Връзки и дали човек взима правилните избори в живота - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзки и дали човек взима правилните избори в живота
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1178 пъти
Имам бая неща, които искам да споделя. Един от проблемите е че разбрах, че се комплексирам от това, че нямам гадже и няма опит в това и че може един ден да си умра сама без никого до мен. Повечето покрай мен имат по няколко гаджета. А аз не мога дори и едно да хвана. И се чувствам тъпо за това.
Другият проблем (проблем номер 2). Е, че винаги съм искала едни неща и сега съм толкова близко поне до едното и не съм сигурна дали наистина го искам вече, защото ако го направя връщане назад няма. Колебая се бая. И ме е страх. Защото е доста важна и голяма стъпка напред в моя живот. А не знам дали наистина ще съм щастлива ако го направя и дали няма да съжалявам после.

П. С. Аз съм на 20 години, момиче съм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 4d340a397e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Има време, жените винаги имат кандидати. Е, как по няколко гаджета?

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 5b7e2b3e64
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Стегни сее!!! Точно преди година бях вечно пропита с вино, самосъжаляваща се, че ще умра девствена (а бях на 24!), че никой никога няма няма да ме обича, а малко по-късно един мъж ме обичаше, глезеше ме, покани ме да живея при него и ми даде всичко. Преди това се скапвах сама с години, и си мислех че никога няма да съм щастлива. После и той ме скапа, вярно, но и това мина, и сега чакам и вярвам, че най-хубавото предстои! Горе главата! Много си млада, направо малка. Най-хубавото те първа предстои!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 71c52ea072
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   И аз горе-долу като теб. Моят съвет е отпусни се и живей, наслаждавай се на младостта си, има толкова много мъже и всичките са една стока. Ще дойде човека, но недей се влюбвай прекалено много, винаги ама наистина винаги бъди дистанцирана, смисъл следвай си твоите задачи, мечти и т.н., не се съобразявай с неговите желания, планове, мнения. Бъди самостоятелна и го постигни това нещо. Мъжете са едни когато зарибяват, други когато почнеш да живееш с тях, трети когато им родиш дете. Преди всичко уважавай себе си и не се страхувай да си сама. Ние които пък имаме до себе си някого, не мисли, че сме щастливи, ако можеше да върна времето назад щях си остана колкото се може повече сама и чакаща наистина човека, който заслужава. Просто живей, сега ти е времето, дори и да объркаш нещо, сега ти е времето.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 7ba1334b7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И защо смяташ, че да имаш гадже е най-важното нещо в живота ти? Най-важното е сега да учиш и да имаш професия, която ще те храни цял живот. Забавлявай се, ходи на танци , на екскурзии... И ма много други интересни неща в живота. Ти си на 20 г така че ще имаш кандидати мъже и ще можеш да избираш. При всеки е различно - едни имат гаджета и раждат деца на по 19 г, други на по 30 - всеки си има свой път в живота. Така че учи и се забавлявай, мъжете сами ще дойдат. А за другото не мога да ти дам съвет, защото не пишеш какво е.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e6c856ff4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Жена си, не момиче. Разсъждавай като голям и зрял човек, ще имаш връзка, няма да си сама от теб зависи. Аз също нямах връзка на твоите години и жените край мен бяха с по няколко. Сега съм на 32, 2 деца и мъж, а същите тези жени сега си висят в тиндър или са с мъж, който не иска дете от тях. От теб зависи.

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: d2e0180db5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ще се наредят нещата, няма от какво да се тревожиш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e46a7ba441
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Странно нещо е живота.

Толкова момичета, които по стила на писането тук се разбира , че са стойностни не могат да си намерят нормален мъж, който да ги уважава.

Аз съм мъж и имам същите проблеми. Но може би проблемът при мен е, че имам няколко основни критерия, с които не искам да правя компромис.
Само да не стане така, че да не остареем докато чакаме подходящият човек :(

До авторката - евентуално можеш да споделиш за вторият проблем, може по някакъв начин да се опитаме да помогнем със съвет.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker