Подготвя ли се нов световен ред? Има ли световен елит? Вярвате ли в конспирации? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121296)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Подготвя ли се нов световен ред? Има ли световен елит? Вярвате ли в конспирации?
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1249 пъти
Според вас има ли световен елит, който планира нов световен ред? Какво представлява новият световен ред? Кои хора са в този елит и защо го подготвят?Искам да видя вашите мнения.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 66a480bf5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Световен елит винаги е имало и винаги ще има.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0c3de71ac4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Не се подготвя нов световен ред. Той е факт от десетки години вече. Плана си върви.Стъпка по стъпка. Дори уж появилите се стачки и протести на различни места по света са умишлено подготвени и хората са изкуствено подтикнати да участват, за да се приемат после нови закони, като уж да се отговори на желанието на хората.
Всички закони и глупости с гейовете и различната сексуалност също са част от това. Капитализмът е част от тоя ред. Почти всичко, което се случва е под агидата на задкулисни играчи.
Едно време говорехме за конспирации. Сега говорим за факти.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0f980b4c09
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Има. Главна задача на световния елит е да запуши устите на българите, посредством маски. Ако това не проработи, биха прибягнали до по-крути мерки, а именно чипиране и смъртоносни ваксини. И всичко това, за да заличат един избран народ. Колкото до това, кои хора са в елита, бих казал, че това са: Джон, Питър, Джордж и Стивън. Дано не изпускам някой. За щастие, не са взели предвид специалното българско ДНК, наливането с ракия, както и вродения бунтарски дух. Народ, който чете фейсбук, не може да бъде заличен.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 7b41a39acc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   За елити и конспирации не знам, но знам със сигурност, че темата, както и редица други не е за този раздел.
Модераторе, не можете ли да премествате темите в друг раздел, ако авторът е сгрешил?

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0ed8e40e9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Това е въпрос с НЕ еднозначен отговор.
1.Тайни общества е имало винаги, почти навсякъде и във всякакви политически устройства.
Самото БРЦК (Български Централен Революционен Комитет) на Левски само по себе си е било тайно общество, което се е борело за нов ред.
Левски и другите са били начетени хора, които чрез силата на словото са вкарвали идеи в главите на хората и са ги възбуждали към борба и свобода.
Тоест имаме група от хора, които са имали голямо влияние върху голяма маса от хора.
По тази логика, определени общества, къде скрити, къде не (не са съвсем скрити, защото всеки е чувал за тях) могат чрез идеи, финансови ресурси, закони и политики да влияят на голяма маса от хора.
Например аз мога да влияя само на семейството си, но човек притежаващ няколко вестника, телевизия и бизнес, може да прокарва определени идеи. Всъщност и нашите революционери са имали вестници, в които са манифестирали идеите си, така работи пропагандата.
2. Колкото хора, толкова и различни мнения.
Пак по аналогията с революционерите, въпреки общата им кауза, всички имат различни мнения и възгледи по различни въпроси. Тук-таме има по някой предател, а търканията и разногласията се често срещани.
При тайните общества предполагам би било същото.
Един иска да прокара една политика, друг друга, трети е на съвсем различно мнение и тн. Може би някои големи корпорации се конкурират и се саботират помежду си, появява се някой предател и тн.
Все пак предполагам, че има и враждуващи хора с влияние, при които всеки иска да издърпа чергата към него си. Това са чисто човешки несгоди.
3. Каквото и да правиш, не можеш да предвидиш всичко.
Опитай се да плануваш един свой ден, какво ще правиш секунда по секунда, кого точно ще срещнеш, какви задачи ще изпълниш. Едвали ще можеш да си начертаеш деня на 100%.
А сега увеличи мащаба с няколко милиарда души. Няма как напълно да контролираш всички и всичко. Светът е хаос, който не може да бъде нареден или решен чрез уравнение.
4. Чисто физични/природни закони.
Всяко действие има равно по силата си противодействие.
Пример ти давам. Въвеждаш комунизъм, появяват се антикомунисти. Въвеждаш фашизъм, появяват се антифашисти. Въвеждаш ЛГБТ движение, появяват се анти- гей настроения. Каквото и да правиш, винаги ще се появи някаква личност, движение, философия, политика, ценноат, която ще ти се опълчи.
Това е според мен.

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 98dbc4d94e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Световният ред се регулира във всеки един момент.
Елитът, разбираемо, включва най-влиятелните хора -ръководителите на най-големите икономики, съответно религиозните водачи, членове на богатите фамилии, крале, банкери. Те редят картите. Естествено ,ние не знаем какви планове имат,макар че може да се чете между редовете.
Каква е целта -още по-голямо обогатяване ,точно на тези хора.
Като прост човек, не трябва да страдаш по възможните конспирации -защото с или без конспирации , животът е труден и опасен. Гледай си собственото благополучие .

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 5c23781528
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Световен елит има от както свят светува. Те имат план за редуциране населението на света, и плана е в действие. Бяха нарочно измислени много неща за да бъде осъществен този план. Като хомосексуализъм, феминизъм, но тези неща не проработиха оптимално и беше извадена тежката актилерия изкуствено създадените бързи смъртоносни вируси като короната.Другото, което също даде оптимален резултат са бързото развитие на технологиите, интернета и това хората все по-малко да се движат. Все по-малко да общуват по между си фейс ту фейс.Тоест хората да се обездвижат и асоциализират. Колко , често четеме в този сайт за социална фобия, депресии, обсесии. Когато разделиш хората те стават лесни за подчинение и манипулиране. Идеята на елита е разделяй и владей. До като останат само най-добрите мозъци от човешката раса, които ще им бъдат обслужващ персонал, а елита до тогава ще могат тяхното съзнание да го пренасят в чужди тела и така ще имат вечен живот.





Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 243e953a9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Нормално да има, не виждаш ли, че живота на всеки е идентичен, минава по един и същ начин

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 16f442666f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Само Ганьо вярва на тези глупости!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: ffae30568f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не... Хората не са толкова умни, нито толкова организирани, за да могат да осъществят подобно нещо, дори и да искат.

Виж, ако Хитлер беше победил, в момента Европа, а и по-голямата част от Азия щяха да работят като часовников механизъм, но проблемът е, че масата народ не могат да търпят дълго време, нещо, което е противоестествено на природата им.

През различните епохи е имало различни опити някоя сила да лапне Земята и да наложи на всички собствените си правила. Хората от различните краиа обаче са толкова различни като манталитет, култура, вярвания и светоусещане, че това е на практика невъзможно.

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 5cf3808f26
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Да, има светови елити. Това не е конспирация и е отдавна доказано, не подлежи на съмнения.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 5729052bf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Има от много време и продължава да си има. Поинтересувай се от Ротшилд, Рокфелер и фамилиите на бароните които притежават 95% от парите в обръщение.

До номер 10. Поинтересувай се от Хитлер, преди да говориш за него. Самите Еврей са го спонсорирали, за да избива другите раси които не са чиста кръв. И сега ще кажеш, това са глупости. Аз ще кажа така:

Германия няма нито развита инфраструктура за металодобиване, нито за горивоснабдяване, нито нищо. Достатъчно е било да им спрът доставките и е нямало да има световна :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 898f2d5b53
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Има да.
Кои са?
Еми ето ги:
Слим
Състоянието на фамилията се оценява на 64.9 млрд. долара
Само преди няколко години Forbes определи Карлос Слим за най-богатия човек в света. Сега той е се намира с няколко места по-надолу в класацията - на шестата позиция, но въпреки това остава най-богатият човек в Мексико.
Компанията Grupo Carso, която той контролира, се занимава с най-различни дейности, в това число медии, технологии, промишлено производство, транспорт, здравеопазване, спорт, търговия на дребно, имоти и др.

Telmex, която е 49.1% собственост на Слим и неговото семейство, контролира около 90% от пазара на стационарни телефони в страната.
5. Марс
Състоянието на фамилията се оценява на 78 млрд. долара
Невъзможно е да не сте чували за фамилията Марс. Може би не точна за самата фамилия, а за едни конкретни лакомства, които носят нейното име. Преди време Марс бе най-богатата фамилия в САЩ, но в последните десетилетия отстъпва с няколко места в класацията.
Mars Inc е една от най-големите компании за захарни изделия в света. Компанията произвежда марки, като Mars, Milky Way, Snickers и M&Ms. Те също така произвеждат ориза Uncle Ben’s, като и марките храни за домашни любимци Pedigree и Whiskas.


Какво правят по цял ден членовете на британската кралска фамилия
4. Кох
Състоянието на фамилията се оценява на 82 млрд. долара
Братята Кох са добре познати по света не само заради това, че са сред най-богатите фамилии, но и заради активното им участие в политиката в САЩ, тъй като през годините са дарявали средства на множество политически кандидати.

Независимо от това как се справя компанията, братята Кох винаги са свързвани с политическия аспект на живота си, най-вече заради факта, че те активно са участвали в изготвянето на множество закони и политически решения през годините.
Koch Industries е мултинационална компания, която се занимава с производство, търговия и инвестиции. Това е втората най-голяма непублична компания в САЩ, след Cargill.
Наскоро братята Кох бяха свързани със закупуването на списание Time.
3. Уолтън
Състоянието на фамилията се оценява на 130 млрд. долара


Фамилията стои зад най-голямата компания за търговия на дребно в света Walmart. Преди няколко години богатството й се оценяваше на около 150 млрд. долара. Сега е намаляло, но фамилията остава сред най-богатите в света. Тя притежава повече от 50% от Walmart.
Компанията разполага с над 11 600 магазина в 28 държави. Името не е едно и също навсякъде, но въпреки това компанията има присъствие на много места по света.
Най-богатите членове на фамилията Уолтън, класирани от сп. Forbes, са С. Робсън Уолтън (15-о място с 34.1 млрд. долара), Джим Уолтън (16-о място с 34 млрд. долара) и Алис Уолтън (17-о място с 33.8 млрд. долара).

Другите членове на фамилията са по-назад в класацията, но дори и последният в класацията - Нанси Уолтън Лори (402-о място), разполага с над 4.3 млрд. долара.
2. Ротшилд
Състоянието на фамилията се оценява на 350-400 млрд. долара
Състоянието на фамилията Ротшилд датира от края на 16-и век. В днешно време богатството й идва от множество банки, които контролира в цяла Европа.

През 18-и век Майер Амшел Ротшилд основава банков бизнес. Петимата му синове се установяват в Лондон, Париж, Франкфурт, Виена и Неапол. В днешно време фамилията Ротшилд има пет клона, които продължават да контролират банки по цял свят.
Поради факта, че контролираните от Ротшилд банки са непублични, е трудно да се оцени точно колко богата е фамилията. Оценките започват от 350-400 млрд. долара и достигат до 2 трлн. долара.

Независимо от това колко точно е състоянието й, фамилията Ротшилд е една от най-богатите и влиятелни в света. Името Ротшилд е замесено в десетки теории на конспирацията - от убийства на президенти до контрол над паричното предлагане по света.
1. Сауд
Състоянието на фамилията се оценява на 1.4 трлн. долара
Начело на тази класацията е управляващото кралско семейство на Саудитска Арабия - Сауд. Началото на саудитската кралска династия е положено през 1744 г. от Мохамед бин Сауд. В момента час от нея е и настоящият крал на Саудитска Арабия - Салман.
По някои оценки фамилията наброява около 15 000 души, но по-голяма част от богатството и властта са съсредоточени в една група от около 2 000 души.
Състоянието на принц Алуалид бин Талал Алсауд, например, се оценява на 18.7 млрд. долара, според Forbes. По-голяма част от богатството на фамлията идва от търговия с петрол. Общото й състояние се оценява на над 1.4 трлн. долара.

Това означава, че Сауд е най-заможната фамилия в света и ще оглавява тази класация дълго време, освен ако слуховете, че състоянието на Ротшилд възлиза на 2 трлн. долара не са верни.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: a88b475436
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Да, има световен елит, и той е съставен от 5-6-има дърти милиардери-евреи, които налагат всичките си извратении и болести на целия свят, за да го съсипят и да останат само те накрая и да правят каквито безобразия си искат, без да има кой да ги спре. Това е пъкленият, подъл план за унищожение на населението на Земята. Какво да се прави, колкото и да си дрънкаме тука, те няма нито да ни чуят, нито да ни видят и ще си продължават пъклените зли планове, докато не се намери някой герой, който да ги спре. Дотогава нямаме никакъв друг избор, освен да чакаме и да се надяваме да измрат постепенно всичките от естествена смърт, но и тогава пак не е сигурно дали щесвета ще се отърве от тяхното отровно влияние - все пак, много от тях си имат деца които след смъртта им 100% ще продължат делото им...

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 23d5c8836a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Пич, нали осъзнаваш, че пускаш тема в сайт който предимно го вълува кой с кого си изневерява, венерически болести, аборти и тем подобни... Все едно да питаш кучето си как се управлява света.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: f6ac53843e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   1. Бил Гейтс в едно негово интервю заяви, че смята да намали 10–15 процента от населението чрез ваксини с предлог, че семействата с по–добро здравеопазване имат по–малко деца. Според мен това може да намали населението с макс 1–2 процента. Интересен факт е че Гейтс дари над 1 мрлд. долара за разработването на Ковид ваксини, особено за тези с РНК.
2. Във Forbes и WEF са качени статии за това как хората от световния икономически форум са планирали земния живот през 2030. Въпросът е че това няма как да стане просто ей така. Един от най–лесните начини това да се постигне е масов глад, инфлация и над 90 процента от парите да са у 1 процент от населението. Странно, К19 и пандемията, която ще дойде след нея (поне според Гейтс сред К19 ще дойде по–опасна болест) са идеални средства това да се случи.
3. Летището в Денвър–просто ви казавам за това летище, всеки може да си направи собствено проучване за него, но това място е едно от най–големите доказателства за новия световен ред.
4. FEMA по някаква неизвестна причина са инвестирали над 1 мрлд. долара в пуло готова храна и чували за трупове.
5. Бил Гейтс иска да пръска небето с тонове тебешир, за да спре глобалното затопляне. За тези които не вярват може да прочетат статията на Forbes по темата. По–точно проектът се разработва от учените в Оксфорд, Бил Гейтс го спонсорира. Дори самите учени казват, че това може да е опасно, но климатичните промени били още по–опасни.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: acbe6b4262
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Ковид мерките са репетиция за новия световен ред.
Идеята е народите по света постепенно да се превърнат в роби и да служан на антихриста.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 5061165e12
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Разбира се. Борбата за власт, богатство и надмощие е стара колкото света. Нали не мислиш, че някой ще ти позволи да живееш както искаш и да си свободен? Само фактът, че 20% от световното население държи 80% от световното богатство говори достатъчно... Останалите 80% от "простосмъртните" си делим трохите от 20%. Сега изясни ли ти се картинката?


Нина

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: b9e007613e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Много хора си казват, че "конспирацията" е за филмари и малоумници, а всъщност не разбират самата идея на думичката. Живеем в тежък глобализъм и нищо не е на самотек. Първо ще направят така, че хората да загубят своето национално самосъзнание! Постигат го чрез всичките пропаганди за спасяване, маскиране, ваксини, глоби затваряне. Много хора се насраха по света и у нас. Световното население достигнал пикът на тъпотията. Идеално време за пускане на вируси и всякакви шмекерии. Мога да заявя най-отговорно, че Ковид е установен главно при тестовете, което обяснява защо майка ми с няколкото болести и малко тегло, не се разболя и все още се чуди какво е Ковид. Просто не е отишла в болницата да я тровят. Лекарите са масови убийци. Само малцина от тяхното съсловие се опитват да стигнат до истината и да пробудятннародите, но естествено името им се омърсява и веднага се изкарват за луди и бунтари! Стигнахме до такива времена, че истинските вирусолози убеждават хората в абсолютното безопасно съществуване на китайското грипче, а чиновниците и други палячовци от щабовете са по-убедотелни и знаещи от тях. Хората вярват на измамата. Виждат как има гърчещи се хора от ваксините, и пак се редят за ваксина. Просто няма толкова изветряло скотонаселение. Слушайте Пламен Пасков и Доцент Мангъров.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: a73d12c46f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Ох, поредната тема в стил "Светът свърши, ще ни поробват"! Едни са заети за воюват с някакви рептили и прочее, други са заети да се изтъкват на гърба на първите /няма гаранция, че сте по-добри, ама нали е важно да се изфукаме колко сме велики/. Пишете си! Ако бях модератор тук, щях да изтрия темата и даже да отпразнувам това.

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e4a78129c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Номер 16, къде е това интервю на Бил Гейтс, първото което спомена? И от други хора съм чувала за него, но никой не можа да ми даде линк. Имам чувството вече, че това е някакъв фейсбук мит.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0e3f3d24e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   До 21, и аз го чувам постоянно, но до сега не съм го вядял, не знам дали е истинско но много ме съмнява да каже такова нещо пред цял свят!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker