Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сънища, които се сбъдват! (Бихте ли помогнали с тълкуването на последния)
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 628 пъти
Моля, ако някой умее да тълкува сънища, да ми помогне да разтълкувам моя...
Аз съм студентка, живея с приятеля си, с когото имаме вързка от 4 години, всичко ни е наред в отношенията и в леглото също. Последен курс съм и вече се ориентирам към търсене на работа по специалността, та чрез приятели се запознах преди месец с човек, който ми предложи работа (познат на познат). Бяхме на делова среща с него и жена му, за да се запознаем и да разбера повече за позицията, която предлага. Може би е по-голям 5-6 (едва ли повече от 10) години от мене. Обсъдихме си въпросите, които имахме и оставих предложението и всички мисли за работата настрана, защото влязох в сесия... И спрях да мисля за този човек.

И не мислех до днес... Снощи имах странен еротичен сън с него, който много ясно си спомням. Бяхме в някаква изоставена сграда с него и някакви други хора. Чувствах много силна близост към него и от негова страна чувствах същото, а също и силно сексуално привличане и желание. Отделихме се от останалите, по-точно той ме заведе някъде, където правихме секс. Беше много хубаво, чак физически изпитах удоволствие от съня (в съня свърших, а той свърши в мен). На учудения ми въпрос защо и какво е напарвил, той отговори нещо от рода на "имам ти доверие, исках, не се притеснявай". След това започна по-различна сюжетна линия, където пак бяхме заедно и чувствах доверие към него, а той прикриваше пред останалите това, което бяхме нпаравили, но се държахме като двойка.
Та относно "сбъдването"... Днес следобяд този човек ми изпрати покана за приятелство във фейсбук, където не съм с цялото си име дори (освен ако не ме търси специално, няма как да ме намери). Чувствам се странно сега, предполагам смисълът на съня е бил не в нещо интимно, ами в това, че ще ни продължат отношенията само на професионален план.

Заглавието знам, че звучи странно сега, като "сбъдването" всъщност не е в буквален смисъл. Но веднага ще кажа защо именно на това се спрях. Рядко ми се случва толкова ярка емоция да изпитвам по време на сън, най-често дори не си помня сънищата като се събудя... Но подобни сънища, които са разтърсващо емоционални съм имала 2-3 до сега и във всичките мигновено, още на следващия или по-следващия ден се случват някакви неочаквани странни неща с човека, който съм сънувала.
Примерно преди години, когато имах съмнения относно първата си връзка, но още си бях в отношения с бившия сънувах как той си тръгва от мен и още на следващия ден започна серия от няколко дни, в които той просто изчезна - нито пишеше, нито ме търсеше. Малко след тази ситуация приключихме връзката си.
А него го срещнах също след такъв пророчески сън - сънувах как се срещам с напълно непознат човек с външност като неговата и сънувах чувството на влюбване и от двете страни. Два или три дни след това се срещнахме случайно...

Та последният ми сън пак беше много наситен с чувство. Глупаво е да вярвам, че ще се сбъдне толкова буквално. Затова и се обръщам към вас, които можете да помогнете с предположение!

И благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: e8c9cd493b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Само жена, която има 4 годишна връзка и всичко и е наред ,ще хукне да се чуди и мае за секс сън с потенциален работодател или колега. И то женен.Искаш да се сбъдне ли или какво?
Сънищата са отражение на нашия вътрешен свят, мисли, мечти, страхове. Дори и да имаш по-развита интуиция едва ли всеки твой сън се сбъдва. Възможно е да си сънувала този човек, защото възлагаш надежди за работата, защото го харесваш като мъж, или просто подсъзнателно търсиш нещо ново в любовта.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker