Избор между две момичета - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Избор между две момичета
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1358 пъти
Малко предистория...
Преди имах връзка с едно момиче, което обичах страшно много и се стремях да и давам всичко от себе си (тя беше най-голямата ми любов), но след повече от година заедно се разделихме, поради нейна инициатива, може би не ме обичаше достатъчно и доводите и бяха- "объркана съм", "искам да си поживея, не искам да сме толкова сериозни" и други такива клишета. Много трудно преживях раздялата, като дълго време си мислих къде сбърках. Та от тогава мина известен период, в който не се бяхме виждали /близо 2 години/, но след една случайна среща преди няколко месеца - отново подновихме контакт. Инициативата отново беше нейна, като тя твърдейки, че си е мислила за "нас" през периода в който не бяхме заедно - съжали, че сме се разделили прибързано, че е направила грешка понеже е била още глупаво дете и тн. Много са и липсвали моята доброта, обичта с която съм я дарявал, грижите които съм полагал за нея и за връзката ни. Това са нейни думи и на мен ми се стори, че тя се разкайва истински, че иска да има сериозна връзка. Естествено старите чувства отново трепнаха в сърцето ми и подновихме връзката. И до тук с предисторията..
Нещата обаче не се оказаха отново много розови. Като този път причината е в мен и аз нямам старите чувства. Отново се старая, но някак без особени емоции и някак на инат да се получат нещата. В даден момент се появява временна тръпка, но бързо изчезва, въпреки, че момичето този път полага усилия да имаме сериозна връзка.
От месец срещнах едно ново момиче. Запознахме се на работа, в началото и бях ментор, понеже тя е стажантка и от там започнахме всеки ден да се сближаваме. Това момиче разпали някакъв огън в мен, но тя пък ми се струва малко лека, поне от това което виждам - флиртува с доста други колеги, да речем, облича се малко по - предизвикателно. Проблемът е, че ми разпали супер много нагона и имам много голямо желание за секс с нея, почти неудържимо. В нашата фирма връзките между колегите не са нещо чуждо и не са тайна, така че фирмата не е проблем между нас.
И тук е и моята дилема - от една страна е стара ми любов, към която още имам някакви /макар и по-слаби от преди/ чувства и която се старае доста в подновената ни връзка, от друга обаче е това ново момиче, което искам само за секс и нищо друго.
Има ли смисъл, от всичко гореизброено до тук, да се боря за връзката и да се опитвам да си върна чувствата от преди за да изградим най-после пълноценна връзка или пък да прекъсна взаимоотношенията веднъж завинаги и да се насоча към отдаване на нагона който напира в мен?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: 3868922f1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Трета трябва да си намериш. Остави тези момичета, не им бъркай по психиката.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 7651e3600a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Щом искаш секс с колежката, за каква любов говориш с настоящата си бивша приятелка? Лигави от нейна страна и неискрени от твоя ми изглеждат отношенията ви. Не обичам такива реанимирани връзки, категорично съм за ясни и точни отношения, разделиш ли се веднъж с някой, значи край, дотам. Няма смисъл да я лъжеш, човек, когато обича няма желание да е с друг/а. Раздели се с приятелката си и прави каквото искаш с другата.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 6a712b1b90
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Променил си се във времето, когато сте били разделени със старата любов. Няма нищо чудно в това - две години не са малко, особено ако си млад.
Щом се появяват чувства към второ момиче, значи е време да се разделиш с първото. Дали ще се случи нещо с второто е Божа работа, но поне ще ги е чиста съвестта. Нали не искаш да живееш цял живот с някого на инат? Мазохистично е.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: b89b211f7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Раздели се със сегашното момиче и щом мислиш, че другата ще ти върже давай с нея. Тя ще ти завърти главата, и ще се чудиш после от къде ти е дошло, защото надали ти си единствения кандидат за нея така както я описваш.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 3663233291
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Според мен нямаш шанс с бившата. Като няма тръпка, не се насилвай. С новата явное повече секс, поддай се на увлечението си. И аз мисля, че ти трябва трета жена.

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 7bfae02edc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Ем, ако не е с колежката, ще е с някоя друга, така че все едно. Самият факт, че се е породило чак такова желание, е показателен. Сам казваш, че я мъчиш тая връзка на инат, заминала е работата. Остави приятелката си, няма смисъл и двамата да се тормозите. Голям процент от нещастните взаимоотношения се пораждат от ей такива работи - тъпа упоритост и проклетия да избутаме нещо си, което е очевидно, че не работи.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 097cc21986
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   "Най-голямата ти любов" ще я наричаш евентуално, когато вече си изживял живота си и ясно знаеш, че е тази. Но според мен ще имаш и още най-големи любови. - до тук с предисторията.
Сега по същество - първо любов втори дубъл няма, подновяване такива работи не вършат работа, само теглите локуми, момичето си мисли, че прави нещо, а ти в същото време се чудиш да ебеш ли леката ти колежка, която утре ще иска се чука с друг от фирмата, е ще сте си свои хора там.
Извода ставям на теб :)
Късмет.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 04990b535a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Ти да не мислиш, че новата и тя те иска за повече от секс? Голям си мечтател. Слез на земята. Ти ще си номер 5438883 и утре ще ти забрави името. Ти си курвичка, авторе. С приятелка, ама въртиш очи.


Нина

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: bcf53877e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За първата си бил удобен, но не е имала тръпка. И, като е походила без гадже, се е присетила за теб. А, сега и ти нямаш тръпка към нея. Втората, след като те привлича сексуално, бъди с нея, но за сериозна връзка, едва ли става.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 3aabe10c5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ако обичаш 2 жени избери 2-рата, защото ако си обичал 1-вата нямаше да има 2-ра.

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 8d744c4c7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   13< то и втората ако обичаше, нямаше да се чуди за първата. Според мен вярното е "ако обичаш 2 жени, избери трета, защото не обичаш никоя от двете".

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker