Раздвоение на личността - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Раздвоение на личността
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 1581 пъти
Здравейте, мили хора!
Пише Ви мъж на почти 34г., щастливо женен за прекрасна жена. Имаме си и още по-прекрасна малка дъщеричка, няма и годинка, но е голяма красавица, уверявам Ви :)
Историята ми започва от преди няколко години, когато се запознавам с жена, значително по-голяма от мен с 15 г. И не... не е типичната история със секс в офиса на бюрото.. не сме правили нищо. Наистина.
Та въпросната жена ми беше безразлична, просто човек, с когото общувам в ежедневието. Тя искаше да навлезе в моя свят, за разбере какъв човек съм, да е част от обкръжението ми, защото все пак имам визия и се отличавам от тълпата... не се гордея с това.. външната красота не значи нищо. Та с течение на времето станахме близки и то доста. Споделях и всичко за живота си, разговорите се превърнаха в ежедневие, минутите в часове, часовете в дни и така вече повече от година, две.. Не знам дали се дължи на това, че загубих родителите си и в нея виждах по-зрял събеседник и тн. Случвало се е да ни помага финансово. Всичко това се отрази на живота ми брутално, защото започнах да комуникирам едва ли не с само с нея, обсеби ме.
Пропуснах да кажа, че тя също е женена, с две деца, вече пораснали. Ии така... всеки ден говорим, пишем, виждаме се не много често.
В един момент започнах да си мисля, че ще рискувам всичко до тук, което имам. Но се превърнах в човек на повикване.. когато на нея и е удобно ми звъни, ама да е на работа или да не е пред мъжа й, да не е еди какво си. Докато при мен нямаше значение нито час, нито място.. беше все едно.
Пред мен говори как ме обичала, не можела вече да живее без мен, бил съм й важен, а на действия се прави на щастлива и на друга пред останалите.
Тя не иска да рискува живота си, страх я е, твърди обратното, но никога не е избирала мен пред семейство или някакво събиране, или почивка.. казва ще отидем някъде да говорим на спокойствие и в същото време си хваща пътя с някое от децата или мъжа и се довлече. И така в тези моменти тотално ми бие Х. Казва не сега, не мога, не звъни, не пиши, не искам да те виждам, ти не разбираш. След като мине този период ми се извинява. Отделно демонстрира и във фб колко е велика.
А аз стоя. Сам. Дерзая се. Обзет от мисли, от гняв, от разочарование от себе си, от това как съм се провалил и какъв мъж съм за собствената си жена, как да разкажа на човека до мен за това като ще ме помисли за луд и не само тя. Страдам. Постоянно мисля как са се подиграли с мен, с чувствата ми. Че съм бил просто един никой. След време въпросната жена ме търси, тя постоянно ми пише и ме търси. Извинява се, пак твърди колко ме обичала и тн. Пробвах да блъфирам да я накарам да сме нещо повече, но тя на живо не рискува.. а само по телефона ми говори как ме искала и тн...
Каза ми, че е спряла да прави с*кс с мъжа си заради мен, че само аз съм я възбуждал, задоволява се сама. Не я разбирам.
И още повече започват терзаниято, че съм доруснал някоя си да ми говори по този начин.
Най-много ме мъчат мислите. Как да не мисля за това, как да продължа напред, как да прекратя всичко това. Че съм лъжец пред жена си. Че съм като всички останали. Как съм позволил да си играят с мен.
Знам, че е налудничаво. Но тези мисли са ме докарвали до това да не мога сам да се позная.
Моля ви за съвет как да постъпя.
Знам, че ще ме корите. Аз самият знам грешката си и се разкайвам. Дори се чудя дали да не разкажа на жена си.
Няма да намесвам нейният мъж и тн. Макар, че той се съмнява в мен. Моето име е постоянно в техните скандали.
Благодаря Ви много от сърце, че прочетохте до края!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 449e57802d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Мисля че, си попаднал на енергиен вампир. Само има нужда от енергията ти, нищо повече. И докато ти и я предоставяш, тя ще смуче.
Или режеш яко и от раз въпреки че, почти сигурно ще изеърти нрщата така че, да се чувстваш виновен, тя да е жертвс т.н. но ако ти показваш абсолютно безразличие, тя няма да има какво да "яде" вече от теб.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 7a43d2482f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Такива жени, майки, не заслужават мъж като теб. Не мога да разбера бащи, които си дават парите по евтини курви или стават подлога като теб на някоя жена със закъснял нагон. Обърни внимание на красивата си дъщеричка и прекрасна жена, вероятно и тя е красива, а и по-достойна от избраницата ти. Другата се подиграва с теб, ти си й млада секс играчка, не влагай чувства там където е излишно. Мъже като теб, ходещи на платени курви или като ти с тази дълбоко не осъзнават след години как ще са си провалили семейството и децата ви ще ви станат чужди

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 0a104586f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Това според мен не е нормално. Дори е гнусно до някаква степен. Тъп ли си ,че не виждаш,че тази жена те използва за жиголо на повикване и като не й изнася ти бие Х както ти се изрази ? Отстрани аз като жена го виждам това нещо и тя няма никакви сериозни намерения да остави мъжа и децата си заради теб.Ако ти смяташ,че тя ще го направи,значи си вярваш прекалено много и живееш в измислен свят.Ти си просто един любовик и нищо повече. Жената е по-голяма и явно е по-умна от теб,защото не е влюбена в теб ,а просто си чеша егото с по-млад мъж ,който да й прави кеф като тя си иска ,а ти си мислиш,че тя ще остави мъжа си заради теб. Трябва да си луд,за да й вярваш на това. Най-доброто което можеш да направиш е да си гледаш детето и жената,да прекратиш всякакъв контакт с тази жена,да я блокираш и да продължиш живота си,защото те виждам ,че ти си готов да оставиш твоето семейство заради нея и ако кажеш на жена си,че всичко приключва и отидеш при другата,тя няма да оставиш мъжа си и така ще стане,че ти ще си сам ,а тя ще остане с него и ще се срине всичко. Време е да се отървеш от нея , не го ли виждаш ? Спри да мислиш с долната си глава и започни с горната.За Бога аз съм на 20 години и съм по-зряла от тебе !!!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 17831c057f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Благодаря Ви за искреността! Всъщност не знам дали се подразбира, че нямаме интимни отношения с въпросната, а една от мислите ми е дали да споделя на жена си.. сега си мълча, за да не я наранявам.
Цялата история е както каза номер 3, но аз не съм имал намерение да оставям семейството си.
Просто на себе си се чудя защо позволих на такъв човек да ме върти.
П.С Знам, че е неправилно и никоя не заслужава това.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 7cf797950d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Честно казано, въобще не ти съчувствам, според мен няма и за какво. Каквито и да са терзанията ти, както пишеш, самият ти си причината за тях. Трябва да си тотално безотговорен , най-меко казано и кръгла нула като мъж и съпруг, за да разбиваш семейството си с малко дете при това , да търчиш подир прищявките и лъскаш егото на някаква застаряваща кранта. Пишеш, че лъжеш жена си от години, мислиш ли, че тя не се усеща? Истината има неприятното свойство най-неочаквано да излиза наяве.
Искаш съвет - ето ти : по-добре е жена ти да научи от теб как си се осрал, отколкото от друг (от мъжа на дъртата Дулцинея, например). Всеки има право да знае с какъв човек дели живота си и да реши дали да прости на този, който е предал доверието му.
Може да не си имал сексуален контакт със старухата, но на практика ти си изневерил емоционално. А не си я изчукал, защото тя не си е отворила кълките. За нея този път вече е минат, едва ли с теб е първата ѝ извънбрачна забежка.
Прекрати всякакви отношения с тази и я блокирай отвсякъде, излез най-после от ролята на един жалък Фигаро и си гледай семейството.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: fc54f7954b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Блокирай й тел, изтрий я от фейсбук и готово. Иначе те чака лудницата.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 428190af91
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Просто прекрати комуникацията с тази жена. Вашите игрички няма да доведат до нищо добро.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ed31bd617c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Вероятно мъжът й е изневерявал и сега тя му отмъщава с теб. Няма да го напусне, натрива му носа. А ти какво искаш от нея и от живота си изибщо. Ок, споделял си и , и какво от това. Тя е заместила психотерапевта, при който е трябвало да ходиш. Имал си нужда да споделяш. Скъсай изведнъж с нея и си гледай семейството. Тя ти е била психотерапевт. Нищо повече.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 3077637817
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Лапнал си по бабата. Хем уж щастливо женен, хем се вреш при баба.
Кой вярва на простотиите, че изневеряващ не спи с мъжа/ жена си ?! Балък си ти, балък, само губиш времето на жена си. Барем с по-млада да беше, а то бабичка.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c44312b178
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Кажи и да почне а се ебе с мъжа си и нещата ще се оправят от само себе си!

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 4f7918e013
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ако това според теб е щастливо женен, не искам да си представям какво в твоите представи означава нещастно женен. И това,че физически не си изневерил на съпругата си, не значи.че емоционлно не си го направил, а ти си! И то многократно. Единствените хора, на които трчбва да си на разположение без значение от часа и мястото, са съпругата и дъщеря ти. И между другото, това,че жена ти не е повдигана темата до сега, не значи, че не е забелязала промяната в поведението и отношението ти спрямо нея.

Прекъсни контакт с колежката, ограничи нивото на комуникация до работно и се погрижи за съпругата си.

Лола

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 17831c057f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Благодаря за отговорите

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 1a88180e31
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   С тази жена в момента се разбираш, защото не живееш с нея!
Тя щом се държи толкова налудничаво с чужди хора,
значи се държи така и със семейството си!

Ако се хванеш с нея, съвсем скоро ще съжалиш за избора си.
Но след това няма да може да оправиш разбитото сърце на жена ти.
Рискуваш много за временно увлечение и филм.
Ако ще рискуваш брака си, винаги човекът трябва
супер много да си заслужава. Показва ли сериозни
отрицателни качества, не си заслужава да си разваляш семейството за нищо.

Моят съвет е, каквато и положителна представа
да е създала за себе си пред теб, бягай далеч! И кажи задължително на жена си.
И двамата имате деца, не се излагайте.

По принцип е супер лесно човек да намери плямпалник
на работното си място. Това изобщо не го прави "специален",
а тъкмо средностатистически :)

Някой път на човек му е скучно от еднообразието, разбирам,
но това са сериозни неща, с които не бива да се злоупотребява.

Тази жена е обсебваща, представи си бъдещето: да речем, че ти си с нея. Не мисля, че ще ти е приятно нон-стоп да те търси за щяло и нещяло и да си сменя мнението на 5 минути.
Особено нахакана жена, която говори на чужд мъж мръсотии и то такива глупости, трябва да посети лекар незабавно. Утрешния ден ти може да си на мястото на мъжа й.

Познавам достатъчно такива неадекватни хора и този случай според мен е такъв.

Аз съм с жена ми от много години, имал съм подобни случаи и то няколко! Това са луди хора с психопатична натура, неспособни да се грижат за себе си и другите, не им пука особено за чувствата им. Винаги като усетя, че някой такъв прекрачва границата и ги гоня. Пожелавам ти успех

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 6811fef84b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   С изключение на 13, повечето отговори са твърде безсърдечни, та и неадекватни (даже не "забелязали", че нямаш интимни отношения с госпожата). Все пак всички ти казват да бягаш от нея "с 200" и това е единственото адекватно действие за теб. Просто изтрезней! Ще провалиш собствения си живот, този на женати и на детето ти поради проява на слабохарактерност. Махни с ръка (като с меч) и кажи: "Стоп! Аз бях до тук!". На съпругата си нищо не казвай! На "онази" не дължиш никакви обяснения! Действай човече! Мъж си!
И да се обадиш след време, че си се приземил успешно.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 1c4fe373a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   В никакъв случай не споделяй с жена си! В никакъв! Вземи семейството си и ги заведи на почивка, . Откъсни се от работата си, купи си нов парфюм и нови дрехи и когато се върнеш на работното си място, игнорирай въпросната колежка, говори си с другите колежки, усмихвай им се, а на тази - пълен игнор.
Подхранва си самочувствието с теб, защото е около 50 и знае, че остарява. Тази не е стока и вероятно си има любовник. Страхува се че ти ще я зарежеш, ако стигнете по-далеч, затова предпочита да те разиграва и да подхранва самочувствието си.
По всичко личи, че сексуалният ти живот у дома куца и ти трябва да направиш нещо по въпроса. Погрижи се да прелъстявал жена си всеки ден и бързо ще забравиш тази лека колежка.
Ако положението е толкова неспасяемо, потърси си друга работа.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker