ЛГБТ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

ЛГБТ
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 1580 пъти
"ЛГБТ е акроним, от първите букви на думите и означаващ всички лесбийки, гей, бисексуални и трансджендър хора." (Уикипедия)

Здравейте!

Защо според вас последните години се налага толкова силно толелирането към т.нар. ЛГБТ - лесбийки, гейове, бисексуални и транссексуални хора?

Буквално ни заливат по всички медии за тези "по-различни" хора, провеждат се прайдове, взимат се интервюта, пишат се статии, рекламират по билбордове и пр.

Какво печели задкулисието, бутайки ни насила в очите "различните"?

Самите ЛГБТ нямаше да съществуват, за да парадират с раличието си, ако не бяха плод на хетеросексуална (старомодна) връзка? Дали въобще го осъзнават?!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: e6500d2a26
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   До номер 1: " Всеки биологичен вид, който постигне свръх-популация започва инстинктивно да се саморедуцира, развивайки подобни "психични отклонения" да ги наречем, като хомосексуализма. Съответно независимо дали се осъзнава или не - подобни неща се налагат и стават нещо като норма." Това е абсолютно погрешно. Не знам какви са ти източниците на тази информация, но те съветвам повече оттам да не черпиш знания.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 43332ce6c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Много ми става смешно като видя някой коментар като №2. Съвременните симпатизанти на Хитлер очевидно не осъзнават, че ако техният идол беше жив днес, 90% от тях щяха да бъдат обявени за Untermensch и да бъдат ликвидирани в някоя газова камера. Но може би очаквам твърде много.

Както ти имаш пълната свобода да ги критикуваш, така и те могат да протестират, да дават интервюта, да се рекламират и т.н. Като видиш, че дават такъв репортаж по телевизията, сменяш канала и готово. А ако самият факт, че по света съществуват хора, които са различни от теб по някакъв признак те тревожи, не знам как да ти помогна.
Това се "налага" понеже светът се развива. Преди един век, когато се е "налагало" жените да могат да гласуват и да работят, това също е било нещо скандално и неприемливо.
Има някой неща, който се случват на запад, с който не съм на 100% съгласен (най-вече свързани с Т-то), но ми е напълно ясно, че тези тенденции ще стигнат и до България и ще започнат да се дискутират все повече. Все пак не сме изолирани от цивилизацията, а се намираме в ЕС за добро или за лошо.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 80afa3ab8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Пропаганда. Колкото повече ми се втълпява от телевизия и интернет да сме толерантни, толкова повече подкрепям нацизма. Как да съм толерантна с някой, който не е толерантен към мен и ми налага идеите си? Еми много ясно, че ще се възпротивя. Заради ЛГБТ скоро може ЕС да не съществува. И ще са виновни те, защото се месят в самоуправлението на държавите членки. Ето с Унгария сега Полша. Нали това е икономически съюз, а не федерация, че да се месят. Този съюз според мен годините са му преброени заради това грубо намесване.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 53373bb353
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   вече се казват LGBTQSS нека не дискриминираме тези, които са супер стрейт )

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a2f7d0a43c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Мое мнение. Задкулисието печели това, че обществата стават "толерантни" (или "отворени", ако трябва да използваме терминологията на "Отворено общество"), а от там и либерално-апатични. Първо приемаш гейовете, после приемаш трансджендърите, после приемаш нон-байнари. Приемаш двама мъже да се оженят и да осиновят момченца. Ставаш толкова толерантен и "либерален", че ти пука само за това да си още по-либерален. С толкова отворен ум си, че мозъкът ти е изпадал. Казват ти, че трябва да приемеш 200 000 "бежанци" (политически имигранти, 95% мъже, нищо че нагласените снимки показват 5-те % жени и деца) и ти отиваш да ги подкрепиш с плакати "Refugees Welcome!". После като в САЩ някой черен бъде убит от полицай отиваш на Витошка с плакат "BLM!" нищо, че не е убит в България.

С други думи - има определени задкулисни кръгове, които искат хората да са едни тъпи апатични овце. Или ако не са съвсем апатични, то да ги вълнуват либерастки "woke" теми.

За мен лично приемането на ЛГБТ хората си беше напълно адекватно преди 15-20 и дори повече години. Имат права като всички други освен брак и осиновяване. Да, може да се чувстват ограничени поради липсата на тези права, но трябва да го приемат. Имало е периоди, в които дори и това не са имали - било е нелегално да си гей или се е смятало за психично отклонение. В много държави в Света, дори сега, ако си гей има опасност за живота ти.

И така, в Европа преди 20 години си беше добре, а сега изведнъж идват някакви и започват да бърничкат модела. Ами не, мерси. Правете си ЛГБТ детските градини в Швеция, където децата сами си избират местоименията. Сякаш 3 годишно може да си избере местоимение. Или дето 11 годишни в САЩ вземат хормон блокери, за да им се отложи пубертета до 18 за да вземат легално решение за смяна на пола.

Та така, цялата ЛГТБ история е една тренировка за това да сме по-толерантни, по-отворени, да пеем песни прегърнати с цялото човечество! Ша-ла-ла-ла, Кумбая!!! Е, нищо че накаря нашите гени, култура и идентичност за изринати, но за много от "woke" хората това не е важно, даже им е антитеза. По-важно е гейовете и имигрантите да са добре.

О и освен това младите се объркват... Тука даже сега има тема за 9 годишно момиче, гледащо тик-ток, което решило че било бисексуално. На мен това ми напомни за мой лични терзания като бях 11-12 годишен и гледах някакви филми с гейове - почнах да се чудя дали аз не съм гей и дали няма да стана. По едно време и аз мислех, че съм бил. Никога не е имало реални прични за това, но нали знаете.. лесно впечатляващи се детски умове.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: dc27c877b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Коментар две е просто бисер. Явно човека хабер си няма, че хомосексуализма се причинява от динамиката в семейството преди пубертета на детето, за съжаление. Ако в първите седем години растеш без баща, е много вероятно да имаш такива наклонности. Със сигурност не всички без баща са хомо, но 95% от хомотата са без баща - психолог ми го е казвал, а и аз имам опит по темата.
Що се касае до парадирането - то само работи срещу целите си да се "приеме" в обществото.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 7666aa3a5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Докато такива като теб проявяват интерес към тях, че и теми им посвещават, ще вдигат шум и ще парадират.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: f256dbc9d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Защо определяш хетеросексуалните връзки като старомодни, авторе? Хомосексуалните връзки също не са някакво ново явление и са съществували много отдавна - като тръгнем от Римската империя, минем през Александър Македонски, Оскар Уайлд, Алън Тюринг. В различните времена толерантността към ЛГБТ е варирала, като по времето на Тюринг и Уайлд тя е била наказуема от закона и не е тайна, че заради тези нехуманни закони и отношение човечеството си е позволявало да изгуби едни от най-гениалните си умове. В момента науката ни позволява да гледаме отвъд омразата и стереотипите и ни казва, че хомосексуалността, бисексуалността и трансексуалността са естествени компоненти от човешката психика и трябва да се приемат като част от многообразието в природата на човека. Нормално е и държавите, които са по-модерно ориентирани и ориентирани към равенството на всеки гражданин в държавата си да подкрепят подобни мероприятия като изброените в темата ти. Въпрос на съвременно и адекватно мислене е.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: cd001cd6eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Ами защото е нещо съвсем нормално, което си съществува още от Древността! И никакво развитие няма да постигне България, докато хората мислят старомодно, и смятат хомосексуалността за някакво заболяване, и уж нямат нищо против такива хора, ама не биха приели децата им да са такива! (а няма как да "станеш" такъв, ти да не си станал, като ги гледаш?)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 19bf80381f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Всичко това се прави само за: контрол, политика, интереси, власт и пари. Любовта и секса тук не играят роля. Опитват се да наложат нов световен ред. джендърската пропаганда е болестта на XXI век. Но не е заразна и човечеството ще се излекува!
П.С. Ще се смея от сърце на всички обиди и нападки :)

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 885e783e90
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   До 5. Типичен необразован човечец. Това, което се случва в момента в Европа е същото, което е било и във Ваймарска Германия преди Хитлер да дойде на власт. Берлин е бил секс столицата на Европа с клубове, където се е практикувала содомия, педерастия, зоофилия, ПЕДОФИЛИЯ! Така, наречените книги, които уж Хитлер изгаря са порнографски материали и марксистка литература. За няколко години Хитлер вдигна Германия до небесата изкоренявайки редица пороци. До ден днешен анти цигари мерките са копирани от него. Списъка е много дълъг. А за камерите, лагерите и прочие. Горещо ти препоръчвам да видиш трудовете на Юрген Граф и Ернст Цюндел или да си изтеглиш от замунда - The Greatest Story Never Told. И ако можеше да мислиш, щеше да знаеш, че победилите пишат историята!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker