Жени, вие нормални ли сте? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жени, вие нормални ли сте?
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1561 пъти
Не проумявам как една жена може да няма поблем с това мъжът и да спи с други, че чак го и насърчава. Къде ви е достойнството, жени? Как може да има такива хора в европейска държава, където хората са уж интелигентни? Направо съм в потрес!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0aa6b01b0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Аааа, ти не бери грижа! Те ако питаш мене вече приеха американския вариант на семейството - отворен курник с възможност за лашкане от съседа вдясно, през кварталния свещник и монтьора, към дилърчето, брадатия льохман, докато стигнат в края на седмицата да се класират у вилата на някой "бизнесмен", разправяйки на любимия, че "този" уикенд са заети... С басейнчето, джакузито, сауничката и така отново се връщаме в Monday и колелото се завърта!

Та не им бери грижа! Това са си "модерни" жени! Ти к`во искашш?

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 8cf51aa9ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Определено и мъжът няма достойнство щом го прави и щом продължава да бъде с тази жена, която очевидно не го обича.

Аз също не съм ревнива, ако мъжът до мен ми изневери, няма да се срина, но ми звучи налудничаво да го пращам при други жени...
Аз не одобрявам и болезнената ревност - когато човек е решил да изневери, нищо няма да го спре. Получава се обратен ефект и партньорите се отчуждават и започват да търсят нещо навън, което не ги задушава толкова. Затова давам пълна свобода на своя партньор да прави, каквото сам сметне за добре, това ще ми покаже колко ме уважава и колко “ струва” самият той. Намирам за безсмислено да го държа в окови..

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 273cad142d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Тези жени са чисто и просто лицемерки, опитващи се да го играя широко скроени индивиди . Опитват се да изглеждат непукистки, уж да вдигат интереса на мъжа по този начин, но отвътре крещят. Имала съм подобни приятелки. Еми, аз предпочитам да си вдигна скандал, да си кажа каквото си имам и да се приключва, не одобрявам игрички и задкулисни глупости.
Не искам мъжа до мен да е с друга. Ако иска да ходи с друга, да заминава, но никакъв шанс да се върне в леглото ми отново. НУЛЕВ.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 2ec0613e4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Какво означава думата норма? Това е въпроса, на който трябва да си отговориш. Променят се времената и хората, променят се и ценностите...

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 82ecd63f73
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Нарича се приселекшън пич. Нарочно го пиша така.
Жените искат мъж, който е желан от другите жени. Сега това е много крайна форма на това нещо и сигурно жената има комплекс за малоценност. Но по принцип една жена иска да знае и усеща,че мъжът и е желан от другите. Това ще я кара да работи върху себе си и връзката, защото знае, че в противен случай ще я замени веднага.
Има жени, които се възбуждат от идеята, че мъжа чука друга. Не случайно и жените често разпитват с коя си бил и с колко си бил. Ако кажеш не съм бил с никоя това не е добър знак, а точно обрятното.

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 8be7bd8da3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Защото повечето такива жени не искат да изгубят материалните блага, защото ако останат сами, а ги мързи да работят качествено, ще пукнат от глад. Нима на въшката й пука, че има и други въшки?!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: c053641950
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Така е било откакто свят светува. 90% от жените се въртят около топ 10% от мъжете заради ресурси и социален статус. Как си го представяш, без да ги споделят тия мъже? Дали имат достойство... повечето ни животински дейности изискват да нямаш много достойнство... Природата и инстинкта не питат. Затова навремето имаше бракове и то не само като подпис, а религиозни, вричане пред бог до смърт. Дали си вярващ или не, не е от особено значение, въпрос на култура и създаване на социална среда е. Само че феминизмът и модерността ги убиха тези неща, та се върнаха в джунглата. Джуглата значи хареми около индивидите които се котират повече. А другата част да останат без партньор защото летвата е прекалено високо. Айде ако си жена, поне секс от време на време. Но ако си бета орбитър около някоя жена, и секс няма да видиш. Така че проблемът е по-скоро обратният - много хора, и от двата пола не желаят да си свалят биологичните стандарти и да създадат моногамна връзка с някой който е на тяхното ниво. От биологична гледна точка смятат, че това им е под достойнството. Въпреки че и мъжете я игратят до някъде тая игра, жените в днешно време са стигнали до абсурдни крайности. Ако мъж е без жена около себе си, направо може да забрави за женско внимание. Ще остане абсолщтно незабелязан, защото е под достойнството на днешната жена да се занимава с такива "лузъри". Жените искат да "откраднат" мъж. Много лесно се виждат в днешно време мъже, които просто са се хванали с някоя която е много под тяхното ниво, за да търсят нещо по-свясно. Но така създават и на жената грешна представа за това какъв мъж може да получи. Не може да схване, че той просто я използва. Просто цялата ни култура се е извратила и ако искаш да съществуваш в нея, по-добре да не се питаш какво ти е по-достойнството, защото иначе ще теглиш една майна на всичко...

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e5c168bd1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 3 го е казала добре, това е масовият случай. Аз познавам едно изключение - двойка, от която мъжът ми е по-близък. Въртеше поне 2-3 едновременно, откакто се помня. Не е красавец, изгорите му също не бяха особено привлекателни, така че му е било и по-лесно предполагам. Преди година-две си намери женската версия и е страшно доволен. Тя си спи с някакви типове, той с разни женички, споделят си и даже се мотивират взаимно. Искрена отворена връзка и си живеят в разбирателство. Наскоро им се роди и дете.

За себе си мога да кажа, че съм дала пълна свобода на мъжа си, ако желае и е само секс. Не очаквам никой да ме иска цял живот, както и обратното. Не е приятно, но някак се научих да приемам реалността. Обезверена съм и не вярвам, че ще срещна мъж, който няма да иска да топне чушката в чуждо. Естествено, че бих го предпочела, ама няма... Преди бях много против подобни работи, бях много романтична, голяма любов и бла-бла, но бързо ме свалиха на земята. Смятам, че съм извоювала една малка победа, колкото и глупаво да звучи. Все пак си спестявам доста мъки, мисления и тревоги дали пък не е с някоя и дали въздиша по еди коя си, но от псевдо-морални подбуди не действа. Не е честно така и съм убедена, че ще доведе до фрустрация от страна на мъжа. Вероятността да намериш човек, който да не изневерява или да не иска да изневери, е почти нищожна. Не ме кефи тоя факт, щеше ми се да не е така, но по един или друг начин се научих да го очаквам и приемам. Сравнително безразлично ми е дали ще се случи... просто част от живота, уви. Не го насърчавам, звучи ми смешно и неискрено, но не го и спирам с мрънкане, заплахи и прочее женски истеризми. Който иска, си намира начин и без това... какво да седя и да се тръшкам за най-баналното положение в една връзка. Нямам нерви и сили.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: f0a565bd6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Свободата трябва да се постави на пиадестал, това, което някои наричат достойнство си е чиста ревност, а ревността е форма на егоцентризъм, никой не принадлежи на никого

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: c66d279f2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Няма такива "филми"!
Не съм ревнива, не съм и негова "собственичка/господарка". Сеободни хора сме, решили да споделят общ живот. Щом сме говори за моногамна връзка, това очаквам.
Ако тръгне нещо дс шикалкаеи, да ме лъже, да захожда, е ,не съм от жените които сами себе си лъжат.
От всичко най ще ме ядоса, че лъже, отнема ми правоъо да избера дали искам да продължа с него. В такъв случай няма дори да кажа, че знам. Ще го напусна, но преди това че стане "луд"! И няма да знае защо!
Не прощавам предателство!

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: bd34c7d3aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Пет жени в анонимен сайт не е повод за масова генерализация на цял един пол.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker