Баланс между good guy и bad boy - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Баланс между good guy и bad boy
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 1310 пъти
Здравейте на всички.


Наскоро видях тема на момче на същата възраст където имаше същите проблеми и това ме мотивира да направя тази тема. Предимно е насочена към мъжете където са по-успешни с жените, но може да се включат и жени с някой пример какво им е харесвало когато не е ставало на тяхната и какво примерно им идва прекалено.

Преди няколко месеца бях пускал тема за това защо не ми се получава с жените. Хората в коментарите, също и аз, стигнахме до заключение, че се държа много добре с жените. След това имах кратка връзка която приключи по същите за мен причини. Имало е случаи в които съм се държал доста безхарактерно и искам това да се промени. Очевидно при мен няма да се случи в тинейджърска възраст, а малко по-късно, но ще работя с всички сили над това. Ще задам въпроси понеже мисля доста логично, не се влияя особено много от емоции и ще се опитам някой от нещата да си ги обясня така.

Въпросите са ми как да се намери този баланс между това да отстъпваш и това да си държиш на своето, защото по мое мнение трябва да се намери такъв.
Кои неща не трябва да се толерират и в кои е редно мъжът да прави някакви компромиси?
Как се развива това усещане в жената, че не може да прави каквото си поиска и щом е с теб трябва да спазва етикет на поведение?
Как да преценяваме кое нещо е важно за нея и кое е прищявка?
Когато усетим, че е прищявка как да отстояваме своята позиция? По-агресивно, с непукизъм (да усети че може да ни изгуби ако не промени държанието си), с разговор като обясним защо не искаме конкретното нещо или ?
Когато се запознате с ново момиче, как, кога и какви граници поставяте? Какви неща бихте преглътнали и какво не бихте?
Играете ли игрички? Примерно да видите че пише, но да не отговаряте с цел да изглеждате по-ангажиран и незаинтересован?

Повечето въпроси са доста абстрактни, за това може да дадете по някой пример в конкретна ситуация.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 65e8676d84
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Едва ли някой може да ти конкретни отговори. И под good Guy се има напредвит мухлю. А под Bad Boy мъж с характер. Няма как да има баланс между двете. Или си едното или си другото. Това, че си набил някой или , че продаваш наркотици не те прави Bad Boy, а утрепка. Обикновенно хората си избират да бият по-слаби от тях. Иначе за всеки влак си има пътници пич, не се коси толко. Даже и за товарния, нищо, че там качват предимно прасета.





Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: b05f9c21ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Ако по това се водиш, ти ни добър, ни лош, ни въобще мъж ще си. Добричките са онези загубеняци, които се подпичкват на всяка срещната и после се чудят защо не ги огрява. Ако искаш да станеш пълен инсел, който отваря врата за жена и после реве, че не е легнала с него, ставай гуд гай. Обратно, ако искаш да се държиш като пълен Ганьо и да имаш подхода на пън, ставай лошо момченце. Знай само, че поведението ти привлича съответната тълпа. Няма да умреш девствен, да, но може да умреш бая по-скоро. Ако например аз разбера, че някакъв ахмак се държи като кретен с племенницата ми, ако дори загатне, че я бие, джуката му в гъза ще вкарам. А дори и това да не стане, Ганьото привлича Ганьовката.

Сериозно иначе, поведението си го определяй ти и не се води по някакви идиотски стереотипи или глупости като bro code. Знай интересите ти, знай какво искаш, търси тогава. Ако се луташ из форуми и се чудиш какъв характер да си съчиниш, то още не си готов за връзка. Границите са всеобщи: взаимно уважение, общи цели (кратки или дълготрайни), откровеност, отдаденост. Не търпиш лъжи, не си подметка, не се налагаш просташки, правиш компромиси (но и очакваш реципрочното), не изневеряваш (и не го прощаваш).

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: cefaa8b1ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не си слагай етикети.

На "лошите момчета" мислиш, че много им се получава ли? Получава им се с разни прости парчета, с които ти не би искал да имаш нещо общо.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: d131df59fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Ти си типичен ветропоказател. Духне вятъра и те понесе със себе си. Жените харесвали розови блузки, отидеш на заведение, всичкото мачовци в розово с панделки. Жените харесва нацепени пичове, айде химия и във фитнеса да ставаме мъже.
Мъж съм и никога не съм се питал към коя група спадам, нито съм чел историите "Какво искат жените" .
Държа се естествено, когато се държат добре с мен отговарям задължително със същото. Когато ме вкарат в сценарий, интрига или филм, само си мълча, усмихвам се и чакам да видя до къде ще стигне историята, като накрая винаги връщам ресто за стореното, макар че никога не съм бил груб или не съм обиждал.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ae03788b66
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Това, което питаш важи изобщо в живота. Не можеш с жена да си един, а в живота - друг. затова ще ти отговоря по принцип- за всички хора поставяш ясни и твърди граници на отношенията, научаваш се да казваш -не и да отстояваш интересите си. Това е и с жените. И да - понякога има игрички в отношенията мужду мъж и жена, но за да имаш стабилна връзка е нужно да сте почтени един с друг.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 706bcb1507
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Спрямо всяка жена балансът е различен. Аз в общи линии спазвам едно правило: държа се мъжки, държа на думата си, правя и подаръци, отварям и вратите, нося и багажа, но един път на две седмици я разплаквам. Не искам да е така, но ако не го направя, имам чувството, че започвам да и ставам безинтересен. Затова обикновено изигравам някаква сцена на ревност и след това се държа гадно с любимата ми за известно време. Понякога флиртуввма пред нея с други жени, просото за да я дразня и тя отново плаче. След всичко това имам чувството че връзката ни става още по-силна. Не искам да е така, но като че ли жените подсъзнателно обичат драмите и крайностите. Но пичове, лошо момче в никакъв случай не означава стиснат, дребнав, нерешителен и мързелив.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker