Не ми върви в любовта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не ми върви в любовта
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 1644 пъти
Здравейте,на 24 години съм и никак не ми върви с жените,винаги когато излизам с момичета ме зарязват и не мога да стигна до сериозна връзка,а нямам никакви проблеми нито финансови нито по външния вид. Винаги се отнасям много добре с момичетата,а някои от тези които съм излизам ме зарязват още след първа среща.Последния път бях с момиче което ме харесваше,всичко се получи и беше наред,а когато и предложих да станем гаджета,каза че не иска сериозна връзка и има чувства към друг и ме заряза. За последните 2 години излизах с 15 момичета и нищо не се получава.Търся помощ защото вече не се издържа. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: d319b3869b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Ако си свестен с българка не става. Поне аз си направих това заключение. Едва ли някога повече ще питам българка за среща или нещо подобно. Просто не се занимавай с глупости няма смисъл.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 82af5666f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Важното е,че поне опитваш,просто не трябва да се отказваш и да промениш леко може би начина на флиртуване и да си занижиш критериите за жени ако са ти високи. Аз например на твоите години като бях студент се сещам за 2 случая в които е можело да имам гадже и 2 краткотрайни авантюри с минимални усилия, но тогава се правих на интересен и имах доста високи критерии и накрая останах на сухо. Така че по добре да пробваш и да не става ( то евентуално ще стане стига да продължаваш), а не като мене да ти идват почти наготово и да ги отхвърляш с лека ръка.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: d6cf22307d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Какво значи пресложих бе брат? Предлагаш, ако си н 15
На 24 ебеш и не говориш глупости. Това дали сте гаджета или не трябва жената да седи и да се чуди и да размишлява. Ти само ебеш.
Това ти е грвшката, че си много добър

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ade48ce4a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Братле,не се отчайвай и продължавай смело напред.Може би проблема ти идва от това че си си навил да си хванеш гадже,да нормално е всеки човек иска да има връзка,но понякога тези неща стават от самосебе си ,както вероятно е и при теб,затова подхвани нещо което да те държи зает и да не мислиш за връзки и в най-неочаквания момент ще ти се случи случката да знаеш!!!Жив и здрав

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 27a00116a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   На 24 пък питаш момичето дали иска да станете гаджета? Брат, ти да не си в детската градина... Това звучи толкова инфантилно. Ако така се държиш, нищо чудно защо те зарязват. Жените искат да усетят мъжко присъствие, а не детско отношение. Въобще не я питаш и не и лазиш в краката, просто си я грабваш за себе си и връзката си започва. И си на 24, гаджетата ги остави за детската градина. Сега си търсиш дама, приятелка, партньорка.....което си избереш от тези определения. Поработи над характера и се дръж малко повече като мъж и всичко ще се получи. Успех!

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: d10e99e2ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Авторе, бих те посъветвал да прочетеш коментар 399 от следната тема http://spodeli.net/4/story-132765.html и сам да прецениш дали пък не е по-добре да си взискателен към жените, с които излизаш. Прекалено голямото отделяно внимание към тях всъщност ги кара да се възгордяват и да считат себе си за по-високо стъпало от мъжа, който им угажда и трепери да не би да направи погрешна стъпка.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 02d3a4a9b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Много си добричък явно. Повечето днешни жени искат мъжете да са малко по-диви. Най-желаните ебачи са все някакви отрепки без принципи. Е не казвам да ставаш като нерез полу-олигофрен, ама може да отпуснеш малко.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: f4ee9cb7f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Брато, на жени никога не се казва че искаш сериозна връзка, просто започвате да ходите заедно и всичко става от само себе си. Иначе рискуваш да ги изгубиш.

Другият ти проблем е че явно си се държал прекалено добре. Мацките не обичат такива добряци, трябва малко да си лош с тях, ама малко не изрод.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 26a64414d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   До 8-защо ако се държиш прилично в обществото, има риск да те зарежат? Аз това не мога да разбера! Много добре знам, че ако се държиш като глупак, никой няма да ти обърне никакво внимание и ще си обект на множество коментари и подигравки

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 78410d8c34
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Повечето жени до 35 години искат само да се чукат. Когато срещнат някой добряк като теб и се дърпат. Ако беше някой коцкар на твоето място още на втората среща щеше да ги е опънал.
Разбира се има и такива жени, които искат сериозни връзки още от по-малки, но са много редки случаи.
Успех и не се отчайвай!

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 78410d8c34
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Мога само да кажа - послушай номер 6. Няма кой друг, който така систематизирано да ти поднесе информацията, която ти е нужна.
Дано и други мъже в твоето положения да я прочетат.

И жените да се замислят малко...

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 9928b75512
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До номер 10-Аз още на първата среща я опънах,обаче след 1 седмица ме заряза заради друг

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: d10e99e2ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Номер 12, жените, които биват опъвани още на първата среща, са много стока. Особено, ако само след броени дни скачат и в леглото на друг мъж, за да бъдат опъвани и от него.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: a523712238
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Защо толкова лесно правите обобщения? В любовта няма общовалидни правила и закони. Това, което една жена не харесва, друга може да мечтае тъкмо за него.
На автора искам да кажа, че колкото и изтъркано да звучи - не си попаднал на твоя човек все още, затова не се е получило досега. Когато откриеш твоето момиче, ще се получи.

№ 6, цитираният пост твой ли е? Значи най-важното за жените били мускулите, парите, колите? Ти сериозно ли? Ето, аз съм жена и изброените неща никак не ме интересуват. Момчето, което ми докосна душата, няма мускулесто тяло, и кола ми се струва, че няма, както и парички. И какво от това? Важното е да има красива душа. Материалните неща са преходни - днес може да ги имаш, утре да ги изгубиш. Обаче душата е вечна (някои казват, че и душата умира, а духът бил вечен, но това са дълбоки философии, в които не съм навлязла). За какво са ми парите на друг човек (мъж)? Пари, колкото ми трябват, си изкарвам сама. От работа не ме е страх. Под достойнството ми е някой друг да ме издържа. А относно мускулите - тялото, в което е облечена душата, е преходно. Това, което гледам от външния вид, са очите. Те говорят без думи... И изобщо не ми трябват да се въртят около мен някаква бройка ухажори. Защо са ми? Защо ми е да губя времето на друг човек, ако нямам симпатии, които ще прераснат в чувства и намерения към него? Не е честно да му губя времето, както не е честно и да губя своето време. На мен ми трябва един човек (мъж), но да е моят човек. Много са ми притрябвали комплиментите им. Само от един човек искам да чувам хубави думи и "Обичам те". Само от един мъж искам да чувам "Красива си".

Много ти е сбъркана философията. Подхождаш като консуматор към жените, защото излизаш от позицията, че всички жени са еднакви, а именно - консуматорки. Потърси жена, която не е такава, и не подхождай с такъв цинизъм към нея. Тогава ще се получи. Мъже като теб, от страх да не бъдат прецакани, се държат грубо и с това нищо не печелят. Сега ми стана ясно поведението на един мъж от нета, който ми беше писал наскоро. Все пак ти благодаря за разяснителния пост.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: d10e99e2ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   От номер 6 до номер 14:

Да, мое е онова мнение, което посочих.

Не съм съгласен с предположението ти за мен, че всички жени са еднакви. Напротив, аз отлично зная, че има и различни; просто са твърде малко на фона на всички останали жени.

Страх от прецакване няма. Добре е обаче мъжът да е наясно какви са обичайните тънки похвати и начин на мислене на мнозинството жени (забележи - не всички, защото има изключения), за да умее да забелязва определени поведенчески черти отрано и така да не губи излишно време с тези от жените, които не заслужават неговото внимание.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker