Въпрос предимно към мъжете ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Въпрос предимно към мъжете !
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 1533 пъти
Здравейте на всички, които ще прочетете историята ми! Аз съм жена на 23 години. От 2 години имам връзка и съм сгодена, годеникът ми е на 25. За 2 години сме минали през доста неща, преживели сме всякакви моменти заедно, той отрича бил до мен когато съм имала и имам нужда, както и аз до него. Караме се често за дреболии и повечето пъти за несъществени неща, опък характери сме и двамата, инати, но и и си правим и планове за бъдещето и си го мечтаем. Та, повода по който пиша тук е, за да поискам мнение (от мъжката аудитория Най-вече) за нещо, което се случи преди седмица. Една вечер един приятел се обади на моя, за да го викне на събиране заедно с други техни приятели и моя ме попита дали ще имам нещо против, ако отиде ( да отбележа, че нямаше нищо против и аз да отида, но аз не исках, защото нямаше какво да правя с група мъже, няма да могат да се отпуснат, защото доколкото знам щях да бъда единственото момиче, дори се обади да пита дали ще има други момичета, но а категорично му отказах да отида и го оставих да се види спокойно с приятелите му, а той ми благодари за това и се зарадва. Преди му правех проблеми като иска да излезе само с негов приятел, но осъзнах че не е редно така и всеки има нужда от лично пространство и време за себе си, затова и толкова се зарадва като му казах да отиде сам, като преди това около 10 пъти ме пита дали съм сигурна, дали ще се сърдя и т. н. Та, отиде той и вечерта ми звънна да ме чуе как съм, какво правя (не беше пиян, а леко цъкнат ) и ми каза че ме обича в края на разговора, аз му казах той да ми пише или звънни, аз няма за да не го притеснявам, а той каза "глупости пиши/звънни когато искаш "... По-късно вечерта отново ми писа, след като аз му писах, , "лека нощ, обичам те ", защото беше късно, а той ми отговори " и аз те обичам, обожавам те, няма друга като теб ". Та, въпросът ми е дали е бил искрен с тези думи според вас, доста е бил пиян, защото на другия ден дори не помнеше че сме си писали и ми е казал това. Попитах го дали е искрен като е пиян, той започна да сменя темата, да се лигави и каза че повече няма да се напива, , за да не е емоционален (нещо такова ми каза), неловко му стана като подхванах тая тема. Той не говори много за чувствата си, защото смята че ако му знаят слабото място хората ще го наранят, не си показва много чувствата и не ги обсъжда, но редовно. ми казва че ме обича и е до мен в нужда, старае се да ми угажда и т. н. Според вас дали е бил искрен към мен оная вечер и наистина е така?
Второто нещо, което искам да споделя е че същата вечер са ходили и на клуб, разбрах случайно от един смс. Попитах го дали са ходили, за да видя дали ще му каже, понеже не ми сподели нищо, а той каза "не".... ядосах се супер много, защото ме излъга в очите, не защото е отишъл, а просто скри. Казах му че е лъжец, защо е скрил, че ме дразни това че е скрил и ме е излъгал, а не че е отишъл и то го питах 2 пъти, а той каза че го е премълчал, , защото. се е страхувал как ще реагирам, като знаел преди как съм реагирала като искал да излезе с приятел, било го страх общо взето да не се разсърдя, ядосам и т. н. Осъзна че не е правилно че. го е скрил, че сега стана по-зле, обясних му че проблема не е че отишъл, а. че. ме излъга че няма да ходи, а той каза че съм права, на мое място и той така щял да реагира, но да съм го разберяла и аз че го били страх от моята реакция като разбера. Тръгнах да си събирам багажа, защото бях доста афектирана, той дойде до мен и ми затвори куфара, поиска да поговорим и тогава ми обясни тия неща и се разбрахме, но още го мисля, сега как да му имам доверие. Каза ми че пак би скрил от мен ако отиде, защото не иска да му се сърдя и ядосвам. Каза след това че повече никъд няма да излиза, само на домашно в нас, за да няма такива неща и без това бил с мен и мястото му било до мен, при което аз казах че не искам това, само да не крие. Той се съгласи че това премълчаване е равносилно на лъжа, дори сам го каза, но и той се страхувал от релацията ми, защото винаги преди като искал да излезе съм се цупила. Искам да отбележа, че той няма да ми изневери и не се била друга жена причината, ако някой това си мисли, защото той не би го направил, не е по секса, а и не е такъв човек. Преди време щеше да се сбие с един дето ме закачи, разказа ми как е минало в дискотеката, и пе стоял там около 1 час, но още ме ядосва факта че ме излъга няколко пъти че н ходил, разочарована съм много. Аз държа на него и много го обичам, не мога без него... Не знам какво да си мисля и правя вече, дайте ми съвети и мнение, моля ви...
Благодаря предварително за отделеното време!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: fdfd438bc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   По първия въпрос: да, смятам, че е бил искрен.
По втория: За мен това е доста глупава постъпка от негова страна. Ако няма какво да крие, защо лъже? Страх го било как ще реагираш... Все едно си някакво чудовище и ще вземеш да го претрепеш. Дано да си е взел поука и да не го прави повече, но помисли - ако те лъже за дребните неща, какво остава за големите?

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 65be917451
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Първо - пияните обикновенно говорят истината, по-откровени са, особено като става дума за чувства. Второ- ее момиче, така като чета момчето с право е прикрил, да не е правилно че го е направил, но извини ме, ама си била и явно все още си обсебваща и контролираща, а това че си се ядосала защото е скрил и излъгал е само оправдание, ядосваш се защото не си знаела точно къде е бил и че не е искал да ти каже. Много добре познавам това поведение, аз самият бях такъв, но знаеш ли, ако се напрягаш за дребни работи и само се ядосваш, вместо да го преглътнеш и обсъдиш с човека до теб само си вредиш, не оправдавам годеника ти, о никак не го, защото съм против лъжите и неправдите, но го разбирам, самата реакция която ти описваш, на радост че си го пуснала е достатъчна, а откровението което ти е оправил е искрено, защото е видял че държиш на него. Не прави така че да губи доверие в теб, иначе и ти ще загубиш в него, ако го имаш де...

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: f966094dfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Романите е редно да имат параграфи. Бил е искрен, отговор на първия въпрос. Вторият казус е по-сложен. Накратко, няма да издържите дълго на това дередже. Тук твърдиш, че не можеш без него, а буквално няколко реда преди това стягаш багажа. Последно кое е? Багажът или той? Той не си показвал чувствата, ти си триела сол на излизане, той излъгал, тя багаж нагърбила. Дисфункционални сте. Не знам колко се обичкате, но вашето не е връзка, то е цирк.

Първо, незрялост. Афектирана или не, една лъжа за клуб не е повод за раздяла. Ти буквално си му извила ръцете. Това е долно, просташко, лицемерно и инфантилно. Жени да имаше в сценария, по-бива. Но ти буквално си му опънала душичката за един нещастен клубец. Той пък, геният, е решил да крие истината. Присмял се хърбел на щърбел.

Второ, емоционална инфантилност. Ти не можеш в ръце да се вземеш, за един половинчат клуб режеш връзката. Че и преди това си му държала сметка къде и защо. Той не можел да се отпусне с чувствата, защото бил нараненичък. Кой не е бил? Какво като е, цял живот ли друг партньор ще плаща за греховете на предишния? Единият тук не може да се контролира, другият не може миналото да разкара.

Трето, какви са тези обещания, какви са тези кавги? Ако се карате за щяло и нещяло, какво ще правите, когато наистина се появи повод за спор? Ще се сбиете? И какви ги дрънка, че щял повече да не пие, да не излиза? Това е крайно маловероятно. Такива обещания не траят дълго, а ако той се насили да ги спазва, това ще прирастне в омраза към теб. Лесно е да го кажеш в момент на афект, трудно е 60 години да го спазаш.

Ако искате да имате връзка, тогава си извадете и двамцата главите от дирника и започнете да общувате адекватно. Ти, авторке, наистина трябва да контролираш тези емоции, защото лабилността до нищо не води. Той пък няма да е зле да престане да се прави на мъж и да започне да споделя чувствата си без алкохол. Няма нищо мъжко в това да се правиш на ръб пред партньора, а след малко спирт да се обясняваш в любов. За последно, и двамата трябва да престанете да се карате за глупости. Избухливостта не е признак на зрялост и със сигурност не е в полза на дълготрайни отношения. Ако искате съвместно бъдеще, научете се какво значи компромис. До момента и двамата дърпате чергата към себе си, няма да мине дълго преди да я скъсате. Тогава вече няма връщане назад.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3f7b9fc341
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Не успях да го дочета, кви са тия " взаимоотношения"?

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 76bff6fc8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   аха значи ти си събраш багажа след такава дреболия.... още много опакования и разопакования те чакат :)

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: bbe0388de4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Беж с 300! Сега спиш, после ще ридаеш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 752e04b8c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Ми ко да ти кажа, мъжът ти е чехъл. И двамата правите от комара кит. Остави го да си пийне с момчетата. И той пише ти си единствена дъра бъра, па ходил на клуб, па тя еди що си... Животът не е чалга текст. Ако беше някои по-мъжага да му даваш наклон, щеше да ти помогне за багажите и да те върне на мама. Ти не излизаш ли сама с приятелки? Ебахти пичовете сте... Работа нямате ли?

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5986e5b1ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Лелелел! Нетърпимо! Моме, вземи се в ръце, че ще ти избяга канарчето: и той и всички след него…

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 0062c70c91
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Не бе пичове, тя държи супер много на него, ама го е вързала с невидимо въже и го манипулира как си знае.
Питал я бил 10 пъти дали може..тц тц тц
Обаче тя супер много се ядосала после видиш ли...

Принцеско, бил е искрен, ама като ти гледам номерата се питам
какво ли удоволствие изпитваш да го мачкаш?
Ето ви нагледен пример какво става с мъжете, когато си хванат драма куин. Тотално се обезличават, стават безгръбначни, без никакво достойнство. Защото жена му обича да си прави скандали от нищото и да го манипулира с емоции, рев и др. Обича да я питат дали може това, дали може онова. Ти си токсичен човек мойто момиче, а приятеля ти е безхарактерен.
Да си беше събрала багажа, щеше да му напрайш услуга.
Ама иначе много го обича да знаете ;)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 78997948fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На ти един съвет - остави момчето малко да диша като нормален човек, защото в един хубав ден, той ще се осъзнае и ще те зареже. Не му била давала да излиза сам с приятели (?!)... Я си представи - ти как ли ще се чувстваш, ако на всяко излизане с някоя твоя приятелка някой ти вдига скандал и ти тръшка вратата пред лицето или пък идва с теб? А приятелката ти как ще се чувства? Вие си говорите за цикъл или актуалността на тюркоазения цвят в маникюрите и твоя лешник седи до теб. Била съм на мястото на приятеля/приятелката и искам да ти кажа, че после отбягвам други вижданки с такива вързани хора. Своята връзка прекратих поради същата обсесия, каквато имаш и ти. Приятеля ми казваше " Да бе, излез с колегите, прекарай си весело" , "Да бе, виж се с момичетата, пийнете, забавлявайте се" , след което един час по-късно ми звънеше на див селски скандал как може да постъпвам така и че едва ли не, аз съм направила избор между тях. Или пък идваше и сядаше при нас. Седим три-четири женски и авера ми. Красива картинка. Беше ме страх да знае къде съм.Много добре разбирам защо приятеля ти те е излъгал. Не че лъжата е хубаво нещо. Просто с това отвратително отношение будиш страх в него. Мразя лъжите, но съм била в същото положение. Когато някой ти диша във врата, ти търсиш методи за самозащита. Ако наистина го обичаш този твой "годеник", се грижи и за неговото щастие, не само за твоето, оставяй го да излиза с приятели, да ходи където иска, защото е супер злепоставящо като излезеш и да кажеш на компанията след малко : "еми моята не е съгласна с еди си какво". Не възпитавай в него страх. Ти трябва да бъдеш негова опора,гръб, подкрепа, човек, който да се грижи за него и неговото щастие. Не си го родила, че да се унижава да те пита по десет пъти дали ще се сърдиш, ако излиза с момчетата.
Аман от обсесивни вманиачени хора. Пораснете малко, научете се как да се грижите за нещо повече от егото си и чак тогава си имайте годеници, връзки и т.н.
Не целя да те обидя. Не проектирам собственото си разочарование. Ако наистина пишеш поста с цел да си помогнеш, а не този и онзи да ти погалят егото, че видиш ли, си била излъгана, ми вземи коментара под внимание и се стегни малко за да бъде човека до тебе щастлив.

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 1e9d1b6472
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Няма място за никакви драми! Връзката ви е чудесна, той те обича, така изглежда отстрани. Има една стара поговорка, че ако иска да разбереш от някой истината, трябва да го напиеш. Той се е напил и ти е признал чувствата си. Вероятно се пази от нараняване и за това на трезво избягва да си излива душата. Мъжете сме си такива, тия неща са трудни за нас. Добре е във вашата връзка, че ти си осъзнала колко е глупаво да му правиш сцени и да се цупиш, когато той иска да излезе с мъжка компания. Хубаво е да си имате някакви вътрешни правила във връзката и всеки от вас да има възможност да се забавлява сам, той да излиза по мъжки, ти да излизаш по женски. Хубаво би било да не сте постоянно заедно, защото иначе рискувате да превърнете отношенията си в скучни и рутинни. Хубаво е, дори когато сте заедно да правите неща различни от домашния комфорт пред телевизора, гледане на филми, готвене или цъкане на телефона. Поне веднъж месечно (поне веднъж) излезте двамата на вечеря, на разходка, на кино, театър. Използвайте уикендите за разнообразяване на връзката, като си правите разходки сред природата или просто мръднете на някъде.

Глупаво си постъпвала, че си се цупила преди за негови излизания. Така си го наплашила, че може да те изгуби и той сега плахо те пита. Това не е никак добре, защото той колкото и да се насвива и смирява, в един момент може да избухне. Мъжете ценим свободата си. Двама души се събират не за да се погълнат един другиму, а да се обичат, да се допълват. Иначе отношенията им може да станат обсебващи и задушаващи. Добре е, че си се усетила навреме. Има жени, които буквално държат мъжете си на каишки, буквално ги скопяват и после се чудят защо мъжете им стават отпуснати и демотивирани. Мъжът има нужда да се чувства мъж. Но това няма да как да се получи, ако жената постоянно го фрустрира, заплашва или шантажира емоционално.

Та, явно твоята грешка от миналото да се цупиш при негови излизания без теб, сега го кара да крие и да не смее да си каже, че му се излиза. Просто пичът наистина те обича и не иска да му се сърдиш. Ако той се радва на свобода, няма да му се налага. Просто си го фрустрирала. Седнете и поговорете, връзката ви навлиза в третата година, която е доста различна от първата и втората. Изглеждаш разбрана жена (да жена си и той е мъж и като такива следва да се възприемате на тия години, а не като момче и момиче). Допуснала си грешка преди, кажи му, че искаш той да се чувства като свободна личност. Някак си си му нахлупила тежък чехъл, че чак иска разрешение от теб дали да излиза. Мъжете, които постоянно търсят одобрение на любимите си са удобни до време. Да, до време е, защото той ще спре в един момент да е самостоятелен и за всичко ще пита тебе, за всичко ти ще бъдеш водеща. Парадокса е, че жените във връзката често превръщат мъжете в послушковци и после сами не харесват собственото си творение и реват как нямало истински мъже с характер. Младите мъже по-трудно успяват да отстояват себе си, влюбват се по-силно и жените често ги скопяват.

Споко, щом се обичате и сте готови да градите връзката си, нещата са добре! Просто си поговорете и си изградете ваши си правила и механизми в отношенията!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 1e9d1b6472
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 3 е като цяло прав. Госпожице, за тия 2 години доста си го смачкала тоя пич. Чак се зарича вече да не излиза и да не пие, което е неосъществимо. Ако все пак се насили да си спазва малоумното обещание, наистина ще натрупа доста негативизъм към теб, защото колкото и да те обича, вътрешно ще се съпротивлява срещу заличаването му като личност, заради теб. Имал съм навремето гаджета като теб, които се опитаха да ми стъпят на шията и ми правеха скандали, цупеха се, ревнуваха от приятелите ми, считаха, че трябва да съм домашен любимец. Еми изритах ги, някои при това доста грозно. Ти нито си му господарка, нито си му майка, той нито ти е роб, нито ти е малолетно дете. Супер незряло е поведението ти, а той пък се превръща в мекотело, заради твоя натиск и контрол. Ако я карате така, връзката ще се прецака и разпадне. Но той е доста по-виновния, че ти търпи каишката и намордника. Ако си на мене, ще изхвърчиш като коркова тапа още в мига, в който ми направиш скандал за тва, че искам да се видя с приятели. Ти сега го обсебващ и контролираш, какво ли би станало ако имате дете…….

Мога да ти кажа доста случаи на отношения като вашите при мои приятели. При всичките нещата завършиха трагично. Просто всички следваха тоя грешен модел, в който жената емоционално шантажира мъжа и го превръща в безгръбначно, което няма свое мнение, не може да отстоява себе си и е като дресирано кученце. Тоя пич бая те е изтървал. Та последния случай, който ми идва на ум е за един стар приятел, който след като се събра с неговата чума стана напълно безличен евнух, който дори години наред не си дигаше телефона, щото тя се била дразнела. Поживяха няколко години заедно родиха 2 деца. През тия 7 години тя не спираше да го мачка, буквално го обезличи. Той правеше всичко за нея само и само да и угоди, забрави приятелите си, превърна се абсолютна п...а. Та след няколко години се разведоха, защото тя се чукаше с някъв камионджия, като при това е водила ебача си в семейното жилище на семейната спалня. Но по -интересното е, че тя самата, когато той разбрал и поискал обяснение за изневярата и, му казала: "ми ти си безличен, нямаш свое мнение, ти не си мъж, ти се превърна в п...а“, смятай!!! Та моят приятел, който се сети за мен, когато се развеждаше и му беше тежко сам си призна, че заради нея се е превърнал в мекотело и даже гузно ми каза: "братле, даже приятелите си ви зарязах заради нея". И тук не става дума за приоритет (ясно е, че семейството е на 1 място), но става дума да се обадиш, да намериш време чат-пат да се видиш с приятели, а не да ги зачеркнеш сякаш не съществуват. Понеже моят приятел не е уважавал достатъчно самия себе си и неговата вече бивша жена е спряла да го уважава. При вас същата работа ще се случи, ако не промените модела на връзката ви.

Та авторке твоят хубостник твърде вероятно е да се насили да си спази обещанието, но от това нито ти, нито той ще сте щастливи. А когато в "името на любовта" правим прекалени компромиси, ставаме нещастни. А настани ли се нещастието във връзката, тя е обречена на разпад.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 951b166ef2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Направи му тест. Една вечер го изпразни напълно, така че на другия ден да не иска да помисли за секс. И тогава го питай, дали те обича.
ж34

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 557688b53c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Виц:Един такъв като твоя, къпе се, бръсне се, облича риза, вратовръзка, парфюм, и тв. Тя стои до вратата и го гледа. Той:Отивам на клуб. Нали нямаш против???? Тя:А а а, не, не. Излизай, да не би да те държа за рогата.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: d1628cba83
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Номер 13, къв е тоя тоест? Как се празни напълно и как наполовина? Аз като мъж ти казвам, че колкото и секс да съм правил, наспя ли се добре на другия ден пак ми става и ми се прави. Няколко часа сън зареждаш пищова с нови мощни патрони.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker