На 29 без много опит в свалките - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

На 29 без много опит в свалките
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1366 пъти
Мъж на 29 г. съм, имам стабилна работа, като не съм богат, но имам прилични доходи, които могат да ми осигурят живот, в който не се лишавам от нищо, живял съм в чужбина, знам 7 езика, имам хобита и интереси. Мечтая за семейство с деца, но ме тревожи това, че нямам особено опит с жените и трудно ми върви в свалките, не малко от младите жени, които срещам, са вече обвързани, а другите като че ли не съумявам да ги привлека така, че да пожелаят да бъдат по-близки с мен, да правят секс, да започнат връзка и така.
В училище бях много притеснителен и нямах успех с момичетата, после едва на 24 все пак започнах връзка, която продължи почти 5 години, правил съм повече секс първите две години, после значително по-малко, но тази връзка за мен беше доста токсична и ограбваща както емоционално, така и финансово и която в последните 2 години поддържах най-вече от страх, че ще остана сам и затова реших да се разделя с нея, за което вече близо половин година по-късно не съжалявам, защото съм свободен да правя каквото искам без да дължа отчет на никого.
Всъщност тази връзка беше започнала случайно и на мен не ми се налагаше да полагам усилия, за да сваля момичето и така сега се оказвам почти на 30, без реален опит с това да успея да накарам една жена да се влюби в мен, да пожелае да правим секс и евентуално да изградим връзка. От година и половина вече не съм правил и много ми липсва..
Казвали са ми много пъти, че се държа странно, различно, но аз съм по-склонен да опитам да приема себе си по-добре отколкото да се променя, за да се впиша в определен стереотип, харесван от жените и да успея да получа това, което искам, но да не се чувствам в кожата си.
От една страна искам връзка с перспектива за семейство, но от друга страна вече не ми е чужда идеята да опитам с няколко жени докато намеря подходящата. Не искам да бързам да се обвързвам много дълбоко, защото опитът ми с това не е особено добър.
Ходил съм и на психолози, близки и приятели са ми посочвали какви особености имам, но вече съм по-склонен да не искам да слушам гласове, които ми казват какъв съм и защо не ставам, защото това води до очакване ако направя някаква промяна, да имам определен резултат и разочарование, ако не стане.
Винаги съм бил ръководен от това да на всяка цена да не бъда гаднярът, лошият, несериозният мъж в очите на дамите и може това да ми е изиграло лоша шега, отделно, че искам да постъпвам морално, например бих се хванал само и единствено с напълно свободна жена.
Та бих искал да чуя препоръки как мога да увелича шансовете си да срещна и да привлека момиче, отворен съм и към запознанства по интернет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: 829ba3ab2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Като те чета, ми изглеждаш доста нестабилен и сякаш като малко момче още, което останалите превъзпитават и му дават насоки в живота. Виж на една жена не и трябва дечко, а мъж на място, който може да и бъде и стожер и водач. А не някой, който постоянно да му дава насоки и да се чуди как да му кали рехавата психика. Запиши се в армията някоя друга година малко да се калиш и да израстнеш като мъж.






Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: bdbbbd419b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Стигнах до "знам 7 езика".

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: e5e5839b33
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Дали ще се влюби някоя в теб или не, зависи от жената. Ти не можеш да я накараш по никакъв начин. И аз искам да накарам Брад Пит да се влюби в мен, ама цъ! :))))))

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 663079c91c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От любопитство - психолозите какво ти казаха?

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 44f509632d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Две книги " Играта " на Нийл Строс и" Библията на Дон Жуан"

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 9fcfd1fe85
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Просто бъди себе си!

ИВА

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 2d7a6010d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Закъде толко сте се забързали с тея семейства не мога да ви разбера. И аз съм на твойта възраст. Видял си, че те държат 5 години на каишка и са зор да има жена и семейство.
Та ти с децата да не мислиш, че ще имаш по различен живот.
Батко, не отчети, а дипломни работи ще пишеш пред жена ти, ако не прайш това, което иска и за нея не даваш достатъчно за децата. Няма да можеш да мръднеш без да имаш на гърба дете.
Опознай малко себе си, виж какво искаш от живота, та тогава емоционално вече ще си готов да срещнеш някой.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: a8bb74e967
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Опитвай си късмета, кани жени често на среща и все с някоя ще си допаднете. Ако по няколко месеца сваляш една жена и после нищо не стане, може и още години да си сам. Така че бъди проактивен и не се колебай да действаш. Жените обичат смели мъже.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: ee7ba4cc98
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря за отговорите до тук. Всъщност точно това ми е идеята - как мога да срещам повече свободни момичета и така да увелича шансовете си.. регистрирах се в тиндър, уговорих си среща с едно момиче, но за съжаление тя ми отказа в последната секунда. Не беше особено приятно, разбира се, но се чувствам амбициран да пробвам още, като разбира се не искам да разчитам само на интернет запознанства..

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: f5f6a79c88
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ако си в компания и си на биричка или по-твърдо питие, но и разбира се да си приказлив и весел, друго не ти трябва. На мен всички ми се правят на морални и достойни момичета, а до една се лепят за мен, като съм пиян и като са пили те. Просто лицемерието пада при малко повече опиянение. Но ако си стегнат и тогава -няма да се получи. Те търсят атрактивни и забавни типове. И понеже рядко ги намират, често се хващат с разни стереотипни бастуни

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: d17407c1bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Първо се приеми какъвто си. Ти сякаш се гледаш от страни и непрекъснато се самоанализираш. Че и слушаш други хора, които ти обясняват какъв си. Приеми се какъвто си, и действай. Бъди по-решителен и самоуверен. Не е нужно да си някакъв и да изпълваш някакъв калъп или образец. Ти си си ти и именно затова си ценен. Не му мисли и действай. Ухажвай жени, и все ще срещнеш подходяща. И по-добре ги срещай в реалния живот, вместо в интернет. Запоши се ня курс, в който ходят жени, примерно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker