Какво да направя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво да направя?
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1190 пъти
Здравей те, ще бъда кратък с моята история. Мъж на 30години съм и имам жена до себе си от 4години като от 1година сме женени. Обичам я и смятам че това е човека за мен, пасваме си в абсолютно всичко, в спалнята също въврят нещата повече от прекрасно, като го правим всеки ден или през ден, също така и имам напълно доверие и не крием нищо един от друг, също така можем да говорим на всякакви теми както казах без лъжи и така на татък. За нея мога да кажа с две думи че е прекрасен човек и неискам да я загубя. Тя също ме цени и обича най вече, без мен тя неможе като всяка вечер си казваме колко много се обичаме и заспиваме гушнати един в друг. До тук добре нали? Всичко е като приказва? Хората ни се радват като ни видят и дори ни се чудят как може да сме толкова щастливи като тя е супер красива и всеки казва че не е жена за един мъж но факт. Проблема ми към нея е че е безодговорна и неиска да се хване на работа да може да бъде малко по отговорен човек. Обещава ми че и е нужно време за да започне работа. Неискам насила да я карам да работи, но просто тя няма нито хоби или нещо конкретно да се замимава а просто си губи времето в празни приказки с приятелки по телефона, също така и като домакиня също нея бива, необича да готви или да си подрежда нещата след храна или нещо подобно. Но аз и не търся домакиня и затова всичко аз върша и несе оплаквам, аз съм израстнал от 13годишен с баба и дядо и немога да се оплача но от малък мога да стана да си приготя нещо за хранене или след това да си почистя масата. От малък съм научен да изкарвам пари и не се оплаквам защото това е живота все пак, няма нищо на готово и също така искам да кажа че никога не е искала нещо конкретно да и купя или да кажа че ме е използвала за нещо конкретно, но никога несъм я оставял и по назад от нейните приятелки например, винаги е била облечена като нормално момиче, винаги е била с последен модел телефон или както всеки месец с нова прическа или лак на ноктите, но просто това са нужди от които всяка нормална жена има нужда и аз и ги задоволявам. Неме разбирай те погрешно неискам от нея пари или нещо да ми купи, а просто искам да бъде отговорен човек защото малко или много я виждам както казах да си губи времето в празни приказки или нещо подобно. Каже те ми как мога да я обедя да започне да се занимава с нещо смислено или по точно да я мотивирам? Знам че на никой нему се работи но всички знаем какво става ако не работим? Тепърва искаме и дете вече ни е време аз съм на 30г а тя на 27г и искам да отбележа че до момента тя никога не е работила и преди мен е лежала на техните на гърба. Знам също че насила нищо нестава и неискам да я карам на сила но просто като се опитам да говоря на тази тема с нея тя започва да я сменя или ме моли да и дам време и темата приключва. Виждам я също че изобщо немисли за работа или да се интересува. Отчаян съм вече на тази тема с нея и ви моля за съвет какво да направя? Как да постъпя за най добре

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: 97442456fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Не се знае. Може пък тя да е грамотна.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 5e4bb8cc98
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Като мъж на мъж ти го казвам - тепърва има много да патиш с тази жена. Взела те е за канарче и буквално ти се е качила на главата. Добре, че поне (все още) ти пуска секс, защото иначе съвсем ще го втасаш.
Целта на тази жена е да ти роди дете и след това "да се роди", според нея това ще й е работата в този живот. Цял живот ще те дои и ще ти виси на главата. След детето ще спре и да ти пуска, бъди сигурен в това. Нищо чудно и да започне да ти изневерява, защото колкото и такива мъже като теб да са удобни на жените, те рядко предизвикват страст в тях.
Съветът ми е съвсем сериозно да седнете и да си поговорите. Кажи й, че много я обичаш, но не си и родител да я издържаш, да и готвиш и прислужваш. Тя трябва да се хване в ръце и да започне да върши своята част от семейните задължения. Ако ти се разсърди, вдигне ти скандал, спре да ти пуска секс....бягай с триста от нея, колкото и да ти е тежко. Ако не го направиш, ще страдаш много повече.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: a630720bbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Едвам го изчетох с тея грешки, дано поне темата не е фейк. Както и да е.
Иначе по същество. Ако си мислиш, че с времето ще стане по-добре си в много сериозна грешка. Тя най-вероятно просто си убива времето с тебе и те ползва за провайдърче ( демек да правиш всичко за нея, без да си мърда пръста) И вие сте поредните, които ще създадете дете и после ще ревете, че семейния живот не е същия какъвто сте очаквали.
С такава жена не се прави семейство мой човек. Тя няма да се промени. Дори и да ти роди дете, не значи, че толкова много иска да има дете, то просто е билет да си има сигурност.
Много жени са така и за тях това е съвсем в реда на нещата.
За какво да си дава зор, като ти работиш и за двамата. Няма смисъл. Като роди дете, ептен няма да я видиш да си мръдне пръста, защото тогава ще ти излиза с номера, че имаш дете и трябва да поемеш отговорност и да се грижиш за дома и прехраната.
На жените това им е любимото изречение, ако не знаеш.
"Вие сте мъже и трябва да поемете отгворност" Жените много обичат някой друг да поема отгворност за техните грешки и бездействия. Ще го чуеш от всяка втора. А те седят с краката на дивана, пусне една пералня, направи една тъпа манджа и ти обяснява как се е уморила цял ден от грижи за детето и къщата.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 3676020055
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Виж сега, нещата никога не се случват просто така. Всичко е закономерно и това което си описал, ще ти го обясня.

30 годишен мъж, който е неграмотен предвид допусканите грешки в описаните откровения, няма как да е дори средно интелигентен. Не че е нужно, просто е такова, каквото е.

Приятелката ти, която описваш като богиня с всичките суперлативи, е точно такава за теб, защото можеш предвид твоя мироглед да видиш точно толкова. Определяш я като безотговорна, което вероятно може да се изрази така, макар че това е привидно и всъщност проблемът е съвсем друг.

Тя е красива млада дама, която също точно като теб, не инвестира в собственото си образование или развитие, с идеята един ден тези инвестиции да се върнат под формата на спокойствие, като материални или професионални успехи.
Очакванията са, че нещата ще се наредят просто така, 6-ца от тотото, голямо наследство, богат партньор, роднини да ти дават пари.
Изброеното не е най-лошото, тъй като подобно развитие поражда свои мисли, мечти и поведение в ежедневието, което спрямо моя мироглед е истински бич, ако трябва да се изтърпи даже за 20 минути, дори като компания, да не говорим за споделени отговорности.
Успех.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 13a1861125
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   На нея отвътре ако не и идва да се захване с нещо, ти нищо не можеш да направиш. Или приемаш, че жена ти е такава или си търсиш друга по-оправна и амбициозна.

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: e825445a52
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Боже, останаха ли мъже като теб бе? Къде сте бе хора, защо аз никога не попадам на такива? Според мен и кажи в прав текст, че трябва да започне работа, понеже до кога така. Как може да търпите една жена и да я издържате, като тя ви предлага само красота? Просто не мога да разбера наистина, толкова ли сте плиткоумни.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: f826e68d65
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Тя е това, което е. Това е тя. Ти не можеш да "искаш" да е нещо друго, нещо повече еди какво си. Като не ти харесва, пусни я на свобода и си търси това, което искаш. А не се мъчи и не мъчи и нея, да я моделираш и превръщаш в нещо друго. Напомняш ми на един мой бивш, в един момент толкова натиск ми прилагаше "ефирно" с уж доброжелателни реплики че ми опротивя и го намразих. Досега мъже (които са били стари ергени и без деца, смятам че има значение) в живота ми са се опитвали да ме превъзпитават и променят - да спра да пия, да се развивам, бъди това, бъди онова бла-бла. Аз съм това, което съм. Като не ти харесва, търси си това, което търсиш! Опитвала съм се да се променя заради мъж (примерно да спра алкохола) - но това вече не бях аз, бях нещастна. Не става така. Няма как някакъв цървул, който познавам от няколко месеца да ме променя, критикува, манипулира. Като искаш нещо друго - свят широк, търси си го. Но не тормози момичето, то си е отделен свят, за да е това, което е - това не е въпрос единствено на воля, а и на редица други фактори - си има причини. Или я приемаш - НЕЯ - каквато е, или прав ти път.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: c097d5dd2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Това е измислица, не може да е истина. На 27 не е работила никога и някой й готви и й мие чиниите и я обслужва като малко дете. Съжалявам, не мога да го повярвам.

Ж32

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 023e423053
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Демек си си хванал кифла.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 0d78329e08
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Отново някой/я скучаещ/я се гъбарка с потребителите...

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 2111376aee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Направете си дете и ще си има занимание. Това ще я принуди да стане и по-добра домакиня. Аз бях същата, но детето ме промени.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 5fd36d06ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   До някаква степет и аз бях като нея, родителите ми винагии са ме "ПАЗИЛИ" от живота и се стигна до там, че аз и н 25 не знае какво искам. ФАКТ. Родителите са искала винаги най-добро за мен, но са ми помагали прекалено много и не са ми давали възможност да дишам сама един вид, да се опаря и да се изправя и да продължа. Както и да е.
До момента в който родих, с помоща на вече бившия ми приятел / с който не се получиха нещата/ , но му благодаря, че ако не беше той още щях да съм в родителския дом, та ...да взех живота си в ръце. живея в къща на родителите, но сама с детето си и разбира се се наложи да работя.
Няма как да я мотивираш, освен ако ЖИВОТЪТ НЕ Я МОТИВИРА....пък ако продължаваш да ПРАВИШ ВСИЧО ЗАРАДИ НЕЯ, защото си свикнал, тя и с пръст нищо няма да пипне, защото ще знае че ти ще минеш и ще оправиш нещата.
Късмет ви.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 1a7d7d54f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Нищо не можеш да направиш. Да си мислил преди да се жениш, нали тя и тогава не е работила? Докато има кой да я издържа, няма да започне работа. И да започне, ще изкара няколко дни или седмици и ще напусне- тя няма трудови навици. Ако и направиш дете и с неговото гледане няма да се справи, ако има баби ще го хвърли на тях, ако не- ще ти мрънка колко ѝ е тежко и след работа ще си детегледач. Жена ти просто е един мързел, егоист и паразит и ти си го знаеш много добре. И понеже много я обичаш, мислиш, че е прекрасна и не можеш без нея, ще си я търпиш и ще ѝ слугуваш. Нали не ставала и за домакиня, както пишеш. Такива като нея стават само за кревата, с това и държат мъже като теб. Не те и обича толкова, колкото ти си мислиш, ами обича лекия и безгрижен живот, който си ѝ създал.
Понеже питаш , най-добрия начин да мотивираш някой е да му затвориш кранчето - да спреш да даваш пари , да му плащаш телефона и т.н. Но твоята или ще започне да смуче пак от родителите си или ще те зареже и ще си намери друг балама да я издържа.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: d2a4d4c133
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Айде стига сте хокали човека, че имал правописни грешки. Вие като нямате за това сте на 800 лева и ядете предимно кремвирши с лютеница.



Сега по темата: Авторе не и прави дете, тая е негодна да се грижи за себе си, ка моли и за дете. Утре се случва нещо с теб, закрилата ще и вземат детето и то ще бъде отгледано от приемните семейства. Това, което имаш ти не е жена, а проститутка на абонамент. Самото това бездействие и нищо не правене на нея след някоя друга година ще и се отрази зле психически. Ще започнат и депресии, и ще и болен човек за гледане. На 27г. не вярвам да се промени, тя е приела този начин на живот за стандарт на живот и така ще си го кара до края. На такива хора им са вика калпави хора. Тя не е предцент, има ги много като нея и сред жените и сред мъжете. Това са паразити, които си търсят организъм от, който да се хранят и живеят. Сега, ако я разкараш, ще ти е лесно, защото си още млад и без деца. След 10 години и с вече деца от нея, ще ти е доста по-трудно да създадеш ново здраво семейство.





Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 699233cdf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Намери и любовник да я чука, докато си на работа, че да не скучае момичето.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 6d1e52930b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Пасвате си във всичко, защото не е луда да реже клона, на който седи. Ако случайно останеш без работа или фалираш, или по някаква причина резнеш разходите, очаквай изненади. А все пак всеки има кофти периоди, никой не е млад и здрав цял живот.
Ако се разболееш, можеш ли да разчиташ да се грижи за теб и евентуалните ви деца, да поеме товара за известно време? Това от жена, която дори домакинство не пипва, да не говорим работа.
Просто си отглеждаш паразит вкъщи.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: ad1c01a052
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Тя не може да е добра майка, защото чака някой друг да се грижи за нея. Тоест тя е дете. Не става за родител. Ти също не си й родител, за да се грижиш за нея. Тя отказва да порасне, предпочита да е дете. Не ти трябва такава жена. Тя е паразит и ще ти съсипе живота. Ако искаш поговори с нея, но най-добре се разделете и бягай надалеч от нея. Намери си партньорка в живота, а не паразит.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 85a1f8c2f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Ако тя има желание, би могла да се промени, но това би коствало доста усилия от нейна страна и ИСТИНСКО желание, което по думите ти тя няма.
Може да опиташ да я "накараш" да иде на психолог.
Не е здравословно за никой да няма хобита, работа и желание за такива, след време ще стане по-зле и за двама ви.
Също, звучи че има нужда и от нови приятелки (не да си зареже старите, просто да завърже нови). Ако всичките и приятели са плужеци като нея, трудно ще и дойде някакво желание за промяна.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker