Мъже, кого точно се опитвате да заблудите? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъже, кого точно се опитвате да заблудите?
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 2159 пъти
Жените или себе си? Като най-лицемерно твърдите, че външният вид на жената не е важен, че това дали е красива не ви интересува, че е важно какво имала в главата, да е умна и т.н. Като жена, била с истински интелектуалци го казвам: Умът никога не е от особено значение за една жена. Ако твърдите обратното и за вас не е важна външната красота, то вие или сте най-обикновени лицемери и долни лъжци, или просто си търсите домашна прислужница да ви готви и шета и да ви търпи глупостите, но не и да ви вълнува и да я желаете истински като жена.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 013d650769
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Общо взето е така, макар че малко мъже съм забелязвала да не обръщат внимание на външния вид. Има и такива, разбира се, но са единици.

Иначе да, основната роля на жената е да е красива, няма какво да се лъжем и да си приказваме любезности. Това може да "опрости" доста други недостатъци... трябва да е наистина адски неприятна пача, за да може да засенчи добрия си външен вид, но малко са чак толкова нетърпими. Дори тогава пак ще се пробват да я свалят поне за един секс. Дамите, които са изтеглили късата клечка, трябва бая да се помъчат - я с интелект, я с характер или чувство за хумор, но дори и тогава, рядко излизат от графата "женски пич".
Отношението към привлекателните жени е съвсем различно. Има достатъчно изследвания колко по-благосклонни сме към красивите, как има тенденция да получават по-леки присъди, да им се разминават всякакви изцепки и прочее. Дори сладките бебета и дечица получават повече внимание и любов от възрастните. Изобщо животът им е доста по-лесен, имат и много по-голяма избор за партньори - от 20 ентусиаста все 2-3 ще са свестни. То и Йовков не си е кривил душата - "Грешна беше тая жена, но беше хубава."
Любимият ми случай е с Бриджит Бардо, която сега е стара и прилича на стафида, но въпреки това не си поплюва, работи усилено в защита на животните и не цепи басма на никого, аз ѝ се възхищавам, ама не - най-редовно я наричат истеричен бабишкер, тая откачена мумия къде е тръгнала и прочее малоумни коментари. Ама под снимките, където е егати резачката, то е слюноотделяне, възхита, дъхане и красиви фрази. Грозна ли си - тежко ти, това е жестоката реалност. При мъжете е по-добре положението, външният вид не е водещ, макар че помага, но пак не е голяма драма, ако прилича на нискочел шебек. Всички сме виждали красиви жени с какви изроди се хващат и не говоря за пари.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: c93e1031e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Важно е ама като почнете да дебелеете след 25-30 ако характерите ви са гадни и нямате дори и външност за какво сте му на един мъж?

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 2391d4fdc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   За мен е наистина важно да е умна и да споделя общи интереси с мен, дори и да е най-красивата на земята, ако няма нищо в главата си, не виждам смисъл да съм с такъв човек. Сега, аз не съм кой знае колко хубав, така че не мога да претендирам, жената до мен да е много хубава, а относно истинската красота - ами определено предпочитам моята избраница да не се гримира всеки ден, за мен е по важно да е естествена

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 27ec729263
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Накратко казано: Аз съм много умна, но не и красива и затова ще обидя всички мъже, защото някой е загатнал, че съм грозна или не ми е обърнал внимание. Или бившият ми ме е сменил с нова, която изглежда по-добре.
Отивам да пусна тема: "Всички жени търсят само пари и мускули, никоя не иска ума ми". Не че няма сто такива.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 4f5f043a3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

5.   Най-честата женска лъжа е: "Искам добър, мил и верен мъж!". Случващото се обаче в истинския живот нагледно опровергават тези думи!

На много сходно чуждо мнение като тази тема (може авторката или авторът ѝ да е същото лице) бях отговорил вчера в една съседна тема и всъщност точно мъжете са тези, които често биват анатемосвани, задето са напълно откровени пред жените, като заявяват открито как ги харесват заради външния им вид. Забелязвал съм две противоречиви поведенчески черти у редица жени:

1. Недоволни са, ако мъжът ги харесва заради външния им вид, а не заради личността им.

2. Недоволни са, ако мъжът ги харесва заради личността им, а не заради външния им вид.

Няма угодия...

В допълнение, рядко можеш да видиш щастлива жена. Повечето жени са само моментно удовлетворени и задоволени от вниманието и хвалбите на околните (дори и да са някакви случайни непознати), от нечии пари (рядко от своите такива), от редовни покупки на парцалки и други неща (добре известна терапия против прословутото женско неудовлетворение), от почерки, от пътувания...
Секнат ли тези временно задоволяващи неща, почти всички такива жени бързо се връщат към естественото си състояние на неувереност и дори на безпокойство. Важи с двойна сила за момичетата и по-младите жени, които са вманиачени в Instagram, например. Спре им интернетът за ден, любимото им приложение не зарежда след обновление или пък се повреди телефонът им, и вече светът сякаш е свършил за тях. Също, ако се обели лакът на някой от ноктите им или ако нокът се пукне леко. Големи драми, големи чудеса настават тогава. Виждал съм с очите си как жена се паникьосва и самочувствието ѝ се сгромолясва, само задето ѝ е излязла някаква пъпка. Нещо, което така или иначе ще изчезне бързо, но на нея ѝ влияе дълбоко и я кара да бъде потисната за дълго време.

- Кифлоприземител

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 4f5f043a3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Важно е да се отбележи и най-важното нещо, касаещо жените и недоволството им от мъжете. А това е, че грубо казано 80% от жените се прицелват в 5% от мъжете (тези най-най-, или поне привидно най-привлекателните като пари, положение в обществото и външност), докато отбягват нормалните мъже. Съответно жените са недоволни не от нормалните мъже, а от другите мъже, които сами са си избрали измежду всички останали и сами са допуснали до себе си, сами са ги търпели и сами са им вървели по свирката. Затова, когато една жена твърди "Всички мъже са еднакви" или "Всички мъже са гадни", следва да се подчертае дебело, че думата "всички" в нейния речник изрично означава "само тази много малка част от мъжете, към които аз се стремях и избирах". Ето там е разковничето, защото повечето жени имат по няколко ухажори и крайният избор с кого от тях да бъде е точно на жената.

п.п.: Крайните, прибързани обобщения "за всички мъже" са нелепи, защото са като във вица: "Депутатите ядат кюфтета, а народът картофи, значи средно всички ядат кюфтета с картофи".

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 390fa9832d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Да бе, признавам си! Искам някоя Мис Вселенка, с грамадни натурални цомби и кръгло дупе по което да пляскам всеки път като я повикам да ми сипе ракийка. Да ми вари шкембе чорбата, пере чорапите, и да ми народи 2-3 деца! Да се грижи за тях докато гледам мачове по ТВ-то, естествено, а ако нещо съм изнервен, да я ползвам за боксова круша. А като стане на 50 да ми слугува докато си намеря друга напращяла Мис Вселенка. Разкри ме!

П.С. Въпрос към модераторите. Авторката да не е пак оная тролка, дето я разкриха в предишни теми?

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 9acd4a9aba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Много нахъсани и сърдито запитване.Зависи

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1a5cb58586
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Тъп мъж ще иска тъпа жена и обратното. Ама да твърдиш, че умът няма значение за жената и да се пъчиш, че си била с умници, значи тия умници са те смятали за проста или ти се смяташ.
Как реши, че жената задължително не трябва да е умна? Да не живееш в миналите векове?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 404cb12d15
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Никой не е казал, че външният вид няма значение, даже напротив. Външният вид обаче не е всичко. Бил съм със супер красива и куха на бидон жена и я смених с жена, която изглежда прилично, но беше страхотна като човек.

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 4af98aacbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Не казвам, че външността не е важна, не знам откъде го измисли това! Но за мен специално е наистина важно и жената да е умна! Не бих имал връзка с повърхностна дама.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: a60e9a3ef7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не може само с външен вид не може и без него. Той далеч не е основно качество за изграждане на сериозни отношения.




Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 8cf7c2272d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Хаха, авторке, много си далеч от истината! Не знам с какви "интелектуалци" си била, но според мен са си били просто едни к*****и. Винаги съм се влюбвал в абсолютно нормални момичета, които първоначално не са ми правили никакво впечатление чисто физически. На първо място е какъв човек имаш насреща, после е всичко останало. Връзка, основана на физическо привличане, трае няколко месеца. После, "тръпката", както много хора я наричат изчезва и започваме да търсим предния/та.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 2c2e0b4933
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Чакай сега, ти ако под "външния вид не е важен" разбираш че ти е позволено да си дебела мазна свиня, космата и некъпана, си е твой проблем. Действително не е важен чак толкова външния вид, но все пак някакво приличие и да не плаши. Иначе повечето хора са средна хубост.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: df32ede173
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Не се хабете. И модератора ви го каза. Тука вече всяка втора тема е фейк.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: fc44ccc38f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Лично никога не съм крил, че искам жената до мен да е хубава. Даже когато съм го споменавал на мои приятелки от тях излизат острите коментари от сорта на: как може, това не е най-важното и т. н.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 624c8c64b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Ами не знам, но начинът, по който питаш, на мен ми говори, че имаш някакви много сериозни проблеми. Обаче нямаш смелостта или чесността да си ги признаеш и да започнеш конструктивно да ги решаваш, затова и изкарваш виновни мъжете.

По този начин до никъде няма да стигнеш! Докато търсиш под вола теле, докато не успяваш да откриеш или да си признаеш истинската причина за неудачите си, все някой друг ще ти е виновен, и така до края на живота ти.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: be0a176ea2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Авторката

Просто съм направила една (вярно, малко емоционална) констатация на базата на лицемерните коментари, които редовно чета в този сайт, и вие, понеже знаете че съм права и говоря истини, без да знаете нищо за мен ми правите жалки опити за анализи за това аз каква съм (в които все грешите btw). Номер 1 е казала всичко. Благодаря на коментиралите мъже, които притежават някакво достойнство и откровеност - останалите могат само да нападат и обиждат (тук, в сайта де, навън в реалния живот е ясно че те са бъхтените).

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 9fe0a3b57b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Ако си за едното ебане естествено въшния вид, закакво ми е да е умна? Но ако е за нещо разбира се че умна и знае какво иска, а не да е красива и проста и да не става нищо повече от единия секс. Все пак всяка има путка.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: fe1810acf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Моме, не знам кой ти е твърдял тия неща... Обратното - жените като цяло твърдят, че външният вид не им е най-важният. Но няма кой да заблудят, освен себе си. Сайтове като Тиндър имат публични статистики, и там много добре се виждат как мъжете и жените се оценяват взаимно.

Като видиш диистрибуцията на мъжките гласове, има ясна и предвидима Гаусова крива с пик в центъра. На прост език (защото ви знам че от математика не разбирате), това значи че мъжете оценяват повечето жени като "средна хубост". Което е очакваният резултат, защото сравнително малко са по-грозновати или по-красиви от нормалното. Кривата на жените е изместена недвусмислено да покаже, че те намират повечето мъже за грозни, и само красивите - за средна работа...

Дето има една приказка - не е важен размерът, важното е да е голям... Ако питаш повечето жени какъв е средният размер, сигурно ще кажат - 20 санта... Имаше подобна анекта, колко мъже според тях (статистически) са над 1. 85, някои жени казаха - половината...

С това искам да кажа, че мъжете имат ДОКАЗАНО реалистична представа за жените. Да, гледат външният вид, но повечето се възприемат за средна хубост, и съответно търсят средна хубост жени. Обратно на това, жените винаги се целят няколко нива нагоре - ако са средна хубост, търсят красавци. Ако имат добра работа, търсят бизнесмен... Ако са 1. 70 м - търсят 1. 90... Това е го голяма степен биологично обосновано, но в днешно време е толкова брутално изразено, че нямате доблестта да си го признаете...

"Като жена, била с истински интелектуалци"

Силно се съмнявам... Жените сте скарани с разума, та не интелектуаците, ами всеки мъж който не ви лъже умело го избягвате както дявола тямян...

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a11df43a75
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Уточнение от мен - искам да е умна и да изглежда като жена! Т. е. черепът ѝ да не е по-мъжествен и обемист от моя, да има дълга коса и черти на лицето, които да са женствени. И да е родена жена - без операции и хитреене! Та от моя страна изискванията са минимални - не ми пука дали има огромни гърди или не, дали е висока 1. 90 или 1, 60, нямам никакъв интерес към евентуалните ѝ умения да пресъздава написаното в Кама Сутра и т. н. На млади години хората се занимават с глупости, после им идва ума и схващат кое е важното!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 34cdb1b505
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Авторке, абсолютно всички хора се впечатляват от външния вид на потенциалния си партньор - и мъжете, и жените. Да отричаме очевидното е глупаво. Това, което теб те озадачава, вероятно е защо някои мъже имат странни вкусове. С годините и опита стигнах до извода, че често те гледат у нас напълно различни черти от външността от тези, които предполагаме. На нас някак ни е набито като стандарт, че трябва да сме кльощави, с голям бюст и незнам си какъв задник и си мислим, че с тези атрибути сме шашнали мъжа до нас. А той всъщност се е захласнал по походката ни, по жеста, с който си пием кафето, по неправилния ни нос, по тънкия глезен или по всичко това накуп. Факт е - сондирала съм мненията на много мъже приятели - че на тях не им прави впечатление цветът на дамското бельо например, изобщо не забелязват обувките ни, нито пък ще запомнят с какви бижута сме били. През това време ние даваме луди пари за копринени гащи, италиански боти и дрънкулки. Гледат с недоверие и на силно гримираните жени. В мъжкото съзнание това е знак за неискреност, за потайност, сякаш жената нещо крие, лъже, а им пречи и да пипат и целуват, което те мразят.
Съпругът ми е голям (даже повече, отколкото ми се иска) ценител на женската красота. Има възможност да я оценява от първия ред, така да се каже, понеже самият той е от типовете, които ловят окото. Лигите му потичат всеки път, когато една съседка мине край нас, тя му е еротичната фантазия. Момичето е нисичко, трътлесто, с къси крака, плоски гърди и удивително необразовано. Питала съм го какво толкова го привлича и той казва: "Гърбавият й нос". И е абсолютно искрен.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 4f5f043a3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Номер 23 правилно описа нещото, с което мнозина мъже биват привлечени у дадена жена - просто да е естествена. А понякога наличието на някакъв привиден недостатък всъщност прави жената по-специална в мъжките очи.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 4f5f043a3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Поздравления към номер 20 за точния и обоснован отговор! Въпреки, че всичко виждат с очите си какво се случва в обществото ни, все още много жени всячески се опитват да отричат това, че си търсят мъже много над тяхното равнище във всяко отношение.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker