Защо все повече се засилва тенденцията жените да раждат деца не от собствените си съпрузи и приятили, а от чужди? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (106913)
 Любов и изневяра (25634)
 Секс и интимност (12582)
 Тинейджърски (20982)
 Семейство (5449)
 Здраве (8517)
 Спорт и красота (4408)
 На работното място (2509)
 Образование (6643)
 В чужбина (1427)
 Наркотици и алкохол (999)
 Измислени истории (767)
 Проза, литература (1570)
 Други (15279)
 Избор на редактора (147)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо все повече се засилва тенденцията жените да раждат деца не от собствените си съпрузи и приятили, а от чужди?
преди: 2 месеца, 8 дни, прочетена 1525 пъти
Здравейте,
Жена съм на 26 г.., със сериозен приятел и се надявам в близко бъдеще да създадем семейство и да имаме деца.
Наблюдавам обаче в последно време в обществото една тенденция, която бавно набира скорост, а именно семейните и обвързани жени да раждат деца от чужди мъже, а не от собствените си съпрузи, които после ги отглеждат. Аз като жена не мога да си обясня такова поведение. Не мога да си представя, че ще родя дете от човек, когото не обичам или ще родя дете от човек когото обичам, но ще го натреса на друг да то гледа, като се правя, че е от него.
Ето ще ви дам няколко примера:
1. Брат ми се разведе на 33 г., заради изневяра на жена си. Глождеха го съмнения и направи тестове на децата и се оказа, че едното дете не е от него. Продължава да се грижи и за двете деца, но огорчението остава. Ясно е, че бившата му не го е обичала, според мен.
2. Моя колежка е бременна в момента, но не знае от кой. Има си сериозен приятел, с който живеят заедно и семеен любовник наш колега. И с двамата прави редовно секс. Ще задържи детето и се надява да е от приятеля и.
3. Първи браточед на приятеля ми води дело за бащинство и се оказа, че детето не е негово. Просто момичето, с което е правил секс е искало да го обвърже. Ако номера мине-мине, но той се е осъмнил. . По-късно се разбра, че детето било от бившия приятел на приятелката му.
Мисля, че децата биха били щастливи, ако родени от любов между рждителите и се оттлеждат с любов.
Вие как мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 8 дни
hash: e5e2b8ce4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

1.   За първи път чувам за подобно нещо, а тези три извадки въобще не могат да говорят за "тенденция". Темата понамирисва на поредната провокация. Щом си имаш мъж и нямаш намерение да спиш с друг, за какво е пусната тази тема? Гледай си собствения живот.

 
  ...
преди: 2 месеца, 8 дни
hash: ec349f1f66
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

2.   За България такива случаи са инидентни. Ако тези примери са от чужбина, за там не мога да кажа. Ако са в България, вероятно са изключения. Аз поне не съм забелязал подобна тенденция.

 
  ...
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: 621bf75d0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   И аз не съм чувала за подобно нещо, моите са от мъжа ми. С двама мъже не е лошо, но все пак като си женен, не може да имаш всичко... То хубаво, ама единия все ще те остави, може и двамата.
Предпочитам да съм само с един мъж да бъда... Просто хора с нисък морал, водещи се от първични инстинкти.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: ef138fda23
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Такива ги има в цял свят, преди също е имало подобни случаи. За мен лично не е нормално, но съм се нагледал и съм изтръпнал, честно казано и аз не знам какво е нормално вече. Не е тенденция, но такива хора винаги е имало и ще има.

 
  ...
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: 577a3b0714
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Мисля, че не може от три случая да се правят генерални изводи, че все повече жени раждали от чужди мъже. Не си им светила, да знаеш коя от кого е забременяла. Гледай при теб да не стане така.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: bc8aa0c5bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Ебаси, кви познати имаш....

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: bbda78d3df
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

9.   Айде айде, първите постове бързо намерисаха,че и те са поели по този грешен път. Много си е типично за България и хич трите случея на авторката не са инцидентни. Мой познат живее вече със жена десет години и отглежда детето и, което е от друг мъж. Той още в началото е бил наясно с това, но тя пък как не иска и на него да му роди едно дете, при положение , че им е осигурил перфектни условия. Обаче той си е малко льохман и тая мастия умело го манипулира и го е хванала за провайдер да и отгледа детето. Тенденцията ,,Един го прави, друг го гледа,, си я има и тя набира все повече скорост. И ще продължава до като не започне да се наказва по някакъв начин тая практика. А тя освен, че не се наказва се и стилулира със феминистични пропаганди.Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: e3a17a1708
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Винаги е имало някакъв процент такива случаи, просто сега има ДНК тестове да го докажат. Тенденцията даже по-скоро е обратната - да имаш деца само от човека, с когото си, защото сега хората се събират трудно и само ако много си пасват.

 
  ...
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: 134ed00e27
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Повече се засилва само като примери в собствения ти живот, а иначе винаги е имало такива случаи, навсякъде по света.
Ако се интересуваш можеш да изучиш историята на фразата "Те ти булка Спасов ден"
Според народните вярвания, само в нощта срещу Спасовден може да се излекува безплодие. Яловата жена трябва да преспи тогава под растението росен, което се смята за самодивско цвете. Но не сама, а с придружител, с когото няма кръвна връзка (чужд мъж). Преди това двамата поставят върху червен месал спасова пита, варена кокошка и бъклица вино. Хапват, пийват под росена и започват да се „борят“ срещу безплодието. Около полунощ те трябва да легнат под росена и да мълчат. Малко преди първи петли, около 2 часа през нощта, трябва да оставят храната там и да хукнат към селото, без да се обръщат назад. Смята се, че безплодието остава под росена. Ако жената зачене в нощта преди Спасовден се смятало, че това е станало по магичен начин и не се тълкувало като прелюбодеяние.
Така че авторке от хилядолетия жените хващат от където може, възпитанието на децата е по важно, не толкова биологичния произход.
В Америка често има деца приличащи на техниците на домашна техника идва майстора през деня, докато го няма съпруга, поправя телевизора и после и домакинята. В циганските махали, разказа е че децата приличали на съседа и т.н.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: 9fc3268651
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   Ами прочетете темите тук:"Моята приятелка смята да измами", "Забременяване чрез измама" и др., и сами ще се уверите, че авторката има право. От друга страна си задайте въпроса: защо промениха Семейния кодекс в срока за доказване на бащинство, а именно до 18 г., навършване пълнолетие на детето? Причината е много проста, зачестилите случаи, които авторката описва. Така, че проблемът си остава...

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: c5a4057a35
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Развратът стана повсеместен. От коментарите в този сайт разбирам, че това не е вече проблем, а даже нормално. Страшно е.

 
  ...
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: 0d0252a1af
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Не съм забелязала нищо такова.
Ж22

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: c15d8a108d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Аз лично не знам за такива случаи. Важно е какво е обкръжението на човек. Такива неща се наблюдават при по-нискоинтелигентни хора. Моите деца са от мъжа ми и никога не бих се замислила да натреса чуждо дете на някого.

 
  ...
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: 02c5d864c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Въобще не съм съгласен с първите няколко коментара!

Има не малко такива случаи!

Да, авторке, така е, но нека ОТБЕЛЕЖИМ, че ЖЕНАТА определя с кого да спи и тя най-добре знае и е най-наясно с въпроса - откого е бебето?

И в трите случая жените са тези, които са лъгали! Просто няма как да е по различен начин.

Жените са виновни за това явление!

 
  ...
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: 11c5c11150
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   И аз за пръв път чувам подобно нещо. Не мисля, чет тук точно е "тенденция".

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: b133dedc37
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Що за глупост? За пръв път чувам за такава "тенденция". Смени си обкръжението.

 
  ...
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: e3bce63f59
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

20.   Жената се опитва да ви подметне по-деликатно, че е добре да се събираме само при взаимно привличане, няма нищо лошо в това. Според мен всяка трета двойка си изневерява, като изневярата идва най-вече от женска страна, от което жената се чувства истински жена. Бях рогопоставящ и се сещам добре за причините. И Не, не ми се вярва само тия двете да са с такива оплаквания.

 
  ...
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: 6b531e9c1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Ем и аз чакам детенце, но жена ми замина за чужбина и явно ще си видя детенцето след години, когато някой друг го изгледа вместо ние двамата с нея. Вместо да й светне в главата, че я обичам и че така не е редно, тя реши да ме зареже и да замине, но Господ си знае работата.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: 0372801d7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Я си гледай твоя живот и остави всеки да спи с когото си иска. Това не е тенденция, в живота всеки може да прави каквото си иска и преди 200 г. го е имало, но не са правили ДНК тестове. Живеем в ново време, падащи граници, морални ограничения и т.н. Брати се е развел, заради изневяра. Ок. В една връзка няма само един виновен, а изневярата и развод е първична реакция, на неосъзнати хора. Изневярата е, като връх на айсберга, за да се стигне до там има много проблеми и причини. Брат ти също има своя дял в това, къде е гледал, както се е женил, каквото е търсил, това е намерил.
И аз познавам мъж, който остана със съпрегота си, след като колежка забременя от него на един тим билдинг. Това е живота, отговорност, осъзнатост и грижа за връзката и отношенията.

 
  ...
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: b403399290
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Аз също знам за няколко случая, като в единият не е нужен тест, просто детето е одрало кожата на баща си и цял квартал се пули на тази дивотия.
От друга страна не съм сигурен, че това са най-смущаващите случаи.
Познавам една доста красива жена, която се ожени за пич с много пари, само където не прилича на човек ,като килограми и визия. Направиха си дете, което е копие на баща си. На 15 години, момичето минава 80 кила, от там се сещаш, какво и е здравословното състояние. Сега тъпия въпрос, с какво заслужава това дете тази си предизвестена съдба , само защото мама е искала някой с парички. Иронията е, че тези парички отиват за здравето на детето.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: 5e5f94c8e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   А, абе то има и самотни майки с по няколко деца от няколко различни мъже, ама не им викат тенденция .

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: ec349f1f66
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   До ЧХ

тоз пък.

 
  ...
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: c47d418a8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Чула за три случая и айде тенденция. Първо ходи научи статистиката, защото това е цяла наука, после пиши глупости. Деца от чужди мъже винаги е имало и ще има, както и деца от чужди жени, да не забравяме и това явление. Всеки да си живее живота както си го разбира и да си носи отговорност за това. За мен е голяма подлост да родиш от друг и да го припишеш на съпруга си, това не бих могла, но на други не им пука особено. Жените тип кърлежи и мързелани правят всичко, за да не изгубят банкомата.

 
  ...
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: 1c74404dce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   До 17

Нека не се правим на ударени, защото мъжът също избира с кого да спи.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: 02c5d864c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   22:

“Я си гледай твоя живот и остави всеки да спи с когото си иска. ”

Много грешен и незрял съвет! Ако подхождаме всички така към хората, то ни е абсолютно сигурно, че половинките ни в живота ще се чувстват напълно свободни да ни изневеряват, ЩЕ ни изневеряват и нито един мъж няма да е застрахован, че „неговото“ дете е всъщност наистина негово!

Но ти си вероятно същата, която навсякъде говори едно и също – не ти е работа да питаш за заплатите на другите, не ти е работа да знаеш другите какво правят, с кого спят и тн. Така че за теб е разбираема болната ти гледна точка.

„Това не е тенденция, в живота всеки може да прави каквото си иска и преди 200 г. го е имало” – Повтаряне на едно и също до безкрай. Пак старият рефрен на неолиберализма, докарал света до такава смазваща деградация:

„в живота всеки може да прави каквото си иска”.

“Живеем в ново време, падащи граници, морални ограничения и т. н. ”
– Така е! Това е времето на неолиберализма и прикритата форма на фашизъм, която особено в наше време изпъква много силно на повърхността. Задължителната ваксинация, информационната цензура, наричана „свобода на словото“, и приемането на гей-двойките, гей-браковете и отглеждането на деца в такива „семейства“ са само едни достатъчно красноречиви примери за неофашизма, който издевателства над нормалното човешко съществуване.

„Брати се е развел, заради изневяра. Ок. В една връзка няма само един виновен, а изневярата и развод е първична реакция, на неосъзнати хора. Изневярата е, като връх на айсберга, за да се стигне до там има много проблеми и причини. Брат ти също има своя дял в това, къде е гледал, както се е женил, каквото е търсил, това е намерил. “

– Брат ѝ се е развел заради КОЛОСАЛНА ИЗНЕВЯРА от страна на ЖЕНА МУ! Едното от двете им деца не е от него! Нищо не оправдава жена му! НИЩО! Няма такова нещо като „и двамата са виновни“! С какво е виновен брат ѝ? Че не е държал парантията под ключ дома?

“КАКВОТО Е ТЪРСИЛ, ТОВА Е НАМЕРИЛ” – НЕ! Никой нормален не търси жена, която ще му натресе чуждо бебе и да го лъже, че детето е негово!

- Впрочем, това е много често срещано изказване, което вие жените употребявате, за да накарате мъжа да се почувства отговорен за неща, които почти не зависят от него. Едно такова нещо е и действията на жената!
Как ние мъжете носиме отговорност, че вие не се спирате да се озъртате за други мъже, не само не отбивате чуждите подмятания и свалки, но и се ласкаете, и зачервявате бузки…, как носиме отговорност за вашите прелюбодеяния, докато сме на работа?

Истината е, че в момента има УЖАСНО МНОГО ЖЕНИ, КОИТО ИЗНЕВЕРЯВАТ ИЛИ СА НА КОСЪМ ДА ИЗНЕВЕРЯТ, НО ГИ СПИРАТ НЯКОИ ОБСТОЯТЕЛСТВА!

И в такъв случай, миличка н. 22, ИЗЛИЗА, ЧЕ ТО КАКВОТО И ДА ТЪРСИМЕ, ВИНАГИ ПОПАДАМЕ НА ЕДНО И СЪЩО – ЕВТИНИ, ПОДМОЛНИ И ИЗНЕВЕРЯВАЩИ ЖЕНИЧКИ!

– ПРОСТО ТОВА СЕ ПРЕДЛАГА, не че ние си го търсиме…

“И аз познавам мъж, който остана със съпрегота си, след като колежка забременя от него на един тим билдинг. Това е живота, отговорност, осъзнатост и грижа за връзката и отношенията. ”

- Познаваш мъжка отрепка! Това дете, кой ще го гледа? А майката, докато е бременна и в първите поне 2 години на детето? Или тя ще е от онези, които ще се спаси или чрез аборт, или ЩЕ СПИ СВЕТКАВИЧНО БЪРЗО С НЯКОЙ С ДОБЪР ДОХОД, ПО ВСЯКА ВЕРОЯТНОСТ ТАКЪВ, КОЙТО Е СТОЯЛ СТУДЕНСТКИТЕ СИ ГОДИНИ НА СУХО, ЗАЩОТО НЯМА КИНТИ... , И ЩЕ ГО ОМОТАЕ ТАКА ЯКО, КАКТО САМО ЕДНА ОПИТНА БЪЛГАРСКА УР*СПИЯ УМЕЕ????

- И най-накрая ни представяш, че ур*спийстването – това е животът! Това било поемане на отговорност, форма на осъзнатост, грижа за връзката и тем подобни!

- Т. е. с две думи ни казваш, че за такива като тебе и за такива жени като 3-те, описани от авторката, няма никакъв проблем да си спите, с когото си искате, да зачевате, от когото си искате, и най-накрая да заставите някой годен! , разбирай финансово стабилен мъж, който да ви ги отгледа, и СЪЩИЯ ТОЗИ МЪЖ ДА НЯМА НИКАКВИ ОЧАКВАНИЯ ЗА ВЯРНОСТ КЪМ ВАС И ДА НЕ МОЖЕ ДОРИ ДА ГЪКНЕ ОТНОСНО ЧУЖДИТЕ ДЕЦА!

Алооо, жени! Бог забавя, но не забравя! Ще има разплата някой ден! И вас ще накажат!

Хитростта не е по-силна от жаждата за справедливост!

Та, така н. 22, от всичките ти изречения, 1 (ЕДНО! ) НЯМА ВЯРНО!

17

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 7 дни
hash: c8ab709064
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Тенденцията е пишконосци, НЕ мъже, да ръсят семената си и да се покриват.
Само не знам защо някои жени продължават да раждат от такива.
Като н 21 например, набил семката и си отишъл в родният град оставяйки бременната сама защото покрай пандемията му било много трудно... а сега тук как симулира "жертва" жив да го оплачеш.
И те така!

 
  ...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: 47afd4672e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Защо се увеличава броят на тези случаи ли?
Ами защото тези хора очевидно са някакви безотговорни, които се интересуват само от удоволствието и после се чудят как да замажат последиците. В 21 век има толкова варианти, за да се предпазиш от забременявяне, че поведението им е тотално неадекватно.
Но какво да се очаква от незрели индивиди, безхарактерни и безцелни? Правят секс с няколко партньори, кефят се на хормоните, които се отделят, и накрая не знаят от кого е, лъжат.
Добре, ще излъжете отсрещната страна, но после? Той животът е много интересен и така ще завърти нещата, че или ще ти тежи лъжата, или някой ден ще се разбере и тогава ще дойдат последиците.
Има толкова семейства, които имат репродуктивни проблеми и с такова желание искат дечица. Яд ме е, че там жените трябва да си съсипят организма, за да имат дете, а някакви други нехайни, които живеят само за секс, ще имат дете и то горкото ще носи кармата на родителите си.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: b797475a5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Няма такава тенденция, откъде го измисли! На твое място бих внимавал с какви хора общувам!

 
  ...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: e5e2b8ce4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Чингисе, първите постове въобще не сме тръгнали по грешен път. Това, което ти описваш винаги се е случвало и ако за теб една връзка представлява само "провайдърство", а не добри отношения, разбиране и любов, съжалявам те.
Случаи, в които дете от предишна връзка се осиновява/гледа заедно с настоящ партньор е често срещано, но сакън вие мъжленцата да не се опарите. Още повече, че жената не е длъжна да ражда на "провайдъра" си още едно дете, само и само защото "отглеждал" първото й. Ти не се притеснявай - тя може и сама да го гледа, но пък и тогава ще се намери кой да я хули. Да се наказвала тази практика казваш, а? А за биологичните бащи нещо? Или за тях няма да има наказание?
Относно темата - за мен е немислимо да имам приятел/годеник/съпруг, да ходя тайно да се ч*укам с друг и една ли не да "пробутам" това дете на партньора си. За това говоря, че не е "тенденция", както твърди авторката.

 
  ...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: 2c64e82442
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Тази тенденция е върха! Сега ми трябва една фалшива приятелка, за да прилъжа някоя жена да ми роди едно-две деца и после махам фалшивата приятелка. Ще си имам децата, но тъй като няма да имам приятелка и няма да съм с онази девойка, тя няма да ми изневерява, а никой няма да иска да ми ражда деца, защото явно не ги привличат необвързани мъже, както и в момента се убеждавам. Безопасен начин за планиране на това колко деца да имаш и кога да ги имаш. Е, някоя навита ли е да се прави на моя приятелка, докато си направя нужната бройка деца? Само трябва да тръби на ляво и дясно, че сме заедно, докато си довърша семейното планиране! :Д

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: a0203102fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Просто много жени изневеряват. Те не са искали да забременеят от любовника, но така се е случило. На мен миналата година едни познати ми разказвали как в едно заведения една жена е казвала "Ама второто ми дете Може да не е от мъжа ми. Дано не ме хване"

 
  ...
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: 092c75f763
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Уау.. За пръв път се срещам с такава "тенденция". Чувала съм, че има такива случаи, но толкова. Ти пък мноого такива познати имаш... Интересно.

 
  ...
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: bbda78d3df
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Жената е тази, която преценява с кой да легне и от кой да забременее, тоест тя е виновна за тази тенденция. После удобно се оправдава, че някой си изръсил там семето и избягал. На мен лично многократно са се опитвали да ми натресат чужди деца, с думите: Не е важно кой ги е правил, а кой ги гледа. Нали всякакви такива курвенски похвати да плащаш за грешките и кефа на друг. Защото да допуснеш да ти напълнят фурна и после сама да се грижиш за децата си, си е грешка от където и да го погледнеш. И тази грешка струва много пари и безсънни нощи.
32 Като не е длъжна жена да ражда на провайдера си, парцалките и на вън. И провайдера не е длъжен да гледа чужда сперма? За да получиш първо трябва да дадеш. -Неризанов.Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 3 дни
hash: 02c5d864c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   До 32 – Ти съвсем си избягала от реалностите в живота!

“Още повече, че жената не е длъжна да ражда на "провайдъра" си още едно дете, само и само защото "отглеждал" първото й. ”

Нямаш шанс, миличка, с такава заявка пред никой нормален мъж! Виж, пред някое мъжленце, може и да мине номера, но нито Ченгиза е такъв, нито аз, нито много други мъже!

28

 
  ...
преди: 2 месеца, 3 дни
hash: e5e2b8ce4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Добре бе, Чингисе, ако тази връзка не удоволетворява приятеля ти ти защо до сега не са се разделили? Или просто имаш непреодолимата нужда на плюеш постоянно жлъч?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: 1 бр
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker