Никога не събуждай любовта у жена, която нямаш намерение да обичаш! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Никога не събуждай любовта у жена, която нямаш намерение да обичаш!
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 2291 пъти
Драги приятели,
Не го правете. Не бъдете страхливци . Не се оправдавайте с вашите несгоди , неудачи и депресии. Не събуждайте любовта у жена която иска да ви обича с цялото си сърце , а вие не сте способни да й отвърнете. По добре бъдете прями още в началото с нея . Не давайте обещания. Това наранява нежните женски души в този гаден и подъл свят.
Вече знам че съм страхливец и не заслужавам любовта. Страхливецът не може да обича. Той трябва да умре , никому не е нужен, дори и на себе си

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: a4d923d766
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Много хубаво, че има мъже, които осъзнават поведението си.
Това само по себе си те прави стойностен човек и недей да си твърде суров към себе си.
Направил си грешка, но винаги можеш да я поправиш или най-малкото, да бъдеш откровен с човека отсреща и да се извиниш.
Първата стъпка си я направил - осъзнал си се.
Аз нямах късмета човекът, когото обичам да се осъзнае или да ми се извини за причинената болка, например. Усетих сама с времето, че няма чувства към мен и никога няма да се получи, че е по-добре да ме няма в живота му.
Преминавам си през всичко сама, а повярвай ми, едно извинение или няколко мили думи и откровеност биха ме излекували толкова бързо...

Черта на мъжете е, че когато сбъркат или наранят жена, обикновено бягат , чувствайки се виновни и не си дават сметка, че те са единствените, които могат да оправят нещата и е от значение всяко тяхно по-нататъшно действие.
Да поемаме отговорност за действията си и да признаваме болката на другите (особено, когато ние сме нейните причинители) е от огромно значение .

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 1c4a2385b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Ужасно наказание е да се влюбиш в страхливец. Пет години страдам заради един такъв , не заради несподелени чувства, а заради това, че нямаше доблест да бъде честен още в началото..
Загубени години...Такива мъже наистина не трябва да създават отношения. Просто са неспособни на нищо.
НО за съжаление е пълно с такива неудачници, комплексари, страхливци и т.н. Жени, бягайте надалеч от такива мъже!!!! Че само си проваляте живота, нищо добро не ви чака !!!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 1c4a2385b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Ако искаш сподели историята си тук. Аз също имах "късмета" да се влюбя в един страхливец. Вече пвт години страдам по него , но не от нвсподелени чувства, а от това, че не беше честен още в началото..Нямаше доблестта да бъде искрен с мен, лъжеше и мажеше...Това наранява повече. Не ме е яд даже, че не съм с него, а за пропилените ми време, нерви и напразни очаквания.Писнало ми е от празни обещания...Сега ме дебне и ме преследва....Бягам от него като го видя, пресичам улицата! Даже поздрав не заслужава !!!
МЪЖЕ, ДРЪЖТЕ СЕ КАТО МЪЖЕ!!!!
Жени, бягайте от страхливци, комплекаси и т.н. да не казвам друга дума.....
Не си губете времето, не си пропилявайте живота !

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: eb0cc637b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Да, много е хубаво, че някои поне се усещат. Отивай да си признаваш всичко и да се извиняваш, но не очаквай да гледа на теб по същия начин. А ги има такива, които след това отиват да плюят зад гърба на жената, при все че те са й се навирали милион пъти. През това време милион пъти са преспивали с тотални мизерии и накрая публично унижение със история скалъпена от тях.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: e1c8734c2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Изгубих си времето да чета тия сладникави глупости. Прочети малко коментари на жени в този сайт и виж " нежните" души и колко са готови да обичат. ( добър пример е темата за държанките, където бях наплют брутално от тия нежни души).

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: af6d062c80
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   До номер 1 Благодаря за хубавите думи. Мисля че успях да се извиня от сърце на жената която нараних. Тя го прие добре в последвие.Все пак всичко бе в началото на нашата връзка. Наистина й желая най- доброто. Надявам се страхливоста да може да се лекува . Осъзнах го за себе си. Дано да успея да се променя.
Съжалявам какво се случило и при теб . Наистина ще е било много тежко. Вярвам че ще си намериш по-зрял мъж след всичко това.

До 2 , Много жалко за теб. Щом е имало споделени чувства и сте били 5 години заедно , с какво не е бил честен?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: af6d062c80
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Пак е автора. Номер 1 , Ти наистина ли би отдъхнала ако твоя човек се разкае за постъпката си? И така ще можеш ли да продължиш напред по лесно?

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: f0fb23d890
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ех, авторе и аз съм такъв случай. Веднъж го направих това нещо с едно момиче, защото ме беше страх в началото да и кажа и така продължихме една година, тя влюбена в мен, а аз изнервен. Повече си казах, че никога няма да го направя. За съжаление след 4 години отново ми се случи. Срамно е и много грозно. Обмислям повече никога да не започвам връзка. По-малко би ми тежало, ако мен ме наранят....

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 354d622e6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Поне ако си страхливец бъди мъж.Признай това на жената която занимаваш .Признат грях не е грях.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 90c4fe5a0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Много го мислиш брат. Жените са още по подли. Те тръгват с теб, а при най малката несгода и неразбирателство вече се ебе на втория ден с друг, за да отмъсти видиш ли. Нежните крехки души.. айде бе толко па да са нежни, явно не познаваш жените.
Гадно и от двете страни. Когато мъж постъпва така и когато жена постъпва така, ама това е живота.
Не живей в заблуда, че жените са толко крехки и раними, шото много бързо забравят всичко.
И любимото изречение на всяка жена. Да поеме мъжа отговорност за нещата. А те милите стоят и цял живот на готово всичко. Цял живот да си отгоеорен дали принцесата е щастлива или не, а тя си говори квото иска. Като изневери пак ти си виновен, ако ти изневериш пак ти си виновен. Ако не и обръщаш внимание, ако и обръщаш прекалено внимание, пак е твоя грешка.
Те никога не поемат отговорност, а винаги прехвърлят вината върху мъжа. Дори не се замислят, че може да са казали някоя глупост, която да те обиди, ама пак мъжа е неразбрал.
Така че пий едно уиски и не се занимавай с глупости.
Що за мъж си, щом се мислиш за страхливец и че трябеа да умреш, сигурно поредната манипулаторка ти е наговорила всичките тея глупости и ти си омекнал.

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 3c9c73e728
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   А защо не беше способен да обичаш тази жена? Пак ли стигаме до външността? Страхотен характер, но не ме привличаше достатъчно физически?
Ж

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 354d622e6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ако караш готина кола се кефиши спирачката е ползваш само при нужда..т.и.избий си страховете.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 33cad1d5aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Разбит брак имам заради такъв изрод. Влюбихме се, дадохме си дума да бъдем честни пред половинките си. Аз поведох хорото. Разведох се първа. Той обаче се изплаши. Подви опашка и остана при "ужасната" си жена. Следваха оправдания, след оправдания. Накрая се разделихме окончателно. Болката обаче не отминава. И като теглиш чертата за какво беше всичко това...Разбити съдби, объркани и нещастни деца, разочаровани роднини и дълбоко наранен съпруг. За съжаление връщане назад няма.Опитваш се да подредиш живота си, но не знаеш как и откъде да започнеш....

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: c83822218c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Страхливецът трябва да умре и да се прероди като феникс в един зрял и здраво стъпил ма земята мъж. Съгласен съм с това което си написал, но не трябва да се самосъжашяваш за стореното - просто е, израстни като човек, като мъж, стабилен мъж, с чест и достойнство присъщо за истинските мъже, израстни в човек с който би се гордял, така няма да повториш тези грешки. Това се отнася за всеки мъж, дори да не е направил нещо подобно все още.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 1c4a2385b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Авторе, не бъди толкова самокритичен! Не се самобичувай !
Защо не си бил искрен с нея, сподели. Защо не си бил способен дс отвърнеш на чувствата ? Кого си искал да заблудиш -себе си, или нея. Свестен си , въпреки постъпката си.Осъзнал си, че си я наранил.Намери смелост, поправи нещата, достатъчно е само да признаеш грешката си, че съжаляваш, да й се извиниш.
Не се покривай като мекотело! Това наранява повече.
Поправи се, инак ще ти тежи на съвестта цял живот.
Дай й шанс дс продължи без горчилката, която си й сипал.
На мен един страхливец такава помия ми сипа, че още не мога да се отърся. Искаше ми се само да мога да си поговоря с него, но това няма как да стане, избягвам го демонстративно, гордостта ми е преди всичко.
Чудя се , кое е правилнотони в моята ситуажия.Как да реагирам, когато търси контакг с мен, какво ли очаква и въобще очаква ли нещо ....

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 1c4a2385b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Авторе, не бъди толкова самокритичен! Не се самобичувай !
Защо не си бил искрен с нея, сподели. Защо не си бил способен дс отвърнеш на чувствата ? Кого си искал да заблудиш -себе си, или нея. Свестен си , въпреки постъпката си.Осъзнал си, че си я наранил.Намери смелост, поправи нещата, достатъчно е само да признаеш грешката си, че съжаляваш, да й се извиниш.
Не се покривай като мекотело! Това наранява повече.
Поправи се, инак ще ти тежи на съвестта цял живот.
Дай й шанс дс продължи без горчилката, която си й сипал.
На мен един страхливец такава помия ми сипа, че още не мога да се отърся. Искаше ми се само да мога да си поговоря с него, но това няма как да стане, избягвам го демонстративно, гордостта ми е преди всичко.
Чудя се , кое е правилното и в моята ситуация.Как да реагирам, когато търси контакг с мен, какво ли очаква и въобще очаква ли нещо ....

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: af6d062c80
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Да , страхливецът не е нужен на никого, но благодарение н страха сме оцеляли еволюционно. Защо си станал страхливец а? Като знам мои приятелки как режеха момчета брутално е съвсем нормално да имаш комплекс за малоценност като мъж.
Тьй че горе главата , във всяка връзка има двама виновни за случващото се

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: a4d923d766
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   До автора, от 1.
Да, бих, определено. Ще знам, че все пак остава някакво уважение помежду ни. Наясно съм, обаче, че няма да го направи, егото му не го позволява, затова се лекувам сама , вече успешно. Определено щеше да е много по-лесно и по-хубаво, ако имаше смелостта да постъпи като теб. Щях и самия него да уважавам повече поради откровеността.
Поздравления за зрялата постъпка.
Сигурна съм, че оттук нататък ще мислиш повече и нещата ще са други.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 674ab64cc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Да бе, тука всичките са англечета - възвишени и морални образчета дето ще ти четат морал и ще ти говорят за принципи докато не си прережеш вените от скука. Все едно никога не са забърсвали последното тъпо парче на бара шото иначе ще останат на сухо. А жените винаги са си развтваряли краката водени от любов и никога , ама абсолютно никога пред някое лошо момче което обаче кой знае защо, ги привлича неистово. Разбира се, тези не се броят, те са си "човещинка".

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 1c4a2385b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Авторе, със сигурност би й олекнало на жената, ако признаеш ти как се чувстваш, че съжаляваш и т. н. Осъзната грешка е половин грешка. Не допускай повече подобни неща. Виждаш, че и ти страдаш, не само отсрещната страна.
До номер 7 от номер 3 и 4: Мъжът ме излъга, или по-точно премълча, че е разведен, но живее с жена си след развода. Обикновено лъжат, че са женени, а този премълча, че след развод преди 10 год дели един покрив с жена си като съквартиранти... Аз проверих с връзка в общината и не можах да повярвам, че е истина.
Оттеглих се с достойнство от този фалш!!
Вече съм омъжена, имам и бебе.
Не искам да го чувам, виждам, изтрила съм му телефона, фейсбука и не желая да знае нищо за мен!!
Вече се е разделил с жена си и живее отделно от нея, но съм го игнорирала тотално.
Тежи ми, че всичко остана недоизказано, но няма връщане назад!!!

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 9aed2faf84
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Да 11 е много многоооо прав. Повече жени те забравят още на другия ден. И винаги ти си виновен.
Тъй че осъзнай се човек. Най-вероятно те е изманипулирала.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 91c77841c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Чакай малко, аз не съм отговорен за това, което жената чувства, докато общувам с нея. Не съм я накарал да се влюбва насила.

Да подхвърляш отговорността върху мъжа за нещо, което е под контрол на жената е безотговорно и тъпо и да го наричаш страхливец, защото е честен с теб, като казва, че не е готов за връзка е манипулативно.

Стъпи си на краката. Мъжете сме навсякъде, не е единствен.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: fe7a574a2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Три години бях под влиянието на такъв човек страхливец, мислещ си, че с приказки ще ме омае, аз не му вярвах, но вярвах на това, че ако му покажа какво е любов, какво означава да си предан, и честен, ще се промени. Унижаваше ме, обиждаше ме, късаше с мен, после беше с други жени, после пак се връщаше при мен. Окончателно сложих край на тази агония, защото това е един непорочен кръг, една гоненица между психопат и неговата жертва. Такива хора не знаят какво е любов, те взимат всичко от теб и си тръгват, оставяйки празнина и ти се питаш къде сгреших, не не е вината в нас, а в тях!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker