Връзка с женен мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123670)
 Любов и изневяра (30425)
 Секс и интимност (14594)
 Тинейджърски (22032)
 Семейство (6687)
 Здраве (9740)
 Спорт и красота (4762)
 На работното място (3314)
 Образование (7409)
 В чужбина (1696)
 Наркотици и алкохол (1127)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1766)
 Други (19161)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзка с женен мъж
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 2676 пъти
Здравейте,

Реших да споделя моят проблем, защото той продължава вече доста дълго време, измъчва ме страшно много и засяга всички сфери на живота ми. От 3 години имам връзка с женен мъж, който не е типичния на външен вид чичко, а е красив, тренира всеки ден изключително е харизматичен, има страшно много химия между нас,сексът с него е уникален. В началото де виждахме у тях, когато жена му е на работа. Всичко беше прекрасно, чувствах се толкова желана, обичана и специална. Не ревнувах от жена му, защото мислех че щом иска мен, значи аз съм по-добра. Той винаги се е държал уникално с мен, получавала съм страшно много внимание от него грижа, никога не ме е пренебрегвал, винаги е намирал време за мен и е настоявал да се виждаме, да се разхождаме без да се крием. Един ден разбрах, че жена му е бременна с второто им дете, тогава света ми се срина, изпаднах в много жестока депресия, мислех за самоубийство, в последствие направих опит за самоубийство, исках да се разделя с него, но бях толкова привързана и влюбена в него, че не можех. Продължихме връзката си, и до ден днешен съм влюбена в него и ми е изключително трудно да се разделя с него. Той е част от живота ми,споделям проблемите си с него, приемам го и акто приятел и много близък човек. На няколко пъти се опитвах да се откъснат психологически от него, по едно време си имах приятел, но като цяло това не ми помогна. Моля ви дайте ми съвет как да се справя с тази ситуация? Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: a7a3561994
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Всичко е в ръцете ти и зависи само от теб! Един ден може да останеш сама,ясно е че между вас има нещо,но трябва да помислиш сериозно за себе си

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: f73d151dea
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Този мъж е негодник. Вероятно не си много умна, щом не го разбираш. Няма нищо за обичане у този човек. Лъжец, предател, наглец, безотговорен тип, страхливец и лицемер. Та той притежава кажи-речи всички отвратителни човешки качества накуп. Забележи, авторке, твоят "любим" успява да е всичко изброено от мен спрямо две жени. Кое му е "уникалното" в това да се търкаля с теб в семейната спалня, докато жена му е на работа? Освен уникално по наглост... и към тебе, и към съпругата.
Не съм някоя пуританка. Стават такива работи - семейни хора се влюбват, случва се. Но формата ме отблъсква, разбираш ли - формата. Щях да ти съчувствам, ако говорехме за младо момиче, заблудено от някой опитен сваляч, но ти си била наясно, че той е лъжец... Не ти ли беше обидно поне малко, че не иска даже да прежали едни 50 лв. за стая в хотел от благоприличие, а те води в дома си? На това ли му казваш да си "специална" за някой? Аз реших, че си неопитно девойче заради наивното ти убеждение, че щом един мъж изневерява с теб, значи ти си по-добра от жена му. Няма такова нещо! Мъжете изневеряват с която могат. Всеки мъж, който е достатъчно откровен, ще ти го каже, а останалите просто не си признават.
Имаш нужда изцяло да ревизираш отношението си към този човек. Надявам се да изтрезнееш, да прекратиш тези унизителни за теб отношения и в бъдеще да уважаваш повече себе си.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 37bff80228
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Жалко, че многоженството е забранено в България. Иначе е съвсем човешко мъж да има много жени.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 82c140b7b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Не очаквай нищо от този човек и се стегни, момиче!
Щом изневерява с теб, ще изневери и на теб. Как ще се почувстваш ако имаш дете с този "мъж", чакаш второ, а той ти изневерява? Постави се на мястото на жена му и мисли!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 8aa8f7c600
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Като си тръгнала с женен, ще си носиш последствията. Не може хем душата в рая, хем тарара.

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 16a3d15a9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Като цяло има едно нещо нареченл морал и то не е случайно. Ако имаше морал нямаше да се забъркаш в това. Ако си беше забранила да излизаш с женени, нямаше да се докараш до тук. Но след като вече е станало те съветвам да потърсиш Наталия Кобилкина, тя има много добри съвети и семинари за жени като теб. Ще разбереш, че проблема ти се корени някъде другаде, а връзката с женен е само резултат. Като цяло имай предвид, че човека те лъже и те баламосва с цел да се развлича. Забрави го това с приятелството, няма такова нещо. Този човек заслужава да разкажеш на всички, че и на жена му какви ги върши.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 16a3d15a9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Имах един приятел, уж приятел, но и някаква химия се прокрадваше. Да кажем, че бях много заинтригувана от него. Та този човек си имаше приятелка, живееше в нейния апартамент и й беше предложил брак. Беше си направил офис в апартамента й и през деня докато е на работа приемаше клиенти. В момента в който се опита да прави секс с мен, докато жена му е на работа, в нейното жилище е в тоя момент толко противен ми стана, че до никакъв секс не се стигна. Та в тоя твоя любим, какво си намерила 3 години не знам, че чак и опит за самоубийство. Ти тоя човек изобщо познаваш ли го извън леглото?

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 73daf2cc70
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   От авторката : Забравила съм да спомена годините. Аз съм на 23,той на 35.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: d4ff3f8857
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Без да се обиждаш ама акъл май нямаш, млади момчета ергени няма ли та с дърти и женени ходиш? Той те ползва като безплатна проститутка. Щом не иска да се раздели с жена си, само те използва. За него е чудесно този тип връзка, ама за теб е точно обратното. Ясно, е че имаш и някакви психически проблеми или трудности, но така няма да се оправиш. Дори да си се влюбила истински в тоя подлец, то е едностранна любов и пак няма да намериш щастие. Докато си с него, ще те дърпа надолу и няма да си оправиш живота.

Ясно, е че като си на 20г те е излъгал лесно, още повече като имаш някакви психически трудности и си се лепнала за първия, който ти е обърнал внимание... Казвам ти го като човек, който иска да ти помогне. Айде толкова от мен. Ако искаш ни слушай, ако не продължавай пак с него. Живота не е лесен, ама такива тъпи решения да вземаш чак не те ли боде в очите? А ако ти е само за секса, тогава няма нужда да се оплакваш. И двамата се използвате и готово.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 347708cc9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Трябвало е още в началото да изискваш от него да избира между теб и жена си. Има такива случаи, когато двама се влюбват и връщане назад няма... Твоят случай май не е такъв обаче. Този мъж има жена, а теб те използва за секс и то от 3 години. Чудя се, как още не знае жена му... Сега ще си представя, че си ми по-малка сестра, за да не те съдя. Искам да ти помогна, въпреки че не смятам поведението ти за добро, нито това на мъжа. Зарежи го! Не ти трябва такъв мъж, дори да се раздели с жена си! Не само, че вече има деца(винаги ще има вземане-даване с майка им) а и е способен да лъже години наред, да изневерява в собствения си дом.. Бягай оттам докато не е късно. Губиш си времето. Ти имаш по-висока стойност, не бъди глупава. Така няма да си щастлива. Сложи веднъж завинаги край, ако трябва се премести в друг град или дори държава. След време ще си се чудиш на акъла и ще се смееш. Ще се питаш защо ли си била влюбена в този негодник. Бягай сега, търси другаде любов, но първо се погрижи за душата си. Обикни се отново, изгради връзка със самата себе си и имай принципи в живота, за които да се хванеш! Моля те, всичко в живота ти има смисъл и е трябвало да се случи по този начин. Има много хора на този свят и ти ще срещнеш твоя човек, но първо трябва да израснеш духовно. Прочети Ошо Тантра. Пътувай към себе си. Само така ще намериш мир. Аз те обичам, прегръщам те, не плачи, не бъди тъжна. Аз те разбирам, ти искаш просто любов. Ще имаш любов, не се тревожи! Бъди здрава и цъфти в своята младост! От една жена на 32
,

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 1c3ddde042
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке и аз съм във същата ситуация и аз съм на 23 а той на 35 от близо година сме поддържаме тайна връзка и не знам как ще се откъсна..

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 1360474d33
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Ти си като пеперудите нощем, привлечени от светлината.
Стремиш се към нея и как не разбираш, че ще изгориш?!
Семейни изневери/триъгълници, четири и др. чувства
= ДРАМА за някого.
За загубата на желание за живот, пък да не говорим!
Имаш ли представа, колко хора знаят, че състоянието им
е бъзнадежно и не спират да се борят???
Не вярвам, че ти трябва съвет, но въпреки всичко -
бягаш надалеч и гориш след себе си мостовете (не себе си).
За някои (много) неща, няма връщане назад, колкото и дати се иска!!!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6f5184f463
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Мъж-мечта. Ще си води любовницата в семейното ложе, а жена му ще им пере чаршафите. Уникално отношение към две жени.
Изпаднала си в депресия когато си разбрала за втората бременност. Да не би да ти е дрънкал глупости, че не спи с нея и едва я понася?
Кажи на жена му, това ще те отрезви. Гадничко е спрямо нея, но пък ще видиш реакцията на уникалния пич и как ще лъже, че не те познава, как ще те псува и обижда. Ако това не помогне, не знам.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: b4a1cf279a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Няма да се откачиш от него, каквото и да ти казваме ние тук, щом той ти подсвирне, пак ще хукнеш към него. Ще те баламосва, няма да се разведе заради теб, ще продължава така, докато му омръзнеш и те смени с друга/и.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: efcc49994a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Губиш си времето и младия живот. Един ден ще се сетиш и ще те заболи за изгубеното време повече отколкото те боли сега.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 8aa8f7c600
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Вероятно сценария ще се развие по следния начин: ще продължаваш с него, въпреки че знаеш, че не е редно, след няколко години ще те заебе, понеже вече ще си дърта и може и да си е намерил по-млада или просто ще е решил да се отдаде само на семейството. На теб времето ти вече за сериозна връзка ще е минало, защото свестните мъже на твоята възраст отдавна ще са заети и ще имат и семейства, а ти продължаваш да гониш Михаля. На края или ще свършиш самотна, или ще вземеш някой балък, колкото да не е без хич.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6180b52aa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Добре, че не съм жена му, да ти оскубя косите. Ей такива курвета като теб развалят
семейства. И той не е в ред, при положение, че има две деца, но и ти си за бой.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 8aa8f7c600
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   18, за мен винаги изневеряващия е за бой. Любовника може и изобщо да не знае, особено в началото, а и не той изневерява. Колкото до семейството щом се е стигнало до това, значи то отдавна е развалено. Изневярата не е причина, а следствие от разваленото семейство. Само им трябва време да го осъзнаят. Което разбира се, че не означава, че дори и да се разведе, ще се вземе с авторката, защото тя в неговите очи си е курве, ставащо само за забавление и с право.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 2f32998eb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Кажи на жена му и го зарежи. Ще реве като хималайска мечка. Ще си отмъстена.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: c53d3d09e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   Номер 18, типична кисела и завистлива стрина, която си мисли, че като се хване за косите с любовницата, ще я постави на място и ще излезе победител. Освен да демонстрираш комплекси и безсилие, както и да признаеш чрез действията си, че се чувстваш застрашена от другата и я намираш за по-добра, няма да постигнеш много.
Връзката се гради от двама и трети не може да я разбие, освен ако някой от двойката не поиска. Разберете го това най-накрая. Може да му се предлагат, да го преследват голи, да му пишат, да му се натискат и т.н., отговорността е само на този, който бива ухажван. Все пак той ти се е клел във вярност, не някой друг. Ей заради такива изневерите на мъжа някак се замитат под килима, но жена, която си позволява да спи с женен мъж - аууу, бой за гадината. А пък, ако очакваш на някаква непозната да ѝ дреме за теб и за твоите чувства и семейство - хаха, то дори на съпруга му е през оная работа, какво ли остава за чужд човек. Тежък наивитет.

Казвам го като жена, на която са изневерявали два пъти или поне за толкова знам.

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: b4a1cf279a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Няма нужда да си мърсиш ръцете с разни к...ви, женски и мъжки. Възмездие има и накрая ще си получат заслуженото.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: a7d2598bf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Никога ли, поне за секунда, не си се поставяла на мястото на жена му?

Не причинявай на другите това, което не искаш на теб да причинят. Кармичен закон.

Имам такава позната. 15 години му отдели на оня. Остана без деца. Сега също не е щастлива, а уж има гадже. На лекарства, а е само на 45. Няма в този свят да е щастлива, защото 15 години причиняваше болка на жена му. Тя знаеше, но заради малките тогава деца, си затваряше очите. Само тя си знае какъв огън е горял в душата й...

От житейския ми опит забелязвам, че никоя, която е развела женен мъж, не намира щастие. В началото може и да щастлива, че е успяла да открадне мъжа за себе си, но не след дълго щастието се преобръща. Съдба.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: bc2138a157
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   подкрепям 23

А до авторката - ще разбереш какво си причинила на съпругата, когато след 10-15 години мъжът ти боцка някоя 23 годишна с някое СПА докато ти гледаш децата вкъщи.
Всеки личен избор има последствия някога !

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: ab6c709e9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Само знам че, да се гради щастие върху чуждото нещастие никога не се получава. Винаги има последствия.
Аз съм човек който се учи от чуждите грешки, наблюдавам хората, анализирам, чувствам ги, чета ги...
И винаги, всички които са опитвали да построят нещо позитивно върху нечие нещастие са завършвали зле.

Авторке, ти си влюбена и каквото и да ти се каже, няма да приключиш с него докато вътрешно не го почувстваш. Предполагам в друга ситуация и аз бих ти казала да "снесеш" на жена му, но в тази-НЕ!
Жената е бременна, не и причинявай и това! Трябва да е спокойна и здрава сега, поне това и дължите и двамата, най-вече съпругът разбира се, но е ясно че, той е просто примат, нещо което сега ти не усещаш защото си влюбена, но ще си дадеш сметка.
А можеш да помогнеш на себе си за емоционално отдалечаване като умишлено се насочиш да излизаш с други хора, компании, да прекарваш приятно време с други хора. Да се наслаждаваш на позитивни емоции извън него.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: ab6c709e9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Н 25 съм, само дс добавя нещо:
Не знам защо някои тук атакуваха авторката, та чак и коси ще скубят?!
Тя не дължи нищо на никого, никого не лъже, на никого не изневерява!
Съпругът е който дължи истина, уважение, вярност т.н . на жена си!
Само жена оправдала изневяра на съпруг с плоското "тая к*рва го е излъгала горкия" може да пише подобни глупости!

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 7d89b5d1d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Авторке ти съзнаваш ли, че си градила щастието си за сметка на чуждото нещастие. Има нещо като вселенски закони, които когато вършиш злини, се връщат като бумеранг и те удрят в десятката. За това си стигнала и до самоубийство. На теб подсъзнателно не ти е пукало, че ще направиш една жена самотна майка, обаче бумеранга се върна и ти даде хубав урок.





Чингис Хан

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 8aa8f7c600
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   27, по същите вселенски закони и ти си сам. Лъгал си жени с монтоьрски услуги, спал си с обвързани и т.н. да не изброявам.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: c53d3d09e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Абе това с вселенските закони е ала-бала да се успокояват хората, че някога може и да има възмездие или нещо друго. Да се залъжем просто, за да ни е мирна главата, да има някакъв баланс и обяснение в живота. Няма такова чудо - има низ от добро и лошо, издигания и спадове, нищо повече. Това е нормално за всеки един от нас - днеска ще е добре, утре ще ти се счупи бойлерът, след 5 дни нещо трето ще стане. Животът не е само позитивен/негативен. Ако след 10 години авторката я блъсне кола, няма да е, защото е спала с женен мъж. Така де... аз поне не мога да си обясня защо до един момент бях с мъже, които само ме тормозеха и унижаваха, а след като започнах връзка с обвързан, която не приключи в моя полза, авторке, си намерих добър и грижовен съпруг. Сега да чакам да си хване любовница освен и да живея в страх, за да бъде отмъстено поведението ми преди 7 години? Само заради това ще да е, да...

Номер 21

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 0fd1c9f0f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Хаха, номер 3, имаше един много свеж виц - депутатите в Парламента решили да разрешат многоженството в България (понеже повечето от тях така или иначе са шрелюбодейци...). Подкрепящите били мнозинство, а било ясно, че и евентуален референдум ще покаже същите резултати. Противниците били притиснати в ъгъла и на практика нямали полезен ход, но в един момент се сетили, че според Европейското законодателство имали право да внесът допълнително условие. И то било - когато мъжът вземе втора, трета и т.н. жена, заедно с нея да вземе и съоветната тъща!
На момента проекто-законът се разпаднал...

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: c620139464
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   30, даже и тъщата не ти трябва. Достатъчно е да трябва да живееш с жената. Имаше един виц, един арабин дошъл в България и се възхитил на българите. КАзал:

- Абе и вие като нас имате по 4 жени, но много хитро сте ги разположили по къщите на други мъже и не се налага да ги храните и търпите, а само ги ебете.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: e34a9f339c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Млада си и наивна. А той е обигран и манипулативен. Живее с жена си, прави и деца, а ти си за забавление. Какъв опит за самоубийство бе момиче? Още като те е завел в къщи докато жена му я е нямало е трябвало да ти просветне , че е лош човек. И сега ли не го разбираш, като си втора цигулка2 Отивай на психотерапевт и не си губи времето с непочтени хора. Утре ще си на 40 години, сама и без да можеш да имаш дете. Никой няма да те иска. Не си губи времето, при нас, жените ,то е лимитирано.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: fd30356dee
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Ти си няма да казвам каква, щом излизаш с него и знаеш, че е женен, а той е б*клук, задето е женен и излиза с теб и изневерява на жена си. И двамата сте б*клуци и е нормално това, което ти се случва. Дано публикуват, това е самата истина. Жалко, че няма ценз в този сайт за да ви публикуват простотиите.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 2d040786ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Аз пък няма да те хуля.
И аз се влюбих. Безпаметно. В това което е, в дълбоката му същност, влюбих се и в едни очи, в тази загадъчност, която ме влудява. Да, но той е на 22, гол като пушка, студент. Но така ми е влязъл под кожата, толкова го искам, че...
Свободен е и първият път като се съблече, ми беше приготвил...изненада! Всичко 6, да.
Защо и ти да не изживееш една истинска любов с мъж, подхождащ и на годините, и на зрелостта ти?! Без да те крият, унижават и т.н.?
Помисли си.
Винаги съм рязала обвързани мъже, винаги.
Затова сега съм с човек, който ме прави безумно щастлива.
Обвързаните мислят само за себе си, не му се връзвай повече.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 99fca4edfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Ти да не си мислила, че не прави секс с жена си? Нали все пак
ще го заподозре. Не разбирам, защо си доволна да си не си първи избор! Най-вероятно не си и единствената.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 86dc71e43d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Само аз ли не повярвах на тази история и ми се струва съчинена точно от жената на изневеряващ мъж, за да заклеймят всички наглата любовница? В историята няма грам емоция, грам чувство, написана е сухо и протоколно. Не така пише влюбена жена. Но ще коментирам все едно е истинска. За мен няма по жалка жена от тая, която се върдаля в чужди чаршафи с чужд мъж. Няма по-противна жена от тази, която знае, че тоя, който я чука очаква най-голямото щастие на света-раждането на детето си и вместо да отдава цялата си любов и нежност на тая, която носи детето му мърсува с боклуци. Спирам, за да не спрат коментара ми. Само в заключение ще кажа на авторката, че себеподобните се привличат. Че краставите магарета се надушват през девет баира. А тя и нейния.... , ох, не знам, не искам да пиша обиди са в пъти по-зле и от тях.

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 27c1896d35
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Има само един начин: преставаш да вдигаш телефона, прекъсваш всички срещи и контакти. Казано накратко - режеш връзката като с остър нож. Да, ще боли, но в пъти по-малко от колкото ще те боли от години игра на "втората жена". Щом на хоризонта се задава бебе, той ще си остане щастливо женен още доста години, ако изобщо е имал намерение да се разделя с жена си. Междувременно си намери колкото може по-изтощителни физически занимания - фитнес, колоездене, ходене по планини... И психолог. С помощта на човек, на когото можеш да довериш всичко, бързо ще започнеш да виждаш нещата каквито са и ще се освободиш от емоционалната си зависимост. Защото ти си колкото влюбена, толкова и зависима, ако не повече зависима, отколкото влюбена. Просто твоят наркотик е определен човек, а не химическо вещество. Не ти трябва това. Ще се появи ТВОЯТ човек, но му дай възможност, т. е. осигури си време. Успех и щастие ти желая!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 8380fb4e43
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Психолог! Смятам, че ще ти помогне на намериш същността на проблема и да осъзнаеш нещата, които ти е трудно да видиш сама. Да те научи да уважавам себе си и да успееш да се поставиш на мястото на жена му, което не е най-важното, но поне накрая ще осъзнаеш, че можеш да живееш без него. През това време, когато започнеш да осъзнаваш и да излезеш от капана на собствените си мисли тука виж си срещнала мъж, които си заслужава. Все пак, за да го намериш ти трябва да осъзнаеш, че този не е твоя, а за това ще е нужна помощ или поне време, което не е сигурно дали ще помогне. За мен отивай на психолог, ще помогнеш на себе си, защото ти си се вманиачила, а реално този мъж няма да е твой. Е, може и да бъде ако жена му разбере, и го изрита, но може и просто да ти тегли една в този момент, а ти само ще си разбила едно семейство, няколко живота и съдби. :)
Пак казвам: психолог! Незабавно, защото видимо сама няма да си помогнеш. Ти стигаш до крайности и това не е нормално, а замисля ли си се, че една жена стои с децата и чака мъжа си? Че една жена ги е носила и родила, че му пере и готви, че ако той не уважава тази жена, никога няма да уважава и теб! Ти си просто забавление без ангажименти и за това си хубава. Чеше си егото, нямаш изисквания, не говорите за децата, не се съобразява дали спят... Жалък е, а ти падаш на нивото му!
Била съм влюбена в женен мъж с деца и увлечението е увлечение, а понякога мозъка трябва да надделява. Химия имаше химия, но точка. Деца/жена - далеч! Жената не беше стока, също като мъжа, но тези деца? А уважението към самия теб? Искаш нещо хубаво от живота, а даваш ли същото? Понякога тръпката, трябва да особено тръпка и да приемеш, че пътищата ви са се разминали и ти нямаш работа там. Всъщост си млада потърси ще намериш своя свободен мъж, мъж който ще ти направи щастлива и ще бъде твой, но първо се оттърви от мислите за въпросния. Не го идеализирай и не търси заместник, живота ще ти поднесе такъв. Просто се научи ти да бъдеш човек. Щастие градено върху чуждо нещастие, няма да ти донесе нищо хубаво в живота. Виж до къде стигаш...

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: de44303c70
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Всички тук уверяват авторката, че е една мила, добра, наивна, излъгана светица. Да ама Не. Самата тя знае, че мъжът е женен, с едно дете и второ напът. И какво се тлучва - милата невинна девица почва да го шантажира, мисли за самоубийство, после опит, разбира се неуспешен и сега благодарение на тези театри пак е с него, ама някак не е същото. Това второ дете как е направено май не се досеща. Като каза годините и ми просветна: Хич, ама никак не си по-добра от нея в леглото, скъпа. Може да си по-красива в лице и/или тяло, но определено тя знае повече за секса, щом той "ползва" и двете. Ти каза, че секса е уникален ама за тебе. А за него? Мъже с любовници майсторки спират да правят секс с жените си, така че бременността трябва да ти говори много. Айде слез на земята и спри да го изнудваш с евтините си театри.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 264ab1f3b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   Моят съвет е да започнеш посещение при психолог.Няма нищо лошо в това. Кой каквото и да ти каже ,че той е използвач,негодник , че ти си глупава , за да му вярваш едва ли ще има ефект, защото тук става въпрос за емоционално пристрастяване. Все едно да кажеш на дългогодишен пушач да спре и той хоп да спре. Емоциите също водят до зависимост и трудно се контролират.Трябва да разбереш ,че твоят живот е ценен и той не зависи от друг човек.Но за да го почувстваш и осъзнаеш не е зле да започнеш терапия при добър психолог. Трябва да си помогнеш ,няма друг начин , да се откъснеш от от тези отровни емоции към ,които си се пристрастила и отказваш да пуснеш.Той ако толкова те е обичал и е искал да е с теб щеше да се разведе , а не да прави второ дете.Има много такива случаи ,но той явно никога не е имал такова намерение. Всеки ще ти каже също ,че е много долно от негова страна да те кани в дома където живее с жена си, това е човек без съвест ,той не уважава нито теб ,нито нея, а ти си просто ...влюбена глупачка! Не бъди глупачка , вземи се в ръце!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: e8d6526b18
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   И аз имах връзка с женене мъж в продължение на 3 години. Бих могла да открия доста сходства, не само с вашата история, но и хиляди други. Някъде прочетох един коментар, който гласеше : всеки от нас има по една такава история.
Единственото нещо, което бих искала да ти кажа, че той рано или късно ще си отиде, ако на теб не ти омръзне някой ден. И като се разделите, всичката тази любов ще те смаже, ще изцеди всичките ти сили, ще пресуши сълзите ти. Ще осиротее душата ти. И знам звучи банално, но ако се чувстваш близо до моето състояние, ще изживееш разпада адски болезнено. И още нещо, аз съм силна и самостоятелна, но минаха месеци, а аз не съм на цебе си след раздялата. Опитах всичко, а и съм крайно настроена. Да го забравя, да го намразя, да се примиря. Нищо не помага, затова : МАХАЙ СЕ ОТ ТАМ по най-бързия начин. Жена му е бременна, а ти твърдиш, че предпочита теб? Мъжете хранят егото си с извънбрачни връзки, жените хранят душата си с нежност и любов. Просто е, за това всички все някога изневеряват на някой, но ти, както и аз сега изневеряваш на цебе си!
Успех,
Цв. 39 г.

 
  ...

...
преди: 3 години, 1 месец
hash: b3f2089be0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Явно нещо-някъде в твоето самочувствие куца!
Никога не бих приела да свиря втора цигулка! Никога!
Имам самочувствие, че съм хубава и умна жена, поддържам тялото си със спорт, стегнато е, имам и привлекателен стегнат бюст, нищо външно не ми липсва, но не желая да съм просто сексуален обект. Имам цели в живота, имам и университетско образование, говоря чужди езици и т. н.
А да се хвана с женен или с мъж, който има приятелка, колкото и да ме привлича, е недопустимо за моята ценностна система!
Не няма, не лъжа и не изневерявам, защо ми е тогава човек, който прави това?
Като толкова много ме харесва и връзката с жена му куца, да се раздели с нея и тогава да заповяда.
Замисляла ли си се, как би се чувствала на мястото на жена му, ако един ден разбереш, че мъжът ти кръшка.
Какво те кара да мислиш, че си по-добра от жена му, след като тя е жена му, а ти си забавление за леглото? Кое ти дава сигурност да си мислиш, че дори си единствената любовница?
Имаш си работа със страхливец и женкар, който те използва, за да разпали позаглъхналите страсти в семейното огнище.
Дори и да се разведе с жена си, в което дълбоко се съмнявам, и да избере теб, мислиш ли, че нещо ще го спре да ти изневерява?
Имам съседка, която започна такава връзка. На петата година успя да го разведе, след още пет се омъжи за него, правиха опити да имат деца и тъкмо щяха да правят инвитро, той взе, че получи инфаркт и умря. Събра се с неговия най-добър приятел, разведен с деца, а той не иска повече деца и продължавашр да си губи времето, докато то само не би последния гонг. Стана на 42 и цикълът и спря, оттогава минаха 3-4 години, но тя още си е с нейния разведен егоист.
Познавам и още 2 такива тръгнали с женени. Вече минават 40, имат някакви сериозни връзки, едната и брак, но нямат деца.
Вземи се в ръце и го зарязвай този!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 8662862609
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   Значи, в една “връзка” да се стигне до това единия да се търкаля с друг в кревата е ясен сигнал, че в тази връзка, нещо куца, не е както трябва, може единия да има изгода, някакви интереси, може жена му и тя да играе театро, за да си го запази, децата няма да помогнат в такова положение, има много такива мъже, правят семейства, с някоя колкото да се разпишат че са семейни нали. Знаете да не говорят хората и те хоп някоя е удобна и те им правят деца. имам такъв познат на 40 се ожени и му се роди дете от някаква, която е видно че не обича, но му беше удобна и си живееха добре, ама какво стана, срещна една девойка, завъртя му главата, така се влюби, караха го малко тайно после се разведе и се взе с това момиче сега и тя е бременна от него помага му с другото дете разбира се с първата му жена, всичко е някак много спокойно, щото още от самото начало тая връзка е била фарс и те са си го знаели раздялата е била въпрос на време просто. Така че никога не се знае, живеем в модерни времена все пак.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 43f5d120fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   Когато разбрах, че жена ми ми изневерява с женен мъж с дете, който на всичкото отгоре ми се правеше и на приятел, ние бяхме с две малки деца - на 1, 5 и на 2, 5 години. Реших да говоря с тъста и той ми каза: Слушай мойто момче, влюбената жена е като истинска патка, тя въобще не мисли. Както и да е, след време жената ми каза - това беше най-голямата грешка в живота ми, бях сложила розовите очила и идеализирах всичко, чак после разбрах що за човек (любовника) е бил. Та и ти така. Няма оправия, но любовника сам ще се оака и ще се разочароваш сама от него. Стига да не е много късно за теб.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 5780509b8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   „Не ревнувам от жена му”
Ти нямаш повод и право да ревнуваш, тъй като ти се месиш в чуждото семейство. Ти си третото колело, ти си излишната.
Не си повече за него от развлечение. Съпругата и децата са за цял живот, такива като теб са временни.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 3fbf1ee04b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   Не е трябвало да започваш отношения с този човек, след като знаеш че е женен, а още повече като има и дете. Напът е второто.
Сега е момента да се откажеш от него и да приключиш. Не ставай пречка на чуждото щастие.
Не бъди егоист, бъди човек.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker