Майка ми изневерява на баща ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Майка ми изневерява на баща ми
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 2767 пъти
Здравейте, пиша това, докато от лицето ми се стичат сълзи. От доста дълго време съм забелязала, че на майка ми й е некомфортно да съм около нея докато си пише с когото и да е било. Крие телефона дори и да си пише с баба ми за рецепти. Преди месеци успях да се добера до телефона й, не знам паролата, но беше оставен отключен и реших да й погледна галерията. Първоначално нищо. Беше пълна със снимки на деца защото работи в училище. Реших да проверя папката с изтрити. Голяма грешка. Беше пълно с голи снимки и започнах да плача. Почувствах се ужасно. Днес се случи нещо подобно. Тя излезе да си купи цигари и си остави телефона включен. Проверих галерията, нямаше нищо. Зарадвах се, но отидох в чатовете. Най-отгоре беше непознат за мен мъж. Започнах да чета и беше ужасно. Въпросният мъж я подстрекаваше да ходят на хотел, за да правят секс, а тя му беше написала, че предпочита в колата му. Пращали са си видеа на които са голи. Пишеше и още неща, но историята няма до бъде публикувана ако ги напиша, а наистина се нуждая от съвет. Не знам дали постъпих правилно като и гледах чатовете и снимките. Не знам и как да се чувствам с това, че знам истината. Може би ако не я знаех щеше да е по-добре. Може да ме вините, но вече е свършено. На 13 съм което ме кара да се чувствам още по-зле. Много ми е гадно и за баща ми, който не подозира нищо. Какво бихте ме cъветвали да направя? Да кажа ли на някой? Мисля си ужасни неща за майка ми и в момента я мразя. Не знам как ще я погледна сега. Моля помогнете ми!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 68c072d61c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   За нищо на света не казвай на никой! На никакви приятелки или роднини! Единствено може да говориш със самата нея и да и кажеш ,че не одобряваш това или да се правиш ,че не знаеш нищо и да чакаш действията да се развият сами. Може да е нещо мимолетно и тя да съжали след време, но не прави нещо с което може да и навредиш !

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: adf6f29682
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Кажи на баща ти мигновено! Никой не заслужава да бъде лъган. Пет пари не давам дали е мимолетно или не. Изнвевярата е най-долното нещо и майка ти ще си понесе последствията рано или късно. Но ако аз бях на мястото на баща ти и разбера ,че си знаела и не си ми казала бих се обидил жестоко.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5867bb025d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Кажи на баща ти веднага!!!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: b23678bb16
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Спокойно,най-вероятно и баща ти го прави.Може да са се разбрали.А може и просто да си пише така,ама да не се плющи,жените понякога така си пишат,а на действия ги няма

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 44656c6c60
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Изключително тежко е, но е по-добре да намериш начин и да кажеш на баща си. Съгласна съм с номер 2, че ще се почувства по-зле, ако в един момент разбере за изневярата и че ти си знаела.
Мисля, че такова нещо ще тежи и може да има по-лоши последствия след време.
Кураж и дано ситуацията се разреши възможно най-справедливо.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 0f55e9fd9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   На 13 все още имаш време да се самовъзпиташ да не ровиш в чужди телефони.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: b4c4e0e6ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Едната страна на нещата е, че е много лошо да лъжеш любимите си хора. Съответно действията на майка ти не са редни.
Другото обаче е, че много често децата не са съвсем наясно с отношенията между родителите си. Те могат да изглеждат прекрасни, но всъщност да живеят като съквартиранти и да се държат сякаш всичко е наред "заради детето", както е в много семейства.
Не съм сигурна дали трябва да се месиш и да говориш с майка си или баща си. Почти съм сигурна, че тя или ще ти каже да не се месиш, където не ти е работа или ще ти наговори куп лъжи, само и само да опит ада замаже ситуацията. Колкото до реакцията на баща ти, ако е по-сприхав може и до бой да ескалират нещата. Така, че по-скоро имай едно на ум, наблюдавай и си прави изводите за себе си.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a66ec2f09d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не приемай нещата така, ти си едва на 13 и опита в живота ти е нула. Не знаеш какво значи връзка, сексуални проблем и, емоции и т. н.. Ти си на 13 а искаш ли някой да се рови в твоите неща? Гледай себе си, приятелите си и училището, границата ти няма какфда разбере неща, които не Са твоята възраст. Няма за какво да плачеш, жив и сте здрав и се, живота не е онова, което до сега си видяло мило дете. Няма исеолин брак семейство, за да вземе тона решение майка ти, тя не е само тя виновна. В една връзка винаги вина имат и двамата. Просто забрави и друг път не пипай неща, които не са твои.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ece6370a32
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Дете малко, смятам че може и баща ти да знае, неим знаеш отношенията в секса та да търсиш кой е прав или кой е крив. Така че по добре си трай, защото ще изядеш шамарите за къде ровиш в телефона. При някой семейства това е нормално да разнобразяват, така създават по силна връзка и никога не си омръзват, защото с един човек повярвай ми рано или късно секса омръзва. Така че умната ако неискаш проблеми

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: f6056a410f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   №7, а курвите на по 40 кога да се възпитават да бъдат вярни?

Авторке, чисто и просто кажи на баща си, защото дори ако не ти тежи на съвестта, ако той разбере че си знаела ще се почувства предаден и от теб.

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: d6e3cdf746
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако кажеш на баща си - с техния брак е свършено. И после цял живот ще се обвиняваш, че причината си ти.
Ако можеш кажи на нея да престане. По принцип не е редно ти да казваш на майка си какво да прави, но в случая ти си намесена и може да си най-потърпевша от това, което се случва, затова мисля имаш право на глас.

Имай предвид, че майка ти най-вероятно няма никакво намерение да се развежда и каквото прави - го прави за тръпка. Това ти не го разбираш, затова го приемаш така тежко, затова се довери на хора, минали по този път.

И накрая - нищо непоправимо не се е случило. Не се вкарвай във филми.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 87eca9db10
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Не казвай на баща ти. Те са ти родители и изневярата на майка ти не пречи на задълженията и отгиворностите й като майка към теб. Може баща ти да знае, може и той да си има друга. Замисляла ли си се, че майка ти може и да не е щастлива с баща ти.... Малка си да осъзнаеш, че това в крайна сметка се случва често и не е свършил света. Не е правилно, но се случва.
Приеми, че това е нейния личен живот, да, не е правилно, но така е решила В МОМЕНТА. Ако искаш да се чувстваш още по-виновна и да те намрази, кажи на баща си. Но, ако той не подозира, ще има големи последствия за теб при един развод.
Моят съвет е да си траеш. И да уважаваш личния живот на родителите си, независимо правилен или не.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: f89dac782a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Блокирай го от нейния профил и тя ще забрави да му пише, сигурно просто търси внимание. Така стана при мен,успех!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 39286c738a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Хехе, номер 7 изкърти - от цялата работа - детето виновно :) Несъмнено изказването й е продиктувано от "к**венска солидарност" :)

Авторке - един съвет - веднага кажи това на баща си, за да си направи сметката и той. Че майка ти вече е загубила твоето и на баща ти уважение, е вече факт.

Не живей в угризения заради забежките на майка ти защото това ще ти нарани психиката на тази възраст а ти в случая нямаш никаква вина. Следователно не си длъжна да се чувстваш ти виновна задето майка ви лъже цялото семейство.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 1cb4b6cd4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Авторке отношенията между мъж и жена са сложно нещо. Има неща които не се разбират правилно от всеки. Не гледай повече телефоните на никой и се радвай, че майка ти не си е разбила семейството а стои с вас. Можеше да се разведе и да си живее живота с друг, но тя не го е направила. Забрави какво си видяла и не рови в ничии телефон повече. Опитай се да продължиш напред. Тя си е твоя майка без значение с кой и какво си пише.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 30e205704f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   До номер 16 да бе така си мислиш ти...

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5d38d8e7b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   17, ами то в България е традиция децата да са виновни, ти да не си расъл в чужбина ;)

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 7fb60ebd8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Авторе, като човек, който все много знае и все дава акъл и все се мешах в чуждите работи, включително и в такава като твоята ситуация съм била, ще ти кажа, че ние нямаме работата да се мешаме в работите на големите. Гледай си твоя живот, твоите неща, колкото по-малко знае човек, по-щастлив е. Ще пораснеш и ще видиш, че живота на семейните не е само цветя и ще ги разбереш твоите родители, но ти си млад и наивен и сега няма как да го разбереш. В живота има толкова по-важни неща от това дали майка ти е изневерявала с някой си.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 91cd177af9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   7 до 17

Човек или се научава да решава проблемите (си) или търси решения във форуми, откъдето получава препоръки 50:50, което още повече усложнява избора на решение.

Децата не може и не трябва да се опитват да разрешават проблемите на родителите си, неестествено е.

С предубеденото, но разбира се тотално грешно, първо предположение в изказването ти няма нищо чудно, че съветваш детето именно това.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 39286c738a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Детето няма да реши ничий проблем, освен собствения си. Така или иначе нещата в семейството му са аналогични на бомба със закъснител.

Аз знам много добре, че монетата има и 2 страни, и че детето не може да види цялата картина. Но всичко си има граници. Да, може би проблема е и в бащата. Да речем, че не обърща достатъчно внимание, че на мамичка да и пърхат пеперудките в коремчето. Че не я клати по колите, а на мамичка точно това и се иска, стана пределно ясно.

Никой не може да съди, че някой си "преследва любовта" или както ти наричаш скритото клатене по ъгли, хотели, коли(бас държа, че и това ще е кажеш, че е тенденциозно и съвсем невярно изказване от моя страна ама статистикита къде се клатят такива "търсачи на пеперудки" е в моя полза, а не в твоите либерални изказвания). Всеки е свободен сам да си кове щаститето и никой няма право да го съди или възпира. Но. Има едно голямо но - това не трябва да е за сметка на някой друг. Мислиш ли, че на авторката и е приятно да открие, че това което досега са и набивали в главата по отношение на семейните отношения - че трябва да сме си верни, откровени, честни един към друг, да се уважаваме взаимно, е било просто илюзия която и обесняват на приказки а на дела всеки си се праска където реши зад гърба на семейството си?
Виждаш ли, проблемът не е в това, че мамичка е решила да се почеше странично. Проблемът е в това че :

-лъже бащата на детето. Ако и той имаше вина, мамичка нямаше да се чувства гузна и на нокти когато някой от семейството и е покрай телефончето. Щеше да се държи по провокативно защото този неин акт всъщност е израз на бунтарство и недоволство спрямо мъжа й.

- толкова е тъпа, че е допуснала забежките и да бъдат открити по толкова банален начин. Или е допуснала, че другите са по тъпи от нея и няма да зацепят, че очите и почват да шараят нервно веднага щом стане дума за това кво толкова зяпа в този телефон и другите ще си спомнят поговорката "Гузен негонен бяга".


В крайна сметка ти какво ще посъветваш авторката? Че всичко е позволено, стига да успееш да го скриеш и никой да не разбере? И що? "Щото всичко е по сложно отклкото едно 13 годишно дете може да разбере"? Или щото можем да си скрием кирливите гащички зад такива елементарни неща като "всичко ми е позволено, щом другите си позволяват да погледнат телефона ми"?

А като седнете на коледната маса, ще си се усмихвате и ще си давате вид на перфектното семейство, докато, в случая - мамичка си мисли как да си дояде баницата, да иде в тоалетната и да си прати снимка на задника щото онзи и е пратил "дик пик" и тя не може да спре да мисли за "него"?

Аз си мисля, че такова семейство не заслужава да просъществува.

Но не е важно какво си мислим ти или аз. Историята ни учи, че нищо не може да издържи теста на времето, ако се крепи на лъжи и илюзии. И статитистиките последно време все повече доказват това.

Авторке, номер 3 е прав - ако баща ти разбере, че си знаела през цялото време но си крила от него, много е вероятно да реши, че "ходиш по стъпките на майка си".

Разбира се, надявам се майка ти и баща ти да седнат и да обсъдят проблема като зрели хора, без излишни емоции и да вземат цивилозвано решение в интерес на твоето бъдеще и щастие, най малкото. Дали това ще се случи, никой не може да каже. Но това което знам със сигурност, е че това никога няма да се случи докато се лъжат и лицемерничат един към друг. И колкото повече време минава в лъжа, толкова по силна ще е ответната реакция. Това ти го гарантирам.

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: f6056a410f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Стига сте говорили глупости. Никой не кара авторката да разрешава проблемите на родителите си. Тук става въпрос просто да разкрие проблема пред баща си, вместо пасивно да вземе страната на изневеряващата си майка, като я прикрие.

На големите разбирачи, дето не обичат да им се мешат в работите пожелавам техните деца да скрият когато им изневеряват.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker