Без приятели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Без приятели
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 953 пъти
Здравейте аз съм момче на 17 години и си нямам никакви приятели и никой не иска да излиза с мен моля ви дайте ми съвет не знам какво да правя и не виждам причина да продължавам да живея.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: c90841a682
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Свиквай така ще е през по голямата част от от живота ти. По добре сам от колкото с лоша компания. Когато трябва ще срещнеш приятели, в тази възраст всички са излишни и няма нищо да допринесат за твоето бъдеще. Много е грешно да мислиш, че те са смисъла на живота ти,защото такива дето уж са ти авер ще срещаш неизбежно, но запомни най най важното е твоето семейство майка ти и баща ти и абсолютно никой друг. Грижи се за тях и прекарвай колкото време можеш с тях правейки яки неща защото някой ден няма да ги има. Учи си и мисли какво искаш да работиш,чети книги играй игри и се радвай че си здрав.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 263a5c4aee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Намери си хобита и там ще си направиш познанства. Може да е музикални инструменти, рисуване, танци, спорт, бойни изкуства, шах, астрономия, астрология, психология, инвестиране, програмиране, фотография, видеография, учене на езици, каквото и да е. Даже може няколко.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 92632de03f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И аз съм на твоята възраст. Имало е моменти в които съм си имала приятели. Но през по-голямата част съм нямала. Като бях по-малка си мислех "Искам да имам много приятели, не ми пука дали са истински или не. Не искам да съм самотна смотанячка.". Имах приятели. И съжалявах за думите си. 99% от тях ме използваха и бяха двулични. Но такива са си хората. И аз бях такава и за щастие се промених. Може би защото порастнах, но почти всички мои набори са си все още същите. Била съм предавана и използвана. Все още съм. Сега имам главно интернет приятели и с тези които съм се виждала на живо са ми истински(2 са). Главно по итнернет си създадох приятелства и повечето не са истински. А на живо да не говорим. Имам само 2 приятелки и почти не си пишем вече. До някъде вината е моя защото понеже съм асоциална отблъсквам хората. А и аз съм много различна. А хората наоколо не харесват различното и няма да стане. По едно време имах много приятели че чак няхам време за себе си. Постоянно бях загрижена за тях. Не че те бяха загрижени за мен но както и да е. Приятели се намират рядко, но истински приятели се намират по-рядко за жалост. Но приятелите не са най-важното нещо. Не се депресирай заради това. Казвам ти от личен опит. Нямаш нужда от приятели. Намери си хоби, както казва номер 2. Включи се в групи свързани с хобито ти. Така хем ще намериш хора пък с общи интереси. Аз лично ходя на фитнес. Не се запознавам с хора, но разпускам. Може пък само да изпълняваш хобито си без да се социализираш. И това е нормално и даже го намирам за по-интересно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1ba4857384
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Истинските приятели се срещат рядко в живота. Цяло щастие е дори ако имаш един. Това, което ти търсиш е компания, с която да ходите насам-натам. Това не са ти приятели, а компания. И добре са те посъветвали - намери си някаква дейност, извън училище - клуб по танци, по езици, фитнес група1 планинари и пр и там ще си намериш и компания, а може и приятели. А и да си сам няма нищо. Като пораснеш ще рабереш, че в живота човек е сам. Успех.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 37fec48a47
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Нормално е, хората сме социални същества и искаме да контактуваме с други хора, и да правим неща заедно. Авторе на твоите години в училище ми бяха приятелите. След това поех по-друг път срещнах други хора. Важното е да срещнеш точните хора на твоето ниво, на твоята честота. Виж много хора правят една голяма грешка. От самота се събират с хора под тяхното ниво. Голяма грешка е това, защото само ще страдаш.





Чингис Хан

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: d3e580acd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Обикни си някои

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker