Защо все повече се засилва тенденцията жените да раждат деца не от собствените си съпрузи и приятили, а от чужди? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо все повече се засилва тенденцията жените да раждат деца не от собствените си съпрузи и приятили, а от чужди?
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 3188 пъти
Здравейте,
Жена съм на 26 г.., със сериозен приятел и се надявам в близко бъдеще да създадем семейство и да имаме деца.
Наблюдавам обаче в последно време в обществото една тенденция, която бавно набира скорост, а именно семейните и обвързани жени да раждат деца от чужди мъже, а не от собствените си съпрузи, които после ги отглеждат. Аз като жена не мога да си обясня такова поведение. Не мога да си представя, че ще родя дете от човек, когото не обичам или ще родя дете от човек когото обичам, но ще го натреса на друг да то гледа, като се правя, че е от него.
Ето ще ви дам няколко примера:
1. Брат ми се разведе на 33 г., заради изневяра на жена си. Глождеха го съмнения и направи тестове на децата и се оказа, че едното дете не е от него. Продължава да се грижи и за двете деца, но огорчението остава. Ясно е, че бившата му не го е обичала, според мен.
2. Моя колежка е бременна в момента, но не знае от кой. Има си сериозен приятел, с който живеят заедно и семеен любовник наш колега. И с двамата прави редовно секс. Ще задържи детето и се надява да е от приятеля и.
3. Първи браточед на приятеля ми води дело за бащинство и се оказа, че детето не е негово. Просто момичето, с което е правил секс е искало да го обвърже. Ако номера мине-мине, но той се е осъмнил. . По-късно се разбра, че детето било от бившия приятел на приятелката му.
Мисля, че децата биха били щастливи, ако родени от любов между рждителите и се оттлеждат с любов.
Вие как мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 56

преди: 2 години, 9 месеца
hash: e5e2b8ce4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

1.   За първи път чувам за подобно нещо, а тези три извадки въобще не могат да говорят за "тенденция". Темата понамирисва на поредната провокация. Щом си имаш мъж и нямаш намерение да спиш с друг, за какво е пусната тази тема? Гледай си собствения живот.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ec349f1f66
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

2.   За България такива случаи са инидентни. Ако тези примери са от чужбина, за там не мога да кажа. Ако са в България, вероятно са изключения. Аз поне не съм забелязал подобна тенденция.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 621bf75d0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   И аз не съм чувала за подобно нещо, моите са от мъжа ми. С двама мъже не е лошо, но все пак като си женен, не може да имаш всичко... То хубаво, ама единия все ще те остави, може и двамата.
Предпочитам да съм само с един мъж да бъда... Просто хора с нисък морал, водещи се от първични инстинкти.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ef138fda23
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Такива ги има в цял свят, преди също е имало подобни случаи. За мен лично не е нормално, но съм се нагледал и съм изтръпнал, честно казано и аз не знам какво е нормално вече. Не е тенденция, но такива хора винаги е имало и ще има.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 577a3b0714
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Мисля, че не може от три случая да се правят генерални изводи, че все повече жени раждали от чужди мъже. Не си им светила, да знаеш коя от кого е забременяла. Гледай при теб да не стане така.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: bc8aa0c5bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Ебаси, кви познати имаш....

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: bbda78d3df
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

9.   Айде айде, първите постове бързо намерисаха,че и те са поели по този грешен път. Много си е типично за България и хич трите случея на авторката не са инцидентни. Мой познат живее вече със жена десет години и отглежда детето и, което е от друг мъж. Той още в началото е бил наясно с това, но тя пък как не иска и на него да му роди едно дете, при положение , че им е осигурил перфектни условия. Обаче той си е малко льохман и тая мастия умело го манипулира и го е хванала за провайдер да и отгледа детето. Тенденцията ,,Един го прави, друг го гледа,, си я има и тя набира все повече скорост. И ще продължава до като не започне да се наказва по някакъв начин тая практика. А тя освен, че не се наказва се и стилулира със феминистични пропаганди.







Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: e3a17a1708
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Винаги е имало някакъв процент такива случаи, просто сега има ДНК тестове да го докажат. Тенденцията даже по-скоро е обратната - да имаш деца само от човека, с когото си, защото сега хората се събират трудно и само ако много си пасват.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 134ed00e27
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Повече се засилва само като примери в собствения ти живот, а иначе винаги е имало такива случаи, навсякъде по света.
Ако се интересуваш можеш да изучиш историята на фразата "Те ти булка Спасов ден"
Според народните вярвания, само в нощта срещу Спасовден може да се излекува безплодие. Яловата жена трябва да преспи тогава под растението росен, което се смята за самодивско цвете. Но не сама, а с придружител, с когото няма кръвна връзка (чужд мъж). Преди това двамата поставят върху червен месал спасова пита, варена кокошка и бъклица вино. Хапват, пийват под росена и започват да се „борят“ срещу безплодието. Около полунощ те трябва да легнат под росена и да мълчат. Малко преди първи петли, около 2 часа през нощта, трябва да оставят храната там и да хукнат към селото, без да се обръщат назад. Смята се, че безплодието остава под росена. Ако жената зачене в нощта преди Спасовден се смятало, че това е станало по магичен начин и не се тълкувало като прелюбодеяние.
Така че авторке от хилядолетия жените хващат от където може, възпитанието на децата е по важно, не толкова биологичния произход.
В Америка често има деца приличащи на техниците на домашна техника идва майстора през деня, докато го няма съпруга, поправя телевизора и после и домакинята. В циганските махали, разказа е че децата приличали на съседа и т.н.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 9fc3268651
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   Ами прочетете темите тук:"Моята приятелка смята да измами", "Забременяване чрез измама" и др., и сами ще се уверите, че авторката има право. От друга страна си задайте въпроса: защо промениха Семейния кодекс в срока за доказване на бащинство, а именно до 18 г., навършване пълнолетие на детето? Причината е много проста, зачестилите случаи, които авторката описва. Така, че проблемът си остава...

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c5a4057a35
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Развратът стана повсеместен. От коментарите в този сайт разбирам, че това не е вече проблем, а даже нормално. Страшно е.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 0d0252a1af
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Не съм забелязала нищо такова.
Ж22

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c15d8a108d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Аз лично не знам за такива случаи. Важно е какво е обкръжението на човек. Такива неща се наблюдават при по-нискоинтелигентни хора. Моите деца са от мъжа ми и никога не бих се замислила да натреса чуждо дете на някого.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 02c5d864c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Въобще не съм съгласен с първите няколко коментара!

Има не малко такива случаи!

Да, авторке, така е, но нека ОТБЕЛЕЖИМ, че ЖЕНАТА определя с кого да спи и тя най-добре знае и е най-наясно с въпроса - откого е бебето?

И в трите случая жените са тези, които са лъгали! Просто няма как да е по различен начин.

Жените са виновни за това явление!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 11c5c11150
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   И аз за пръв път чувам подобно нещо. Не мисля, чет тук точно е "тенденция".

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: b133dedc37
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Що за глупост? За пръв път чувам за такава "тенденция". Смени си обкръжението.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: e3bce63f59
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

20.   Жената се опитва да ви подметне по-деликатно, че е добре да се събираме само при взаимно привличане, няма нищо лошо в това. Според мен всяка трета двойка си изневерява, като изневярата идва най-вече от женска страна, от което жената се чувства истински жена. Бях рогопоставящ и се сещам добре за причините. И Не, не ми се вярва само тия двете да са с такива оплаквания.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 6b531e9c1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Ем и аз чакам детенце, но жена ми замина за чужбина и явно ще си видя детенцето след години, когато някой друг го изгледа вместо ние двамата с нея. Вместо да й светне в главата, че я обичам и че така не е редно, тя реши да ме зареже и да замине, но Господ си знае работата.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 0372801d7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

22.   Я си гледай твоя живот и остави всеки да спи с когото си иска. Това не е тенденция, в живота всеки може да прави каквото си иска и преди 200 г. го е имало, но не са правили ДНК тестове. Живеем в ново време, падащи граници, морални ограничения и т.н. Брати се е развел, заради изневяра. Ок. В една връзка няма само един виновен, а изневярата и развод е първична реакция, на неосъзнати хора. Изневярата е, като връх на айсберга, за да се стигне до там има много проблеми и причини. Брат ти също има своя дял в това, къде е гледал, както се е женил, каквото е търсил, това е намерил.
И аз познавам мъж, който остана със съпрегота си, след като колежка забременя от него на един тим билдинг. Това е живота, отговорност, осъзнатост и грижа за връзката и отношенията.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: b403399290
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Аз също знам за няколко случая, като в единият не е нужен тест, просто детето е одрало кожата на баща си и цял квартал се пули на тази дивотия.
От друга страна не съм сигурен, че това са най-смущаващите случаи.
Познавам една доста красива жена, която се ожени за пич с много пари, само където не прилича на човек ,като килограми и визия. Направиха си дете, което е копие на баща си. На 15 години, момичето минава 80 кила, от там се сещаш, какво и е здравословното състояние. Сега тъпия въпрос, с какво заслужава това дете тази си предизвестена съдба , само защото мама е искала някой с парички. Иронията е, че тези парички отиват за здравето на детето.

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5e5f94c8e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   А, абе то има и самотни майки с по няколко деца от няколко различни мъже, ама не им викат тенденция .

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ec349f1f66
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   До ЧХ

тоз пък.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c47d418a8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Чула за три случая и айде тенденция. Първо ходи научи статистиката, защото това е цяла наука, после пиши глупости. Деца от чужди мъже винаги е имало и ще има, както и деца от чужди жени, да не забравяме и това явление. Всеки да си живее живота както си го разбира и да си носи отговорност за това. За мен е голяма подлост да родиш от друг и да го припишеш на съпруга си, това не бих могла, но на други не им пука особено. Жените тип кърлежи и мързелани правят всичко, за да не изгубят банкомата.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 1c74404dce
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   До 17

Нека не се правим на ударени, защото мъжът също избира с кого да спи.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 02c5d864c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   22:

“Я си гледай твоя живот и остави всеки да спи с когото си иска. ”

Много грешен и незрял съвет! Ако подхождаме всички така към хората, то ни е абсолютно сигурно, че половинките ни в живота ще се чувстват напълно свободни да ни изневеряват, ЩЕ ни изневеряват и нито един мъж няма да е застрахован, че „неговото“ дете е всъщност наистина негово!

Но ти си вероятно същата, която навсякъде говори едно и също – не ти е работа да питаш за заплатите на другите, не ти е работа да знаеш другите какво правят, с кого спят и тн. Така че за теб е разбираема болната ти гледна точка.

„Това не е тенденция, в живота всеки може да прави каквото си иска и преди 200 г. го е имало” – Повтаряне на едно и също до безкрай. Пак старият рефрен на неолиберализма, докарал света до такава смазваща деградация:

„в живота всеки може да прави каквото си иска”.

“Живеем в ново време, падащи граници, морални ограничения и т. н. ”
– Така е! Това е времето на неолиберализма и прикритата форма на фашизъм, която особено в наше време изпъква много силно на повърхността. Задължителната ваксинация, информационната цензура, наричана „свобода на словото“, и приемането на гей-двойките, гей-браковете и отглеждането на деца в такива „семейства“ са само едни достатъчно красноречиви примери за неофашизма, който издевателства над нормалното човешко съществуване.

„Брати се е развел, заради изневяра. Ок. В една връзка няма само един виновен, а изневярата и развод е първична реакция, на неосъзнати хора. Изневярата е, като връх на айсберга, за да се стигне до там има много проблеми и причини. Брат ти също има своя дял в това, къде е гледал, както се е женил, каквото е търсил, това е намерил. “

– Брат ѝ се е развел заради КОЛОСАЛНА ИЗНЕВЯРА от страна на ЖЕНА МУ! Едното от двете им деца не е от него! Нищо не оправдава жена му! НИЩО! Няма такова нещо като „и двамата са виновни“! С какво е виновен брат ѝ? Че не е държал парантията под ключ дома?

“КАКВОТО Е ТЪРСИЛ, ТОВА Е НАМЕРИЛ” – НЕ! Никой нормален не търси жена, която ще му натресе чуждо бебе и да го лъже, че детето е негово!

- Впрочем, това е много често срещано изказване, което вие жените употребявате, за да накарате мъжа да се почувства отговорен за неща, които почти не зависят от него. Едно такова нещо е и действията на жената!
Как ние мъжете носиме отговорност, че вие не се спирате да се озъртате за други мъже, не само не отбивате чуждите подмятания и свалки, но и се ласкаете, и зачервявате бузки…, как носиме отговорност за вашите прелюбодеяния, докато сме на работа?

Истината е, че в момента има УЖАСНО МНОГО ЖЕНИ, КОИТО ИЗНЕВЕРЯВАТ ИЛИ СА НА КОСЪМ ДА ИЗНЕВЕРЯТ, НО ГИ СПИРАТ НЯКОИ ОБСТОЯТЕЛСТВА!

И в такъв случай, миличка н. 22, ИЗЛИЗА, ЧЕ ТО КАКВОТО И ДА ТЪРСИМЕ, ВИНАГИ ПОПАДАМЕ НА ЕДНО И СЪЩО – ЕВТИНИ, ПОДМОЛНИ И ИЗНЕВЕРЯВАЩИ ЖЕНИЧКИ!

– ПРОСТО ТОВА СЕ ПРЕДЛАГА, не че ние си го търсиме…

“И аз познавам мъж, който остана със съпрегота си, след като колежка забременя от него на един тим билдинг. Това е живота, отговорност, осъзнатост и грижа за връзката и отношенията. ”

- Познаваш мъжка отрепка! Това дете, кой ще го гледа? А майката, докато е бременна и в първите поне 2 години на детето? Или тя ще е от онези, които ще се спаси или чрез аборт, или ЩЕ СПИ СВЕТКАВИЧНО БЪРЗО С НЯКОЙ С ДОБЪР ДОХОД, ПО ВСЯКА ВЕРОЯТНОСТ ТАКЪВ, КОЙТО Е СТОЯЛ СТУДЕНСТКИТЕ СИ ГОДИНИ НА СУХО, ЗАЩОТО НЯМА КИНТИ... , И ЩЕ ГО ОМОТАЕ ТАКА ЯКО, КАКТО САМО ЕДНА ОПИТНА БЪЛГАРСКА УР*СПИЯ УМЕЕ????

- И най-накрая ни представяш, че ур*спийстването – това е животът! Това било поемане на отговорност, форма на осъзнатост, грижа за връзката и тем подобни!

- Т. е. с две думи ни казваш, че за такива като тебе и за такива жени като 3-те, описани от авторката, няма никакъв проблем да си спите, с когото си искате, да зачевате, от когото си искате, и най-накрая да заставите някой годен! , разбирай финансово стабилен мъж, който да ви ги отгледа, и СЪЩИЯ ТОЗИ МЪЖ ДА НЯМА НИКАКВИ ОЧАКВАНИЯ ЗА ВЯРНОСТ КЪМ ВАС И ДА НЕ МОЖЕ ДОРИ ДА ГЪКНЕ ОТНОСНО ЧУЖДИТЕ ДЕЦА!

Алооо, жени! Бог забавя, но не забравя! Ще има разплата някой ден! И вас ще накажат!

Хитростта не е по-силна от жаждата за справедливост!

Та, така н. 22, от всичките ти изречения, 1 (ЕДНО! ) НЯМА ВЯРНО!

17

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c8ab709064
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Тенденцията е пишконосци, НЕ мъже, да ръсят семената си и да се покриват.
Само не знам защо някои жени продължават да раждат от такива.
Като н 21 например, набил семката и си отишъл в родният град оставяйки бременната сама защото покрай пандемията му било много трудно... а сега тук как симулира "жертва" жив да го оплачеш.
И те така!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 47afd4672e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Защо се увеличава броят на тези случаи ли?
Ами защото тези хора очевидно са някакви безотговорни, които се интересуват само от удоволствието и после се чудят как да замажат последиците. В 21 век има толкова варианти, за да се предпазиш от забременявяне, че поведението им е тотално неадекватно.
Но какво да се очаква от незрели индивиди, безхарактерни и безцелни? Правят секс с няколко партньори, кефят се на хормоните, които се отделят, и накрая не знаят от кого е, лъжат.
Добре, ще излъжете отсрещната страна, но после? Той животът е много интересен и така ще завърти нещата, че или ще ти тежи лъжата, или някой ден ще се разбере и тогава ще дойдат последиците.
Има толкова семейства, които имат репродуктивни проблеми и с такова желание искат дечица. Яд ме е, че там жените трябва да си съсипят организма, за да имат дете, а някакви други нехайни, които живеят само за секс, ще имат дете и то горкото ще носи кармата на родителите си.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: b797475a5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Няма такава тенденция, откъде го измисли! На твое място бих внимавал с какви хора общувам!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: e5e2b8ce4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Чингисе, първите постове въобще не сме тръгнали по грешен път. Това, което ти описваш винаги се е случвало и ако за теб една връзка представлява само "провайдърство", а не добри отношения, разбиране и любов, съжалявам те.
Случаи, в които дете от предишна връзка се осиновява/гледа заедно с настоящ партньор е често срещано, но сакън вие мъжленцата да не се опарите. Още повече, че жената не е длъжна да ражда на "провайдъра" си още едно дете, само и само защото "отглеждал" първото й. Ти не се притеснявай - тя може и сама да го гледа, но пък и тогава ще се намери кой да я хули. Да се наказвала тази практика казваш, а? А за биологичните бащи нещо? Или за тях няма да има наказание?
Относно темата - за мен е немислимо да имам приятел/годеник/съпруг, да ходя тайно да се ч*укам с друг и една ли не да "пробутам" това дете на партньора си. За това говоря, че не е "тенденция", както твърди авторката.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 2c64e82442
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Тази тенденция е върха! Сега ми трябва една фалшива приятелка, за да прилъжа някоя жена да ми роди едно-две деца и после махам фалшивата приятелка. Ще си имам децата, но тъй като няма да имам приятелка и няма да съм с онази девойка, тя няма да ми изневерява, а никой няма да иска да ми ражда деца, защото явно не ги привличат необвързани мъже, както и в момента се убеждавам. Безопасен начин за планиране на това колко деца да имаш и кога да ги имаш. Е, някоя навита ли е да се прави на моя приятелка, докато си направя нужната бройка деца? Само трябва да тръби на ляво и дясно, че сме заедно, докато си довърша семейното планиране! :Д

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a0203102fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Просто много жени изневеряват. Те не са искали да забременеят от любовника, но така се е случило. На мен миналата година едни познати ми разказвали как в едно заведения една жена е казвала "Ама второто ми дете Може да не е от мъжа ми. Дано не ме хване"

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 092c75f763
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Уау.. За пръв път се срещам с такава "тенденция". Чувала съм, че има такива случаи, но толкова. Ти пък мноого такива познати имаш... Интересно.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: bbda78d3df
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

36.   Жената е тази, която преценява с кой да легне и от кой да забременее, тоест тя е виновна за тази тенденция. После удобно се оправдава, че някой си изръсил там семето и избягал. На мен лично многократно са се опитвали да ми натресат чужди деца, с думите: Не е важно кой ги е правил, а кой ги гледа. Нали всякакви такива курвенски похвати да плащаш за грешките и кефа на друг. Защото да допуснеш да ти напълнят фурна и после сама да се грижиш за децата си, си е грешка от където и да го погледнеш. И тази грешка струва много пари и безсънни нощи.




32 Като не е длъжна жена да ражда на провайдера си, парцалките и на вън. И провайдера не е длъжен да гледа чужда сперма? За да получиш първо трябва да дадеш. -Неризанов.







Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 02c5d864c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   До 32 – Ти съвсем си избягала от реалностите в живота!

“Още повече, че жената не е длъжна да ражда на "провайдъра" си още едно дете, само и само защото "отглеждал" първото й. ”

Нямаш шанс, миличка, с такава заявка пред никой нормален мъж! Виж, пред някое мъжленце, може и да мине номера, но нито Ченгиза е такъв, нито аз, нито много други мъже!

28

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: e5e2b8ce4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Добре бе, Чингисе, ако тази връзка не удоволетворява приятеля ти ти защо до сега не са се разделили? Или просто имаш непреодолимата нужда на плюеш постоянно жлъч?

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: d628538ee5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

40.   Не ви ли прави впечатление, че повечето жени се обиждат, когато стане дума да се прави тест за бащинство на родените от тях деца.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: 39edf28fd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   "Мисля че децата биха били щастливи, ако родени от любов между рждителите и се оттлеждат с любов.
Вие как мислите? "

Съгласна съм с това твърдение, но явно на повечето хора им харесва да живеят с един, да ходят с друг, да правят/ забременяват от трети. Визирам и двата пола, понеже не само жената преценява с кого да легне, а също и мъжа. Семейните ценности вече са скучни.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: d3b3382af5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   40 - На тебе баща ти направи ли ти тест? Ти колко деца имаш? Да позная ли - нито едно.

 
  ...
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: d3b3382af5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   Да, има такава тенденция. Сред роднините и познатите на авторката. Тя да внимава да не попадне в същата статистическа извадка.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 3 дни
hash: d2e753db7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   43, тук става въпрос за ситуация, когато има съмнения за бащинство. Няма мъж, който след изневяра на жена си, да не се е замислил - дали децата им са от него? Особено, когато децата са малки.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 3 дни
hash: 15816dc930
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Аз мисля, че днк, тест за бащинство, трябва да се въведе още в родилното, заедно с другите лабораторни изследвания и ваксини. Така, няма всеки втори баща да се пита, негово ли е детето.

 
  ...
преди: 2 месеца, 3 дни
hash: c67e34796d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   Дали има тенденция, нямам представа. Но едно такова любвеобилно женче може, бързо да попадне в друга статистика и да се прави на русалка, която плува в някой язовир с джанта привързана със стоманено въже през кръста на пет метра под повърхността. Такъв е живота играеш "ва-банк", ама никой не гарантира безпроблемна печалба. Една позната, която работи в сертифицирана лаборатория за изследвания на тестово за бащинство, казва, че има някакво слабо покачване. Чувал съм, че в еврогейска и демократична Франция, било криминализирано правенето на генетични тестове за бащинство и се наказвало със затвор. Даже, ако го направиш в чужбина пак имало сериозна глоба и затвор. Веднъж попаднах на една карикатурата -младо семейство, двамата руси и щастливи, а около тях негри. След една година щастливият татко държи детенце, черничко като кюмюр. """"Чл. 62. (1) (Доп. - ДВ, бр. 103 от 2020 г. ) Съпругът на майката може да оспори, че е баща на детето, като докаже, че то не е могло да бъде заченато от него. Този иск може да бъде предявен до изтичането на една година от узнаване на раждането. Ако обстоятелствата, опровергаващи бащинството, са узнати по-късно по независещи от ищеца причини, искът може да бъде предявен до изтичане на една година от узнаване на тези обстоятелства, но не по-късно от навършване на пълнолетие на детето. Съдът решава спора, като взема предвид интереса на детето. """"//Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 3 дни
hash: 8445b606fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   Това са изключително прости жени, защото сега има ДНК тестове за бащинство и лесно ще бъдат разкрити. Има аборти за тази работа.
Иначе тенденцията е откакто свят-светува. По статистики 40% от децата не са от съоруга.
На мястото на брат ти бих завела дело
Не стига, че е измамен, а и ще издържа чуждо дете и ще ощетява собственото си. Кукувицата да си дири оплодителя за издръжка, а брат ти да си прибере детето.

 
  ...
преди: 2 месеца, 3 дни
hash: 05588f1a61
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

49.   То няма никаква такава тенденция, къде ги сънуваш тия работи? Всяка жена си има дете от мъжа, с кото живее. Няма случай женен мъж да гледа детето на баджанак. Просто излез от филмчето, че ти е дълбоко.

 
  ...
преди: 2 месеца, 3 дни
hash: 761d612a6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   Последната ми приятелка ми каза, че ѝ закъснява с един месец на края на връзката ни, когато ми е изневерявала от поне 3 месеца. Още се чудя дали не е спала с другия с цел да забременее и да ме върже. Да ме върже, защото това не е бил първият път, в който ме е лъгала. За секс не знам, но ми е признавала, че е излизала на среща с друг докато в същото време ми е говорела за съвместен живот. Добре, че на следващия ден ѝ дойде.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 2 дни
hash: 10fda2a6eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   До 48:

По статистики 10% са чуждите деца в семейството, не 40. И едва между 15-25% от хората изневеряват.

Хората в тоя сайт не са ПРЕДСТАВИТЕЛНА ИЗВАДКА щото ако беше така тоя народ щеше да е приключил много по-отдавна.

То още у време оно дето жените са криели по всякакъв начин от мъжа да не разбере, че детето не е негово от страх, че ще ги убие - пак се е разбирало. За туй има и 100 латино сериала.

Единствено дето законодателството е по-благосклонно за жените сега.

Примерно до 60-те години в Щатите е имало "демократичен" закон, че ако хванеш жена си с любовник, можеш да извадиш револвера и да им пръснеш черепите и на двамата и се е наричало "престъпление от страст" и се е наказвало много леко, даже понякога изобщо не се е наказвало.

А сега с ДНК тестове и всекви дигитални следи изневери и чужди деца се разкриват много лесно. С правилните адвокати един мъж даже може да осъди жена си за подобно деяние и тя да му плаща пари.

 
  ...
преди: 2 месеца, 2 дни
hash: 4f88321e4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

54.   Бащи много, майката е една. Целта оправдава средствата. Дали ще е инвитро процедура или ще се вретне на някой неустоим самец за постигане на целта, разликите са оправдани. Драмите започват, ако самеца изяви желание за бащинство или директно пристъпи към изнудване на жената или семейството.

 
  ...
преди: 2 месеца, 2 дни
hash: 75f041ab0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

56.   Между простите хора е така. Жената не знае, кой е бащата на детето и, а приятеля и се хванал с тъпа курва (нея), защото също е тъп. Особености на съвременното българско общество.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 2 дни
hash: 1c92e3e196
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

57.   До 52 от някой само минаващ.
Повтаряте разни статистики за достоверност, а и двамата не знаете какво говорите.
Казваш че сайта не е извадка, приемаме че и Тиндър, Елмаз и други подобни не са, прибави идиотите от Фейса и тик-ток и то какво остана. Нека позная, само ти и половинката ти?

Знаеш ли кога ще направиш сам ДНК тест, без разрешение на другия въвлечен? Точно никога. Пък ти му поискай разрешение и ще видиш как ще ти прости или що за глупак ще си поискаш такъв, щото би следвало да си избрал човек на който вярваш и обратното, ама викаш в днешно време всеки хваща някой там да плаща сметките, да носи отговорност, ама само на думи и криви сметки.

 
  ...
преди: 2 месеца, 2 дни
hash: f4f316709e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

58.   57 - глупак ще е, ако не ти поиска ДНК тест и те остави да го разиграваш и да се гавриш с него както си искаш безнаказано, ето точно тогава ще е глупак. Мъже, не бъдете глупаци!!! ВИНАГИ изисквайте ДНК тест от жената, с която сте, без да ви пука дали ще ви се сърди или не, виждате какви подли, коварни змии се прокрадват тук!

 
  ...

1-50 от 56
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker