Кратки познанства, оставили дълбока следа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кратки познанства, оставили дълбока следа
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 1318 пъти
Имате ли истории с хора - дали гаджета, любовници, учители, шефове, колеги, съученици или приятели, с които сте се познавали за кратко, но са оставили траен отпечатък и хубав спомен? И обратното - има ли хора, които сте познавали дълго време, да речем години, но сега почти не помните и не искате да помните?

Аз имам и двата случая. Всичките ми любими учителки са ми преподавали кратко. Една дори беше само по заместване, само за един 45-минутен учебен час, но беше много по-готина от титулярката. Другите по няколко месеца на курс, до една учебна година. Бих се радвал да ги срещна отново, макар, че едва ли ме помнят от токлова ученици минали през тях! От друга страна имам учителки, които са ми преподавали с години, но ако ги видя на улицата ще ги подмина.

Имам и такива истории в любовта - няколко пъти съм се виждал с едно момиче и изкарахме едно лято на морето като бяхме деца, още я помня. Тогава бяхме още малки за любовни връзки, но тайно се надявам някой ден да я видя, често си спомням колко хубава беше. Ако имам дъщеря някой ден искам да прилича на нея... от друга страна имам съученички и състудентки, с които искарах години познанство, но сега се чудя как може да съм бил влюбен в тях и ако ги видя на улицата ще ги подмина, някои дори и не ги помня вече как се казват. А вие?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 457df9d86d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Имам и от двата вида, да. Интересното е, че в по-незряла възраст исках някои от хората, оставили неприятни спомени у мен да не ги бях срещала, да не бях допускала дадени грешки, но сега съм благодарна за всеки един човек влизал в живота ми, защото съм добила житейски опит точно по този начин.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 65bc730207
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Хаха аз имам такъв определено.
Като бях на 10-11 години, с баща ми и майка ми отидохме на гости при чичо (от страната на баща ми) и се бях запознал с братовчедите ми.
Играехме на топло и студено, мисля че и на криеница ама не помня много хдд.
Сещам се даже, че си приказвахме доста и ми бяха направили доста голямо впечатление.
Но всичко хубаво си има и своя край, тръгнахме си и за съжаление оттогава не съм ги виждал. Пък кой знае, може някой ден да се срещнем хаха

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: b9ad2cb9eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Да, имам такъв спомен. Декември 2019 работих в хотел. Една вечер дойдоха 15-20, може би и повече човека да си правят коледен банкет. Единият от тях страшно много ми хареса, въпреки че не беше мой тип в доста неща от външния вид, но имаше някакъв особен чар, направо бях на косъм да се влюбя. Беше леко мургав (нещо, което не харесвам никак), но висок и строен, със сини очи (тези неща ме побъркват). Докато пушиха отвън го чух да казва, че е 1, 85. Разменихме няколко думи за цялата вечер, ама не сме се запознавали. Личеше му, обаче, че ме хареса, сигурна съм. На другия ден отидох 4 часа по-рано на работа само и само да го видя пак. За съжаление си беше тръгнал още в 7 сутринта. Само 3-4ма си отишли рано и моят човек от тях... Колегата ми ги обслужваше предната вечер и не им дал адресни карти глупакът, можеше да намеря мъжа във Фейсбук. Е, пак го намерих, но чак февруари, не ме питайте как се търси човек без знание на името му, но все пак успях. Пратих му покана, но я изтри, нямам никаква идея защо. Може би не ме помни, или си има приятелка вече, или не приема покани, всичко може да е... Както и да е. Стана ми гадно, ама бързо се вдигнах. Това е първият мъж, който ми харесва толкова много от пръв поглед.


Нина

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 9c969fe2c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   За учители - не. Любимият ми учител ми преподаваше години наред, за което съм много благодарна. Но ако ме питат, казвам, че всички са оставили следа в съзнанието ми, за да няма обидени.
По отношение на колеги, шефове - да, случвало се е да сме заедно за кратко, но да ги помня и да са оставили добро чувство.
В любовен план имах един такъв случай, един ден само прекарахме заедно, но още го помня. Би било интересно да се видим пак, но кой знае...

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 68fe05cab9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Дори и непознат може да остави следа в душата ти. И после да ти липсва.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 197e024001
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Имах детско влюбване, дори и на море бяхме един път в Ахтопол, повече не я видях. И до ден днешен съжалявам, че бяхме доста малки за да станем гаджета като че ли. Но може и за нея да съм бил просто приятелче, кой знае. Факт е, че и до ден днешен харесвам момичета и жени с нейното излъчване и визия. Аз по принцип харесвам руси, но от брюнетките харесва само нейния тип, другите рядко ме привличат. Тя после беше заминала да учи в чужбина, защото майка й е влиятелна личност в сферата на туризма. Бих кръстил дъщеря си на нея...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 4ae821ab49
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Случвало ми се е и приятелства да срещам и гаджета.
Когато бях малка ни водеха на едно село в Родопите и ни оставяха мен и приятелче на мойте години, баба да ни гледа. Веднъж или два пъти дойде и неговата братовчедка няколко години по-голяма. Това момиче ми направи голямо впечетление, беше ми много интересна с историите, които разказваше ( беше вече тинейждърка към 15-16 г.), а ние хлапета на по 9-10 години. След това не сме се виждали повече.
За гаджета, бях на 18, лятото се запознах с едно момче. Беше много красив, с огромни сини очи. Имахме кратка авантюра, ходихме заедно на море, той ми сваляше звезди. Много се влюбих в него, след няколко месеца се разсъхнаха нещата, той започва да се дърпа, да се държи лошо. И така и приключиха отношенията ми. Колкото и да се надявах да го среща някъде из София не се видяхме повече.
Дълго време след това страдах за него.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker