Колко се надценява българката от 1 до 10? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Колко се надценява българката от 1 до 10?
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 1879 пъти
От време на време разглеждам профили в Елмаз. Забавно е. Ето един.

Тя е на 39 години, 165 см, 120 килограма, не работи, разведена с дете. Пуши цигари, пие рядко.

Какъв мъж според вас търси? Помислете добре какви очаквания може да има жена с този профил. Ето и отговора:

до 40 години.
височина - над 177 см
тегло - до 105
Много е важно как изглеждате, и колко сте интелигентни
Доход - над 3000 евро
Да не пиете
Може да сте без деца или 1 дете.

Кога според вас тази дама се е регистрирала на сайта за търси "пефектния"? Отговор: 2005. Последно е обновила профила си 2017, но все още активно го следи. Има над 77000 преглеждания и рейтинг 5.84...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 26c65f677c
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Жена съм (млада) и като видях заглавието се подразних и си помислих "Ех, тази българка...", но като прочетох темата, се сетих за една позната - самотна майка на 35, к*рва на к*рвите с 10000 тъпкача още от тийнейджърските си години и алкохоличка, абсолютен боклук и лека, не е красива изобщо, просто е лека и лесна, и нарича закъсляците, дето се възползват от нея и искат да я е**т "нейни обожатели", кани си тъпкачите да спят в стаята на сина й който е на 12 (горкото дете), и си мисли, че бидейки самотна майка на почти 40 още има много възможност да избира... Винаги съм й се чудила, как може да е толкова самонадеяна, а аз бидейки в началото на 20-те, с един сексуален партньор зад гърба си, без дете и толкова емоционален багаж, по-хубава от нея (не са мои думи, а на няколко други човека) да съм толкова самокритична... Хванала си някакъв льольо - типичен селски бек - над 40 от съседния вход да я оправя. Да, жените (особено самотни майки) имат много нереалистична преценка за себе си и за възможностите си. Но не е само в България, гледам от време на време разни чуждестранни риалитита по TLC и виждам грозни и дебели жени над 50 дори, с предишни бракове и с деца, които са със свръхсамооценка, мислят се за красиви, със самочувствие до небесата, липса на каквато и да било (само)критичност. Това като цяло съм го забелязала само в самотните майки. Не знам на какво се дължи, наистина. Мислех си наскоро да пусна тема "Жени, какво за вас означава думата "обожател?"" или нещо от сорта, защото за мен обожател е мъж, който буквално те обожава, преследва, има намерения и желание да те направи щастлива, а не закъсляк на който му се е*е и ти е лайкнал снимката във фейсбук или ти е писал "Здр". И на мен ми пишат мъже, но не ги считам за "обожатели", а просто скучаещи хора... Определено завиждам на самочувствието на такива жени... само на самочувствието им, на друго няма какво да им завидя.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 2a8a0ca72c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Ти пък защо се занимаваш с такива сайтове.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 1eb5a2480f
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

3.   Номер 1,спри да завиждаш. Много е грозно отстрани. Ако не можеш да си намериш мъж, това не е проблем на съседката.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 779257c94f
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

4.   И какво сега? И тя ли те пропусна, че чак пост в нейна чест пускаш?

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 9ca6f8c987
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Няма да ти хареса отговорът на куешчъна ти.
Защо ти е да питаш такива глупости ? В същото време сам си отговаряш с това, че дамата имала рейтинг еди какъв си.
Докато има мъже, които да си го пъхат във всичко къде мърда, ще е така. Мъж съм и не бих доближил жена с подобна визуална и психическа характеристика, но познавам много, за които не е проблем.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 7c7c8167bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   3, или е самотна майка, или е мъж, който си пада по такива.
Авторът пак е дежурен с плюнките по "българката", ама няма очи да погледне себе си и мъжете като цяло. Първо, авторът сам си е виновен за лошият опит с жените, защото и той като повечето мъже, си пада по засукани и надменни пръцли, а няма очи за някоя по- скромна и ненамацана и с по- нормални дрехи. Те такива нали не са жени, все пак. Второ, масата мъже приличат на дефектни презервативи, а имат изискванията жената до тях да бъде като модел, защото "на мъжете им е позволено" да се разпуснат, да си отгледат шкембе, което не спира да расте, да смърдят на ракия и пръднато и да направят едни зелени от пушенето зъби, все едно са преживали тиня. Но все "българката" му е виновна на автора, пък те българските мъже едни такива добрички и само личността гледат в една жена, а лошата българка им гледа парите, 'щото е тъпа кифла.
Смени си очите и критериите, авторе!
Ж 21

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: f63f7d2f32
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Тъпото е, че обобщаваш за 3 милиона (и повече) души - колкото са българките в световен мащаб. Не може 3 милиона души да се надценяват всички. Някои се подценяват, други имат реалистична самооценка.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 1946a241be
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Не са само българките. Като цяло модерните жени са много надценени. Всяка една бива яко сваляна в интернет и в един момент тотално губят реална представа. Имам една колежка на работа с която сме в приятелски отношения. Не е грозна, но определно не от красавиците. Също така не е от жените, които качват разголени снимки. Показвала ми е профилите си в различни приложения. Букавално се скъсват да и пишат. Има голям дисбаланс.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 6ca7fbb9ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   А теб това какво те засяга. Клюкарстване и гледане в паницата на другия. Гледай себе си и не се занимавай с другите. Ако отидеш в друга държава и видиш какви жени има и какво самочувствие имат, ще помислиш, че тази жена е скромна.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 30987594ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Точно толкова, колкото и българският мъж, айде стига глупости и хейт за "българката". Тук един или няколко шебека пускат такива теми, за да... не знам и аз защо. По-интересното е за чий им ги одобряват, ама сигурно генерират трафик.

Иначе много малко хора имат реална преценка за себе си и качествата си. Това е разбираемо, след като наличието на такава, би довело до доста неприятни изводи за теб самия, а никой не иска да си признае, че е тъп, дебел и грозен неудачник или нещо друго. На мен като са ми подвиквали или нарочно са се блъскали в мен, или са ме обарвали непознати на концерт, какво да кажа? Тази госпожа, ако изобщо е истинска, защото 165 на 120 кг. и изобщо целият профил ми звучи супер измислено, за да се нагоди към идеята на автора, поне си седи с претенциите в интернет, а не ходи да се предлага и да нахалства на хора, които си чакат на светофара или отиват до магазина. Та ето - ти си един от тези индивиди, дето се смятат за голямата работа и едва ли ще си признаят недостатъците... сигурно защото не си "българка", ами си някакво извънземно, расло на друга планета и поради тая причина смята, че може да се изказва по този начин, защото е някаква висша инстанция по неясно какви причини. Да кисне в Елмаз, за да се чувства по-добре от себе си, смятай!

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 18eb4115fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Повечето жени търсят високи, красиви, умни и щедри мъже а в замяна дават килограмите и "красотата" си.
Абе с две думи - не е балама българката. Оправдава напълно онази приказка " кон за кокошка"

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 884a8eb801
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Общо-взето в темата "Защо повечето българки имат крайно грешна преценка за себе си!?" (http://spodeli.net/4/story-132765.html) тези неща са разисквани надълго и нашироко. Не всички жени се надценяват, но изключенията са твърде малко и 9 от 10 жени се мислят за много специални, само защото след намацване с грим се възприемат за големите красавици и около тях гравитират разни превъзбудени нерези, натискащи се да ги опънат в леглото и нищо повече от това; докато в действителност същите тези жени са посредствени като личности, не са развили качества да бъдат желани за дълготрайни отношения и разчитат предимно на грима и външния си вид да заместват другите им липси. Подобни самозабравили се жени имат изисквания до небесата, но насреща не предлагат нищо различно от само три отвора, които така или иначе ги има налични при всички жени. Е, как мъж с разума си да реши, че една такава нахална готованка е стока!?

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 69957f8d34
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   И какво сега? От това, какво писала някоя си в сайт за запознанства, следва, че всички българки са някакви тъпи и грозни същества, които не могат да си намерят мъже и се надценяват? Иначе как да го разбирам заглавието?

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: d653d92c51
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Евалата, авторе! За€би такива плоски коментари като н.4. И те милите гледат да отпуснат комина на дишичката, която носят...

В огромната си част българката е лишена от разум. Умните и разумните поне успяват да се реализират в чужбина (та било то и като проститутки...). Не им се сърди, такова им е нивото.

Темата ти е мнооогоооо намясто!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 4879fa8918
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

17.   А Българина колко се надценява особенно в Елмаз.
Търси жена слаба и елегантна, с висше и да работи, сама да се издържа, да дава отзад и какво ли още не. В същото време той е работник в склад на 700лв заплата и единствената му гордост е голямата 16см пишка.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 9b8a6ba0f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Аххаха, кое е грозно бе, номер 3? Номер 1 казва нещо много вярно, аз съм забелязала абсолютно същото. Както и няма да е лошо да почнете да правите разлика между присмех и завиждане.
Ж22

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 2a7f783341
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   От 1 до 10 ?100!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 4a37898e6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Като цяло има българките за нищо не стават (мнозинството).
На по 20 години, а са спали с над 10 мъже.
Не са интелигентни, не искат да гледат деца.

Българките, които са качествени жени са едва 5-процента.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 8b2cd453b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Вече има такава тема.
И разберете партньорите често пъти не са равнопоставени по визия, социален и финансов статус и тн. Така, че явно е възможно и тази дама да намери някой до 105 кг.
А за това колко се надценява българката, ами много хора се надценяват, не само българи, зависи от средата, в която си израснал и от много други неща. А много хора се и подценяват.
Има българки, които има малко повече лайкове в инстаграм и са се взели за Адриана Лима, има и доста други, които имат реална самооценка, независимо с лайкове или без.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 26c65f677c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   3, ако имах нейния живот, щях да се самоубия. Точно това е - че животът й е пълна трагедия, а тя се мисли за голяма работа и че всичко й е наред. За какво да й завиждам?!

От 1

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c434398874
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   11, те и мъжете търсят някоя засукана красавица с големи ц*ци, малка талия, красиво лице, хубава коса, да е нагласена, с маникюр и пр. Ама, нали сте мъже и ви е простено.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: f63cf42544
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Номер 19 ми взе отговора, а обичам да съм оригинален, затова: жените у нас се надценяват с 1000 /при зададени варианти от 1 до 10/.

А да не говорим каква картинка са: някои са на вечен кастинг, други са вдетинени /разсъждават за сериозни неща в живота така все едно умуват как ще си купят нова кукла/, трети пък са озлобени и целия свят им е виновен. Но всички вкупом се смятат за някакви богини. Ама не се пънат да го докажат с действия, те просто стоят и се обожават сами себе си... Оф, братче!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker