по-нещастни, живеейки в такива ... да речем семейства.
Жена му? Хах, че тя пък какво е виновна, че мъжът ? няма "та*аците" да си изясни отношенията им и евентуално да вземат някакви решения? Нито в теб, драга, нито в жена му търся вина. За нея изобщо не коментирам, но ако това те успокоява - ок, вината е изцяло негова!
Не те и съдя - по-скоре те съжалявам. И теб, и всички като теб. Оплетени в мрежите на красивите си илюзии, пропилявате безценни и невъзвратими години от живота си, черпите с любов и на финала?? Какво остава за вас? Какво сте направили за себе си? Нищо, уважаема! Освен, че сте били подлоги!

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 831826c38c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   Много коментари по темата,не можах да ги прочета всичките :).Тази история е една на милион със щастлив край,само не се знае до кога.Но друго искам да кажа,за някои с поголями от тях гаджета,любовници...аз съм мъж,на 35 съм,не съм женен и до преди 1 месец имах приятелка на 19 год.Па,не става бе хора такава вързка.Само се заблуждавате че може да има нещо дълго и убаво.Аз прекратих вързката ни.Щото разликата е голяма.На мен вече не ми се ходи по дискотеки,да излизам цяла нощ...момичето много плака,много,ама подобре сега,отколкото след някоя година да си развалим и двамата живота си.

 
  ...

1-50 от 71
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker