Огорчена съм от мъжете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Огорчена съм от мъжете
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 1214 пъти
Здравейте аз съм момиче на 19.
С думите ми не искам да обидя никого, защото знам, че има милиони свестни момчета и не е честно да съдя всички.
Но накратно, много съм срамежлива, до степен в която ми е най-добре да съм сама.
Не е като да не са ме заговаряли.
Много приятелки ми се чудят как нямам приятел, казват ми , че съм хубава, че не съм намерила точния човек и тн.
Но скоро ще правя 20. Твърде неопитна съм в тези работи. Целувала съм се веднъж, с едно момиче, което обикнах, но тя ме съсипа психически.
Харесвам и двата пола може би но това няма значение.
На моята възраст имам опит колкото едно дете в прогимназията.
Не мисля, че ще мога да имам смислена връзка.
Жените като мен, забелязах, ги наричат к*рви щото като че ли сме се правили на трудни, пускали сме за пари и тн и тн.
Това според мен е пример за болестта на обществото в България, дълбоко вкоренената омраза към жените, която нерядко се насърчава.
Признавам, с времето стана така, лесно се влюбвам. Но никога не съм посмявала да отида по-нататък.
Знам, че вината е в мен , че позволявам на негативите да ме спрат. Но ми дойде твърде много това да виждам толкова мъже да имат ужасно отношение към жените и ги третират като че ли като една "дупка за е*ане".
Знам ли , може и да съжалявам , а може би не. Но съм твърде огорчена, мисля това с приятели и връзки, че и бракове в бъдещето, цялата тая история май няма да могат да ми я понесат нервите.
Мех и стара дама с котки да стана откривам най-много комфорт в самотата затова whatever. Всички умираме все някога. Искам с този пост отново да изясня. Не всички мъже са ми виновни, не е "горката аз, съжалявайте ме".
Просто разбрах, че нямам достатъчно здрава психика за да търся каквато и да е здравословна връзка. И имах нуждата да споделя накъде без да чуя "споко бе човек ше намериш някой" или да ме гледат като извънземно, защото видиш ли мисля че живота има да даде много повече от е*ане.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 73954a4de4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Разочарована или не - така стоят нещата откакто свят светува, така ще седят и занапред, поне още известно време...
Ти кога успя да се разочароваш? В университет беше ли вече? С нормални хора (момчета) контактувала ли си достатъчно? А и тази (необоснована) срамежливост - мислиш ли, че не ти пречи в опознаването на другия пол и т.н.? Твърде си млада и ти е твърде рано за подобни генерални изводи, според мен.
И още нещо - за сега няма измислени начини, по които хората да се възпроизвеждат безполово, така че независимо дали те е срам или не, ако искаш да се възпроизведеш, ще трябва да нагазиш и в тези води, и ако ти е неприятно, или нещо друго те смущава - за това не е виновен другият пол...
Целувала си се с момиче? Защо? Това ли е правилният път в живота, по който трябва да тръгне един млад човек? Свива ти се стомахът и ти потичат соковете, когато видиш голо момиче ли? Ами тогава... ти вече си на другия бряг, и е съвсем "в реда на нещата" да намразиш момчетата, понеже те не са в състояние да ти предложат подобно вълнение... Ако пък си жертва на джендъро-гейската пропаганда - толкова по-зле за тебе...

При еволюцията и естествения подбор оцеляват и дават поколение НАЙ-ПРИСПОСОБЕНИТЕ! Не най-умните, не най-красивите, не най-силните, а най-приспособените! При човеците еволюцията отдавна не е просто физическа, биологична.. при хората тя вече придобива ментални и интелектуални измерения. Много са ми смешни тези със селфитата, които за да блеснат се изпържват на пантографа на някой електрически локомотив, или падат в някоя пропаст... За мен селфито е оръдие на еволюцията, което чисти човечеството от най-малоумните индивиди... Същото е и с еманципацията, феминизма, хомосексуализма (независимо дали той е вроден /генетичен/ или е натрапен в съзнанието на един човек).

Ако не успееш да изградиш нормални отношения с представител на другия пол, ако не успееш да се възпроизведеш - недей да търсиш причината за това някъде другаде извън себе си. Отказвайки да назовеш честно и точно един проблем, замитайки го под килимчето, търсейки под вола теле, и обвинявайки за него някого другиго, по този начин с нищо не си помагаш за неговото разрешаване и отстраняване!

Ако имаш нужда - търси помощ. Но недей да оставяш нещата така, и/или да търсиш причините там, където не са.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 2138585c6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Говориш само за момчета на твоята възраст предполагам,които все още Не са мъже и си мислят,че могат да играят с жените без да ги уважават.Грижи се за себе си и търси свестно момче,скромно и мило като теб.Не е трудно,всичко е в ръцете ти.Тепърва позицията ти за самата теб ще се променя,за порасналите мъже също.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: fc2b732897
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Виж сега, важното е да си щастлива. Не се подвеждай под общоприетите норми- трябва това, трябва да направиш еди какво си... Не, ако искаш ще си сама, ако искаш - не. Ако искаш ще имаш дете, ако не искаш - не. Това е твоят живот и ти ще избереш как да го живееш, за да си щастлива. Не слушай хората, живей си своя живот. Не дължиш никакви обяснения на никого.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 61ff2ba8f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Никой не ти е виновен, саво ти, това виждаш, защото вътрешно не се приемаш и си неосъзната. Има всакакви мъже, ти ако си на мястото си, ако си уверена ще привличаш мъже, каквито искаш.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c92a6976fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Казваш, че много мъже имали лошо отношение към жените. Факт. Но много имат добро отношение към жените. Ти поради някаква причина не поглеждаш към тези, които имат добро отношение? Все едно аз да отворя инстаграм, да видя всички нагъзени кифльоци и да кажа "огорчен съм, защото жените в България са тъпи кифли и не стават за нищо".

Май си търсиш причини да обосновеш поведението си. Предполагам знаеш приказката за киселото грозде. Или за кривата ракета. Не успяваш да имаш нещо интимно с мъж, следователно обявяваш мъжете за женомразци и хоп тогава няма и защо да се опитваш да създадеш нещо, изместваш проблема от себе си в тях.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 6fc920cff8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Казваш, че си хубава и много срамежлива, но не се срамуваш няколко пъти да употребиш думите к*рви и е*ане. Това ли е твоята срамежливост хубавице? А също и да се целуваш с момиче. Ах, колко си срамежлива само. Но с едно съм много съгласна, когато казваш:
"Просто разбрах, че нямам достатъчно здрава психика за да търся каквато и да е здравословна връзка". Ето, тук казваш истината.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 9dfcddd113
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Поздравления към номера 1, 5 и 6 за хубавите мнения!
Както и те вече са писали под една или друга форма, решението на трудностите в общуването ни с околните винаги се корени в самите нас и от мирогледа ни. Ние даваме насоката какви да бъдем и именно от нас зависи, чрез действията ни, какво ще се случи занапред с нашия живот.

- Кифлоприземител

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker