Той ми няма доверие?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той ми няма доверие?!
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 1652 пъти
Здравейте, от месец и половина съм в онлайн връзка.

Той ме излъга няколко пъти за годините си и за това онзи ден го накарах да си снима личната карта за да се уверя на колко е. Той се забави около 17 минути, докато си "намери" картата. Каза, че не знае къде я е оставил. Мисля, че ме беше излъгал, защото той изглежда като отговорен човек. Ходи на университет и работа. Не ви се вярва просто да не знае къде е оставил картата си. Както и да е, както казах по-горе след 17минути ми я прати. Този път годините му бяха така както ми каза последният път. ( Той също преди около 3 седмици ме беше карал да му пратя личната си карта, но аз се бях забавила само около 5 минути, защото той така и не искаше да ми каже за какво му трябва, а аз ясно си му казах, че просто искам да видя възрастта му.)

Когато ми изпрати личната си карта, започна да изпраща и картата от университета му, както и банкоматната му. Казах му, че не е нужно да праща повече и вече му имам доверие. Направих screenshot на всичките карти просто за да си ги имам и да си му гледам снимките на личната и университетската карта.

Днес влязох в чата ни, защото си казах на шега, че сигурно е истрил снимките. Бях права. Дори не го очаквах от него. Той ми няма доверие. Когато се прибере и ми пише ще го попитам, ясно и точно дали ми вярва.

Според вас, той вярва ли ми?
Аз примерно не си изтрих снимката от чата ни с моята карта.

Най-вероятно никой от вас няма да ме вземе на сериозно и ще каже, че проблема ми е малък, но за мен има значение дали партньорът ми вярва.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 179c8b9f8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Да не си авторката на предните теми "Голи снимки" и "Аз съм на 15, а той на 22"? Спри да се занимаваш с този и не пращай личните си документи наляво и надясно на непознати!
Още повече го познаваш от месец! Родителите ти са за голям бой, че не са те научили да не се доверяваш на никого в интернет.
В предишните теми все ощe има коментари за одобрение, затова ще напиша и тук, и се надявам да бъде публикувано навреме. Този НЕ те обича! Такива неприятности можеш да си докараш, че си нямаш представа. Залягай си над уроците!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 31ba108793
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Еми щом ги е изтрил значи ти няма доверие...

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 0f182936c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   За GDPR да си чувала!??? Ужас, колко неосведомени хора има!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ed31b7a43a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Ти хубаво си му пратила снимки на личните си документи, но в знак на още по-голямо доверие, изтегли един кредит и му го дай.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 36f791fb92
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Към номер 1:

Здравей, благодаря ти за съвета. Да аз съм от предишните две истории.

Не знам как, но се привързах към него. В същото време искам да скъсаме, тъй като всички в коментарите ми казват да го направя. Но как да го зарежа? Той има голите ми снимки.

Мисля следващия път когато ми се обади, мисля да запиша разговора ни и ако ме накара отново да се събличам, този път да не го правя (както и всички следващи), ако се опита да ме заплаши със снимките ми аз ще го заплаша със застения разговор (на който със сигурност той ще се съблече). Аз нямам връска с някого от неговите близки, но имам картата на университета му. В Google има номер за връска и ако той ми разпространи снимките, аз ще изпратя видеото на университета му.

Там мисля, че няма да го приемат много добре, защото са мюсюлмани.

Какво мислите за идеята?
Лоша или добра е?

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 48b6d71c5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Кой изобщо си праща личните данни на някакви случайни в нета?! И двамата сте страшно доверчиви, за измами не сте ли чували?!
Онлайн връзка било?! Сегашните млади са за бой.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 9a3e258f38
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Ако става въпрос за пакистанец или мъж от страна извън ЕС, много внимавай. Аз познавам една баба в Германия, която се занимаваше с един такъв на 30 години. Той искаше да се ожени за нея. Познай защо! Трябваше му разрешение за пребиваване в страната. Даже май и немски паспорт може да вземе ако сключат брак! Добре че заради корона не успяха да уредят документите. Дъщерята на въпросната жена е успяла да обясни на майка си, че става въпрос за измама. Тя обаче още въздиша по него и ми праща техни снимки. Беше я омаял страшно.
Не си пращай никога лични данни в интернет пространството, още по-малко на непознати! Изключително опасно е! Дори снимки не е добре! Понякога работодатели са ми искали лична карта и да работа от разстояние съм я пращала по и-мейл, но това е изключение и там важи законът за личните данни.

Ти питаш той дали ти вярва. Ами да, вярва ти. Изтрил е снимките, защото мисли за своята сигурност. Но ти не му вярвай. Освен това всяка снимка може да се преправи и то за по-малко от 17 минути. Не се занимавай с него. Търси си приятел в реалния свят!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 8cec59eb8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Вие да не сте на 15? И онлайн връзката не е никаква връзка, а запълване на времето.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 86113a489e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Документи не се пращат на някой, който познаваш само онлайн и то от толкова малко време!
Друго, което искам да кажа, че и при мен веднъж се беше случило такова нещо, само че не аз пращах егн-то / не цялото/ от личната карта, а даденото момче. Понеже много пъти смени годините си и аз спрях да му пиша, накрая си беше снимал картата, обаче аз пак не вярвах де... в последствие от фейса установих, че е и женен, макар и на годините, които спомена. :) Мен не ми беше до това, че го харесвам или не, но мразя да ме лъжат, щот на лъжата краката са къси. С тази разлика, че той не беше си изтрил файла с картата.
Както и да е.
Онлайн е, не вярвай на никой! Не пращай лична информация особено от документ!

Късмет.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 96a9de9383
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ама ти какво очакваш ? Да има доверение на някаква незнайна от интернет ? Това с интернет връзките не е никаква връзка. Щом не излизаш с този човек поне 3 пъти в седмицата,не правите секс и няма реална обич,това в момента вашето е пълен фалш.Още ли се занимавате с тези глупости ? В интернет аз не си казвам дори истинското име,ти искаш годините. Боже. Хора ,събудете се . Нито имаш връзка,нито нищо. Губене на време в някакъв чат и като те блокира не можеш да отидеш до тях и да говорите,а просто го губиш и край. Намери си истинско гадже,като жена ти го казвам.

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: fa0cf79a1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Ти осъзнаваш ли в каква беля може да се вкараш така като си даваш личните данни на непознати? Знаеш ли колко случаи на злоупотреба с лични данни има? Утре не се оплаквай като от нищото се окажеш с няколко потънали в дългове фирми на врата. Освен това хората в мрежата не винаги са тези, за които се предтавят. Преди 4г.11 г. момиче от Бургас на име Никол се видя с един 15 г. младеж и после я намериха мъртва на другия край на града. Сега и тя щеше да е 15 ако родителите и следяха малко по - изкъсо и не бързаше да пораства. И не е лошо да използваш ваканцията да се поограмотиш малко казвам ти го с най - добри чусватва.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 618846b919
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Към номер 7:

Да той е от Пакистан, дори ми говореше как иска да отидем заедно в Германия. Може би това е причината да е с мен,но още първия ден когато почнахме да си пишем му казах, че съм на 15. Той си мислеше, че съм на 30 и затова поиска моята карта.

Към номер 8:

Аз съм на 15, той на 22.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 48b6d71c5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   12, как така е с тебе?! Минава през монитора ли?! Ще ходите в Германия? Ти за сводничество не си ли чувала или измами? Дай на родителите си да прочетат писанките ти тук , поне да ти влеят ум и възпитателен бой.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ed31b7a43a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Не искам да съм на мястото на родителите ти! Макар, че и те имат вина. Ти въобще можеш ли да мислиш? Взела да праща голи снимки, че и личните си данни в нета!? Какво доверие, каква връСка и какъв партньор ти е този, бе момиче? Писал ѝ някакъв отнякъде си и тя вече готова...Добре, че не може да ти го сложи по нета, че вече щеше да си бременна!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a8ed72cbeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Миличка, той иска да те използва, за да вземе европейско гражданство това е горчивата истина и щом си изпълни целта или ще те зареже или ще те превърне в негова доживотна робиня, която да върже в къщи с деца и не се ли подчинява бой. Това ли искаш отговори ми? Знаеш ли колко жени стават жертви на подобни изроди. С майката на един познат така се е случило. Слава Богу я е зарязал и се е спасила от него, но психическите травми са и за цял живот. Вашите много са те изтървали дано се осъзнаеш преди да е станало късно! И както ти казаха другите това вашето не е никаква връзка ти дори не го познаваш в действителност не знаеш що за човек е.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a8ed72cbeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   И второ това, че си на 15 а изглеждаш двойно по - голяма не е никакъв повод за гордост напротив жалко е.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 179c8b9f8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Авторке, ще се опитам да бъда снизходителна и ти го казвам като на по-малка сестра. Сетила си се най-накрая, че имал голите ти снимки и не можеш да "скъсаш" с него заради тях. Той точно това чака, това не е никаква връзка, камо ли да говориш за любов! За това трябваше да помислиш ПРЕДИ да ги пратиш! Дори да изтриеш чата, да го докладваш, тези снимки остават у него, ако смяташ, че не ги е запазил - грешиш.
Ти трябва да спреш контакт с него, не защото коментиращите ти казват, а защото трябва сама да го осъзнаеш! След първия път, когато те е излъгал за възрастта си не ти ли светна една червена лампичка?
Казваш, че си се "привързала", към какво бе дете?! Болезнено наивна си. Тук има десетки, ако не стотици теми за момичета като теб, които са патили жестоко.
Номер 1

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: b0f6ebb890
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   100% вече тоя ти е продал личните данни в тъмната мрежа, и не се учудвай ако някой ден имаш призовка в съда. За заеми, фирми и т.н.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 885338fc95
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Никога не искай и не пращай лични документи на човек, когото не познаваш. В никакъв случай не се виждай на живо с този господин и най-добре прекрати контакт с него.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 54390e66f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Току виж те видим на някоя витрина в Германия след няколко месеца... Главата не е само за красота, използвайте я...

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: f8e560044c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Тия лапета съвсем изтрещеха и изтъпяха.... После ще има защо се кефим на "децата на 90те".

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 2e7566060c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   На 15 си, а с акъл на 8. Мацките по сайтовете специално блокират разни такива държави като Пакистан, точно защото са пълни с измамници и използвачи.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 32426cbce1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Mисли малко бе момиче - с данните от личната ти карта всеки може да изтегли от твое име онлайн бърз кредит. Да не се изненадаш, ако ти звънне на вратата по някое време съдебен изпълнител. Как може дори през ум да ти мине да изпращаш лични документи онлайн на непознат? Другия път като решиш да се изявяваш поне изтрий номера на личната карта и допълнителните цифри от егн-то си. Ужас.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 05b2d5737a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Към 16:

Попринцип изглеждам на 13, не знам защо той си мислеше, че съм на 30. Не се гримирам, изглеждам си горе-долу нормално за възрастта си. Единственото нередно което съм правила някога в живота си е да се снимам гола. Сега наистина много съжалявам, но не мога да върна времето назад. Нямам си никаква идея какво да правя, ако някой който познавам види снимките. Всички ме знаят като по-отговорна, но явно изобщо не съм такава.

Благодаря за всички съвети, но все още не съм скъсала с него, защото ме е страх заради снимките. Може би ще трябва да изчакам да му омръзна.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ed31b7a43a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Съществува реалната възможност нито да е студент, нито да работи, нито документите, които ти е снимал да са истински. Нищо сложно да си монтира снимката на някой чужд документ.

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 4ae94f8979
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Това да ти е за урок. Иска ли мъж голи снимки- има си порно сайтове за работата.
Пробвал е колко ти е акъла и е разбрал. Данните му и цялата му история са фалшиви сто процента , ти си сглупила да пращаш и снимки и данни. Родителите ти са виновни.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 6563a31c74
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   До 24:
За какво скъсване говориш бе момите, ти въобще имаш ли си на идея какво е връзка. А и снимките ти вече са продадени на педофилите в тъмната мрежа.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c9c62e07cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Към 25:

Той ми прати студентската си карта и от там проверих в Google. Той наистина е на 22 и е студент. Тази информация няма как да е грешна, защото сайтът е наистина достоверен, учи в един от най-добрите университети в Пакистан. Потърсих информация за казармата, но такава не намерих. За работата му до колкото разбрах в момента работи във фирмата на баща си.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 48b6d71c5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   28, мило момиче, всеки документ може да се фалшифицира, дали на хартия, дали на компютър. Хората дипломи си купуват по света, фалшиви документи, ти си мислиш, че някакъв си тип ще ти прати своите истински данни.
Живеем в технологично време и всичко може да се фалшифицира.
Виждала ли си го на камера поне, чувала ли си му гласа2
Ако не иска на камера да те види и си измисля извинения това да не се случи, има огромна вероятност да е някой чичо , който сваля девойки из нета и им събира снимките. Сводник. Или също и женен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker